35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Jeść, spac, łyknac tabletkę od bolu głowy, spac, jeść...jestem wybornym towarzystwem...
Wczoraj pytałam ciężarówki o ruchy w brzuchu - anyone?
Ja tak miałam jak mały ułozył sie gówką do dołu. Najbardziej czułam po lewej stronie tuż pod żebrami, bo kopał nóżkami, a z prawej myślałam najpierw, że mnie biustonosz ciśnie, ale okazało się, że to Wojtuś wciska pod żebro swoją dupkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 17:38
Simba, Mega, iwcia77, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No to na pewno masz racje z tym dbaniem, tylko kurde kraj na to tez musi byc stać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 17:40
-
mysza1975 wrote:Ja tak miałam jak mały ułozył sie gówką do dołu. Najbardziej czułam po lewej stronie tuż pod żebrami, bo kopał nóżkami, a z prawej myślałam najpierw, że mnie biustonosz ciśnie, ale okazało się, że to Wojtuś wciska pod żebro swoją dupkę.
mysza1975, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:łohoho, byla by kontynuacja produkcji dzieci idealnych..
a ile z reguly sie nie ma czasu @ przy karmieniu cyckiem?
btw pusur, wiesz, ze ja nie mam odstawiac lekow az do konca 2 trymestru? i gin i endo zgodnie stwierdzili, ze nie.. jakbym nie chciala karmic cyckiem to w ogole bym nie odstawiala.. -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Paszcza ja w sumie karmilam 9miesiecy..Pierwsza @ przyszla po jakims pol roku..Moze rpzez to tak pozno ,ze bardzo czesto mlody byl przystawiany do cycka...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:zle mi sie zacytowalo, zwalam na budyn.. chodzilo mi o pusurkowa core, co w wieku 13 lat przejmuje opieke nad noworodkiem..
Teraz 2 dni nie bede spac!
kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:A dużo tego trzeba wlać do piczkinsa, żeby się chciało?
ale do piczkinsa nie pomyślałam , mogłoby być ciekawiej
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kurka was zostawić bez nadzoru! Sobota jest, pogoda super a wy tyle stron natrzaskalyscie!
Samirko czekam na info ofilmie bo tez bym chetnie obejrzała. I wystraszylas mnie z tymi badaniami ze juz nie ma miejsc... Musze jutro zadzwonić....
samira lubi tę wiadomość
-
obecna wieczorowa pora
no widze, ze sie zadzialo...
Ivo bedzie mial matke polke z przodkow polakow, wiec kultura i tradycja bedzie podtrzymywana, jezyk bedzie musial znac ( zeby dogadac sie z polska rodzina), bedzie wiedzial kim jest Mickiewicz, Sienkiewicz , Slowacki, pozna historie i geografie polski...nic na to nie poradze ale ja czuje sie polka ...raz mnie duma rozpiera a raz zapadlabym sie pod ziemie...nie idealizuje naszego kraju ,zdaje sobie sprawe z jego ulomnosci ale tez doceniam tradycje i chcialabym je kontynuowac ( np klimat i wigilia BN i dzielenie sie oplatkiem lub jajkiem wielkanocnym, ktorego tutaj nikt nie zna ), uwielbiam komedie Bareji , samych Swoich , zmiennikow, misia , rozmowy kontrolowane, seksmisje i uwazam , ze bez znajomosci minimum historii naszego kraju nie daloby rady zajarzyc o co kaman w tych filmach a chcialabym aby Ivo w przyszlosci je obejrzal i smial sie tak samo jak jego mama
. W kazdym badz razie bede sie starala aby Ivo poznal ten "ulomny" kraj z jego zaletami i wadami
kapturnica, Iwone, Mega, Sabina, Pusurek, Bursztyn, mysza1975, Simba, Parka, caffe, samira, paszczakin, Elfik lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:obecna wieczorowa pora
no widze, ze sie zadzialo...
Ivo bedzie mial matke polke z przodkow polakow, wiec kultura i tradycja bedzie podtrzymywana, jezyk bedzie musial znac ( zeby dogadac sie z polska rodzina), bedzie wiedzial kim jest Mickiewicz, Sienkiewicz , Slowacki, pozna historie i geografie polski...nic na to nie poradze ale ja czuje sie polka ...raz mnie duma rozpiera a raz zapadlabym sie pod ziemie...nie idealizuje naszego kraju ,zdaje sobie sprawe z jego ulomnosci ale tez doceniam tradycje i chcialabym je kontynuowac ( np klimat i wigilia BN i dzielenie sie oplatkiem lub jajkiem wielkanocnym, ktorego tutaj nikt nie zna ), uwielbiam komedie Bareji , samych Swoich , zmiennikow, misia , rozmowy kontrolowane, seksmisje i uwazam , ze bez znajomosci minimum historii naszego kraju nie daloby rady zajarzyc o co kaman w tych filmach a chcialabym aby Ivo w przyszlosci je obejrzal i smial sie tak samo jak jego mama
. W kazdym badz razie bede sie starala aby Ivo poznal ten "ulomny" kraj z jego zaletami i wadami
iwcia77, mysza1975, BISCA, macduska lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jeść, spac, łyknac tabletkę od bolu głowy, spac, jeść...jestem wybornym towarzystwem...
Wczoraj pytałam ciężarówki o ruchy w brzuchu - anyone?
Marcel który podobno leży głową w dół najczęściej kopał w okolicy pod żołądkiem. Ostatnio ulubione miejsca to asymetrycznie po lewej stronie brzucha. Ale generalnie bardzo się wierci więc jego ruchy czuć w chyba w każdym zakamarku.iwcia77, mysza1975, Simba, malgos741, samira lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4