35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak , co miesiac robie badania..ciezar wlasciwy niski, czasem bakteria, w 1 trym ciazy leukocyturia, osatnie wykazalo creatynine...ale lekarze na to nic mi nie mowia, wiec odbieram to jak cos normalnegoIwone wrote:miałaś robione badanie moczu?
Iwone lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:kazal Ci ganiac? kazal?
sie chuopa nie czepiaj za to zes nadpobudliwa ;mysza1975 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tak , co miesiac robie badania..ciezar wlasciwy niski, czasem bakteria, w 1 trym ciazy leukocyturia, osatnie wykazalo creatynine...ale lekarze na to nic mi nie mowia, wiec odbieram to jak cos normalnego
Krwinek czerwonych nigdy u Ciebie nie wykryli?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Wyszłam z wizyty. Mam już skierowanie na cc. Termin się nie zmienił. Doktorek uważa że powinnam wytrzymać a jeśli nie to jechać do szpitala i tyle. Jeszcze dziś reszta moich papierów trafi do Zośki. Główka Marcela niziutko (no i to czuć wyraźnie), szyjka krótka ale zamknięta. Zanim to wszystko wpisał to siedziałam tam 30 min. A jeszcze pobrał posiew na paciorkowca ale o wyniku dowiem się dopiero w szpitalu. No to git. Teraz muszę się uzbroić w cierpliwość...
Iwone, EwaT, Mega, kapturnica, Sabina, Aasiula, Reni, caffe, inessa, Bozia3, samira, Alis, Pusurek, iwcia77, BISCA, Parka, gosia7122, mysza1975, Simba, Niuta lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Wyszłam z wizyty. Mam już skierowanie na cc. Termin się nie zmienił. Doktorek uważa że powinnam wytrzymać a jeśli nie to jechać do szpitala i tyle. Jeszcze dziś reszta moich papierów trafi do Zośki. Główka Marcela niziutko (no i to czuć wyraźnie), szyjka krótka ale zamknięta. Zanim to wszystko wpisał to siedziałam tam 30 min. A jeszcze pobrał posiew na paciorkowca ale o wyniku dowiem się dopiero w szpitalu. No to git. Teraz muszę się uzbroić w cierpliwość...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:gdzie wszystkie?
Bursztyn znowu na wagarachMoja właśnie zasypia, po przedszkolu pada jak kawka
EwaT, samira, inessa, ania.g, kapturnica, Aasiula, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Nooo wreszcie sie obrobilam..Kupilam meeegaa wielka kapuche czerwona..Tylko jakies 4kg miala..I normalka ,ze tego nie zje na raz..Wiec trzasnelam pare sloiczkow kapusty na zime ..A ze to troche pitolenia to zeszlo...
Jak mija wieczorek dzieFFcynkiAasiula, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nooo wreszcie sie obrobilam..Kupilam meeegaa wielka kapuche czerwona..Tylko jakies 4kg miala..I normalka ,ze tego nie zje na raz..Wiec trzasnelam pare sloiczkow kapusty na zime ..A ze to troche pitolenia to zeszlo...
Jak mija wieczorek dzieFFcynki
Druga sprawa jest fakt ze nie umiem polowy z tego co Ty robilaś zrobic
BRAWWWWWO KOFFFANASabina, kapturnica, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:
Wiszzz.Moj malz jest jak odkurzacz wsio wciagniePoza tym duza czesc przetworow moj zabiera rowniez do Belgii... A przetwory uwielbiam robic..Zreszta gotowanie , pieczenie itd to moje hobby ..Byle bylo z czego robic jak to sie mowi to mozna siedziec w kuchni
A poza tym piwnice mam duze ..Wszystko sie miesciehhehehehSabina, samira, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nooo wreszcie sie obrobilam..Kupilam meeegaa wielka kapuche czerwona..Tylko jakies 4kg miala..I normalka ,ze tego nie zje na raz..Wiec trzasnelam pare sloiczkow kapusty na zime ..A ze to troche pitolenia to zeszlo...
Jak mija wieczorek dzieFFcynki
Sabina, Aasiula, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny