35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:polarmiś wrote:samira wrote:witam ,dziś w Katowicach ładniejsza pogoda
O dziwo wykres wyznaczył mi dziś owulacje na 34dc czyli 28maja a mamy 37dc
proszę luknąć na mój wykres
czuję się już dużo lepiej jak wczoraj
Widziałam Twój wykres i ten jest taki nieodjechany jak poprzednie i jest skok temperatury, myślę że będzie dobrze, teraz to pamiętaj o spaniu w ciemnościach dla polepszenia pracy progesteronu i kołederka z baranicy też by się przydała na te lepsze bioprądy (to a propos listy Bozi). Bardzo mocno trzymam kciuki.
Też trzymam kciuki..tempka Ci ładnie się ustabilizowała no i śluz ok...Oby tylko to nie była podwyższona temperatura z powodu przeziębienia...ale już krakać nie będę...
też o tym pomyślałam ale ja nie miałam gorączki wogóle ani troszkę nawet ciepłego czoła a dziś już lepiej a tempka nawet wyższa jak wczoraj
jak nie wyjdzie ,płakać nie będę ,heja i do przodubliska77, polarmiś, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPozdrawiam znad morza dzis niebo zachmurzone ale nie pada chwilami przebija się słoneczko
To ja musze odłożyć starania na jesień bo ja z października
Widzę tu wiele obiecujących wykresików
Jutro wracamy ale jedziemy do rodziny i odezwe się w poniedziałek bo tam mamy zjazd rodzinny będzie około 80 osób najbliższe kuzynostwo ze strony taty no oczywiście nie wszyscy bo już trudno wszystkim byle była w miare pogoda.
Buziaki dla wszystkich Was kochane siostryczkibliska77, polarmiś, Bursztyn, Panda, Jolka76, megan8, samira, gosia7122, KaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Pozdrawiam znad morza dzis niebo zachmurzone ale nie pada chwilami przebija się słoneczko
To ja musze odłożyć starania na jesień bo ja z października
Widzę tu wiele obiecujących wykresików
Jutro wracamy ale jedziemy do rodziny i odezwe się w poniedziałek bo tam mamy zjazd rodzinny będzie około 80 osób najbliższe kuzynostwo ze strony taty no oczywiście nie wszyscy bo już trudno wszystkim byle była w miare pogoda.
Buziaki dla wszystkich Was kochane siostryczki
Inesso, korzystaj z nadmorskiego klimatu ile się da, na pewno pozytywnie wpłynie na Twój organizm
Swoją drogą ładne mi najbliższe 80 osób, ciekawe ile by było gdyby było bliższe i dalsze kuzynostwo.....
trzymaj się cieplutko -
nick nieaktualnyAga hahahahahah ja mam bardzo dużą rodzinę z taty i z mamy strony, ten zjazd mamy z takiej okazji że mama mojego taty gdyby żyła 13 maja skończyłaby 100 lat a ona miała 5 dzieci a te dzieci miały po kilka dzieci. A babcia miała 10 rodzeństwa dziadek tyle samo ładnie co nie?!
bliska77, Bursztyn, Panda, megan8, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Aga hahahahahah ja mam bardzo dużą rodzinę z taty i z mamy strony, ten zjazd mamy z takiej okazji że mama mojego taty gdyby żyła 13 maja skończyłaby 100 lat a ona miała 5 dzieci a te dzieci miały po kilka dzieci. A babcia miała 10 rodzeństwa dziadek tyle samo ładnie co nie?!
pięknie, aż się rozmarzyłam, to musi być fajna sprawa, takie rodzinne spotkanie, udanej zabawymegan8, samira lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Aga hahahahahah ja mam bardzo dużą rodzinę z taty i z mamy strony, ten zjazd mamy z takiej okazji że mama mojego taty gdyby żyła 13 maja skończyłaby 100 lat a ona miała 5 dzieci a te dzieci miały po kilka dzieci. A babcia miała 10 rodzeństwa dziadek tyle samo ładnie co nie?!
Z takimi korzeniami i bliskim kuzynostwem - to powinnaś się rozmnażać jak króliki....bliska77, bliska77, bliska77, megan8, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:A widzisz wszystkim jakoś się w rodzinie udaje tylko ja jestem taki wyrodek
i chyba już nic z tego nie bedzie nawet ośrodek adopcyjny nie daje znaku już drugi tydzień, wieć chyba tam też nic z tego
Inessa, jeszcze wszystko przed tobą a jeśli chodzi o ośrodek, pamiętaj że tak czy tak to powinni się odezwać, wczoraj było święto, ja jestem pewna że niebawem otrzymasz pozytywne wieści, życzę Wam tego z całego sercasamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:inessa wrote:Aga hahahahahah ja mam bardzo dużą rodzinę z taty i z mamy strony, ten zjazd mamy z takiej okazji że mama mojego taty gdyby żyła 13 maja skończyłaby 100 lat a ona miała 5 dzieci a te dzieci miały po kilka dzieci. A babcia miała 10 rodzeństwa dziadek tyle samo ładnie co nie?!
nie pozostaje Ci nic innego tylko kontynuowac rodzinna tradycje
jestem za!Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOśrodek Agus miał dzwonić na koniec tamtego tygodnia najpóźniej na początku tego tygodnia no cóż ?!
a ja jakoś dziwnie się czuje chyba w tym cyklu nie bedzie owulki zwykle miałam już dużo sluzu a teraz nic innych objawów też brak no cóż przerwa widocznie ma być
Dziękuje za dobre słowa -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:inessa wrote:A widzisz wszystkim jakoś się w rodzinie udaje tylko ja jestem taki wyrodek
i chyba już nic z tego nie bedzie nawet ośrodek adopcyjny nie daje znaku już drugi tydzień, wieć chyba tam też nic z tego
eee tam! jesli Tobie nie dadza to komu??? Mysle, ze masz to jak w banku
też tak myślę, przecież Inessa to taka dobra i bratnia duszaBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witajcie Kochane
Ladny dzien dzisiaj, przynajmniej do tej pory, maz wyjezdza dzis do Irlandii na tydzien z pracy. Z nowosci: moj brat wrocil wczoraj z rodzina do Krakowa, tym razem wszystko poszlo gladko, wiec nie bde narazie obgadywac bratowejSnilo mi sie dzis dziecko-niemowle, chlopiec, ale chyba nie bylo moje, ale przytulalam go.
Samirka, ladny wykres, trzymam mocno kciuki.
Aga, wiem co powiesz, ale i tak masz obiecujacy wykkresik i za Ciebie kciuki, tak na wszelki wypadek
Bursztynku, piękny sen, oby się ziścił......
co do mnie, testować nie zamierzam - tak na wszelki wypadekBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku wiesz Ty cos ostatnio z tym synkiem czyżby ?!
A ośrodek oni nie lubią jak się dzwoni z takimi pytaniami nasi przyjaciele tak robili i na początku iśrodek zaczął się czepiać głupot a po drugie wiadomość przekazuje psycholog a ta nasza ta dziwna nie pracuje tam w piątku. No cóż trzeba czekać. Aga naprawde masz ładny wykres mimo wszystko i bez stymulacji a luteina ma wspomagać to może wspomogłaPanda też masz łądny wykresik
Kochane musze kończyć trzymajcie się i duuuużo serduszkujcie dla
przyjemności
Buziaki dla wszystkichBursztyn, bliska77, Panda, megan8, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:Witajcie Kochane
Ladny dzien dzisiaj, przynajmniej do tej pory, maz wyjezdza dzis do Irlandii na tydzien z pracy. Z nowosci: moj brat wrocil wczoraj z rodzina do Krakowa, tym razem wszystko poszlo gladko, wiec nie bde narazie obgadywac bratowejSnilo mi sie dzis dziecko-niemowle, chlopiec, ale chyba nie bylo moje, ale przytulalam go.
Samirka, ladny wykres, trzymam mocno kciuki.
Aga, wiem co powiesz, ale i tak masz obiecujacy wykkresik i za Ciebie kciuki, tak na wszelki wypadek
Bursztynku, piękny sen, oby się ziścił......
co do mnie, testować nie zamierzam - tak na wszelki wypadek
Dziekuje Agus
a przypomnij mi kiedy masz termin @ ?
wg OVU w poniedziałek, natomiast nieśmiało przypominam, że ok 11/12dc nie było nawet śladu pęcherzyków, to chyba dlatego w tym cyklu nawet do swoich myśli nie dopuszczam zielonego koloru, po tym rozczarowującym monitoringu i w związku z nim odwołaniem kolejnych usg, jakoś jest to dla mnie oczywiste, że zaraz przyjdzie @, chyba pierwszy raz tak się nastawiłam, myślami jestem już w lipcusamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Bursztynku wiesz Ty cos ostatnio z tym synkiem czyżby ?!
A ośrodek oni nie lubią jak się dzwoni z takimi pytaniami nasi przyjaciele tak robili i na początku iśrodek zaczął się czepiać głupot a po drugie wiadomość przekazuje psycholog a ta nasza ta dziwna nie pracuje tam w piątku. No cóż trzeba czekać. Aga naprawde masz ładny wykres mimo wszystko i bez stymulacji a luteina ma wspomagać to może wspomogłaPanda też masz łądny wykresik
Kochane musze kończyć trzymajcie się i duuuużo serduszkujcie dla
przyjemności
Buziaki dla wszystkich
Inessa, w tym cyklu zrezygnowałam tylko z zastrzyków a stymulacja CLO i estrogenem była ale to był pierwszy cykl kiedy organizm zupełnie ową stymulację olałsamira lubi tę wiadomość