X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam tylko nadzieje ze ta tępka się tak utrzyma przez długi czas w sumie te testy które robiłam powinny być zrobione najwcześniej 7-8 czerwca :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    polarmiś wrote:
    samira wrote:
    witam ,dziś w Katowicach ładniejsza pogoda ;)

O dziwo wykres wyznaczył mi dziś owulacje na 34dc czyli 28maja a mamy 37dc :O
    proszę luknąć na mój wykres :)

czuję się już dużo lepiej jak wczoraj <3

Widziałam Twój wykres i ten jest taki nieodjechany jak poprzednie i jest skok temperatury, myślę że będzie dobrze, teraz to pamiętaj o spaniu w ciemnościach dla polepszenia pracy progesteronu i kołederka z baranicy też by się przydała na te lepsze bioprądy (to a propos listy Bozi). Bardzo mocno trzymam kciuki.

Też trzymam kciuki..tempka Ci ładnie się ustabilizowała no i śluz ok...Oby tylko to nie była podwyższona temperatura z powodu przeziębienia...ale już krakać nie będę...

też o tym pomyślałam ale ja nie miałam gorączki wogóle ani troszkę nawet ciepłego czoła a dziś już lepiej a tempka nawet wyższa jak wczoraj ;)

jak nie wyjdzie ,płakać nie będę ,heja i do przodu :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam do miasta będę ,po południu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Samirka, żeby się udało...... ;-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:

oj chciałabym ,mój G ma urodziny 22.06 a na drugi dzień Dzień Ojca ,prezent jak znalazł :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, KaRa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:

oj chciałabym ,mój G ma urodziny 22.06 a na drugi dzień Dzień Ojca ,prezent jak znalazł :D

no, byłoby wspaniale

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam znad morza dzis niebo zachmurzone ale nie pada chwilami przebija się słoneczko :D
    To ja musze odłożyć starania na jesień bo ja z października ;)
    Widzę tu wiele obiecujących wykresików :D
    Jutro wracamy ale jedziemy do rodziny i odezwe się w poniedziałek bo tam mamy zjazd rodzinny będzie około 80 osób najbliższe kuzynostwo ze strony taty no oczywiście nie wszyscy bo już trudno wszystkim byle była w miare pogoda.
    Buziaki dla wszystkich Was kochane siostryczki :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Panda, Jolka76, megan8, nick nieaktualny, gosia7122, KaRa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Pozdrawiam znad morza dzis niebo zachmurzone ale nie pada chwilami przebija się słoneczko :D
    To ja musze odłożyć starania na jesień bo ja z października ;)
    Widzę tu wiele obiecujących wykresików :D
    Jutro wracamy ale jedziemy do rodziny i odezwe się w poniedziałek bo tam mamy zjazd rodzinny będzie około 80 osób najbliższe kuzynostwo ze strony taty no oczywiście nie wszyscy bo już trudno wszystkim byle była w miare pogoda.
    Buziaki dla wszystkich Was kochane siostryczki :D

Inesso, korzystaj z nadmorskiego klimatu ile się da, na pewno pozytywnie wpłynie na Twój organizm ;-)
    Swoją drogą ładne mi najbliższe 80 osób, ciekawe ile by było gdyby było bliższe i dalsze kuzynostwo.....
    trzymaj się cieplutko

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga hahahahahah ja mam bardzo dużą rodzinę z taty i z mamy strony, ten zjazd mamy z takiej okazji że mama mojego taty gdyby żyła 13 maja skończyłaby 100 lat a ona miała 5 dzieci a te dzieci miały po kilka dzieci. A babcia miała 10 rodzeństwa dziadek tyle samo ładnie co nie?! :P

nick nieaktualny, Bursztyn, Panda, megan8, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Aga hahahahahah ja mam bardzo dużą rodzinę z taty i z mamy strony, ten zjazd mamy z takiej okazji że mama mojego taty gdyby żyła 13 maja skończyłaby 100 lat a ona miała 5 dzieci a te dzieci miały po kilka dzieci. A babcia miała 10 rodzeństwa dziadek tyle samo ładnie co nie?! :P

pięknie, aż się rozmarzyłam, to musi być fajna sprawa, takie rodzinne spotkanie, udanej zabawy

megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Z takimi korzeniami i bliskim kuzynostwem - to powinnaś się rozmnażać jak króliki....;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz wszystkim jakoś się w rodzinie udaje tylko ja jestem taki wyrodek :P i chyba już nic z tego nie bedzie nawet ośrodek adopcyjny nie daje znaku już drugi tydzień, wieć chyba tam też nic z tego :D

nick nieaktualny, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    A widzisz wszystkim jakoś się w rodzinie udaje tylko ja jestem taki wyrodek :P i chyba już nic z tego nie bedzie nawet ośrodek adopcyjny nie daje znaku już drugi tydzień, wieć chyba tam też nic z tego :D

Inessa, jeszcze wszystko przed tobą a jeśli chodzi o ośrodek, pamiętaj że tak czy tak to powinni się odezwać, wczoraj było święto, ja jestem pewna że niebawem otrzymasz pozytywne wieści, życzę Wam tego z całego serca

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    inessa wrote:

nie pozostaje Ci nic innego tylko kontynuowac rodzinna tradycje :)

jestem za!

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ośrodek Agus miał dzwonić na koniec tamtego tygodnia najpóźniej na początku tego tygodnia no cóż ?!
    a ja jakoś dziwnie się czuje chyba w tym cyklu nie bedzie owulki zwykle miałam już dużo sluzu a teraz nic innych objawów też brak no cóż przerwa widocznie ma być :P
    Dziękuje za dobre słowa :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    inessa wrote:

eee tam! jesli Tobie nie dadza to komu??? Mysle, ze masz to jak w banku

też tak myślę, przecież Inessa to taka dobra i bratnia dusza

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Kochane

Ladny dzien dzisiaj, przynajmniej do tej pory, maz wyjezdza dzis do Irlandii na tydzien z pracy. Z nowosci: moj brat wrocil wczoraj z rodzina do Krakowa, tym razem wszystko poszlo gladko, wiec nie bde narazie obgadywac bratowej :) Snilo mi sie dzis dziecko-niemowle, chlopiec, ale chyba nie bylo moje, ale przytulalam go.

Samirka, ladny wykres, trzymam mocno kciuki.
    Aga, wiem co powiesz, ale i tak masz obiecujacy wykkresik i za Ciebie kciuki, tak na wszelki wypadek :)

Bursztynku, piękny sen, oby się ziścił......
    co do mnie, testować nie zamierzam - tak na wszelki wypadek ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku wiesz Ty cos ostatnio z tym synkiem czyżby ?! :P
    A ośrodek oni nie lubią jak się dzwoni z takimi pytaniami nasi przyjaciele tak robili i na początku iśrodek zaczął się czepiać głupot a po drugie wiadomość przekazuje psycholog a ta nasza ta dziwna nie pracuje tam w piątku. No cóż trzeba czekać. Aga naprawde masz ładny wykres mimo wszystko i bez stymulacji a luteina ma wspomagać to może wspomogła ;) Panda też masz łądny wykresik ;)
    Kochane musze kończyć trzymajcie się i duuuużo serduszkujcie dla
    przyjemności :P
    Buziaki dla wszystkich <3

Bursztyn, nick nieaktualny, Panda, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Kochane

Ladny dzien dzisiaj, przynajmniej do tej pory, maz wyjezdza dzis do Irlandii na tydzien z pracy. Z nowosci: moj brat wrocil wczoraj z rodzina do Krakowa, tym razem wszystko poszlo gladko, wiec nie bde narazie obgadywac bratowej :) Snilo mi sie dzis dziecko-niemowle, chlopiec, ale chyba nie bylo moje, ale przytulalam go.

Samirka, ladny wykres, trzymam mocno kciuki.
    Aga, wiem co powiesz, ale i tak masz obiecujacy wykkresik i za Ciebie kciuki, tak na wszelki wypadek :)

Bursztynku, piękny sen, oby się ziścił......
    co do mnie, testować nie zamierzam - tak na wszelki wypadek ;-)

Dziekuje Agus :)
    a przypomnij mi kiedy masz termin @ ?

wg OVU w poniedziałek, natomiast nieśmiało przypominam, że ok 11/12dc nie było nawet śladu pęcherzyków, to chyba dlatego w tym cyklu nawet do swoich myśli nie dopuszczam zielonego koloru, po tym rozczarowującym monitoringu i w związku z nim odwołaniem kolejnych usg, jakoś jest to dla mnie oczywiste, że zaraz przyjdzie @, chyba pierwszy raz tak się nastawiłam, myślami jestem już w lipcu

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku wiesz Ty cos ostatnio z tym synkiem czyżby ?! :P
    A ośrodek oni nie lubią jak się dzwoni z takimi pytaniami nasi przyjaciele tak robili i na początku iśrodek zaczął się czepiać głupot a po drugie wiadomość przekazuje psycholog a ta nasza ta dziwna nie pracuje tam w piątku. No cóż trzeba czekać. Aga naprawde masz ładny wykres mimo wszystko i bez stymulacji a luteina ma wspomagać to może wspomogła ;) Panda też masz łądny wykresik ;)
    Kochane musze kończyć trzymajcie się i duuuużo serduszkujcie dla
    przyjemności :P
    Buziaki dla wszystkich <3

Inessa, w tym cyklu zrezygnowałam tylko z zastrzyków a stymulacja CLO i estrogenem była ale to był pierwszy cykl kiedy organizm zupełnie ową stymulację olał

‹‹ 518 519 520 521 522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ