35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki dzisiaj mój mąż był na kolejnej wizycie u endokrynolog wyniki miał ok podwyższone ft3 lekko i ma małe 2 guzki koloidalne łagodne na tarczycy dostał euthyrox n50 po pół tab/dzień .... w sumie nie spodziewałam się tabletek dla niego nie wiem jak będą wpływać na niego i na staranka
bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
A ja jutro jestem umówiona z fryzjerem. Mam zamiar ściąć moje długi do pasa włosy
Ale na forum się "pokażę" bo mnie nie będzie widać jakby co
Sylwia, gratuluję
Pozostałym życzę cierpliwości. Ja czekam na swoją @, mam nadzieję że przyjdzie 31.05.
Buźkisamira, megan8, Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:dziewczynki dzisiaj mój mąż był na kolejnej wizycie u endokrynolog wyniki miał ok podwyższone ft3 lekko i ma małe 2 guzki koloidalne łagodne na tarczycy dostał euthyrox n50 po pół tab/dzień .... w sumie nie spodziewałam się tabletek dla niego nie wiem jak będą wpływać na niego i na staranka
Grosza, mogą wpłynąć tylko dobrze a guzkami się nie martw, ja mam 5 małych od 5 lat (zostały mi po ciąży) i jest ok tylko tyle, że muszę być pod stała kontrolą (hashimoto i niedoczynność, euthyrox 175/200). Będzie dobrze, zobaczyszgrosza, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny:) i ja dolaczam do Was. Zaluje ze nie mierzylam temp. wczesniej, bo juz prawie dwa lata staran z czego rok monitorowany. Ale tak naprawde to jest piewszy miesiac co wzielam sie za siebie.
Mam juz prawie dziewiecioletniego synka i czas leci...
Powozdrawiam:)
bliska77, samira, promyk, megan8, Panda, Dorka71, Sylwia78, polarmiś, Olena, iza37, Reni, angela, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalajka wrote:Czesc Dziewczyny:) i ja dolaczam do Was. Zaluje ze nie mierzylam temp. wczesniej, bo juz prawie dwa lata staran z czego rok monitorowany. Ale tak naprawde to jest piewszy miesiac co wzielam sie za siebie.
witaj malajka, z nami raźniejpowodzenia w staraniach
samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:promyk, a Ty jesteś na liście u samiry?tak czytam i w jednym wieku jestesmy i nasze córki też
Dokladnie mam w polowie listopada 43 lata, moja pierwsza cora w lipcu 20, a drugie moje dziewcze pod koniec listopada 14 latmegan8, bliska77, Reni, gosia7122 lubią tę wiadomość
Promyk -
agafbh wrote:promyk wrote:No to sie zaczelo. @szaleje na calego...chyba ta druga kreske widmo chcialam zobaczyc...no coz nie bede sie poddawac -
Promyczku, przytulam mocno
Troche sie rozkleilam po rozmowie z mezem...bedziemy probowac dalej-do skutku. Jak na typowego skorpiona jestem bardzo uparta!!! Dzis mam dolek ale jutro podniose wysoko glowe. Taki mam charakterek. Tylko ze zawsze byl obok mine ...a teraz. Sorki dzis juz truje ale jutro znow wstanie dzienBursztyn, bliska77, iza37, Reni lubią tę wiadomość
Promyk -
Czesc Majka :)Witaj!
Ale sie rozpisalyscie kochane jak zwykle, ja w pracy a wy spicie poczytam troche w miare mozliwosci...
Promyk podziwiam za wytrwalosc i wiare w siebie i zycze powodzenia w nastpnym cyklu.
Samirko kochana przesylam dobra energie i wierze ze w koncu sie uda
Wczoraj wieczorem tak mnie jakos zmoglo, normalnie zero energii mialam podwyzszona temeperature ponad 37 i kurcze balam sie ze choroba mnie zbiera, ale dzisiaj jest ok tak ze sie ciesze, Musze sie najesc czosnku dzisiaj, wiem wiem zapiernicza nieziemsko ale i tez dziala wspaniale na bakterie a i pdobno wspomaga w zapylaniu, kiedys mi tu wyskoczyla taka info pod wykresemNo nic ide sobie bo niestety pracowac trzeba, postaram sie pokazac jak juz sie obudzicie spiochy, mysle sobie o Was czesto nawet jak mnie tutaj nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 02:16
grosza, bliska77, samira, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Samirko i Bursztynku za Wasze slowa. Samirka co tam u Inesski masz nowe wiesci?
Witaj Malajko, spodoba Ci sie tutaj zobaczysz, to foro jest uzalezniajace!
Panda mnie sie bardzo Twoj wykresik podoba, moze ta tempka taka ladna bo zielono bedzie?
Panda, bliska77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Witajcie dziewczynki,
Dzisiaj chyba po raz pierwszy poczułam ruchy dzieciątka - co prawda nie wiem jak to jest , ale tak śmiesznie coś mnie puka od środka - to chyba to
Pozdrawiam wszystkie i życzę dalszych zielonych kropeczek
ja poczułam takie pluskanie jak Szymon był w brzuszku
ciesz się tymi chwilamibliska77, iza37, Bursztyn, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:promyk wrote:No to sie zaczelo. @szaleje na calego...chyba ta druga kreske widmo chcialam zobaczyc...no coz nie bede sie poddawac -
i mnie przykro ale zaraz jest nowy cykl a ja wyslalam fluidki;-)promyk lubi tę wiadomość
-
malajka wrote:Czesc Dziewczyny:) i ja dolaczam do Was. Zaluje ze nie mierzylam temp. wczesniej, bo juz prawie dwa lata staran z czego rok monitorowany. Ale tak naprawde to jest piewszy miesiac co wzielam sie za siebie.
witaj;-)
-
Jolka76 wrote:Dziekuje Samirko i Bursztynku za Wasze slowa. Samirka co tam u Inesski masz nowe wiesci?
Witaj Malajko, spodoba Ci sie tutaj zobaczysz, to foro jest uzalezniajace!
Panda mnie sie bardzo Twoj wykresik podoba, moze ta tempka taka ladna bo zielono bedzie?
Dziekuje Joluniuwiesz ja tam sie wole nie nakrecac to jest moj pierwszy 'zapylajacy' cykl w zyciu hahah a zyje 37lat, a z tego co widze to nie jest takie proste wychodowac groszek ;)wiec jejku no fajnie by bylo
pozyjemy zobaczymy moja droga...tobie zycze owocnego serduszkowania
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
witam się
dziewczyny ja nwczoraj zaniemogłam ,czekałam tylko az syn pojdzie spac co tez się walne,spalam od 21 do 7 dzisiaj i nadal jestem spiaca
i o dziwo od wczoraj nie pije kawy a wcześniej potrafiłam wypic 3-4 w ciągu dnia(co prawda slabe)bliska77, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość
-
Aga dzięki bardzo
Inesska pozdrawiam gorąco
Czołem Malajko
Jolka jak tam podopieczne twoje?
Caffe jak mocno zetniesz włosy będzie ci dziwnie ale się przyzwyczaisz
Bursztynku przesyłam uściski
Promyk na pewno się uda
Panda czosnek i cebula mają antyoksydanty i dlatego podobno pomagają w zapylaniu (i też jabłka brokuły jagody oliwki sałata i czekolada)
bliska77, iza37, promyk, Bursztyn, Panda, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypromyk wrote:agafbh wrote:promyk wrote:No to sie zaczelo. @szaleje na calego...chyba ta druga kreske widmo chcialam zobaczyc...no coz nie bede sie poddawac -
Troche sie rozkleilam po rozmowie z mezem...bedziemy probowac dalej-do skutku. Jak na typowego skorpiona jestem bardzo uparta!!! Dzis mam dolek ale jutro podniose wysoko glowe. Taki mam charakterek. Tylko ze zawsze byl obok mine ...a teraz. Sorki dzis juz truje ale jutro znow wstanie dzien
Promyku, tak trzymaj, będzie dobrzepromyk lubi tę wiadomość