35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElfik wrote:
Moja córka załatwiła to za mnie, bo jej biegający dwuletni zawodnik sumo stanął kolo piaskownicy i zaczął pokazywać jakis klocek wydając małpie dźwięki, na co moje dziecko poprosilo "podaj mi tamten element proszę"....Moja corka wzbudzala dzika zazdrosc matek podchodzac do mnie na placu zabaw i mowiac cieniutkim glosikiem " daj mleka" w wieku 1, 5 roku, kiedy inne dzieciecia podlatywaly do swoich mamusiek szarpiac je za za bluzke i drac sie wnieboglosy " cyyyyyycaaaaaa"
macduska, iwcia77, mysza1975, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusur jak napisalas o tym ze mloda uczy sie w polskiej szkole przez neta to az mi sie ciepelko na serduchu zrobilo..Ze nie zapomni kim jest skad jest..
Niech ktos mysli co chce, mam to w dOOOpie ale strasznie wkurwia mnie jak pseudoeuropejczycy jakimi chca byc Polacy wyjezdzajacy za granice po kilku miesiacach nagle zapominaja i nierozumieja jezyka ojczystego , baaa odcinaja sie od tego skad pochodza......
A nie wspomne juz o tym by swoje dzieci wychowywali w rozumieniu skad pochodza , znali historie swojego kraju i ze moga byc dumni ze sa Polakami..I nie zapominaja o tym
Pusurek, macduska, samira, iwcia77, mysza1975, Sabina, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ej tam, tata za wiele nie pomoze, nie te czasy niestety, ze mozna bylo. Teraz przy wszystkich komputerowych wyliczeniach, punktach, koneksje sie juz nie licza.
Jak sie ma dostac, to sie dostanie, jak nie to bedzie studiowala w No. Chociaz tu sa slabe studia. Jak i cala ichnia edukacja.
po co komu edukacja w Pl skoro wszyscy wyjezdzaja bo roboty nie ma?
-
Hi hi, widzę, ze nie ja jedna pomylilam to, ze dziecko fajnie mówi, z tym, ze dużo rozumie...
Dziewczyny, tylko blagam, nie wpadajmy teraz w ton co to nasze dzieci umieją i jakie SA zdolne, dlatego zawsze omijalam matki...przynudzaja..
Mcduska, smialam się w głos, kiedyś na imprze koleżanka usłyszała, ze jest podobna do jakiejś aktorki.. Urosła na dwa metry, usmiech błysk w oku.. Na to podchodzi jej maz patrzy na zdjęcie KT było powodem tych komentarzy i na nią, po czym mówi, "nieeeee, ty jesteś bardziej pyzata na buzi"...
I wytlumacz chłopu dlaczego nie będzie miał długo seksu...macduska, kapturnica, Iwone, Simba, mysza1975, Sabina, Mega, Bursztyn, BISCA, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pusur jak napisalas o tym ze mloda uczy sie w polskiej szkole przez neta to az mi sie ciepelko na serduchu zrobilo..Ze nie zapomni kim jest skad jest..
Niech ktos mysli co chce, mam to w dOOOpie ale strasznie wkurwia mnie jak pseudoeuropejczycy jakimi chca byc Polacy wyjezdzajacy za granice po kilku miesiacach nagle zapominaja i nierozumieja jezyka ojczystego , baaa odcinaja sie od tego skad pochodza......
A nie wspomne juz o tym by swoje dzieci wychowywali w rozumieniu skad pochodza , znali historie swojego kraju i ze moga byc dumni ze sa Polakami..I nie zapominaja o tym
Norwegami nie bedziemy nigdy i nie chcemy byc, chociaz jestesmy zzyci ze srodowiskiem, mamy tu przeciez prace, przyjaciol, celebrujemy norweskie swieta i zwyczaje. Nie jest tak, ze zamykamy sie w domu i pijemy polska wodke jedzac bigos, bo i tak zyja tu Polacy. Ale pamietamy, kim jestesmy.
kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pusur jak napisalas o tym ze mloda uczy sie w polskiej szkole przez neta to az mi sie ciepelko na serduchu zrobilo..Ze nie zapomni kim jest skad jest..
to jest prawo każdego człowieka żeby byc dumnym z czego sie mu ma ochote być
ja nie jestem dumna z tego że jestem Polką, wstyd mi za mój kraj i za mój rząd że jestesmy takimi nieudacznikami i musimy pracować nie w PL żeby godnie zyc
nienawidze tego krajuIwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWchodze do kuchni a tam balagan. Sama go zrobilam dzis rano. Ale nie ma chlopa,zeby mnie gonil do odkladania rzeczy na miejsce. Postalam troche, pousmiechalam sie do balaganu, zrobilam kawke i juz jestem. Zryty mam beret?
macduska, paszczakin, mysza1975, Sabina, Elfik, Mega, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mile bardzo, ze tak myslisz. Wazne jest wiedziec, skad sie jest.
Norwegami nie bedziemy nigdy i nie chcemy byc, chociaz jestesmy zzyci ze srodowiskiem, mamy tu przeciez prace, przyjaciol, celebrujemy norweskie swieta i zwyczaje. Nie jest tak, ze zamykamy sie w domu i pijemy polska wodke jedzac bigos, bo i tak zyja tu Polacy. Ale pamietamy, kim jestesmy.
Nie mowie o zamykaniu sie , ale tak jak napisalas trzeba pamietac o tym kim jestesmymacduska, Pusurek, iwcia77, Simba, mysza1975, Sabina, Elfik, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Wchodze do kuchni a tam balagan. Sama go zrobilam dzis rano. Ale nie ma chlopa,zeby mnie gonil do odkladania rzeczy na miejsce. Postalam troche, pousmiechalam sie do balaganu, zrobilam kawke i juz jestem. Zryty mam beret?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 11:45
Pusurek, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:oj tam oj tam
a z norweskim nie?mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny