X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    mnie szczerze mowiac najbardziej zastanawia- z perspektywy naukowej- punkt 7. Bo reszte mozna jakos naukowo uzasadnic :) No i trzeba pamietac, ze gosc mial duza skutecznosc tej metody :)

Moj maz powiedzial ze kupi kure i koguta :)

no akurat ten pkt 7 jest dla mnie niekorzystny, bo mój miesiąc płodności właśnie mija - urodziłam się w maju ;-)

Dzień dobry

Ale trzymamy kciuk bo maj się nie skończył a u Ciebie piękny wykres.

Dzięki Polarmisiu ale wiesz......

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, wiem ale i tak b. mocno trzymam i chucham.

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Wiem, wiem ale i tak b. mocno trzymam i chucham.
    :-)<3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 06:31

• Panda Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mnie szczerze mowiac najbardziej zastanawia- z perspektywy naukowej- punkt 7. Bo reszte mozna jakos naukowo uzasadnic :) No i trzeba pamietac, ze gosc mial duza skutecznosc tej metody :)

Bursztyn to jak pamietam to chyba Twoj plodny miesiac sie zbliza, seruszkuj ile wlezie, ja pazdziernikowa jestem tak ze za dlugo by czekac ;) hahaha

...co ja takich jajek sie najadlam w zyciu tylko to bylo dawno temu hmmm teraz by sie przydaly ostatnio takie jadlam w lutym bo cicia ma farme sa kury i koguty i nie ma bata zeby te jajka zapylone nie byly ;)

Jelis chodzi owieczkowa kolderke to tez na takiej spalam lata w pl,kto by pomyslal ze bylam odpromieniwana hahaha kurcze tylko ze wtedy mi dzieciaki po glowie nie chodzily...i jak zwykle wszystko na odwrot ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 07:18

samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:

no akurat ten pkt 7 jest dla mnie niekorzystny, bo mój miesiąc płodności właśnie mija - urodziłam się w maju ;-)

Dzień dobry

nono aga u Ciebie patrzac na ten wykres to wlasciwie moze juz podzialalo ;)

bliska77, samira lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....witajcie dziewczeta w popoludniowy Piatek moj ulubiony dzien tygodnia ;) pozostalo mi 1.5 godziny do opuszczenia tego lokalu i rozpoczecia dlugiego weekendu :) od razu czlowiekowi lepiej na duszy i ciele jak wie ze ma 3 dni wolnego od pracy przed soba...

polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:

Dzień dobry

też o tym pomyślałam...że skoro maj, to może maj....;

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:

Dzień dobry

Dzięki Panda ale raczej nic z tego nie będzie, dziś odstawiam luteine (taka tempka to jej zasługa), zatem do wtorku zawita moja przyjaciółka @, no chyba że stanie się cud ale zejdźmy na ziemię, nie w moim przypadku ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 07:05

polarmiś, samira lubią tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ja się męczę z katarem,łep mi napierd...oczy pieką,gardło trochę boli po prawej stronie, wrrr...

ale jedyne co chce mi się robić to dziecko...:D :D :D

zdrowka kochana

bliska77, samira lubią tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    ....witajcie dziewczeta w popoludniowy Piatek moj ulubiony dzien tygodnia ;) pozostalo mi 1.5 godziny do opuszczenia tego lokalu i rozpoczecia dlugiego weekendu :) od razu czlowiekowi lepiej na duszy i ciele jak wie ze ma 3 dni wolnego od pracy przed soba...

ja w pracy, jeszcze 6 godzin ;-)

anna maria, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    samira wrote:
    a ja się męczę z katarem,łep mi napierd...oczy pieką,gardło trochę boli po prawej stronie, wrrr...

ale jedyne co chce mi się robić to dziecko...:D :D :D

zdrowka kochana

tak tak, kuruj się i pracuj przy okazji nad dzidziusiem ;-)

anna maria, samira lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ,wczoraj piekna pogoda,a dzisiaj dupa blada znowu deszcz,mdlosci nie odpuszczaja ,tesciowa w szpitalu.Milego dnia dla wszystkich.Samira zdrowia zycze.

bliska77, Panda, samira, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Panda wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:

Dzień dobry

Dzięki Panda ale raczej nic z tego nie będzie, dziś odstawiam luteine (taka tempka to jej zasługa), zatem do wtorku zawita moja przyjaciółka @, no chyba że stanie się cud ale zejdźmy na ziemię, nie w moim przypadku ;-)

hmmm nie bede sie tutaj przegadywac bo wiesz lepiej ale pamietaj my tutaj wierzymy w cuda i w czary mary tez ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 07:16

bliska77, samira, Bursztyn, Jolka76 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny ,wczoraj piekna pogoda,a dzisiaj dupa blada znowu deszcz,mdlosci nie odpuszczaja ,tesciowa w szpitalu.Milego dnia dla wszystkich.Samira zdrowia zycze.

Anna, trzymaj się, dużo zdrowia dla teściowej, u nas dziś pół na pół, wczoraj okropna wichura, burza i ulewa nad Łodzią przeszła, oby nie wróciła

anna maria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    agafbh wrote:
    Panda wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:

Dzień dobry

hmmm nie bede sie tutaj przegadywac bo wiesz lepiej ale pamietaj my tutaj wierzymy w cuda i w czary mary tez ;)

wiem wiem, dzięki, powiem Ci szczerze, że już tyle rozczarowań przeszłam, że zwyczajnie nie nakręcam się i wolę na nic nie liczyć :-) ale jeszcze raz dzięki za wiarę w te czary mary :-)

Panda, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam ,dziś w Katowicach ładniejsza pogoda ;)

O dziwo wykres wyznaczył mi dziś owulacje na 34dc czyli 28maja a mamy 37dc :O
    proszę luknąć na mój wykres :)

czuję się już dużo lepiej jak wczoraj <3

bliska77, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

cieszę się, ze już lepiej się czujesz, co do wykresu, tak jak napisałam pod nim, teraz czekamy na zielona kropeczkę i kciuki baaaardzo mocno trzymamy :-)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    samira wrote:

Widziałam Twój wykres i ten jest taki nieodjechany jak poprzednie i jest skok temperatury, myślę że będzie dobrze, teraz to pamiętaj o spaniu w ciemnościach dla polepszenia pracy progesteronu i kołederka z baranicy też by się przydała na te lepsze bioprądy (to a propos listy Bozi). Bardzo mocno trzymam kciuki.

:* <3

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    samira wrote:

cieszę się, ze już lepiej się czujesz, co do wykresu, tak jak napisałam pod nim, teraz czekamy na zielona kropeczkę i kciuki baaaardzo mocno trzymamy :-)

:* <3

bliska77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    samira wrote:

Widziałam Twój wykres i ten jest taki nieodjechany jak poprzednie i jest skok temperatury, myślę że będzie dobrze, teraz to pamiętaj o spaniu w ciemnościach dla polepszenia pracy progesteronu i kołederka z baranicy też by się przydała na te lepsze bioprądy (to a propos listy Bozi). Bardzo mocno trzymam kciuki.

Też trzymam kciuki..tempka Ci ładnie się ustabilizowała no i śluz ok...Oby tylko to nie była podwyższona temperatura z powodu przeziębienia...ale już krakać nie będę...

samira, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 517 518 519 520 521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ