X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    polarmiś wrote:
    Tak w ogóle witam, u mnie już gorąco, słońce jak w Salamance -pali choć daleko mu do uroków Salamanki niestety. Wczoraj segregowałam rzeczy na niedzielę bo robię wraz z wieloma osobami wysprzedaż garażową. Tak nie lubię pozbywania się swoich rzeczy i przedmiotów - co jest w człowieku, że tak się przywiązuje do s pierdół? Najchętniej wszystko bym zabrała ale szkoda wydawać kasę na transport, poza tym mój dom (ten Polski) pęka już w szwach - więc nie mogę jeszcze w niego wpychać.

rozumiem Cie, ja tez ma problem z pozbywaniem sie rzeczy, kolekcjonerstwo ;) ale wyprzedaz garazowa to fajna sprawa :)

tak ta wyprzedaż to fajna sprawa, szkoda, że w Polsce nie ma takiego zwyczaju

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 09:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Kochane

Ladny dzien dzisiaj, przynajmniej do tej pory, maz wyjezdza dzis do Irlandii na tydzien z pracy. Z nowosci: moj brat wrocil wczoraj z rodzina do Krakowa, tym razem wszystko poszlo gladko, wiec nie bde narazie obgadywac bratowej :) Snilo mi sie dzis dziecko-niemowle, chlopiec, ale chyba nie bylo moje, ale przytulalam go.

Samirka, ladny wykres, trzymam mocno kciuki.
    Aga, wiem co powiesz, ale i tak masz obiecujacy wykkresik i za Ciebie kciuki, tak na wszelki wypadek :)

Bursztynku, piękny sen, oby się ziścił......
    co do mnie, testować nie zamierzam - tak na wszelki wypadek ;-)

Dziekuje Agus :)
    a przypomnij mi kiedy masz termin @ ?

wg OVU w poniedziałek, natomiast nieśmiało przypominam, że ok 11/12dc nie było nawet śladu pęcherzyków, to chyba dlatego w tym cyklu nawet do swoich myśli nie dopuszczam zielonego koloru, po tym rozczarowującym monitoringu i w związku z nim odwołaniem kolejnych usg, jakoś jest to dla mnie oczywiste, że zaraz przyjdzie @, chyba pierwszy raz tak się nastawiłam, myślami jestem już w lipcu

poczekamy, zobaczymy ;)

tak jest :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    polarmiś wrote:
    Tak w ogóle witam, u mnie już gorąco, słońce jak w Salamance -pali choć daleko mu do uroków Salamanki niestety. Wczoraj segregowałam rzeczy na niedzielę bo robię wraz z wieloma osobami wysprzedaż garażową. Tak nie lubię pozbywania się swoich rzeczy i przedmiotów - co jest w człowieku, że tak się przywiązuje do s pierdół? Najchętniej wszystko bym zabrała ale szkoda wydawać kasę na transport, poza tym mój dom (ten Polski) pęka już w szwach - więc nie mogę jeszcze w niego wpychać.

rozumiem Cie, ja tez ma problem z pozbywaniem sie rzeczy, kolekcjonerstwo ;) ale wyprzedaz garazowa to fajna sprawa :)

tak ta wyprzedaż to fajna sprawa, szkoda, że w Polsce nie ma takiego zwyczaju

mozna by wprowadzic, ale ktos musi zaczac pierwszy ;)

mogę ja ale nie mam garażu hahhaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 09:53

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku wiesz Ty cos ostatnio z tym synkiem czyżby ?! :P
    A ośrodek oni nie lubią jak się dzwoni z takimi pytaniami nasi przyjaciele tak robili i na początku iśrodek zaczął się czepiać głupot a po drugie wiadomość przekazuje psycholog a ta nasza ta dziwna nie pracuje tam w piątku. No cóż trzeba czekać. Aga naprawde masz ładny wykres mimo wszystko i bez stymulacji a luteina ma wspomagać to może wspomogła ;) Panda też masz łądny wykresik ;)
    Kochane musze kończyć trzymajcie się i duuuużo serduszkujcie dla
    przyjemności :P
    Buziaki dla wszystkich <3

Inesska dziekuje i zycze zeby w konu zadzwonili z czyms konkretnym....taki zjazd rodzinny to jest fajna sprawa ja sama mam duza rodzine i sposrod najblizszego kuzynowstwa 14 tylko ja nie mam dzieci hmmmm....jeden z moich kuzynow ma 5 maluchow tak rok po roku, normalnie tak produkcja ze ja nie wiem no i jedna kuzynak w moim wieku tez ma 4 ehhhh fajnie tak ale coz kazdy z nas ma rozne role do spelnienia w zyciu ja wciaz szukam wlasnej legendy ;) ...Baw sie dobrze!!!!

Bursztyn, bliska77, KaRa lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    oj Samirka, żeby się udało...... ;-)

oj chciałabym ,mój G ma urodziny 22.06 a na drugi dzień Dzień Ojca ,prezent jak znalazł :D

Samirka ciesze sie ze wkoncu wyznaczylo Ci owulke, serduszka tez byly wiec teraz Ci zycze, zebys mogla podarowac Twojemu lubemu pozytywny test ciazowy!!

bliska77, samira lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Pozdrawiam znad morza dzis niebo zachmurzone ale nie pada chwilami przebija się słoneczko :D
    To ja musze odłożyć starania na jesień bo ja z października ;)
    Widzę tu wiele obiecujących wykresików :D
    Jutro wracamy ale jedziemy do rodziny i odezwe się w poniedziałek bo tam mamy zjazd rodzinny będzie około 80 osób najbliższe kuzynostwo ze strony taty no oczywiście nie wszyscy bo już trudno wszystkim byle była w miare pogoda.
    Buziaki dla wszystkich Was kochane siostryczki :D

Baw sie dobrze Inneska!

bliska77, samira lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w nowym dniu, wy juz prawie prace konczycie, a ja sie dopiero obudzilam i co pierwsze to do Was pedze zobaczyc co nowego. Pozdrawiam Was dziewczynki i milego piatkowego popoludnia, a mnie nie pozostaje nic innego jak wstawac do pracy.

Panda, Bursztyn, polarmiś, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milej pracy Jolu :)

Dziewczeta mnie juz wieczor haha kurcze temperatura nam spadla do 10 stopni i nie mamy ogrzewania tuta w domu wiec jest powiem ciekawie siedze zawinieta w koce i marzne, tak bedzie przez nastepne dwa miesiace kocykowo - herbaciany czas rozpoczety. Jutro jedziemy na farme do znajomych i spimy w namiotach wiec chyba wezme zimowa kurtke ;) Milego weekendu Wam zycze dziewczynki i cieszcie sie latem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 12:11

Bursztyn, polarmiś, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Milej pracy Jolu :)

Dziewczeta mnie juz wieczor haha kurcze temperatura nam spadla do 10 stopni i nie mamy ogrzewania tuta w domu wiec jest powiem ciekawie siedze zawinieta w koce i marzne, tak bedzie przez nastepne dwa miesiace kocykowo - herbaciany czas rozpoczety. Jutro jedziemy na farme do znajomych i spimy w namiotach wiec chyba wezme zimowa kurtke ;) Milego weekendu Wam zycze dziewczynki i cieszcie sie latem :)

na dworze to sobie może spadać...temperaturka...;)

bliska77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• megan8 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:30

Bursztyn, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Witam w nowym dniu, wy juz prawie prace konczycie, a ja sie dopiero obudzilam i co pierwsze to do Was pedze zobaczyc co nowego. Pozdrawiam Was dziewczynki i milego piatkowego popoludnia, a mnie nie pozostaje nic innego jak wstawac do pracy.

coś w tym jest, ja też czy to w domu czy w pracy, pierwsze co to zaglądam do Was

samira, Jolka76, polarmiś lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    megan8 wrote:
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Kochane

Ladny dzien dzisiaj, przynajmniej do tej pory, maz wyjezdza dzis do Irlandii na tydzien z pracy. Z nowosci: moj brat wrocil wczoraj z rodzina do Krakowa, tym razem wszystko poszlo gladko, wiec nie bde narazie obgadywac bratowej :) Snilo mi sie dzis dziecko-niemowle, chlopiec, ale chyba nie bylo moje, ale przytulalam go.

Aga, wiem co powiesz, ale i tak masz obiecujacy wykkresik i za Ciebie kciuki, tak na wszelki wypadek :)

no to dobrze ,że u twojego brata wszystko dobrze się potoczyło

Dzieki Megan :) zobaczymy kiedy bratowa znowu bedzie chciala wracac do Indonezji...moze jak zajdzie w ciaze z 3 dzieckiem, bo poprzednie 2 chciala urodzic tam i dopiela swego, na kilka miesiecy przed porodem wracala do swojego kraju. Teraz byloby gorzej bo musialaby ciagnac ze soba 2 dzieci....

no to fajnie że tak się skończyła ta podróż Twego brata teraz :)

bliska77, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Kochane

no to dobrze ,że u twojego brata wszystko dobrze się potoczyło

no właśnie, też o tym pomyślałam

grosza lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    inessa wrote:
    Pozdrawiam znad morza dzis niebo zachmurzone ale nie pada chwilami przebija się słoneczko :D
    To ja musze odłożyć starania na jesień bo ja z października ;)
    Widzę tu wiele obiecujących wykresików :D
    Jutro wracamy ale jedziemy do rodziny i odezwe się w poniedziałek bo tam mamy zjazd rodzinny będzie około 80 osób najbliższe kuzynostwo ze strony taty no oczywiście nie wszyscy bo już trudno wszystkim byle była w miare pogoda.
    Buziaki dla wszystkich Was kochane siostryczki :D

Inesso, korzystaj z nadmorskiego klimatu ile się da, na pewno pozytywnie wpłynie na Twój organizm ;-)
    Swoją drogą ładne mi najbliższe 80 osób, ciekawe ile by było gdyby było bliższe i dalsze kuzynostwo.....
    trzymaj się cieplutko

no ładniutka rodzinka u mnie nie 80 a 8 osób najbliższej jest hihihi

• grosza Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska trzymam kciuki za telefon z ośrodka teraz pewnie przerwę mają zobaczysz będzie dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja miałam takie piękne plany na weekend, dziś do znajomych, jutro do rodziców na grilla a właśnie moja córcia ma 38 i dupa blada........

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a ja miałam takie piękne plany na weekend, dziś do znajomych, jutro do rodziców na grilla a właśnie moja córcia ma 38 i dupa blada........

?oj wspolczuje, ale moze to taka jednodniowka?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • grosza Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny ,wczoraj piekna pogoda,a dzisiaj dupa blada znowu deszcz,mdlosci nie odpuszczaja ,tesciowa w szpitalu.Milego dnia dla wszystkich.Samira zdrowia zycze.

współczuję bardzo ! miejmy nadzieję że szybko miną :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:

?oj wspolczuje, ale moze to taka jednodniowka?

oby ale raczej nie a dziś mieliśmy iść do jej najlepszej koleżanki, dziewczyny od 1go roku życia są nierozłączne czyli 4 lata a my z rodzicami koleżanki też bardzo dobrze się dogadujemy ale jestem wkurzona, no nic

grosza lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:

oj oj to przykro zdrówka życzę :) mój się jakoś ostatnio trzyma choć kaszelek od wczoraj rano ma :)

‹‹ 519 520 521 522 523 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ