35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:mnie szczerze mowiac najbardziej zastanawia- z perspektywy naukowej- punkt 7. Bo reszte mozna jakos naukowo uzasadnic
No i trzeba pamietac, ze gosc mial duza skutecznosc tej metody
Moj maz powiedzial ze kupi kure i koguta
no akurat ten pkt 7 jest dla mnie niekorzystny, bo mój miesiąc płodności właśnie mija - urodziłam się w maju
Dzień dobry
Ale trzymamy kciuk bo maj się nie skończył a u Ciebie piękny wykres.
Dzięki Polarmisiu ale wiesz...... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:mnie szczerze mowiac najbardziej zastanawia- z perspektywy naukowej- punkt 7. Bo reszte mozna jakos naukowo uzasadnic
Bursztyn to jak pamietam to chyba Twoj plodny miesiac sie zbliza, seruszkuj ile wlezie, ja pazdziernikowa jestem tak ze za dlugo by czekachahaha
...co ja takich jajek sie najadlam w zyciu tylko to bylo dawno temu hmmm teraz by sie przydaly ostatnio takie jadlam w lutym bo cicia ma farme sa kury i koguty i nie ma bata zeby te jajka zapylone nie byly
Jelis chodzi owieczkowa kolderke to tez na takiej spalam lata w pl,kto by pomyslal ze bylam odpromieniwana hahaha kurcze tylko ze wtedy mi dzieciaki po glowie nie chodzily...i jak zwykle wszystko na odwrotWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 07:18
samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bursztyn wrote:mnie szczerze mowiac najbardziej zastanawia- z perspektywy naukowej- punkt 7. Bo reszte mozna jakos naukowo uzasadnic
no akurat ten pkt 7 jest dla mnie niekorzystny, bo mój miesiąc płodności właśnie mija - urodziłam się w maju
Dzień dobry
nono aga u Ciebie patrzac na ten wykres to wlasciwie moze juz podzialalobliska77, samira lubią tę wiadomość
-
....witajcie dziewczeta w popoludniowy Piatek moj ulubiony dzien tygodnia
pozostalo mi 1.5 godziny do opuszczenia tego lokalu i rozpoczecia dlugiego weekendu
od razu czlowiekowi lepiej na duszy i ciele jak wie ze ma 3 dni wolnego od pracy przed soba...
polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:mnie szczerze mowiac najbardziej zastanawia- z perspektywy naukowej- punkt 7. Bo reszte mozna jakos naukowo uzasadnic
Dzień dobry
nono aga u Ciebie patrzac na ten wykres to wlasciwie moze juz podzialalo
też o tym pomyślałam...że skoro maj, to może maj....;Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:mnie szczerze mowiac najbardziej zastanawia- z perspektywy naukowej- punkt 7. Bo reszte mozna jakos naukowo uzasadnic
Dzień dobry
Dzięki Panda ale raczej nic z tego nie będzie, dziś odstawiam luteine (taka tempka to jej zasługa), zatem do wtorku zawita moja przyjaciółka @, no chyba że stanie się cud ale zejdźmy na ziemię, nie w moim przypadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 07:05
polarmiś, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:....witajcie dziewczeta w popoludniowy Piatek moj ulubiony dzien tygodnia
pozostalo mi 1.5 godziny do opuszczenia tego lokalu i rozpoczecia dlugiego weekendu
od razu czlowiekowi lepiej na duszy i ciele jak wie ze ma 3 dni wolnego od pracy przed soba...
ja w pracy, jeszcze 6 godzinanna maria, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia78 wrote:samira wrote:a ja się męczę z katarem,łep mi napierd...oczy pieką,gardło trochę boli po prawej stronie, wrrr...
ale jedyne co chce mi się robić to dziecko...
zdrowka kochana
tak tak, kuruj się i pracuj przy okazji nad dzidziusiemanna maria, samira lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Panda wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:mnie szczerze mowiac najbardziej zastanawia- z perspektywy naukowej- punkt 7. Bo reszte mozna jakos naukowo uzasadnic
Dzień dobry
Dzięki Panda ale raczej nic z tego nie będzie, dziś odstawiam luteine (taka tempka to jej zasługa), zatem do wtorku zawita moja przyjaciółka @, no chyba że stanie się cud ale zejdźmy na ziemię, nie w moim przypadku
hmmm nie bede sie tutaj przegadywac bo wiesz lepiej ale pamietaj my tutaj wierzymy w cuda i w czary mary tezWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 07:16
bliska77, samira, Bursztyn, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Witam dziewczyny ,wczoraj piekna pogoda,a dzisiaj dupa blada znowu deszcz,mdlosci nie odpuszczaja ,tesciowa w szpitalu.Milego dnia dla wszystkich.Samira zdrowia zycze.
Anna, trzymaj się, dużo zdrowia dla teściowej, u nas dziś pół na pół, wczoraj okropna wichura, burza i ulewa nad Łodzią przeszła, oby nie wróciłaanna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:agafbh wrote:Panda wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:mnie szczerze mowiac najbardziej zastanawia- z perspektywy naukowej- punkt 7. Bo reszte mozna jakos naukowo uzasadnic
Dzień dobry
Dzięki Panda ale raczej nic z tego nie będzie, dziś odstawiam luteine (taka tempka to jej zasługa), zatem do wtorku zawita moja przyjaciółka @, no chyba że stanie się cud ale zejdźmy na ziemię, nie w moim przypadku
hmmm nie bede sie tutaj przegadywac bo wiesz lepiej ale pamietaj my tutaj wierzymy w cuda i w czary mary tez
wiem wiem, dzięki, powiem Ci szczerze, że już tyle rozczarowań przeszłam, że zwyczajnie nie nakręcam się i wolę na nic nie liczyćale jeszcze raz dzięki za wiarę w te czary mary
Panda, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:witam ,dziś w Katowicach ładniejsza pogoda
O dziwo wykres wyznaczył mi dziś owulacje na 34dc czyli 28maja a mamy 37dc
proszę luknąć na mój wykres
czuję się już dużo lepiej jak wczoraj
cieszę się, ze już lepiej się czujesz, co do wykresu, tak jak napisałam pod nim, teraz czekamy na zielona kropeczkę i kciuki baaaardzo mocno trzymamysamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:samira wrote:witam ,dziś w Katowicach ładniejsza pogoda
Widziałam Twój wykres i ten jest taki nieodjechany jak poprzednie i jest skok temperatury, myślę że będzie dobrze, teraz to pamiętaj o spaniu w ciemnościach dla polepszenia pracy progesteronu i kołederka z baranicy też by się przydała na te lepsze bioprądy (to a propos listy Bozi). Bardzo mocno trzymam kciuki.
:*bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:samira wrote:witam ,dziś w Katowicach ładniejsza pogoda
cieszę się, ze już lepiej się czujesz, co do wykresu, tak jak napisałam pod nim, teraz czekamy na zielona kropeczkę i kciuki baaaardzo mocno trzymamy
:*bliska77 lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:samira wrote:witam ,dziś w Katowicach ładniejsza pogoda
Widziałam Twój wykres i ten jest taki nieodjechany jak poprzednie i jest skok temperatury, myślę że będzie dobrze, teraz to pamiętaj o spaniu w ciemnościach dla polepszenia pracy progesteronu i kołederka z baranicy też by się przydała na te lepsze bioprądy (to a propos listy Bozi). Bardzo mocno trzymam kciuki.
Też trzymam kciuki..tempka Ci ładnie się ustabilizowała no i śluz ok...Oby tylko to nie była podwyższona temperatura z powodu przeziębienia...ale już krakać nie będę...samira, samira, bliska77 lubią tę wiadomość