WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Cześć Dziewczynki ja wlaśnie wróciłam od siostry , razem byłyśmy na zakupach do mojego nowego mieszkanka i oczywiście prawdę mówiąc siostra chyba jest moim lekarstwem na te wredne wymioty , bo caly dzień miałam spokój nawet zjadłam pysznego hamburgera a jak mi smakował i do tego fryteczki chociaz nie przepadam za tego typu jedzeniem .Troszeczke mnie muliło ale juz byłam jak w raju i do tego pokupowałyśmy ruzności do mieszkania poprostu miły dzień . Ale za to wczoraj miałam małe starcie z moim czekoladą , nie wiem czy wszyscy faceci sa tacy cofnięci ale ten mój to z pewnością , nie chce chyba mi powiedziec ale ja to czuję że chyba nie chce sie wyprowadzać . Wymyśla juz ze ja jestem winna tego że on porzyczyl koledze pieniądze które miały być na kaucje za mieszkanie . Czekam właśnie na niego i zapytam prosto z mostu czego on chce i postawie warunek że jesli tych pieniędzy nie będzie do niedzieli to ja się wyprowadzam sama i nie pozwole mu ze mna zamieszkac aż zmądrzeje ,ale jak nadal będzie sie trzymał kolegów to nie zmądrzeje wcale i co o tym sądzicie . On z pewnością myśli że może sobie ze mną postępowac jak chce ale żle trafił ja umie postawić na swoim i mam sporo przyjaciól i tutaj w niemczech i w polsce i wiem że nawet z dzieciątkiem sama sobię poradzę .
    A na tych naszym spacerku siostra już się rozglądała za pościela i mebelkami dla dzieciątka , mówiłam jej że za wczenie ale ona juz zapowiedziała że na pewno dostane od niej taka pościel jak maleństwo będzie miało przyjść na świat , ona strasznie przeżywa ale sama twierdzi że za żadne skarby już nie zajdzie w ciąże . Nawet sypialnie moją chce umeblować pod taki kolor żeby był miły dla dzieciatka . Kurcze ale się rozpisalam . Ale nadrabiam to jak nie mogłam pisać bo albo w łóżku albo wisiałam na kibelku hihihihihih Pozdrawiam serdecznie

kurcze, życzę Ci aby Twój partner stanął na wysokości zadania w porę oprzytomniał, mam nadzieję, że mdłości będzie coraz mniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko mam nadzieję ze ze jednak dostaniecie dzieciątko jeszcze w tym roku trzymam &&& <3

bliska77, Bursztyn, Mango, Panda, iza37 lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    iwka76 wrote:
    Cześć Dziewczynki ja wlaśnie wróciłam od siostry , razem byłyśmy na zakupach do mojego nowego mieszkanka i oczywiście prawdę mówiąc siostra chyba jest moim lekarstwem na te wredne wymioty , bo caly dzień miałam spokój nawet zjadłam pysznego hamburgera a jak mi smakował i do tego fryteczki chociaz nie przepadam za tego typu jedzeniem .Troszeczke mnie muliło ale juz byłam jak w raju i do tego pokupowałyśmy ruzności do mieszkania poprostu miły dzień . Ale za to wczoraj miałam małe starcie z moim czekoladą , nie wiem czy wszyscy faceci sa tacy cofnięci ale ten mój to z pewnością , nie chce chyba mi powiedziec ale ja to czuję że chyba nie chce sie wyprowadzać . Wymyśla juz ze ja jestem winna tego że on porzyczyl koledze pieniądze które miały być na kaucje za mieszkanie . Czekam właśnie na niego i zapytam prosto z mostu czego on chce i postawie warunek że jesli tych pieniędzy nie będzie do niedzieli to ja się wyprowadzam sama i nie pozwole mu ze mna zamieszkac aż zmądrzeje ,ale jak nadal będzie sie trzymał kolegów to nie zmądrzeje wcale i co o tym sądzicie . On z pewnością myśli że może sobie ze mną postępowac jak chce ale żle trafił ja umie postawić na swoim i mam sporo przyjaciól i tutaj w niemczech i w polsce i wiem że nawet z dzieciątkiem sama sobię poradzę .
    A na tych naszym spacerku siostra już się rozglądała za pościela i mebelkami dla dzieciątka , mówiłam jej że za wczenie ale ona juz zapowiedziała że na pewno dostane od niej taka pościel jak maleństwo będzie miało przyjść na świat , ona strasznie przeżywa ale sama twierdzi że za żadne skarby już nie zajdzie w ciąże . Nawet sypialnie moją chce umeblować pod taki kolor żeby był miły dla dzieciatka . Kurcze ale się rozpisalam . Ale nadrabiam to jak nie mogłam pisać bo albo w łóżku albo wisiałam na kibelku hihihihihih Pozdrawiam serdecznie

Ciesze sie Iwka ze mialas udany dzien,co do Twojego faceta to naprawde masz trudna sytuacje i musisz postawic sprawe jasno woz albo przewoz,bo jezeli ty zawczasu czegos nie zrobisz to bedzie sie tak ciaglo w nieskonczonosc ,a po co Ci takie nerwowe zycie ,lepiej byc samemu szczesliwym niz we dwoje nieszczesliwym.Mysl o Sobie i dzidziusiu a reszte Pier...

dziękuję kochana jesteś i własnie chyba zrobie tak jak mówisz bo własnie wrócił pod wpływem alkoholu i znow powiedział że to moja wina ze nie ma tych pieniędzy i beszczelnie zapytał gdzie są moje pieniądze nie myśląc o tym że jak byłam w polsce to musiałam wszystko prywatnie robić z ciążą żeby zdążyć do powrotu do niemiec jest bezczelny , teraz dopiero zaczynam go poznawać , gdyby nie to dziecko to bez słowa powiedziała bym że odchodzę i tyle by mnie widziąl hahahahah Właśnie próbuje wyczytać co pisze ale na szczęście nie umie naszego języka hahaha

samira, megan8, Jolka76, anna maria, Mango lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    anna maria wrote:
    iwka76 wrote:

Ciesze sie Iwka ze mialas udany dzien,co do Twojego faceta to naprawde masz trudna sytuacje i musisz postawic sprawe jasno woz albo przewoz,bo jezeli ty zawczasu czegos nie zrobisz to bedzie sie tak ciaglo w nieskonczonosc ,a po co Ci takie nerwowe zycie ,lepiej byc samemu szczesliwym niz we dwoje nieszczesliwym.Mysl o Sobie i dzidziusiu a reszte Pier...

dziękuję kochana jesteś i własnie chyba zrobie tak jak mówisz bo własnie wrócił pod wpływem alkoholu i znow powiedział że to moja wina ze nie ma tych pieniędzy i beszczelnie zapytał gdzie są moje pieniądze nie myśląc o tym że jak byłam w polsce to musiałam wszystko prywatnie robić z ciążą żeby zdążyć do powrotu do niemiec jest bezczelny , teraz dopiero zaczynam go poznawać , gdyby nie to dziecko to bez słowa powiedziała bym że odchodzę i tyle by mnie widziąl hahahahah Właśnie próbuje wyczytać co pisze ale na szczęście nie umie naszego języka hahaha

kurcze co za facet ,ma tupet nooo... wiem ze łatwo mówić ale wiej od niego gdzie pieprz rośnie ...może wtedy zrozumie co stracił a raczej kogo !! <3

polarmiś, Jolka76 lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2013, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mysle jak Samirka, z takim facetem to nie ma co. Z doswiadczenia zyciowego wiem, ze raczej dorosli mezczyzni sie nie zmieniaja, moga udawac kogo innego przez roczek czy dwa jak sa zabujani, a potem jak emocje opadaja to wychodzi ich prawdziwe oblicze. Wiec jesli lubia popijawki z kumplami to zawsze to beda robic, jesli sa kobieciazami to i juz im tak zostanie. Mysle ze nie warto zebys zycie marnowala z takim, nie zasluguje na Ciebie, on powinien teraz na rekach Cie nosic, na krok Cie nie odstepowac i pomagac, a nie z kolezkami imprezowac. Szkoda darowac takiemo facetowi nawet dzien z Twojego zycia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2013, 00:57

polarmiś, Bursztyn, Mango, samira, megan8, Panda lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    to taka moja fotka ze sylwestra w przebraniu od pakistańczyków ,super była ta chusta

Wyglądasz jak młoda turecka tancerka...:)

Bursztyn, Mango, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Ja tez mysle jak Samirka, z takim facetem to nie ma co. Z doswiadczenia zyciowego wiem, ze raczej dorosli mezczyzni sie nie zmieniaja, moga udawac kogo innego przez roczek czy dwa jak sa zabujani, a potem jak emocje opadaja to wychodzi ich prawdziwe oblicze. Wiec jesli lubia popijawki z kumplami to zawsze to beda robic, jesli sa kobieciazami to i juz im tak zostanie. Mysle ze nie warto zebys zycie marnowala z takim, nie zasluguje na Ciebie, on powinien teraz na rekach Cie nosic, na krok Cie nie odstepowac i pomagac, a nie z kolezkami imprezowac. Szkoda darowac takiemo facetowi nawet dzien z Twojego zycia!

Zgadzam się, mężczyźni nie często się zmieniają. Ale wczoraj spotkałam starszą kobietę(po 70), która kilka lat temu zaczęła pracować w polityce. I opowiadała, jak ten jej mąż przez całe życie w domu nie robił absolutnie żadnych kobiecych prac, wszystko musiała sama robić. I nagle, po latach, jak weszła do polityki (jest wiceburmistrzem) i zaczęła pracować i nie mieć czasu na dom, on zaczął sprzątać, gotować i nawet prasować!!! I bez słówka pretensji. Czego nigdy wcześniej nie robił... Tak więc, czasami nawet na starość mężczyźni się zmieniają.

Bursztyn, samira, megan8, Panda lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny.Milego dnie kazdej z was zycze

Bursztyn, Mango, Panda lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Jolka76 wrote:

jesli chodzi o kumpli i kobieciarstwo lub inne nalogi, to faktycznie- raczej sie nie zmieniaja.....zgadzam sie z Jola z Toba

Tak, nie zmieniają, potwierdzam. Pewne przyzwyczajenia można zmienić, ale z nałogami trzeba walczyć i tę walkę musi chcieć podjąć mężczyzna, co się mało kiedy zdarza.

Bursztyn, Jolka76, Panda lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Dziewczynki
    Zimno ale jest slonce :)
    Ide dzis znowu na akupunkture, sesja 2, potem jeszcze 4. Po chinskich tabletkach troche mnie osyfilo ale o tym mi powiedziano, ze tak moze byc, natomiast, narazie nie jakos strasznie, do przejscia. Matka przed chwila do mnie zadzwonila zeby zlozyc mi zyczenia z okazji dnia Dziecka :)

Moja też zadzwoniła...w ogóle nie mogłam załapać dlaczego mi składa życzenia..:)- trzeba się cieszyć póki mamy są. Moja mi opowiadała, że jak jej mama zmarła - to najbardziej jej brakowało tego, że już nikt nigdy nie powie do niej "moje dziecko.." :)

Bursztyn, bliska77, Jolka76, megan8, Panda lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet dostałam prezent na dzień dziecka :) W przyszłym roku sama też bym chciała mieć komu go dać ;)

samira, anna maria, bliska77, Jolka76, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie

a mi tempka spadła :( i chyba skończyło się rumakowanie :(

moja wiara w poczęcie zeszła do zera :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2013, 11:24

anna maria, gosia7122, Reni, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dla wszystkich dzieciaczków Małych i Dużych (czyi dla nas :P)Wszystkiego Najlepszego <3

Bursztyn, grosza, anna maria, Sylwia78, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witajcie

Samirko, nie załamuj sie

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również dla każdej z Was z okazji dnia dziecka wszystkiego NAJ

Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witajcie

Na razie jednodniowy spadek - może się jeszcze rozkręci...

bliska77, samira, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    samira wrote:
    witajcie

Na razie jednodniowy spadek - może się jeszcze rozkręci...

tak tak, też za to trzymam kciuki

samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie szyjka już do @ się przygotowuje, jest już lekko otwarta i @ czuję już w przedsionku, jeżeli wiecie o czym mówię,starania pełną parą ruszają za dwa miesiące, a teraz psychiczny luz, wiecie dziewczyny że takie wyluzowanie w nastawieniu i oczekiwaniu pomaga

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2013, 12:39

samira, Bursztyn, grosza, anna maria, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    u mnie szyjka już do @ się przygotowuje, jest już lekko otwarta i @ czuję już w przedsionku, jeżeli wiecie o czym mówię,starania pełną parą ruszają za dwa miesiące, a teraz psychiczny luz, wiecie dziewczyny że takie wyluzowanie w nastawieniu i oczekiwaniu pomaga

Ty mi tu Agusiu czarnowidztwa nie uprawiaj. Optymizm do testu lub @.

bliska77, samira, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu a my prawie równo odliczamy...

bliska77, polarmiś, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 521 522 523 524 525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ