X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No wlasnie.... nie wszyscy sa tacy sami na szczescie i u niektorych ludzi slowo patriotyzm ma wieksze znaczenie niz podtarcie sobie doopy
    u niektórych tak
    z kolei inni fascynuja sie życiem intymnym mrówkojadów
    rozumiesz?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    u niektórych tak
    z kolei inni fascynuja sie życiem intymnym mrówkojadów
    rozumiesz?
    Fascycnacja zyciem jebanego mrowkojada a podwazanie sensownosci walki ludzi o niepodleglosc to jednak subtelna roznica..
    Mozesz sobie pisac co chcesz..Mam to gleboko Smieszne jest to ,ze naprdalasz na ten kraj a nadal w nim mieszkasz..Wyjedz to bedziesz oplywac w luksusy np .do koreii tam poczujesz co to jest ta Twoja wolnosc 8)

samira lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Fascycnacja zyciem jebanego mrowkojada a podwazanie sensownosci walki ludzi o niepodleglosc to jednak subtelna roznica..
    Mozesz sobie pisac co chcesz..Mam to gleboko Smieszne jest to ,ze naprdalasz na ten kraj a nadal w nim mieszkasz..Wyjedz to bedziesz oplywac w luksusy np .do koreii tam poczujesz co to jest ta Twoja wolnosc 8)
    a ja mam głeboko walke o niepodległosc
    co polacy z nia zrobili ze tyle ludzi musi wyjezdzac?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a ja mam głeboko walke o niepodległosc
    co polacy z nia zrobili ze tyle ludzi musi wyjezdzac?
    A miej wszystko gleboko 8) To walkowanie staje sie nudne..Takze szczescia zycze w emigrowaniu stad jak najszybciej...W koncu Polska jest tak strasznie biednym , skorumpowanym krajem gdzie ludzie zywia sie jedynie korzonkami i wszyscy marza o tym by stad wyjechac
    Wole jednak moj zasrany patriotyzm nic dalsza rozmwoe z toba... milego dzionka

samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A miej wszystko gleboko 8) To walkowanie staje sie nudne..Takze szczescia zycze w emigrowaniu stad jak najszybciej...W koncu Polska jest tak strasznie biednym , skorumpowanym krajem gdzie ludzie zywia sie jedynie korzonkami i wszyscy marza o tym by stad wyjechac
    Wole jednak moj zasrany patriotyzm nic dalsza rozmwoe z toba... milego dzionka

poczytaj czasami cos wiecej niż fora dla nudzących sie bab
    http://www.wprost.pl/ar/434743/Polskie-dzieci-sa-niedozywione/

te dzieci nie maja tatusia za granicą, szkoda bo może miały by brzuszek pełny
    no ale maja niepodległość haha
    i przestan juz pierdzielić o Polsce, mam dosyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Samira a Ty koniecznie tam musisz isć? Nie ma miejsca gdzie sa krótsze kolejki?
    ale o co ci chodzi ?? idę tam bo jest za free,a sa kolejki bo jest bardzo duże zainteresowanie tymi badaniami a mnie ze po prostu są kolejki ,jestem na liście rezerwowej do tych badań a to jest AMH (na którym mi bardzo zależy,bo jest mi potrzebne do nowego gina który nie jest na NFZ a jest b.dobry)po za tym będę je miała jakbym przystępowała z G do rządowego invitro w InviMEd ),poza tym jest tam robione LH<FSH<ESTRADIOL
    do InviMed z kolei dlatego że są dni otwarte i są konsultacje bezpłatne u lekarza z niepłodności,dowiem się co i jak jeśli chodzi o przygotowania do rządowego in vitro,jeszcze dają kupony na 50% na b.nasienia pełne,i na kolejna bezpłatną wizytę u specjalisty

dlaczego nie korzystać jak jest za darmo a nas nie stać w tej chwili na robienie tylu badan odpłatnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 13:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    O pacz pani, przypomnialo mi sie, czemu kiedys nawet nie czytalam Ewki postow ;)

mozna miec rozne zdania, mozna je wyrazac, ale moze w kulturalny sposob, co?
    Bo to kolejny powrot Ewki! ;)

Teraz mi glupio, ze to ja rozpetalam ta wojne na forum...

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:32

samira lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    poczytaj czasami cos wiecej niż fora dla nudzących sie bab

vice versa 8)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodziłam tutaj dwa lata do podstawówki i całe liceum. Starzy nie zapisali mnie do polskiej szkoły, na szczescie czytałam dużo książek po polsku i cieszę sie ze znam ten język, bo bardzo mi sie podoba i tylko mówiąc po polsku czuje ze wyrażam siebie. Natomiast trochę żałuje tych braków z historii i literatury (przez długie lata myliłam Sienkiewicza z Mickiewiczem) ale mnie chyba po prostu historia złe wchodzi, bo historie Belgii czy Francji tez ledwie organiam.
    Co sie tyczy bycia Polka - ja lubie Polskę, to jest przede wszystkim bardzo ładny przyrodniczo kraj. Czuje sie Polka natomiast nie odczuwam z tego tytułu ani jakiejś szczególnej dumy, ani szczególnego wstydu. Tak po prostu jest, to sie nigdy nie zmieni i na pewno będę chciała zeby dzieci czuły i wiedziały ze to jest rownież ich kraj, ze stamtąd pochodzą ich przodkowie.
    Natomiast przykre jest, ze na ten moment, w Polsce po prostu ciężej sie żyje, ale myśle ze na 20 lat wolności i tak bardzo dużo zostało zrobione. Nie możemy sie porównywać do krajów, które maja swoje bogactwo nieprzerwanie od stuleci, czy tak jak Belgia, dorobiły sie na koloniach. Moze dajmy sobie trochę czasu, po prostu.

macduska, paszczakin, Pusurek, samira, kapturnica, mysza1975, caffe, ania.g, Sabina, Mega, Bursztyn, iwcia77, Reni, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

jaka wojne?
    smiesznym jest że osoby które nie maja sie zle poniewaz ktos z rodziny pracuje za granica wychwalaja ten kraj....niech spróbuj,a spojrzec na polskie realia z perspektywy chociazby tego głodnego dziecka? czy młodych po maturze po studiach z małych miejscowosci ktorzy nie maja szans na prace tym samym na załozenie rodziny?

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:32

Pusurek, kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

No i po co uczysz corke polskiej historii ??No po co? Wstyd normalnie ;)

paszczakin, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EEeeee, która tam reklamowała cudowna patelnię odcinającą dostęp do internetu???
    Właśnie przypaliłam część obiadu....:-/

Simba, Pusurek, kapturnica, mysza1975, Sabina, Mega, iwcia77, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mandragora coś się nie odzywa...

samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No i po co uczysz corke polskiej historii ??No po co? Wstyd normalnie ;)
    dokładnie
    niech pozyje sama w pl bez pomocy rodziców to sie wszystkiego dowie
    a o historii sobie na google poczyta

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jaka wojne?
    smiesznym jest że osoby które nie maja sie zle poniewaz ktos z rodziny pracuje za granica wychwalaja ten kraj....niech spróbuj,a spojrzec na polskie realia z perspektywy chociazby tego głodnego dziecka? czy młodych po maturze po studiach z małych miejscowosci ktorzy nie maja szans na prace tym samym na załozenie rodziny?

Kobieto nie znasz mnie i nie wiesz jak mialam w zyciu.Pochodze naprawde z biednej wielodzietnej rodziny ,gdzie nie bylo nie raz na chleb , a nie mowie tu juz o mozliwosci studiowania
    Wiec zejdz ze mnie i przestan pierdolic juz..Skonczylam z toba temat wiec po chuj go drążysz dalej???

samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a mandragora coś się nie odzywa...
    Tez o niej dzisiaj rano myślałam.

Jaki by tu film lekki i przyjemny obejrzec?

PS wiecie jak wspaniałe smakują oliwki wpychane do gęby jednocześnie ze słonymi czipsami? Bosko!

kapturnica, samira, mysza1975, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja chodziłam tutaj dwa lata do podstawówki i całe liceum. Starzy nie zapisali mnie do polskiej szkoły, na szczescie czytałam dużo książek po polsku i cieszę sie ze znam ten język, bo bardzo mi sie podoba i tylko mówiąc po polsku czuje ze wyrażam siebie. Natomiast trochę żałuje tych braków z historii i literatury (przez długie lata myliłam Sienkiewicza z Mickiewiczem) ale mnie chyba po prostu historia złe wchodzi, bo historie Belgii czy Francji tez ledwie organiam.
    Co sie tyczy bycia Polka - ja lubie Polskę, to jest przede wszystkim bardzo ładny przyrodniczo kraj. Czuje sie Polka natomiast nie odczuwam z tego tytułu ani jakiejś szczególnej dumy, ani szczególnego wstydu. Tak po prostu jest, to sie nigdy nie zmieni i na pewno będę chciała zeby dzieci czuły i wiedziały ze to jest rownież ich kraj, ze stamtąd pochodzą ich przodkowie.
    Natomiast przykre jest, ze na ten moment, w Polsce po prostu ciężej sie żyje, ale myśle ze na 20 lat wolności i tak bardzo dużo zostało zrobione. Nie możemy sie porównywać do krajów, które maja swoje bogactwo nieprzerwanie od stuleci, czy tak jak Belgia, dorobiły sie na koloniach. Moze dajmy sobie trochę czasu, po prostu.
    Zgadzam sie z Simbolotem w 100% :)
    Chociaz ja czesto czuje dume z bycia Polka. Ale wstyd czasem tez...

macduska, kapturnica, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kobieto nie znasz mnie i nie wiesz jak mialam w zyciu.Pochodze naprawde z biednej wielodzietnej rodziny ,gdzie nie bylo nie raz na chleb , a nie mowie tu juz o mozliwosci studiowania
    Wiec zejdz ze mnie i przestan pierdolic juz..Skonczylam z toba temat wiec po chuj go drążysz dalej???
    moge sobie drążyc co mi sie żywnie podoba

‹‹ 4874 4875 4876 4877 4878 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ