SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!!!
    Simba <3 <3 <3 musi byc wszystko dobrze!!!! pamietam <3

U nas dzisiaj prawdziwa jesien wieje masakrycznie i zaczyna sie chmurzyc !!!
    A ja kolejna noc bezsenna dzis tylko do 4 rano :P w połaczeniu z mdłosciami bardzo ciekawa :D do tego chciałam zwymiotowac a nie mogłam a miałam nadzieje,ze ulzy :P

Dobrego dnia Wam życze :) chyba ide spać :P :P :P

ania.g, samira, Mega, iwcia77, malgos741, Sabina, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia, szkoda.Ale rozumiem. Wracaj jakbyś nabrała ochoty. Trzymam za Ciebie kciuki <3

inessa, samira, Mega, iwcia77, Aasiula, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia <3 <3 <3

samira, Mega, Aasiula, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    TO NIE JEST FAKE

Wyrabianie w chłopcach nawyku sprzątania po sobie – według abpa Stanisława Gądeckiego – prowadzi do wypełniania ideologii gender, a tym samym kryzysu tradycyjnej, katolickiej rodziny.
    W wywiadzie dla "Naszego Dziennika", metropolita poznański abp. Stanisław Gądecki ostrzega przed upadkiem tradycyjnej rodziny. Według hierarchy, szczególnie groźna dla prawidłowego wypełniania ról kobiety i mężczyzny w rodzinie, jest "lansowana pod płaszczykiem programu równościowego – ideologia genderyzmu".
    – Niektórym rodzicom podoba się uczenie chłopców, że winni po sobie sprzątać, a nie czekać, aż zrobią to za nich dziewczynki. Pociągające jest również hasło, że wszyscy ludzie są sobie równi i mają prawo do szczęścia – grzmi abp. Gądecki.

http://www.fakt.pl/polityka/abp-gadecki-chlopcy-nie-powinni-po-sobie-sprzatac,artykuly,493800.html
    Czytałam to już wcześniej, gościu ma niezłe zryty beret...

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Nazywam się Reni. Od prawie 4 lat nie palę - paliłam 18 lat
    Brawo Reni ;)

iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    A mnie od wczorajszej wojny z chlopem leb tak napierdziela ze az mi niedobrze :(

I zeby nie bylo ze sie nie pozegnalam tylko zniknelam to ja mowie baj
    Moze kiedys jeszcze zmienie zdanie ale to chyba dopiero po zmianie chlopa :(
    Za wszystkie w ciazy kciukam az do rozwiazania
    A za starajace sie kciukam aby ujrzaly wymazone 2 kreski :)

Bedzie mi was brakowac
    Ale coz zycie czasami pisze inne scenariusze niz bysmy chcialy

Jeszcze dzis tylko poczekam na wiesci od Simby
    Ej no, nie rób tak :(

mysza1975 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa, te e fajki to takie samo gówno jak zwykły papieros. Tu dla odmiany trujesz się chemią.

iwcia77, kapturnica, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia jak zmienisz zdanie to wracaj do nas.... Trzymam kciuki zeby sie wszystko poukładało.... <3

iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cos długo Simby nie ma

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem.
    Puszczać kciuki.
    Wytrzymałam w robocie do 12ej i pojechałam do szpitala i tam sterczalam do 1ej pod blokiem operacyjnym bo operacja jeszcze trwała. O 1ej zlitowala sie nade mna jakaś pielęgniarka i załatwiła mi 5 minutowa wejściówkę na sale wybudzen, także widziałam mojego ukochanego męża :) Dopiero sie wybudzal, ale pielęgniarka powiedziała, ze ok. Jak wyszłam spotkałam tego profesora co go operował i powiedział ze operacja przebiegła prawidłowo i potwierdził, ze jest ok.

Dziewczyny! Nie pamietam żebym sie tak kiedykolwiek w życiu martwiła. Z całego serca dziekuje Wam za wsparcie - jesteście wspaniałe!!! Jeszcze mi emocje nie do końca opadły, wiem ze spokojna będę naprawdę bliżej piątku, czyli jak będziemy mogli razem wrócić do domu.
    Jestem wykończona i chłopaki chyba tez.

Mega, iwcia77, EwaT, Pusurek, paszczakin, ania.g, Reni, samira, Aasiula, malgos741, caffe, kapturnica, Iwone, Sabina, Bozia3, BISCA, Parka, gosia7122, mysza1975, Niuta, Lucky lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie napisała czy przeżył!

Kkisia no weź sie! nie znikaj
    paszczakin wrote:
    kisia, jedna wojna z chuopem konca nie czyni.. az tak zle bylo?

Mega, iwcia77, samira, Aasiula, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SImba bardzo sie ciesze,ze wszystko dobrze,ze wszystko sie udało i mam nadzieje,ze w piatek wrócicie razem do domu :)

Mega, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem.
    Puszczać kciuki.
    Wytrzymałam w robocie do 12ej i pojechałam do szpitala i tam sterczalam do 1ej pod blokiem operacyjnym bo operacja jeszcze trwała. O 1ej zlitowala sie nade mna jakaś pielęgniarka i załatwiła mi 5 minutowa wejściówkę na sale wybudzen, także widziałam mojego ukochanego męża :) Dopiero sie wybudzal, ale pielęgniarka powiedziała, ze ok. Jak wyszłam spotkałam tego profesora co go operował i powiedział ze operacja przebiegła prawidłowo i potwierdził, ze jest ok.

Dziewczyny! Nie pamietam żebym sie tak kiedykolwiek w życiu martwiła. Z całego serca dziekuje Wam za wsparcie - jesteście wspaniałe!!! Jeszcze mi emocje nie do końca opadły, wiem ze spokojna będę naprawdę bliżej piątku, czyli jak będziemy mogli razem wrócić do domu.
    Super informacje, teraz odpocznij :)

iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem.
    Puszczać kciuki.

odespij to teraz co by chłopakom nie zaszkodziło..

Mega, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba- bardzo sie ciesze, teraz odpoczywajcie , bo dlugotraly stres dla twinsow nie jest wskazany. <3

kiksia- :-O ...przykra sprawa..tylko, ze jak sie wypiszesz z forum to troszke nas ukazesz a nie chlopa...:( ...przypominam ze oprocz staraczek sa tu juz mamuski ktore nadal sie czynnie udzielaja :D, wiec co ci szkodzi z nami popisac ;D

dziendoberek

Mega, Aasiula, kapturnica, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, kufffa, wiesz jak bylo ciezko obrac 3 kg jablek na jablecznik z zacisnietymi kciukami??
    Dobrze, ze juz po i wsio jest ok. Koniecznie pozdrow ode mnie Dzejmsa! ;-)

iwcia77, Mega, Aasiula, malgos741, kapturnica, Sabina, BISCA, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, dobre wieści :) Cieszę się bardzo. Teraz spokojnie mogę jechać do gina.

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba
    nareszcie
    yes098.gif

iwcia77, paszczakin, Mega, Aasiula, malgos741, kapturnica, Sabina, BISCA, Parka, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...mam wynik z usg nerki...Naczyniakomięśniakotłuszczak 6 mm :-O....no a moglo byc tak pieknie :( i jutro znowu do lekarza :(

Iwone, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...mam wynik z usg nerki...Naczyniakomięśniakotłuszczak 6 mm :-O....no a moglo byc tak pieknie :( i jutro znowu do lekarza :(
    WTF?

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4823 4824 4825 4826 4827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ