35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:polarmiś wrote:Tak w ogóle witam, u mnie już gorąco, słońce jak w Salamance -pali choć daleko mu do uroków Salamanki niestety. Wczoraj segregowałam rzeczy na niedzielę bo robię wraz z wieloma osobami wysprzedaż garażową. Tak nie lubię pozbywania się swoich rzeczy i przedmiotów - co jest w człowieku, że tak się przywiązuje do s pierdół? Najchętniej wszystko bym zabrała ale szkoda wydawać kasę na transport, poza tym mój dom (ten Polski) pęka już w szwach - więc nie mogę jeszcze w niego wpychać.
rozumiem Cie, ja tez ma problem z pozbywaniem sie rzeczy, kolekcjonerstwoale wyprzedaz garazowa to fajna sprawa
tak ta wyprzedaż to fajna sprawa, szkoda, że w Polsce nie ma takiego zwyczajuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 09:45
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:Witajcie Kochane
Ladny dzien dzisiaj, przynajmniej do tej pory, maz wyjezdza dzis do Irlandii na tydzien z pracy. Z nowosci: moj brat wrocil wczoraj z rodzina do Krakowa, tym razem wszystko poszlo gladko, wiec nie bde narazie obgadywac bratowejSnilo mi sie dzis dziecko-niemowle, chlopiec, ale chyba nie bylo moje, ale przytulalam go.
Samirka, ladny wykres, trzymam mocno kciuki.
Aga, wiem co powiesz, ale i tak masz obiecujacy wykkresik i za Ciebie kciuki, tak na wszelki wypadek
Bursztynku, piękny sen, oby się ziścił......
co do mnie, testować nie zamierzam - tak na wszelki wypadek
Dziekuje Agus
a przypomnij mi kiedy masz termin @ ?
wg OVU w poniedziałek, natomiast nieśmiało przypominam, że ok 11/12dc nie było nawet śladu pęcherzyków, to chyba dlatego w tym cyklu nawet do swoich myśli nie dopuszczam zielonego koloru, po tym rozczarowującym monitoringu i w związku z nim odwołaniem kolejnych usg, jakoś jest to dla mnie oczywiste, że zaraz przyjdzie @, chyba pierwszy raz tak się nastawiłam, myślami jestem już w lipcu
poczekamy, zobaczymy
tak jest -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:polarmiś wrote:Tak w ogóle witam, u mnie już gorąco, słońce jak w Salamance -pali choć daleko mu do uroków Salamanki niestety. Wczoraj segregowałam rzeczy na niedzielę bo robię wraz z wieloma osobami wysprzedaż garażową. Tak nie lubię pozbywania się swoich rzeczy i przedmiotów - co jest w człowieku, że tak się przywiązuje do s pierdół? Najchętniej wszystko bym zabrała ale szkoda wydawać kasę na transport, poza tym mój dom (ten Polski) pęka już w szwach - więc nie mogę jeszcze w niego wpychać.
rozumiem Cie, ja tez ma problem z pozbywaniem sie rzeczy, kolekcjonerstwoale wyprzedaz garazowa to fajna sprawa
tak ta wyprzedaż to fajna sprawa, szkoda, że w Polsce nie ma takiego zwyczaju
mozna by wprowadzic, ale ktos musi zaczac pierwszy
mogę ja ale nie mam garażu hahhahaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 09:53
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztynku wiesz Ty cos ostatnio z tym synkiem czyżby ?!
A ośrodek oni nie lubią jak się dzwoni z takimi pytaniami nasi przyjaciele tak robili i na początku iśrodek zaczął się czepiać głupot a po drugie wiadomość przekazuje psycholog a ta nasza ta dziwna nie pracuje tam w piątku. No cóż trzeba czekać. Aga naprawde masz ładny wykres mimo wszystko i bez stymulacji a luteina ma wspomagać to może wspomogłaPanda też masz łądny wykresik
Kochane musze kończyć trzymajcie się i duuuużo serduszkujcie dla
przyjemności
Buziaki dla wszystkich
Inesska dziekuje i zycze zeby w konu zadzwonili z czyms konkretnym....taki zjazd rodzinny to jest fajna sprawa ja sama mam duza rodzine i sposrod najblizszego kuzynowstwa 14 tylko ja nie mam dzieci hmmmm....jeden z moich kuzynow ma 5 maluchow tak rok po roku, normalnie tak produkcja ze ja nie wiem no i jedna kuzynak w moim wieku tez ma 4 ehhhh fajnie tak ale coz kazdy z nas ma rozne role do spelnienia w zyciu ja wciaz szukam wlasnej legendy...Baw sie dobrze!!!!
Bursztyn, bliska77, KaRa lubią tę wiadomość
-
samira wrote:agafbh wrote:oj Samirka, żeby się udało......
oj chciałabym ,mój G ma urodziny 22.06 a na drugi dzień Dzień Ojca ,prezent jak znalazł
Samirka ciesze sie ze wkoncu wyznaczylo Ci owulke, serduszka tez byly wiec teraz Ci zycze, zebys mogla podarowac Twojemu lubemu pozytywny test ciazowy!!bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Pozdrawiam znad morza dzis niebo zachmurzone ale nie pada chwilami przebija się słoneczko
To ja musze odłożyć starania na jesień bo ja z października
Widzę tu wiele obiecujących wykresików
Jutro wracamy ale jedziemy do rodziny i odezwe się w poniedziałek bo tam mamy zjazd rodzinny będzie około 80 osób najbliższe kuzynostwo ze strony taty no oczywiście nie wszyscy bo już trudno wszystkim byle była w miare pogoda.
Buziaki dla wszystkich Was kochane siostryczki
Baw sie dobrze Inneska!bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
Witam w nowym dniu, wy juz prawie prace konczycie, a ja sie dopiero obudzilam i co pierwsze to do Was pedze zobaczyc co nowego. Pozdrawiam Was dziewczynki i milego piatkowego popoludnia, a mnie nie pozostaje nic innego jak wstawac do pracy.
Panda, Bursztyn, polarmiś, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
Milej pracy Jolu
Dziewczeta mnie juz wieczor haha kurcze temperatura nam spadla do 10 stopni i nie mamy ogrzewania tuta w domu wiec jest powiem ciekawie siedze zawinieta w koce i marzne, tak bedzie przez nastepne dwa miesiace kocykowo - herbaciany czas rozpoczety. Jutro jedziemy na farme do znajomych i spimy w namiotach wiec chyba wezme zimowa kurtkeMilego weekendu Wam zycze dziewczynki i cieszcie sie latem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 12:11
Bursztyn, polarmiś, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Milej pracy Jolu
Dziewczeta mnie juz wieczor haha kurcze temperatura nam spadla do 10 stopni i nie mamy ogrzewania tuta w domu wiec jest powiem ciekawie siedze zawinieta w koce i marzne, tak bedzie przez nastepne dwa miesiace kocykowo - herbaciany czas rozpoczety. Jutro jedziemy na farme do znajomych i spimy w namiotach wiec chyba wezme zimowa kurtkeMilego weekendu Wam zycze dziewczynki i cieszcie sie latem
na dworze to sobie może spadać...temperaturka...bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJolka76 wrote:Witam w nowym dniu, wy juz prawie prace konczycie, a ja sie dopiero obudzilam i co pierwsze to do Was pedze zobaczyc co nowego. Pozdrawiam Was dziewczynki i milego piatkowego popoludnia, a mnie nie pozostaje nic innego jak wstawac do pracy.
coś w tym jest, ja też czy to w domu czy w pracy, pierwsze co to zaglądam do Wassamira, Jolka76, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:megan8 wrote:Bursztyn wrote:Witajcie Kochane
Ladny dzien dzisiaj, przynajmniej do tej pory, maz wyjezdza dzis do Irlandii na tydzien z pracy. Z nowosci: moj brat wrocil wczoraj z rodzina do Krakowa, tym razem wszystko poszlo gladko, wiec nie bde narazie obgadywac bratowejSnilo mi sie dzis dziecko-niemowle, chlopiec, ale chyba nie bylo moje, ale przytulalam go.
Aga, wiem co powiesz, ale i tak masz obiecujacy wykkresik i za Ciebie kciuki, tak na wszelki wypadek
no to dobrze ,że u twojego brata wszystko dobrze się potoczyło
Dzieki Meganzobaczymy kiedy bratowa znowu bedzie chciala wracac do Indonezji...moze jak zajdzie w ciaze z 3 dzieckiem, bo poprzednie 2 chciala urodzic tam i dopiela swego, na kilka miesiecy przed porodem wracala do swojego kraju. Teraz byloby gorzej bo musialaby ciagnac ze soba 2 dzieci....
no to fajnie że tak się skończyła ta podróż Twego brata terazbliska77, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:Bursztyn wrote:Witajcie Kochane
no to dobrze ,że u twojego brata wszystko dobrze się potoczyło
no właśnie, też o tym pomyślałamgrosza lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:inessa wrote:Pozdrawiam znad morza dzis niebo zachmurzone ale nie pada chwilami przebija się słoneczko
To ja musze odłożyć starania na jesień bo ja z października
Widzę tu wiele obiecujących wykresików
Jutro wracamy ale jedziemy do rodziny i odezwe się w poniedziałek bo tam mamy zjazd rodzinny będzie około 80 osób najbliższe kuzynostwo ze strony taty no oczywiście nie wszyscy bo już trudno wszystkim byle była w miare pogoda.
Buziaki dla wszystkich Was kochane siostryczki
Inesso, korzystaj z nadmorskiego klimatu ile się da, na pewno pozytywnie wpłynie na Twój organizm
Swoją drogą ładne mi najbliższe 80 osób, ciekawe ile by było gdyby było bliższe i dalsze kuzynostwo.....
trzymaj się cieplutko
no ładniutka rodzinka u mnie nie 80 a 8 osób najbliższej jest hihihi -
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Witam dziewczyny ,wczoraj piekna pogoda,a dzisiaj dupa blada znowu deszcz,mdlosci nie odpuszczaja ,tesciowa w szpitalu.Milego dnia dla wszystkich.Samira zdrowia zycze.
współczuję bardzo ! miejmy nadzieję że szybko minąbliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:a ja miałam takie piękne plany na weekend, dziś do znajomych, jutro do rodziców na grilla a właśnie moja córcia ma 38 i dupa blada........
?oj wspolczuje, ale moze to taka jednodniowka?
oby ale raczej nie a dziś mieliśmy iść do jej najlepszej koleżanki, dziewczyny od 1go roku życia są nierozłączne czyli 4 lata a my z rodzicami koleżanki też bardzo dobrze się dogadujemy ale jestem wkurzona, no nicgrosza lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:a ja miałam takie piękne plany na weekend, dziś do znajomych, jutro do rodziców na grilla a właśnie moja córcia ma 38 i dupa blada........
oj oj to przykro zdrówka życzęmój się jakoś ostatnio trzyma choć kaszelek od wczoraj rano ma
bliska77 lubi tę wiadomość