X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Moja córka załatwiła to za mnie, bo jej biegający dwuletni zawodnik sumo stanął kolo piaskownicy i zaczął pokazywać jakis klocek wydając małpie dźwięki, na co moje dziecko poprosilo "podaj mi tamten element proszę"....:-)
    Ah, uwielbiam takie klimaty! :D Moja corka wzbudzala dzika zazdrosc matek podchodzac do mnie na placu zabaw i mowiac cieniutkim glosikiem " daj mleka" w wieku 1, 5 roku, kiedy inne dzieciecia podlatywaly do swoich mamusiek szarpiac je za za bluzke i drac sie wnieboglosy " cyyyyyycaaaaaa" :D

macduska, iwcia77, mysza1975, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur jak napisalas o tym ze mloda uczy sie w polskiej szkole przez neta to az mi sie ciepelko na serduchu zrobilo..Ze nie zapomni kim jest skad jest..
    Niech ktos mysli co chce, mam to w dOOOpie ale strasznie wkurwia mnie jak pseudoeuropejczycy jakimi chca byc Polacy wyjezdzajacy za granice po kilku miesiacach nagle zapominaja i nierozumieja jezyka ojczystego , baaa odcinaja sie od tego skad pochodza......
    A nie wspomne juz o tym by swoje dzieci wychowywali w rozumieniu skad pochodza , znali historie swojego kraju i ze moga byc dumni ze sa Polakami..I nie zapominaja o tym

Pusurek, macduska, samira, iwcia77, mysza1975, Sabina, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, a w ogóle to zmień awatara proszę . Ten smok jakoś nie pasuje mi- zresztą najpierw myślałam że to koza :-) Ten wcześniejszy niebieski jakoś się mile kojarzył z Twoim nickiem.

samira, iwcia77, mysza1975, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira a Ty koniecznie tam musisz isć? Nie ma miejsca gdzie sa krótsze kolejki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 11:34

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska, skad Ty jestes, bo nie pamietam?

samira, macduska lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ej tam, tata za wiele nie pomoze, nie te czasy niestety, ze mozna bylo. Teraz przy wszystkich komputerowych wyliczeniach, punktach, koneksje sie juz nie licza.
    Jak sie ma dostac, to sie dostanie, jak nie to bedzie studiowala w No. Chociaz tu sa slabe studia. Jak i cala ichnia edukacja.
    słabe?? ale państwo maja dobre
    po co komu edukacja w Pl skoro wszyscy wyjezdzaja bo roboty nie ma?

• Elfik Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi hi, widzę, ze nie ja jedna pomylilam to, ze dziecko fajnie mówi, z tym, ze dużo rozumie...:-)

Dziewczyny, tylko blagam, nie wpadajmy teraz w ton co to nasze dzieci umieją i jakie SA zdolne, dlatego zawsze omijalam matki...przynudzaja..

Mcduska, smialam się w głos, kiedyś na imprze koleżanka usłyszała, ze jest podobna do jakiejś aktorki.. Urosła na dwa metry, usmiech błysk w oku.. Na to podchodzi jej maz patrzy na zdjęcie KT było powodem tych komentarzy i na nią, po czym mówi, "nieeeee, ty jesteś bardziej pyzata na buzi"...
    I wytlumacz chłopu dlaczego nie będzie miał długo seksu...:-) :-) :-) :-)

macduska, kapturnica, Iwone, Simba, mysza1975, Sabina, Mega, Bursztyn, BISCA, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:32

Pusurek, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pusur jak napisalas o tym ze mloda uczy sie w polskiej szkole przez neta to az mi sie ciepelko na serduchu zrobilo..Ze nie zapomni kim jest skad jest..
    Niech ktos mysli co chce, mam to w dOOOpie ale strasznie wkurwia mnie jak pseudoeuropejczycy jakimi chca byc Polacy wyjezdzajacy za granice po kilku miesiacach nagle zapominaja i nierozumieja jezyka ojczystego , baaa odcinaja sie od tego skad pochodza......
    A nie wspomne juz o tym by swoje dzieci wychowywali w rozumieniu skad pochodza , znali historie swojego kraju i ze moga byc dumni ze sa Polakami..I nie zapominaja o tym
    Mile bardzo, ze tak myslisz. Wazne jest wiedziec, skad sie jest.
    Norwegami nie bedziemy nigdy i nie chcemy byc, chociaz jestesmy zzyci ze srodowiskiem, mamy tu przeciez prace, przyjaciol, celebrujemy norweskie swieta i zwyczaje. Nie jest tak, ze zamykamy sie w domu i pijemy polska wodke jedzac bigos, bo i tak zyja tu Polacy. Ale pamietamy, kim jestesmy.

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

to jest prawo każdego człowieka żeby byc dumnym z czego sie mu ma ochote być
    ja nie jestem dumna z tego że jestem Polką, wstyd mi za mój kraj i za mój rząd że jestesmy takimi nieudacznikami i musimy pracować nie w PL żeby godnie zyc
    nienawidze tego kraju

Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    słabe?? ale państwo maja dobre
    po co komu edukacja w Pl skoro wszyscy wyjezdzaja bo roboty nie ma?
    True. Ale z polskim dyplomem mozna tu zarabiac dobra kase. ;)

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    True. Ale z polskim dyplomem mozna tu zarabiac dobra kase. ;)
    oj tam oj tam
    a z norweskim nie?

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8

kapturnica, iwcia77, Simba, mysza1975, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodze do kuchni a tam balagan. Sama go zrobilam dzis rano. Ale nie ma chlopa,zeby mnie gonil do odkladania rzeczy na miejsce. Postalam troche, pousmiechalam sie do balaganu, zrobilam kawke i juz jestem. Zryty mam beret? ;)

macduska, paszczakin, mysza1975, Sabina, Elfik, Mega, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    wiesz co? My nigdzie nie wyjechaliśmy i żyjemy nie najgorzej. Kraj jaki jest każdy wie ale juz znowu twierdzić, że wszystko w nim do bani to lekka przesada.

grzyby dobre rosną

Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mile bardzo, ze tak myslisz. Wazne jest wiedziec, skad sie jest.
    Norwegami nie bedziemy nigdy i nie chcemy byc, chociaz jestesmy zzyci ze srodowiskiem, mamy tu przeciez prace, przyjaciol, celebrujemy norweskie swieta i zwyczaje. Nie jest tak, ze zamykamy sie w domu i pijemy polska wodke jedzac bigos, bo i tak zyja tu Polacy. Ale pamietamy, kim jestesmy.
    Wiesz ja mialam autentyczne zdarzenie..Jak wybywalismy do Irl z malz poznalam laske co z rodzina leciala rowniez w te same strony co my doDungarvan..Wymienilysmy sie nr i takie tam Po kilku miesiacach bo jakos tak nie zeszlo sie skontaktowac spotkalam ja w meisice..I usmiechnieta mowie do niej czesc co slychac u was jak sie zaklimatyzowaliscie../A ona stala z jakas irlandka i do mnie kurwa po angielksu ze mnie nie rozumie (mowilam po polsku) i to napewno pomylka..Kurwa scielo mnie normalnie i zaczelam sie jawnie smiac ...O tym mowie posiedziala kilka tygodni i wielka irlandka sie zniej zrobila ztekstami aj dont anderstend ju..
    Nie mowie o zamykaniu sie , ale tak jak napisalas trzeba pamietac o tym kim jestesmy 8)

macduska, Pusurek, iwcia77, Simba, mysza1975, Sabina, Elfik, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G

ania.g, mysza1975, Elfik, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wchodze do kuchni a tam balagan. Sama go zrobilam dzis rano. Ale nie ma chlopa,zeby mnie gonil do odkladania rzeczy na miejsce. Postalam troche, pousmiechalam sie do balaganu, zrobilam kawke i juz jestem. Zryty mam beret? ;)
    nie, masz weekend ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 11:45

Pusurek, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    oj tam oj tam
    a z norweskim nie?
    Zalezy. Tu malo osob ma wyzsze wyksztalcenie, najczesciej maja licencjaty i mowia, ze maja wyzsze. W mojej szkole na 60 nauczycieli 3 ma magistra ( w tym ja ). A roznica w kasie jest znaczaca, w wiedzy niestety tez.

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie masz weekend ;-)
    Weekend sama!!! :D

macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4872 4873 4874 4875 4876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ