35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Hej Kobitki. Pusurek skorzystaj sobie z poradnika 5-ciu krokow. Klub bobo-vita. Trzeba sie tam zarejestrowac i dostajesz poradniki gratis i probki sloiczkow... Ty masz jakis adres zamieszkania w Polsce?
Znasz moj adres w Pl.
MartaDidinio wrote:Z jedzeniem uwazaj. Mozesz Malemu zafundowac problemy wprzyszlosci...
A o jakich problemach myslisz? -
nick nieaktualnyJa sie zgadzam w 100 % z Toba... Mam pierdolnieta kolezanke, ktora wrecz sie chlubi, ze jej dziecko zasypia przy imprezie w domu na full...Pusurek wrote:No toz wlasnie to pisalam, ale nikt nie polajczyl. Myslalam, ze nikt sie z tym nie zgadza.
caffe, Pusurek, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak, ale ja nie moge juz zamowic, bo jestem juz w tym klubie... Tam tarzeba podac dzien urodzin dziecka itd...Wypelnij to sobie on-line na adres polski i tam jak przyjdzie to Tobie- podejrzewam ktos z rodziny wysle...Naprawde polecam. Wszystkim Wam Dziewczyny. Wprowadzanie nowych pokarmow dziecinnie proste z tym przewodnikiem...Pusurek wrote:Wiecej bledu nie powtorze, ciagle mam w pamieci 2 pierwsze lata z corka. Karmilam ja dlugo, poniewaz niewiele mogla jesc. Obie lecialysmy na chlebku kukurydzianym, wedlinach ( nie wszystkich ), ziemnakach i marchewce. Bylo masakrycznie, ja wazylam niecale 50 kg i wygladalam jak Anja Rubik.
A o jakich problemach myslisz?Pusurek, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalergie pokarmowe glownie...MartaDidinio wrote:Tak, ale ja nie moge juz zamowic, bo jestem juz w tym klubie... Tam tarzeba podac dzien urodzin dziecka itd...Wypelnij to sobie on-line na adres polski i tam jak przyjdzie to Tobie- podejrzewam ktos z rodziny wysle...Naprawde polecam. Wszystkim Wam Dziewczyny. Wprowadzanie nowych pokarmow dziecinnie proste z tym przewodnikiem...
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:a co mu moge dać lepszego? chyba nic.....
oczywiście po pare kropel jak narazie
juz nie karmie wiec czyms go musze odzywic a sklepowym jedzeniem....watpie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Tak, ale ja nie moge juz zamowic, bo jestem juz w tym klubie... Tam tarzeba podac dzien urodzin dziecka itd...Wypelnij to sobie on-line na adres polski i tam jak przyjdzie to Tobie- podejrzewam ktos z rodziny wysle...Naprawde polecam. Wszystkim Wam Dziewczyny. Wprowadzanie nowych pokarmow dziecinnie proste z tym przewodnikiem...
caffe, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bym Tobie tradycyjnie wyslala, ale poradnik jest w tak haniebnym stanie... Moj Maly go uwielbia, bo tam na kazdej stronie zdjecie bobasa jakiegos... Jemy z ta ksiazka i to z niej wlasnie wyrwal swoja pierwsza kartkePusurek wrote:To ja sie zamelduje. Z corka tez lecialam z Bobo vita wlasnie. Trendy sie pewnie niewiele zmienily, ale czy to czlowiek wszystko pamieta?
BISCA, macduska, Pusurek, caffe, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Ja bym Tobie tradycyjnie wyslala, ale poradnik jest w tak haniebnym stanie... Moj Maly go uwielbia, bo tam na kazdej stronie zdjecie bobasa jakiegos... Jemy z ta ksiazka i to z niej wlasnie wyrwal swoja pierwsza kartke
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny