WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam tylko nadzieje ze ta tępka się tak utrzyma przez długi czas w sumie te testy które robiłam powinny być zrobione najwcześniej 7-8 czerwca :P

bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    polarmiś wrote:
    samira wrote:
    witam ,dziś w Katowicach ładniejsza pogoda ;)

O dziwo wykres wyznaczył mi dziś owulacje na 34dc czyli 28maja a mamy 37dc :O
    proszę luknąć na mój wykres :)

czuję się już dużo lepiej jak wczoraj <3

Widziałam Twój wykres i ten jest taki nieodjechany jak poprzednie i jest skok temperatury, myślę że będzie dobrze, teraz to pamiętaj o spaniu w ciemnościach dla polepszenia pracy progesteronu i kołederka z baranicy też by się przydała na te lepsze bioprądy (to a propos listy Bozi). Bardzo mocno trzymam kciuki.

Też trzymam kciuki..tempka Ci ładnie się ustabilizowała no i śluz ok...Oby tylko to nie była podwyższona temperatura z powodu przeziębienia...ale już krakać nie będę...

też o tym pomyślałam ale ja nie miałam gorączki wogóle ani troszkę nawet ciepłego czoła a dziś już lepiej a tempka nawet wyższa jak wczoraj ;)

jak nie wyjdzie ,płakać nie będę ,heja i do przodu :D

bliska77, polarmiś, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam do miasta będę ,po południu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Samirka, żeby się udało...... ;-)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:

oj chciałabym ,mój G ma urodziny 22.06 a na drugi dzień Dzień Ojca ,prezent jak znalazł :D

polarmiś, bliska77, Bursztyn, KaRa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:

oj chciałabym ,mój G ma urodziny 22.06 a na drugi dzień Dzień Ojca ,prezent jak znalazł :D

no, byłoby wspaniale

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam znad morza dzis niebo zachmurzone ale nie pada chwilami przebija się słoneczko :D
    To ja musze odłożyć starania na jesień bo ja z października ;)
    Widzę tu wiele obiecujących wykresików :D
    Jutro wracamy ale jedziemy do rodziny i odezwe się w poniedziałek bo tam mamy zjazd rodzinny będzie około 80 osób najbliższe kuzynostwo ze strony taty no oczywiście nie wszyscy bo już trudno wszystkim byle była w miare pogoda.
    Buziaki dla wszystkich Was kochane siostryczki :D

bliska77, polarmiś, Bursztyn, Panda, Jolka76, megan8, samira, gosia7122, KaRa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Pozdrawiam znad morza dzis niebo zachmurzone ale nie pada chwilami przebija się słoneczko :D
    To ja musze odłożyć starania na jesień bo ja z października ;)
    Widzę tu wiele obiecujących wykresików :D
    Jutro wracamy ale jedziemy do rodziny i odezwe się w poniedziałek bo tam mamy zjazd rodzinny będzie około 80 osób najbliższe kuzynostwo ze strony taty no oczywiście nie wszyscy bo już trudno wszystkim byle była w miare pogoda.
    Buziaki dla wszystkich Was kochane siostryczki :D

Inesso, korzystaj z nadmorskiego klimatu ile się da, na pewno pozytywnie wpłynie na Twój organizm ;-)
    Swoją drogą ładne mi najbliższe 80 osób, ciekawe ile by było gdyby było bliższe i dalsze kuzynostwo.....
    trzymaj się cieplutko

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga hahahahahah ja mam bardzo dużą rodzinę z taty i z mamy strony, ten zjazd mamy z takiej okazji że mama mojego taty gdyby żyła 13 maja skończyłaby 100 lat a ona miała 5 dzieci a te dzieci miały po kilka dzieci. A babcia miała 10 rodzeństwa dziadek tyle samo ładnie co nie?! :P

bliska77, Bursztyn, Panda, megan8, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Aga hahahahahah ja mam bardzo dużą rodzinę z taty i z mamy strony, ten zjazd mamy z takiej okazji że mama mojego taty gdyby żyła 13 maja skończyłaby 100 lat a ona miała 5 dzieci a te dzieci miały po kilka dzieci. A babcia miała 10 rodzeństwa dziadek tyle samo ładnie co nie?! :P

pięknie, aż się rozmarzyłam, to musi być fajna sprawa, takie rodzinne spotkanie, udanej zabawy

megan8, samira lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Z takimi korzeniami i bliskim kuzynostwem - to powinnaś się rozmnażać jak króliki....;)

bliska77, bliska77, bliska77, megan8, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz wszystkim jakoś się w rodzinie udaje tylko ja jestem taki wyrodek :P i chyba już nic z tego nie bedzie nawet ośrodek adopcyjny nie daje znaku już drugi tydzień, wieć chyba tam też nic z tego :D

samira, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    A widzisz wszystkim jakoś się w rodzinie udaje tylko ja jestem taki wyrodek :P i chyba już nic z tego nie bedzie nawet ośrodek adopcyjny nie daje znaku już drugi tydzień, wieć chyba tam też nic z tego :D

Inessa, jeszcze wszystko przed tobą a jeśli chodzi o ośrodek, pamiętaj że tak czy tak to powinni się odezwać, wczoraj było święto, ja jestem pewna że niebawem otrzymasz pozytywne wieści, życzę Wam tego z całego serca

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    inessa wrote:

nie pozostaje Ci nic innego tylko kontynuowac rodzinna tradycje :)

jestem za!

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ośrodek Agus miał dzwonić na koniec tamtego tygodnia najpóźniej na początku tego tygodnia no cóż ?!
    a ja jakoś dziwnie się czuje chyba w tym cyklu nie bedzie owulki zwykle miałam już dużo sluzu a teraz nic innych objawów też brak no cóż przerwa widocznie ma być :P
    Dziękuje za dobre słowa :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    inessa wrote:

eee tam! jesli Tobie nie dadza to komu??? Mysle, ze masz to jak w banku

też tak myślę, przecież Inessa to taka dobra i bratnia dusza

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Kochane

Ladny dzien dzisiaj, przynajmniej do tej pory, maz wyjezdza dzis do Irlandii na tydzien z pracy. Z nowosci: moj brat wrocil wczoraj z rodzina do Krakowa, tym razem wszystko poszlo gladko, wiec nie bde narazie obgadywac bratowej :) Snilo mi sie dzis dziecko-niemowle, chlopiec, ale chyba nie bylo moje, ale przytulalam go.

Samirka, ladny wykres, trzymam mocno kciuki.
    Aga, wiem co powiesz, ale i tak masz obiecujacy wykkresik i za Ciebie kciuki, tak na wszelki wypadek :)

Bursztynku, piękny sen, oby się ziścił......
    co do mnie, testować nie zamierzam - tak na wszelki wypadek ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku wiesz Ty cos ostatnio z tym synkiem czyżby ?! :P
    A ośrodek oni nie lubią jak się dzwoni z takimi pytaniami nasi przyjaciele tak robili i na początku iśrodek zaczął się czepiać głupot a po drugie wiadomość przekazuje psycholog a ta nasza ta dziwna nie pracuje tam w piątku. No cóż trzeba czekać. Aga naprawde masz ładny wykres mimo wszystko i bez stymulacji a luteina ma wspomagać to może wspomogła ;) Panda też masz łądny wykresik ;)
    Kochane musze kończyć trzymajcie się i duuuużo serduszkujcie dla
    przyjemności :P
    Buziaki dla wszystkich <3

Bursztyn, bliska77, Panda, megan8, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Kochane

Ladny dzien dzisiaj, przynajmniej do tej pory, maz wyjezdza dzis do Irlandii na tydzien z pracy. Z nowosci: moj brat wrocil wczoraj z rodzina do Krakowa, tym razem wszystko poszlo gladko, wiec nie bde narazie obgadywac bratowej :) Snilo mi sie dzis dziecko-niemowle, chlopiec, ale chyba nie bylo moje, ale przytulalam go.

Samirka, ladny wykres, trzymam mocno kciuki.
    Aga, wiem co powiesz, ale i tak masz obiecujacy wykkresik i za Ciebie kciuki, tak na wszelki wypadek :)

Bursztynku, piękny sen, oby się ziścił......
    co do mnie, testować nie zamierzam - tak na wszelki wypadek ;-)

Dziekuje Agus :)
    a przypomnij mi kiedy masz termin @ ?

wg OVU w poniedziałek, natomiast nieśmiało przypominam, że ok 11/12dc nie było nawet śladu pęcherzyków, to chyba dlatego w tym cyklu nawet do swoich myśli nie dopuszczam zielonego koloru, po tym rozczarowującym monitoringu i w związku z nim odwołaniem kolejnych usg, jakoś jest to dla mnie oczywiste, że zaraz przyjdzie @, chyba pierwszy raz tak się nastawiłam, myślami jestem już w lipcu

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku wiesz Ty cos ostatnio z tym synkiem czyżby ?! :P
    A ośrodek oni nie lubią jak się dzwoni z takimi pytaniami nasi przyjaciele tak robili i na początku iśrodek zaczął się czepiać głupot a po drugie wiadomość przekazuje psycholog a ta nasza ta dziwna nie pracuje tam w piątku. No cóż trzeba czekać. Aga naprawde masz ładny wykres mimo wszystko i bez stymulacji a luteina ma wspomagać to może wspomogła ;) Panda też masz łądny wykresik ;)
    Kochane musze kończyć trzymajcie się i duuuużo serduszkujcie dla
    przyjemności :P
    Buziaki dla wszystkich <3

Inessa, w tym cyklu zrezygnowałam tylko z zastrzyków a stymulacja CLO i estrogenem była ale to był pierwszy cykl kiedy organizm zupełnie ową stymulację olał

samira lubi tę wiadomość

‹‹ 518 519 520 521 522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ