X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiesz ja mialam autentyczne zdarzenie..Jak wybywalismy do Irl z malz poznalam laske co z rodzina leciala rowniez w te same strony co my doDungarvan..Wymienilysmy sie nr i takie tam Po kilku miesiacach bo jakos tak nie zeszlo sie skontaktowac spotkalam ja w meisice..I usmiechnieta mowie do niej czesc co slychac u was jak sie zaklimatyzowaliscie../A ona stala z jakas irlandka i do mnie kurwa po angielksu ze mnie nie rozumie (mowilam po polsku) i to napewno pomylka..Kurwa scielo mnie normalnie i zaczelam sie jawnie smiac ...O tym mowie posiedziala kilka tygodni i wielka irlandka sie zniej zrobila ztekstami aj dont anderstend ju..
    Nie mowie o zamykaniu sie , ale tak jak napisalas trzeba pamietac o tym kim jestesmy 8)
    a co z tego pamietania komu przyjdzie?
    nic nie trzeba, każdy robi tak jak mu pasuje i już
    wolność moja droga przede wszystkim

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    to jest prawo każdego człowieka żeby byc dumnym z czego sie mu ma ochote być
    ja nie jestem dumna z tego że jestem Polką, wstyd mi za mój kraj i za mój rząd że jestesmy takimi nieudacznikami i musimy pracować nie w PL żeby godnie zyc
    nienawidze tego kraju
    I to twoje prawo tak myslec..
    Moj zaprdala tez zagranica , ja pracowalam rowniez i wcale nie mam powodu wstydzic sie ze jestem Polakiem..I nigdy nie zdarzylo nam sie powiedziec ,ze wstyd nam ze stad jestesmy

Co czl to zdanie 8)

iwcia77, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a co z tego pamietania komu przyjdzie?
    nic nie trzeba, każdy robi tak jak mu pasuje i już
    wolność moja droga przede wszystkim
    wolnosc???No takudawac ze sie nie rozumie wlasnego ojczystego jezyka..Tojest piekna wolnosc 8) Ci co zgineli za wolnosc naszego kraju napewno by byli z tego dumni 8)

iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zalezy. Tu malo osob ma wyzsze wyksztalcenie, najczesciej maja licencjaty i mowia, ze maja wyzsze. W mojej szkole na 60 nauczycieli 3 ma magistra ( w tym ja ). A roznica w kasie jest znaczaca, w wiedzy niestety tez.
    Pusur, prosze.....zlituj sie i otwórz oczy
    na całym swiecie robi sie tzw degree i po chuj wiecej?
    co potrafi tzw polski magister? w praktyce? zwłaszcza po studiach tzw humanistycznych? do czego sie n adaje? potrafi aby frytki usmazyc w McD dobrze?
    przeciez liczy sie konketna wiedz i praktyka w wąskiej specjalnosci żeby dostac dobra robote na zachodzie...

Pusurek lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    wolnosc???No takudawac ze sie nie rozumie wlasnego ojczystego jezyka..Tojest piekna wolnosc 8) Ci co zgineli za wolnosc naszego kraju napewno by byli z tego dumni 8)
    nikt im nie kazał ginąć , ja bym sie wypieła na Polske i nie ginęła
    moge udawać że jestem chociazby lemurem i co komu do tego?

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I to twoje prawo tak myslec..
    Moj zaprdala tez zagranica , ja pracowalam rowniez i wcale nie mam powodu wstydzic sie ze jestem Polakiem..I nigdy nie zdarzylo nam sie powiedziec ,ze wstyd nam ze stad jestesmy

Co czl to zdanie 8)
    ale nie wszyscy sa tacy sami na szczęście tak? moge miec inne zdanie?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bede sie z toba wdawala w jałowa dyskusje na temat czy ktos kazal czy nie kazal ginac zolnierzom i cywilom za wolnosc naszego kraju.Bo ty masz swoje racje a ja mam swoje racje..I mozesz byc nawet karaluchem chVj mi do tego
    Osoby ktore wstydza sie ze sa Polakami powinny spakowac manatki , oddac obywatelstwo i sprdalac stad w podskokach...

Niuta, iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasiad od rana napizdza pila spalinowa, bo drzewo tnie do kominka. To ja w ramach zemsty i rekreacji pojde skosic trawe, bo normalnie chlop mi nie pozwala. Trawa do kostek, a ja mam 50 cebulek tulipanow do wsadzenia.

macduska, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam na dwór, u nas 27 stopni. Grzech w domu siedzieć. Miłego dnia!

Pusurek lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    spadam na dwór, u nas 27 stopni. Grzech w domu siedzieć. Miłego dnia!
    jA TEZ!! MAM co zbierac pod drzewami pelno spadow przez ten wiatr

Milego dzionka dla wszystkich!!!

macduska lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie bede sie z toba wdawala w jałowa dyskusje na temat czy ktos kazal czy nie kazal ginac zolnierzom i cywilom za wolnosc naszego kraju.Bo ty masz swoje racje a ja mam swoje racje..I mozesz byc nawet karaluchem chVj mi do tego
    Osoby ktore wstydza sie ze sa Polakami powinny spakowac manatki , oddac obywatelstwo i sprdalac stad w podskokach...
    mamy masową emigracje, tysiące ludzi spierdala w podskokach nie oglądając sie za siebie, wiesz czym to sie skonczy dla Polski?

Bursztyn lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    jA TEZ!! MAM co zbierac pod drzewami pelno spadow przez ten wiatr

Milego dzionka dla wszystkich!!!
    a twojego męża tez bez przerwy nie ma...to jak to jest z tym twoim patriotyzmem, tak pieknie w kraju a na garnuszku u obcych siedzisz?to z czego jestes taka dumna? powinnas nie działac na szkode kraju i płacic polskie podatki ciesząc i klaszczac uszami że pracujesz u polskiego pracodawcy tak?
    zasrani patrioci na pół gwizdka

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mamy masową emigracje, tysiące ludzi spierdala w podskokach nie oglądając sie za siebie, wiesz czym to sie skonczy dla Polski?
    Sama wyjechalam do pracy co nie oznacza ,ze mam udawac ze nie jestem Polka,wstydzic se tego... dla mnie to zenada. i to mialam na mysli piszac o tym .. A emigracja nie dotyczy tylko naszego kraju jak zdazylas pewnie zauwazyc.....Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma..Kazdy kraj ma swoje problemy, jeden wieksze , drugi mniejsze..Zachod jest 50lat przed nami nie dla tego ,ze tak wspaniale rzadzili ale dlatego ,ze nie byli krajem cyckanym przez ruskow przez dziesiatki lat
    A tak na marginesie...Wspaniale kraje zachodu miodem i mlekiem plynace same nas oddaly stalinowi po wojnie majac nas centralnie w dupie
    koncze ten temat bo nie mam zamiaru sie wkurwiac

iwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a twojego męża tez bez przerwy nie ma...to jak to jest z tym twoim patriotyzmem, tak pieknie w kraju a na garnuszku u obcych siedzisz?to z czego jestes taka dumna? powinnas nie działac na szkode kraju i płacic polskie podatki ciesząc i klaszczac uszami że pracujesz u polskiego pracodawcy tak?
    zasrani patrioci na pół gwizdka
    Moj malz placi w Pl podatki, to tak na marginesie..Ma polskiego pracodawce 8)
    Nie kazda osoba co pracuje za granica nie placi w Pl podatkow...A na garnuszku siedza ci co nic nie robia i ciagna socjal...
    Ps.sama jestes zasrana...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 12:14

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Pusur, prosze.....zlituj sie i otwórz oczy
    na całym swiecie robi sie tzw degree i po chuj wiecej?
    co potrafi tzw polski magister? w praktyce? zwłaszcza po studiach tzw humanistycznych? do czego sie n adaje? potrafi aby frytki usmazyc w McD dobrze?
    przeciez liczy sie konketna wiedz i praktyka w wąskiej specjalnosci żeby dostac dobra robote na zachodzie...
    Tu bardzo widac roznice w wyksztalceniu. Nie wiem czy wszedzie, ja siedze tylko w edukacji. Zal bierze, jak sie patrzy na nauczycieli z naprawde niewielka wiedza.
    Polska edukacja ostatnich lat jest o kant dupy potluc, to prawda, teraz to kazy jest magistrem. Ale ja nie to mialam na mysli, raczej, ze za dyplomem dobrej uczelni idzie czesto przyzwoita wiedza.
    Chociaz... ja wszystkiego nauczylam sie w pracy, studia byly slabe. ;)

iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole to juz wrocilam, bo deszcz zaczal padac. Se pokosilam... Trudno, bede kawe pic. ;)

iwcia77, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moj malz placi w Pl podatki, to tak na marginesie..Ma polskiego pracodawce 8)
    Nie kazda osoba co pracuje za granica nie placi w Pl podatkow...A na garnuszku siedza ci co nic nie robia i ciagna socjal...
    Ps.sama jestes zasrana...
    taaaa ma polskiego szefa w postaci zony

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    taaaa ma polskiego szefa w postaci zony

Ciezko przyjac do wiadomosci ,ze nie zawsze sie ma racje nie ???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ciezko przyjac do wiadomosci ,ze nie zawsze sie ma racje nie ???
    ciezko ci zaakceptowac ze sa ludzie ktorzy mysla inaczej?

promoszka lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale nie wszyscy sa tacy sami na szczęście tak? moge miec inne zdanie?
    No wlasnie.... nie wszyscy sa tacy sami na szczescie i u niektorych ludzi slowo patriotyzm ma wieksze znaczenie niz podtarcie sobie doopy

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4873 4874 4875 4876 4877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ