X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!!!
    Simba <3 <3 <3 musi byc wszystko dobrze!!!! pamietam <3

U nas dzisiaj prawdziwa jesien wieje masakrycznie i zaczyna sie chmurzyc !!!
    A ja kolejna noc bezsenna dzis tylko do 4 rano :P w połaczeniu z mdłosciami bardzo ciekawa :D do tego chciałam zwymiotowac a nie mogłam a miałam nadzieje,ze ulzy :P

Dobrego dnia Wam życze :) chyba ide spać :P :P :P

ania.g, samira, Mega, iwcia77, malgos741, Sabina, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia, szkoda.Ale rozumiem. Wracaj jakbyś nabrała ochoty. Trzymam za Ciebie kciuki <3

inessa, samira, Mega, iwcia77, Aasiula, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia <3 <3 <3

samira, Mega, Aasiula, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    TO NIE JEST FAKE

Wyrabianie w chłopcach nawyku sprzątania po sobie – według abpa Stanisława Gądeckiego – prowadzi do wypełniania ideologii gender, a tym samym kryzysu tradycyjnej, katolickiej rodziny.
    W wywiadzie dla "Naszego Dziennika", metropolita poznański abp. Stanisław Gądecki ostrzega przed upadkiem tradycyjnej rodziny. Według hierarchy, szczególnie groźna dla prawidłowego wypełniania ról kobiety i mężczyzny w rodzinie, jest "lansowana pod płaszczykiem programu równościowego – ideologia genderyzmu".
    – Niektórym rodzicom podoba się uczenie chłopców, że winni po sobie sprzątać, a nie czekać, aż zrobią to za nich dziewczynki. Pociągające jest również hasło, że wszyscy ludzie są sobie równi i mają prawo do szczęścia – grzmi abp. Gądecki.

http://www.fakt.pl/polityka/abp-gadecki-chlopcy-nie-powinni-po-sobie-sprzatac,artykuly,493800.html
    Czytałam to już wcześniej, gościu ma niezłe zryty beret...

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Nazywam się Reni. Od prawie 4 lat nie palę - paliłam 18 lat
    Brawo Reni ;)

iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    A mnie od wczorajszej wojny z chlopem leb tak napierdziela ze az mi niedobrze :(

I zeby nie bylo ze sie nie pozegnalam tylko zniknelam to ja mowie baj
    Moze kiedys jeszcze zmienie zdanie ale to chyba dopiero po zmianie chlopa :(
    Za wszystkie w ciazy kciukam az do rozwiazania
    A za starajace sie kciukam aby ujrzaly wymazone 2 kreski :)

Bedzie mi was brakowac
    Ale coz zycie czasami pisze inne scenariusze niz bysmy chcialy

Jeszcze dzis tylko poczekam na wiesci od Simby
    Ej no, nie rób tak :(

mysza1975 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa, te e fajki to takie samo gówno jak zwykły papieros. Tu dla odmiany trujesz się chemią.

iwcia77, kapturnica, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia jak zmienisz zdanie to wracaj do nas.... Trzymam kciuki zeby sie wszystko poukładało.... <3

iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cos długo Simby nie ma

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem.
    Puszczać kciuki.
    Wytrzymałam w robocie do 12ej i pojechałam do szpitala i tam sterczalam do 1ej pod blokiem operacyjnym bo operacja jeszcze trwała. O 1ej zlitowala sie nade mna jakaś pielęgniarka i załatwiła mi 5 minutowa wejściówkę na sale wybudzen, także widziałam mojego ukochanego męża :) Dopiero sie wybudzal, ale pielęgniarka powiedziała, ze ok. Jak wyszłam spotkałam tego profesora co go operował i powiedział ze operacja przebiegła prawidłowo i potwierdził, ze jest ok.

Dziewczyny! Nie pamietam żebym sie tak kiedykolwiek w życiu martwiła. Z całego serca dziekuje Wam za wsparcie - jesteście wspaniałe!!! Jeszcze mi emocje nie do końca opadły, wiem ze spokojna będę naprawdę bliżej piątku, czyli jak będziemy mogli razem wrócić do domu.
    Jestem wykończona i chłopaki chyba tez.

Mega, iwcia77, EwaT, Pusurek, paszczakin, ania.g, Reni, samira, Aasiula, malgos741, caffe, kapturnica, Iwone, Sabina, Bozia3, BISCA, Parka, gosia7122, mysza1975, Niuta, Lucky lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie napisała czy przeżył!

Kkisia no weź sie! nie znikaj
    paszczakin wrote:
    kisia, jedna wojna z chuopem konca nie czyni.. az tak zle bylo?

Mega, iwcia77, samira, Aasiula, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SImba bardzo sie ciesze,ze wszystko dobrze,ze wszystko sie udało i mam nadzieje,ze w piatek wrócicie razem do domu :)

Mega, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem.
    Puszczać kciuki.
    Wytrzymałam w robocie do 12ej i pojechałam do szpitala i tam sterczalam do 1ej pod blokiem operacyjnym bo operacja jeszcze trwała. O 1ej zlitowala sie nade mna jakaś pielęgniarka i załatwiła mi 5 minutowa wejściówkę na sale wybudzen, także widziałam mojego ukochanego męża :) Dopiero sie wybudzal, ale pielęgniarka powiedziała, ze ok. Jak wyszłam spotkałam tego profesora co go operował i powiedział ze operacja przebiegła prawidłowo i potwierdził, ze jest ok.

Dziewczyny! Nie pamietam żebym sie tak kiedykolwiek w życiu martwiła. Z całego serca dziekuje Wam za wsparcie - jesteście wspaniałe!!! Jeszcze mi emocje nie do końca opadły, wiem ze spokojna będę naprawdę bliżej piątku, czyli jak będziemy mogli razem wrócić do domu.
    Super informacje, teraz odpocznij :)

iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem.
    Puszczać kciuki.

odespij to teraz co by chłopakom nie zaszkodziło..

Mega, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba- bardzo sie ciesze, teraz odpoczywajcie , bo dlugotraly stres dla twinsow nie jest wskazany. <3

kiksia- :-O ...przykra sprawa..tylko, ze jak sie wypiszesz z forum to troszke nas ukazesz a nie chlopa...:( ...przypominam ze oprocz staraczek sa tu juz mamuski ktore nadal sie czynnie udzielaja :D, wiec co ci szkodzi z nami popisac ;D

dziendoberek

Mega, Aasiula, kapturnica, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, kufffa, wiesz jak bylo ciezko obrac 3 kg jablek na jablecznik z zacisnietymi kciukami??
    Dobrze, ze juz po i wsio jest ok. Koniecznie pozdrow ode mnie Dzejmsa! ;-)

iwcia77, Mega, Aasiula, malgos741, kapturnica, Sabina, BISCA, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, dobre wieści :) Cieszę się bardzo. Teraz spokojnie mogę jechać do gina.

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba
    nareszcie
    yes098.gif

iwcia77, paszczakin, Mega, Aasiula, malgos741, kapturnica, Sabina, BISCA, Parka, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...mam wynik z usg nerki...Naczyniakomięśniakotłuszczak 6 mm :-O....no a moglo byc tak pieknie :( i jutro znowu do lekarza :(

Iwone, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...mam wynik z usg nerki...Naczyniakomięśniakotłuszczak 6 mm :-O....no a moglo byc tak pieknie :( i jutro znowu do lekarza :(
    WTF?

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4823 4824 4825 4826 4827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ