35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczynki mam termin @ na 2.06 tem. dziś spadła ale jeszcze się łudzę.Objawy co miesiąc te same ale człowiek w swej głupocie jeszcze wierzy.
Inesska nie martw się tym telefonem jak pisały dziewczyny wiele instytucji ma wolne i na pewno się odezwą.Pozostałe dziewczyny pozdrawiam .Bursztyn, grosza, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Witajcie dziewczynki mam termin @ na 2.06 tem. dziś spadła ale jeszcze się łudzę.Objawy co miesiąc te same ale człowiek w swej głupocie jeszcze wierzy.
Inesska nie martw się tym telefonem jak pisały dziewczyny wiele instytucji ma wolne i na pewno się odezwą.Pozostałe dziewczyny pozdrawiam .
Gosia poki nie ma okresu zawsze sa szanse! Moze udostep wykresik to Ci bedziemy kibicowac. Pozdrowienia i trzymam kciuki zeby wredna nie przyszla.samira, bliska77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobrywieczór dziewczęta. Ja tylko na chwilę. Znalazłam zasięg. Dzisiaj niestety @ przylazła z zegarkiem w ręku. Trudno. Ja na MAzurach. Pogoda dopisuje. Wczoraj uczyli mnie grać w pokera i ogralam wszystkich haha
samira, Bursztyn, KaRa, megan8, bliska77, polarmiś, Panda, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dzień dobrywieczór dziewczęta. Ja tylko na chwilę. Znalazłam zasięg. Dzisiaj niestety @ przylazła z zegarkiem w ręku. Trudno. Ja na MAzurach. Pogoda dopisuje. Wczoraj uczyli mnie grać w pokera i ogralam wszystkich haha
miłego wypoczynku Renibliska77, Reni lubią tę wiadomość
-
No to coŚ na rozweselenie: Idzie tatuś z wózkiem. Spotyka dwie babcie. Zachwycają się małym chłopcem. Jedna z nich mówi: Wykapany tatuś! Na co tatuś z oburzeniem stwierdza: Nie wykapany tylko z pełnego wytrysku!
KaRa, Jolka76, inessa, samira, iwka76, polarmiś, Panda, angela, Mega lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyMango super
Kochane mam wiadomość z ośrodka w poniedziałek bedzie komisja kwalifikacyjna, a szkolenia w czerwcu napewno nie bedzie przypuszczam,że dopiero po wakacjcach prawdopodobnie albo za mało małżeństw się zgłosiło na szkolenie albo wg. słów p.psycholog nie ma dzieci z uregulowaną sytuacją prawną. Dlatego na ten rok już nie liczymy na dziecko może za rok lub dwa jak tak się sytuacja przedstawia.
Buziaki dla każdej i bede pamietać o Wassamira, grosza, Jolka76, KaRa, Bursztyn, megan8, bliska77, Panda, iza37 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:idę troszkę poćwiczyć zaraz
"
ważyłam się rano ,no waga nadal w miejscu stoi UFFF oby tak jak najdłużej ,może uda mi się przytyć tylko książkowo!!!
Megan fajna fotka ,fajnie masz ze mozesz byc taka aktywna u mnie w gre wchodza tylko dlugie spacery bardzo zle znosze te ciaze.samira, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Mango super
Kochane mam wiadomość z ośrodka w poniedziałek bedzie komisja kwalifikacyjna, a szkolenia w czerwcu napewno nie bedzie przypuszczam,że dopiero po wakacjcach prawdopodobnie albo za mało małżeństw się zgłosiło na szkolenie albo wg. słów p.psycholog nie ma dzieci z uregulowaną sytuacją prawną. Dlatego na ten rok już nie liczymy na dziecko może za rok lub dwa jak tak się sytuacja przedstawia.
Buziaki dla każdej i bede pamietać o Was
wiesz przecież ,że nigdy nic nie wiadomo trzeba cierpliwie czekać oraz myśleć pozytywnie i zobaczysz że wszystko potoczy się szybciej niż ci się teraz wydaje
przesyłam uściskisamira, anna maria lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki ja wlaśnie wróciłam od siostry , razem byłyśmy na zakupach do mojego nowego mieszkanka i oczywiście prawdę mówiąc siostra chyba jest moim lekarstwem na te wredne wymioty , bo caly dzień miałam spokój nawet zjadłam pysznego hamburgera a jak mi smakował i do tego fryteczki chociaz nie przepadam za tego typu jedzeniem .Troszeczke mnie muliło ale juz byłam jak w raju i do tego pokupowałyśmy ruzności do mieszkania poprostu miły dzień . Ale za to wczoraj miałam małe starcie z moim czekoladą , nie wiem czy wszyscy faceci sa tacy cofnięci ale ten mój to z pewnością , nie chce chyba mi powiedziec ale ja to czuję że chyba nie chce sie wyprowadzać . Wymyśla juz ze ja jestem winna tego że on porzyczyl koledze pieniądze które miały być na kaucje za mieszkanie . Czekam właśnie na niego i zapytam prosto z mostu czego on chce i postawie warunek że jesli tych pieniędzy nie będzie do niedzieli to ja się wyprowadzam sama i nie pozwole mu ze mna zamieszkac aż zmądrzeje ,ale jak nadal będzie sie trzymał kolegów to nie zmądrzeje wcale i co o tym sądzicie . On z pewnością myśli że może sobie ze mną postępowac jak chce ale żle trafił ja umie postawić na swoim i mam sporo przyjaciól i tutaj w niemczech i w polsce i wiem że nawet z dzieciątkiem sama sobię poradzę .
A na tych naszym spacerku siostra już się rozglądała za pościela i mebelkami dla dzieciątka , mówiłam jej że za wczenie ale ona juz zapowiedziała że na pewno dostane od niej taka pościel jak maleństwo będzie miało przyjść na świat , ona strasznie przeżywa ale sama twierdzi że za żadne skarby już nie zajdzie w ciąże . Nawet sypialnie moją chce umeblować pod taki kolor żeby był miły dla dzieciatka . Kurcze ale się rozpisalam . Ale nadrabiam to jak nie mogłam pisać bo albo w łóżku albo wisiałam na kibelku hihihihihih Pozdrawiam serdeczniesamira, KaRa, megan8, Mango, grosza, bliska77, promyk, iza37, Mega lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:Cześć Dziewczynki ja wlaśnie wróciłam od siostry , razem byłyśmy na zakupach do mojego nowego mieszkanka i oczywiście prawdę mówiąc siostra chyba jest moim lekarstwem na te wredne wymioty , bo caly dzień miałam spokój nawet zjadłam pysznego hamburgera a jak mi smakował i do tego fryteczki chociaz nie przepadam za tego typu jedzeniem .Troszeczke mnie muliło ale juz byłam jak w raju i do tego pokupowałyśmy ruzności do mieszkania poprostu miły dzień . Ale za to wczoraj miałam małe starcie z moim czekoladą , nie wiem czy wszyscy faceci sa tacy cofnięci ale ten mój to z pewnością , nie chce chyba mi powiedziec ale ja to czuję że chyba nie chce sie wyprowadzać . Wymyśla juz ze ja jestem winna tego że on porzyczyl koledze pieniądze które miały być na kaucje za mieszkanie . Czekam właśnie na niego i zapytam prosto z mostu czego on chce i postawie warunek że jesli tych pieniędzy nie będzie do niedzieli to ja się wyprowadzam sama i nie pozwole mu ze mna zamieszkac aż zmądrzeje ,ale jak nadal będzie sie trzymał kolegów to nie zmądrzeje wcale i co o tym sądzicie . On z pewnością myśli że może sobie ze mną postępowac jak chce ale żle trafił ja umie postawić na swoim i mam sporo przyjaciól i tutaj w niemczech i w polsce i wiem że nawet z dzieciątkiem sama sobię poradzę .
A na tych naszym spacerku siostra już się rozglądała za pościela i mebelkami dla dzieciątka , mówiłam jej że za wczenie ale ona juz zapowiedziała że na pewno dostane od niej taka pościel jak maleństwo będzie miało przyjść na świat , ona strasznie przeżywa ale sama twierdzi że za żadne skarby już nie zajdzie w ciąże . Nawet sypialnie moją chce umeblować pod taki kolor żeby był miły dla dzieciatka . Kurcze ale się rozpisalam . Ale nadrabiam to jak nie mogłam pisać bo albo w łóżku albo wisiałam na kibelku hihihihihih Pozdrawiam serdecznie
Ciesze sie Iwka ze mialas udany dzien,co do Twojego faceta to naprawde masz trudna sytuacje i musisz postawic sprawe jasno woz albo przewoz,bo jezeli ty zawczasu czegos nie zrobisz to bedzie sie tak ciaglo w nieskonczonosc ,a po co Ci takie nerwowe zycie ,lepiej byc samemu szczesliwym niz we dwoje nieszczesliwym.Mysl o Sobie i dzidziusiu a reszte Pier...samira, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:anna maria wrote:Witam dziewczyny ,wczoraj piekna pogoda,a dzisiaj dupa blada znowu deszcz,mdlosci nie odpuszczaja ,tesciowa w szpitalu.Milego dnia dla wszystkich.Samira zdrowia zycze.
Anna, trzymaj się, dużo zdrowia dla teściowej, u nas dziś pół na pół, wczoraj okropna wichura, burza i ulewa nad Łodzią przeszła, oby nie wróciła
Dzieki Agabliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Mango super
Buziaki dla każdej i bede pamietać o Was
Inessa, jestem z Tobą całym sercem, mam nadzieję, ze coś się wcześniej pozytywnego zadzieje, a swoją drogą przykre jest to, że jest tyle biednych, samotnych, potrzebujących miłości dzieci, tylu potencjalnych rodziców, którzy z chęcią zapewniliby wspaniały, ciepły, pełen miłości dom a przez popieprzone procedury, adopcja, stworzenie prawdziwej fajnej rodziny graniczy niemalże z cudem........Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 20:21
Jolka76, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość