35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Wiesz ja mialam autentyczne zdarzenie..Jak wybywalismy do Irl z malz poznalam laske co z rodzina leciala rowniez w te same strony co my doDungarvan..Wymienilysmy sie nr i takie tam Po kilku miesiacach bo jakos tak nie zeszlo sie skontaktowac spotkalam ja w meisice..I usmiechnieta mowie do niej czesc co slychac u was jak sie zaklimatyzowaliscie../A ona stala z jakas irlandka i do mnie kurwa po angielksu ze mnie nie rozumie (mowilam po polsku) i to napewno pomylka..Kurwa scielo mnie normalnie i zaczelam sie jawnie smiac ...O tym mowie posiedziala kilka tygodni i wielka irlandka sie zniej zrobila ztekstami aj dont anderstend ju..
Nie mowie o zamykaniu sie , ale tak jak napisalas trzeba pamietac o tym kim jestesmy
nic nie trzeba, każdy robi tak jak mu pasuje i już
wolność moja droga przede wszystkim -
EwaT wrote:to jest prawo każdego człowieka żeby byc dumnym z czego sie mu ma ochote być
ja nie jestem dumna z tego że jestem Polką, wstyd mi za mój kraj i za mój rząd że jestesmy takimi nieudacznikami i musimy pracować nie w PL żeby godnie zyc
nienawidze tego kraju
Moj zaprdala tez zagranica , ja pracowalam rowniez i wcale nie mam powodu wstydzic sie ze jestem Polakiem..I nigdy nie zdarzylo nam sie powiedziec ,ze wstyd nam ze stad jestesmy
Co czl to zdanieiwcia77, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a co z tego pamietania komu przyjdzie?
nic nie trzeba, każdy robi tak jak mu pasuje i już
wolność moja droga przede wszystkimCi co zgineli za wolnosc naszego kraju napewno by byli z tego dumni
iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zalezy. Tu malo osob ma wyzsze wyksztalcenie, najczesciej maja licencjaty i mowia, ze maja wyzsze. W mojej szkole na 60 nauczycieli 3 ma magistra ( w tym ja ). A roznica w kasie jest znaczaca, w wiedzy niestety tez.
na całym swiecie robi sie tzw degree i po chuj wiecej?
co potrafi tzw polski magister? w praktyce? zwłaszcza po studiach tzw humanistycznych? do czego sie n adaje? potrafi aby frytki usmazyc w McD dobrze?
przeciez liczy sie konketna wiedz i praktyka w wąskiej specjalnosci żeby dostac dobra robote na zachodzie...
Pusurek lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:wolnosc???No takudawac ze sie nie rozumie wlasnego ojczystego jezyka..Tojest piekna wolnosc
Ci co zgineli za wolnosc naszego kraju napewno by byli z tego dumni
moge udawać że jestem chociazby lemurem i co komu do tego? -
kapturnica wrote:I to twoje prawo tak myslec..
Moj zaprdala tez zagranica , ja pracowalam rowniez i wcale nie mam powodu wstydzic sie ze jestem Polakiem..I nigdy nie zdarzylo nam sie powiedziec ,ze wstyd nam ze stad jestesmy
Co czl to zdanie -
Nie bede sie z toba wdawala w jałowa dyskusje na temat czy ktos kazal czy nie kazal ginac zolnierzom i cywilom za wolnosc naszego kraju.Bo ty masz swoje racje a ja mam swoje racje..I mozesz byc nawet karaluchem chVj mi do tego
Osoby ktore wstydza sie ze sa Polakami powinny spakowac manatki , oddac obywatelstwo i sprdalac stad w podskokach...
Niuta, iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasiad od rana napizdza pila spalinowa, bo drzewo tnie do kominka. To ja w ramach zemsty i rekreacji pojde skosic trawe, bo normalnie chlop mi nie pozwala. Trawa do kostek, a ja mam 50 cebulek tulipanow do wsadzenia.
macduska, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Nie bede sie z toba wdawala w jałowa dyskusje na temat czy ktos kazal czy nie kazal ginac zolnierzom i cywilom za wolnosc naszego kraju.Bo ty masz swoje racje a ja mam swoje racje..I mozesz byc nawet karaluchem chVj mi do tego
Osoby ktore wstydza sie ze sa Polakami powinny spakowac manatki , oddac obywatelstwo i sprdalac stad w podskokach...Bursztyn lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:jA TEZ!! MAM co zbierac pod drzewami pelno spadow przez ten wiatr
Milego dzionka dla wszystkich!!!
zasrani patrioci na pół gwizdka -
EwaT wrote:mamy masową emigracje, tysiące ludzi spierdala w podskokach nie oglądając sie za siebie, wiesz czym to sie skonczy dla Polski?
A tak na marginesie...Wspaniale kraje zachodu miodem i mlekiem plynace same nas oddaly stalinowi po wojnie majac nas centralnie w dupie
koncze ten temat bo nie mam zamiaru sie wkurwiaciwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a twojego męża tez bez przerwy nie ma...to jak to jest z tym twoim patriotyzmem, tak pieknie w kraju a na garnuszku u obcych siedzisz?to z czego jestes taka dumna? powinnas nie działac na szkode kraju i płacic polskie podatki ciesząc i klaszczac uszami że pracujesz u polskiego pracodawcy tak?
zasrani patrioci na pół gwizdka
Nie kazda osoba co pracuje za granica nie placi w Pl podatkow...A na garnuszku siedza ci co nic nie robia i ciagna socjal...
Ps.sama jestes zasrana...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 12:14
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Pusur, prosze.....zlituj sie i otwórz oczy
na całym swiecie robi sie tzw degree i po chuj wiecej?
co potrafi tzw polski magister? w praktyce? zwłaszcza po studiach tzw humanistycznych? do czego sie n adaje? potrafi aby frytki usmazyc w McD dobrze?
przeciez liczy sie konketna wiedz i praktyka w wąskiej specjalnosci żeby dostac dobra robote na zachodzie...
Polska edukacja ostatnich lat jest o kant dupy potluc, to prawda, teraz to kazy jest magistrem. Ale ja nie to mialam na mysli, raczej, ze za dyplomem dobrej uczelni idzie czesto przyzwoita wiedza.
Chociaz... ja wszystkiego nauczylam sie w pracy, studia byly slabe.iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Moj malz placi w Pl podatki, to tak na marginesie..Ma polskiego pracodawce
Nie kazda osoba co pracuje za granica nie placi w Pl podatkow...A na garnuszku siedza ci co nic nie robia i ciagna socjal...
Ps.sama jestes zasrana...