Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowka dla corci Agafbh!

bliska77 lubi tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki mam termin @ na 2.06 tem. dziś spadła ale jeszcze się łudzę.Objawy co miesiąc te same ale człowiek w swej głupocie jeszcze wierzy.
    Inesska nie martw się tym telefonem jak pisały dziewczyny wiele instytucji ma wolne i na pewno się odezwą.Pozostałe dziewczyny pozdrawiam .

Bursztyn, grosza, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Witajcie dziewczynki mam termin @ na 2.06 tem. dziś spadła ale jeszcze się łudzę.Objawy co miesiąc te same ale człowiek w swej głupocie jeszcze wierzy.
    Inesska nie martw się tym telefonem jak pisały dziewczyny wiele instytucji ma wolne i na pewno się odezwą.Pozostałe dziewczyny pozdrawiam .

Gosia poki nie ma okresu zawsze sa szanse! Moze udostep wykresik to Ci bedziemy kibicowac. Pozdrowienia i trzymam kciuki zeby wredna nie przyszla.

samira, bliska77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus zdrówka dla córeczki,kurcze musi być jej przykro że się z koleżanka dziś nie zobaczy ...

gosia może nie przylezie jednak ,kciuki trzymam &&&

bliska77, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:30

samira, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:12

bliska77, Bursztyn, grosza, gosia7122 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:12

bliska77, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Samirka poszybowałaś do góry i tak trzymaj!!!

próbuję ja tak trzymać hehe :P

megan8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny !!

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobrywieczór dziewczęta. Ja tylko na chwilę. Znalazłam zasięg. Dzisiaj niestety @ przylazła z zegarkiem w ręku. Trudno. Ja na MAzurach. Pogoda dopisuje. Wczoraj uczyli mnie grać w pokera i ogralam wszystkich haha

samira, Bursztyn, KaRa, megan8, bliska77, polarmiś, Panda, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan mlodziutka wygladasz ! Samirka niech sie trzyma ta tempka. Reni przykro mi, ze @ zawitala.

samira, megan8, Reni lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dzień dobrywieczór dziewczęta. Ja tylko na chwilę. Znalazłam zasięg. Dzisiaj niestety @ przylazła z zegarkiem w ręku. Trudno. Ja na MAzurach. Pogoda dopisuje. Wczoraj uczyli mnie grać w pokera i ogralam wszystkich haha

miłego wypoczynku Reni :)

bliska77, Reni lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to coŚ na rozweselenie: Idzie tatuś z wózkiem. Spotyka dwie babcie. Zachwycają się małym chłopcem. Jedna z nich mówi: Wykapany tatuś! Na co tatuś z oburzeniem stwierdza: Nie wykapany tylko z pełnego wytrysku! :)

KaRa, Jolka76, inessa, samira, iwka76, polarmiś, Panda, angela, Mega lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango super ;)
    Kochane mam wiadomość z ośrodka w poniedziałek bedzie komisja kwalifikacyjna, a szkolenia w czerwcu napewno nie bedzie przypuszczam,że dopiero po wakacjcach prawdopodobnie albo za mało małżeństw się zgłosiło na szkolenie albo wg. słów p.psycholog nie ma dzieci z uregulowaną sytuacją prawną. Dlatego na ten rok już nie liczymy na dziecko może za rok lub dwa jak tak się sytuacja przedstawia.
    Buziaki dla każdej i bede pamietać o Was <3 <3 <3

samira, grosza, Jolka76, KaRa, Bursztyn, megan8, bliska77, Panda, iza37 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    idę troszkę poćwiczyć zaraz ;D"
    ważyłam się rano ,no waga nadal w miejscu stoi UFFF oby tak jak najdłużej ,może uda mi się przytyć tylko książkowo!!!

Megan fajna fotka ,fajnie masz ze mozesz byc taka aktywna u mnie w gre wchodza tylko dlugie spacery bardzo zle znosze te ciaze.

samira, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mango super ;)
    Kochane mam wiadomość z ośrodka w poniedziałek bedzie komisja kwalifikacyjna, a szkolenia w czerwcu napewno nie bedzie przypuszczam,że dopiero po wakacjcach prawdopodobnie albo za mało małżeństw się zgłosiło na szkolenie albo wg. słów p.psycholog nie ma dzieci z uregulowaną sytuacją prawną. Dlatego na ten rok już nie liczymy na dziecko może za rok lub dwa jak tak się sytuacja przedstawia.

wiesz przecież ,że nigdy nic nie wiadomo trzeba cierpliwie czekać oraz myśleć pozytywnie i zobaczysz że wszystko potoczy się szybciej niż ci się teraz wydaje
    przesyłam uściski :) <3

samira, anna maria lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki ja wlaśnie wróciłam od siostry , razem byłyśmy na zakupach do mojego nowego mieszkanka i oczywiście prawdę mówiąc siostra chyba jest moim lekarstwem na te wredne wymioty , bo caly dzień miałam spokój nawet zjadłam pysznego hamburgera a jak mi smakował i do tego fryteczki chociaz nie przepadam za tego typu jedzeniem .Troszeczke mnie muliło ale juz byłam jak w raju i do tego pokupowałyśmy ruzności do mieszkania poprostu miły dzień . Ale za to wczoraj miałam małe starcie z moim czekoladą , nie wiem czy wszyscy faceci sa tacy cofnięci ale ten mój to z pewnością , nie chce chyba mi powiedziec ale ja to czuję że chyba nie chce sie wyprowadzać . Wymyśla juz ze ja jestem winna tego że on porzyczyl koledze pieniądze które miały być na kaucje za mieszkanie . Czekam właśnie na niego i zapytam prosto z mostu czego on chce i postawie warunek że jesli tych pieniędzy nie będzie do niedzieli to ja się wyprowadzam sama i nie pozwole mu ze mna zamieszkac aż zmądrzeje ,ale jak nadal będzie sie trzymał kolegów to nie zmądrzeje wcale i co o tym sądzicie . On z pewnością myśli że może sobie ze mną postępowac jak chce ale żle trafił ja umie postawić na swoim i mam sporo przyjaciól i tutaj w niemczech i w polsce i wiem że nawet z dzieciątkiem sama sobię poradzę .
    A na tych naszym spacerku siostra już się rozglądała za pościela i mebelkami dla dzieciątka , mówiłam jej że za wczenie ale ona juz zapowiedziała że na pewno dostane od niej taka pościel jak maleństwo będzie miało przyjść na świat , ona strasznie przeżywa ale sama twierdzi że za żadne skarby już nie zajdzie w ciąże . Nawet sypialnie moją chce umeblować pod taki kolor żeby był miły dla dzieciatka . Kurcze ale się rozpisalam . Ale nadrabiam to jak nie mogłam pisać bo albo w łóżku albo wisiałam na kibelku hihihihihih Pozdrawiam serdecznie

samira, KaRa, megan8, Mango, grosza, bliska77, promyk, iza37, Mega lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Cześć Dziewczynki ja wlaśnie wróciłam od siostry , razem byłyśmy na zakupach do mojego nowego mieszkanka i oczywiście prawdę mówiąc siostra chyba jest moim lekarstwem na te wredne wymioty , bo caly dzień miałam spokój nawet zjadłam pysznego hamburgera a jak mi smakował i do tego fryteczki chociaz nie przepadam za tego typu jedzeniem .Troszeczke mnie muliło ale juz byłam jak w raju i do tego pokupowałyśmy ruzności do mieszkania poprostu miły dzień . Ale za to wczoraj miałam małe starcie z moim czekoladą , nie wiem czy wszyscy faceci sa tacy cofnięci ale ten mój to z pewnością , nie chce chyba mi powiedziec ale ja to czuję że chyba nie chce sie wyprowadzać . Wymyśla juz ze ja jestem winna tego że on porzyczyl koledze pieniądze które miały być na kaucje za mieszkanie . Czekam właśnie na niego i zapytam prosto z mostu czego on chce i postawie warunek że jesli tych pieniędzy nie będzie do niedzieli to ja się wyprowadzam sama i nie pozwole mu ze mna zamieszkac aż zmądrzeje ,ale jak nadal będzie sie trzymał kolegów to nie zmądrzeje wcale i co o tym sądzicie . On z pewnością myśli że może sobie ze mną postępowac jak chce ale żle trafił ja umie postawić na swoim i mam sporo przyjaciól i tutaj w niemczech i w polsce i wiem że nawet z dzieciątkiem sama sobię poradzę .
    A na tych naszym spacerku siostra już się rozglądała za pościela i mebelkami dla dzieciątka , mówiłam jej że za wczenie ale ona juz zapowiedziała że na pewno dostane od niej taka pościel jak maleństwo będzie miało przyjść na świat , ona strasznie przeżywa ale sama twierdzi że za żadne skarby już nie zajdzie w ciąże . Nawet sypialnie moją chce umeblować pod taki kolor żeby był miły dla dzieciatka . Kurcze ale się rozpisalam . Ale nadrabiam to jak nie mogłam pisać bo albo w łóżku albo wisiałam na kibelku hihihihihih Pozdrawiam serdecznie

Ciesze sie Iwka ze mialas udany dzien,co do Twojego faceta to naprawde masz trudna sytuacje i musisz postawic sprawe jasno woz albo przewoz,bo jezeli ty zawczasu czegos nie zrobisz to bedzie sie tak ciaglo w nieskonczonosc ,a po co Ci takie nerwowe zycie ,lepiej byc samemu szczesliwym niz we dwoje nieszczesliwym.Mysl o Sobie i dzidziusiu a reszte Pier...

samira, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny ,wczoraj piekna pogoda,a dzisiaj dupa blada znowu deszcz,mdlosci nie odpuszczaja ,tesciowa w szpitalu.Milego dnia dla wszystkich.Samira zdrowia zycze.

Anna, trzymaj się, dużo zdrowia dla teściowej, u nas dziś pół na pół, wczoraj okropna wichura, burza i ulewa nad Łodzią przeszła, oby nie wróciła

Dzieki Aga

bliska77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mango super ;)

Inessa, jestem z Tobą całym sercem, mam nadzieję, ze coś się wcześniej pozytywnego zadzieje, a swoją drogą przykre jest to, że jest tyle biednych, samotnych, potrzebujących miłości dzieci, tylu potencjalnych rodziców, którzy z chęcią zapewniliby wspaniały, ciepły, pełen miłości dom a przez popieprzone procedury, adopcja, stworzenie prawdziwej fajnej rodziny graniczy niemalże z cudem........

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 20:21

Jolka76, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 520 521 522 523 524 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ