35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Mega, co ty bierzesz, ze ci się chce?
Namiary na dilera, pls...
Chociaż mnie się w tym mcu tez raz chciało....
Akurat jak chłopa nie było...może to jakiś związek ma?
Seks prokreacyjny naprawde może człowieka wykończyć..
Teraz osiagnelam ideał bibijny, seks tylko w celu poczęcia potomstwa..macduska, Lucky lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jestem w dwupaku nadal. Ktg w szpitalu zaliczone, musiałam jeszcze zrobić ALT i ASPAT bo mnie podejrzewali o gestozę ze względu na to że mnie zaczęła skóra swędzić. Wszystko w normie więc pogonili do domu.kapturnica, macduska, EwaT, samira, mysza1975, Pusurek, Lucky, Sabina, Simba, Bursztyn, Mega, iwcia77, Parka, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
mysza1975 wrote:Mysza jeszcze nie rodzi, ale jak w czwartek była u lekarza, to gina była zaziębiona, a w piatek chłop coś przywlókł i tak niewyraźna się czuję. Nos zapchany, zatoki pełne czytanie i pisanie męczy.
samira, mysza1975, Lucky, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDzizas, laski!! Wczoraj jakos tak mnie zaczal pobolewac brzuch, se mysle, hehe okres przyjdzie, ale jaja.
Dzis wpadam do kibelka, a tam glut jak kurze jajo i cala masa go! I kurna co teraz? Owulacja, ze niby?? Juz?? Po 2 miechach?? A gdzie prolaktyna? Gruczolak sie zepsul?? A gdybym dala sie bzyknac chlopu przed wyjazdem, to bym zaciazyla?? Jezusicku. Az mnie pot oblal, jak sobie o tym pomyslalam.
Jak przyjdzie @ za 2 tyg to sie wkurwie.Lucky, paszczakin, ania.g, Mega, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzizas, laski!! Wczoraj jakos tak mnie zaczal pobolewac brzuch, se mysle, hehe okres przyjdzie, ale jaja.
Dzis wpadam do kibelka, a tam glut jak kurze jajo i cala masa go! I kurna co teraz? Owulacja, ze niby?? Juz?? Po 2 miechach?? A gdzie prolaktyna? Gruczolak sie zepsul?? A gdybym dala sie bzyknac chlopu przed wyjazdem, to bym zaciazyla?? Jezusicku. Az mnie pot oblal, jak sobie o tym pomyslalam.
Jak przyjdzie @ za 2 tyg to sie wkurwie.Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:łohoho, byla by kontynuacja produkcji dzieci idealnych..
a ile z reguly sie nie ma czasu @ przy karmieniu cyckiem?
btw pusur, wiesz, ze ja nie mam odstawiac lekow az do konca 2 trymestru? i gin i endo zgodnie stwierdzili, ze nie.. jakbym nie chciala karmic cyckiem to w ogole bym nie odstawiala.. -
nick nieaktualny
-
Kurcze, nie mam czasu pisać, dziś urodziny chrzesniaczki, wczesniej zakupy, ale macduska, chciałabym na twoje posty odpisac, tylko na spokojnie, bo chciałabym ci podziękować.
Dziś to mnie za gardło chwycilo, ale kiedyś napisalas cos za co ci jestem niezmiernie wdzięczna..
Tylko czas muszę znaleźć, żeby tez to ładnie w słowa ubrac...
Dla ciebie nawet awatara zmienię..
Koza, zabije!
To smok niewiasto płocha, kocham smoki...
Cos poszukam
Może swoje zdjęcie?kapturnica, mysza1975, Pusurek, Mega, iwcia77, Sabina, Parka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Kurcze, nie mam czasu pisać, dziś urodziny chrzesniaczki, wczesniej zakupy, ale macduska, chciałabym na twoje posty odpisac, tylko na spokojnie, bo chciałabym ci podziękować.
Dziś to mnie za gardło chwycilo, ale kiedyś napisalas cos za co ci jestem niezmiernie wdzięczna..
Tylko czas muszę znaleźć, żeby tez to ładnie w słowa ubrac...
Dla ciebie nawet awatara zmienię..
Koza, zabije!
To smok niewiasto płocha, kocham smoki...
Cos poszukam
Może swoje zdjęcie?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:ja tez znam
u mnie np w UM znaja sie wszyscy jak jedna wielka rodzina hehe
ja tam nie pracuje bo nie znam nikogo
i naprawde nie chodzi mi o tych ktorzy sobie dobrze radza z tego czy innego powodu mam ich w dupie
mnie chodzi jak nasze panstwo dba o tych najbiedniejszych , chorych, niepełnosprawnych osieroconych itp itd...po tym poznasz wartość kraju
No to na pewno masz racje z tym dbaniem, tylko kurde kraj na to tez musi byc stać.
iwcia77 lubi tę wiadomość