WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    agafbh wrote:
    u mnie szyjka już do @ się przygotowuje, jest już lekko otwarta i @ czuję już w przedsionku, jeżeli wiecie o czym mówię,starania pełną parą ruszają za dwa miesiące, a teraz psychiczny luz, wiecie dziewczyny że takie wyluzowanie w nastawieniu i oczekiwaniu pomaga

Ty mi tu Agusiu czarnowidztwa nie uprawiaj. Optymizm do testu lub @.

no właśnie jakoś optymistycznie jestem nastawiona na sierpień ;-) czuję że po przerwie uda się

samira, megan8 lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZesc dziewczynki ja jestem w domu sama i przeżywam katusze , cały dzien przytulam zimny sedes i nawet po te zbawienne migdały jak pojechałam to dobrze że w Lidlu mają woreczki bo bym zabarwiła podłogę na piękny żółty kolor , bo tylko żółcią się meczę , bo nic nie mogę jeść . Wciskam teraz mussli z gorącym mlekiem i zaraz się biorę za migdały zobaczymy czy coś pomoże . Z okazji dnia dziecka życze wam spełnienia tego najważniejszego marzenia ale nie tego co teraz przechodzę Pozdrawiam

samira, Jolka76, bliska77, megan8, grosza, promyk lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego naj naj w dniu dziecka. Dziewczyny umowilam sie do gina na lipiec zobaczymy co we dwie zdzialamy. A moj rumak przyjedzie w sierpniu i do tego czasu nadal grzecznie lykam was foliowy

samira, bliska77, megan8, Panda lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    CZesc dziewczynki ja jestem w domu sama i przeżywam katusze , cały dzien przytulam zimny sedes i nawet po te zbawienne migdały jak pojechałam to dobrze że w Lidlu mają woreczki bo bym zabarwiła podłogę na piękny żółty kolor , bo tylko żółcią się meczę , bo nic nie mogę jeść . Wciskam teraz mussli z gorącym mlekiem i zaraz się biorę za migdały zobaczymy czy coś pomoże . Z okazji dnia dziecka życze wam spełnienia tego najważniejszego marzenia ale nie tego co teraz przechodzę Pozdrawiam

Współczuje - wygląda to na dziewczynkę...:). Pocieszające jest jedynie to, że nie przytyjesz tak łatwo- choć to pewnie marne pocieszenie przy takich jazdach...

samira, bliska77, Bursztyn, iwka76, Panda lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polarmisiu a my prawie równo odliczamy...

Fakt - aby faza II była pięknie wysoka śpię w ciemnicach i od dzisiaj zaczynam brać progesteron. Trzymam Boziu za nas kciuki

Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:

współczuję tych dolegliwości :* oby minęły wraz z pierwszym trymestrem ...

bliska77, iwka76 lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspolczuje Ci Iwka, wspieramy Cie myslami! Ja jak bylam z corka w ciazy to tez mialam takie poczatki, ale tak w 4 miesiacu minelo i potem to same uroki, a teraz jak na nia patrze ( zdjecie z mojego avatarka) to stwierdzam, ze wszytkie te okropne dni z wymiotami i bol porodowy to naprawde mala cena zeby miec takiego skarba. Jak znowu zajde to moge wymiotowac cala ciaze byleby dzidzia byla zdrowa! No ale latwo sie mowi nam co sie dobrze czujemy prawda, naprawde Ci zycze zeby juz przeszlo albo chociaz zelzalo troszke!

bliska77, megan8, Bursztyn, iwka76, samira, promyk, Panda lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, musisz jakoś to przetrzymać , miejmy nadzieję, że najgorszy okres już za Tobą, jeszcze troszkę

megan8, promyk lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:12

Bursztyn, bliska77, Jolka76, samira, promyk lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:13

bliska77, samira lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bursztyn wrote:
    Bozia3 wrote:
    megan8 wrote:
    to taka moja fotka ze sylwestra w przebraniu od pakistańczyków ,super była ta chusta

Wyglądasz jak młoda turecka tancerka...:)

o1 dokladnie! :)

niedługo zatańczę wam taniec brzucha ,konkretnego ;D"

to może być całkiem ciekawe doświadczenie ;-)

samira, megan8 lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Jolka76 wrote:
    Wspolczuje Ci Iwka, wspieramy Cie myslami! Ja jak bylam z corka w ciazy to tez mialam takie poczatki, ale tak w 4 miesiacu minelo i potem to same uroki, a teraz jak na nia patrze ( zdjecie z mojego avatarka) to stwierdzam, ze wszytkie te okropne dni z wymiotami i bol porodowy to naprawde mala cena zeby miec takiego skarba. Jak znowu zajde to moge wymiotowac cala ciaze byleby dzidzia byla zdrowa! No ale latwo sie mowi nam co sie dobrze czujemy prawda, naprawde Ci zycze zeby juz przeszlo albo chociaz zelzalo troszke!

śliczna

Dziekuje Megan

bliska77, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka nie zalamuj sie ta tempka, jak sobie przegladalam wykresy ciazowe to duzo jest z takimi spadkami, wiec nic nie jest powiedziane. Sa tez wykresy z wspanialymi temperaturami, mozna by powiedziec ksiazkowe i @ i tak nadchodzi, wiec te wykresy po owulce to bardziej zabawa niz co innego, nie ma co sie sugerowac.

samira, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Samirka nie zalamuj sie ta tempka, jak sobie przegladalam wykresy ciazowe to duzo jest z takimi spadkami, wiec nic nie jest powiedziane. Sa tez wykresy z wspanialymi temperaturami, mozna by powiedziec ksiazkowe i @ i tak nadchodzi, wiec te wykresy po owulce to bardziej zabawa niz co innego, nie ma co sie sugerowac.

kochana mam nadzieje ze masz rację <3

a córeczka naprawdę ładna dziewczyna ,niedługo będziesz jej adoratorów odpędzać :D

Jolka76, bliska77, Mango, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Jolka76 wrote:

kochana mam nadzieje ze masz rację <3

a córeczka naprawdę ładna dziewczyna ,niedługo będziesz jej adoratorów odpędzać :D

oj tak, chyba ostra selekcja będzie, bo widać, że mała kokietka rośnie

samira, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny obejrzyjcie parę filmików ,w sumie to zdjęcia babka robi profesjonalne zdjęcia z porodów teraz to coraz popularniejsze

http://fotosister.eu/cud-narodzin/ ładne te zdjęcia takie delikatne :D

megan8, grosza, iza37 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MI tez się podobają :D tą stronkę znalazłam w gazecie M jak mama (wydanie 3 numery w jednym) bo tam było o uwiecznianiu w różny sposób chwil z porodu
    a ta babka jest z Gliwic także nie daleko mnie :) ale już o tym kiedyś mówili w Dzień Dobry TVN :)

megan8, grosza, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dziewczyny obejrzyjcie parę filmików ,w sumie to zdjęcia babka robi profesjonalne zdjęcia z porodów teraz to coraz popularniejsze

http://fotosister.eu/cud-narodzin/ ładne te zdjęcia takie delikatne :D

piękne, wzruszające ;-)

megan8, anna maria, grosza lubią tę wiadomość

‹‹ 522 523 524 525 526 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ