X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    polarmiś wrote:
    Tak w ogóle witam, u mnie już gorąco, słońce jak w Salamance -pali choć daleko mu do uroków Salamanki niestety. Wczoraj segregowałam rzeczy na niedzielę bo robię wraz z wieloma osobami wysprzedaż garażową. Tak nie lubię pozbywania się swoich rzeczy i przedmiotów - co jest w człowieku, że tak się przywiązuje do s pierdół? Najchętniej wszystko bym zabrała ale szkoda wydawać kasę na transport, poza tym mój dom (ten Polski) pęka już w szwach - więc nie mogę jeszcze w niego wpychać.

rozumiem Cie, ja tez ma problem z pozbywaniem sie rzeczy, kolekcjonerstwo ;) ale wyprzedaz garazowa to fajna sprawa :)

tak ta wyprzedaż to fajna sprawa, szkoda, że w Polsce nie ma takiego zwyczaju

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 09:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Kochane

Ladny dzien dzisiaj, przynajmniej do tej pory, maz wyjezdza dzis do Irlandii na tydzien z pracy. Z nowosci: moj brat wrocil wczoraj z rodzina do Krakowa, tym razem wszystko poszlo gladko, wiec nie bde narazie obgadywac bratowej :) Snilo mi sie dzis dziecko-niemowle, chlopiec, ale chyba nie bylo moje, ale przytulalam go.

Samirka, ladny wykres, trzymam mocno kciuki.
    Aga, wiem co powiesz, ale i tak masz obiecujacy wykkresik i za Ciebie kciuki, tak na wszelki wypadek :)

Bursztynku, piękny sen, oby się ziścił......
    co do mnie, testować nie zamierzam - tak na wszelki wypadek ;-)

Dziekuje Agus :)
    a przypomnij mi kiedy masz termin @ ?

wg OVU w poniedziałek, natomiast nieśmiało przypominam, że ok 11/12dc nie było nawet śladu pęcherzyków, to chyba dlatego w tym cyklu nawet do swoich myśli nie dopuszczam zielonego koloru, po tym rozczarowującym monitoringu i w związku z nim odwołaniem kolejnych usg, jakoś jest to dla mnie oczywiste, że zaraz przyjdzie @, chyba pierwszy raz tak się nastawiłam, myślami jestem już w lipcu

poczekamy, zobaczymy ;)

tak jest :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    polarmiś wrote:
    Tak w ogóle witam, u mnie już gorąco, słońce jak w Salamance -pali choć daleko mu do uroków Salamanki niestety. Wczoraj segregowałam rzeczy na niedzielę bo robię wraz z wieloma osobami wysprzedaż garażową. Tak nie lubię pozbywania się swoich rzeczy i przedmiotów - co jest w człowieku, że tak się przywiązuje do s pierdół? Najchętniej wszystko bym zabrała ale szkoda wydawać kasę na transport, poza tym mój dom (ten Polski) pęka już w szwach - więc nie mogę jeszcze w niego wpychać.

rozumiem Cie, ja tez ma problem z pozbywaniem sie rzeczy, kolekcjonerstwo ;) ale wyprzedaz garazowa to fajna sprawa :)

tak ta wyprzedaż to fajna sprawa, szkoda, że w Polsce nie ma takiego zwyczaju

mozna by wprowadzic, ale ktos musi zaczac pierwszy ;)

mogę ja ale nie mam garażu hahhaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 09:53

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku wiesz Ty cos ostatnio z tym synkiem czyżby ?! :P
    A ośrodek oni nie lubią jak się dzwoni z takimi pytaniami nasi przyjaciele tak robili i na początku iśrodek zaczął się czepiać głupot a po drugie wiadomość przekazuje psycholog a ta nasza ta dziwna nie pracuje tam w piątku. No cóż trzeba czekać. Aga naprawde masz ładny wykres mimo wszystko i bez stymulacji a luteina ma wspomagać to może wspomogła ;) Panda też masz łądny wykresik ;)
    Kochane musze kończyć trzymajcie się i duuuużo serduszkujcie dla
    przyjemności :P
    Buziaki dla wszystkich <3

Inesska dziekuje i zycze zeby w konu zadzwonili z czyms konkretnym....taki zjazd rodzinny to jest fajna sprawa ja sama mam duza rodzine i sposrod najblizszego kuzynowstwa 14 tylko ja nie mam dzieci hmmmm....jeden z moich kuzynow ma 5 maluchow tak rok po roku, normalnie tak produkcja ze ja nie wiem no i jedna kuzynak w moim wieku tez ma 4 ehhhh fajnie tak ale coz kazdy z nas ma rozne role do spelnienia w zyciu ja wciaz szukam wlasnej legendy ;) ...Baw sie dobrze!!!!

Bursztyn, bliska77, KaRa lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    oj Samirka, żeby się udało...... ;-)

oj chciałabym ,mój G ma urodziny 22.06 a na drugi dzień Dzień Ojca ,prezent jak znalazł :D

Samirka ciesze sie ze wkoncu wyznaczylo Ci owulke, serduszka tez byly wiec teraz Ci zycze, zebys mogla podarowac Twojemu lubemu pozytywny test ciazowy!!

bliska77, samira lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Pozdrawiam znad morza dzis niebo zachmurzone ale nie pada chwilami przebija się słoneczko :D
    To ja musze odłożyć starania na jesień bo ja z października ;)
    Widzę tu wiele obiecujących wykresików :D
    Jutro wracamy ale jedziemy do rodziny i odezwe się w poniedziałek bo tam mamy zjazd rodzinny będzie około 80 osób najbliższe kuzynostwo ze strony taty no oczywiście nie wszyscy bo już trudno wszystkim byle była w miare pogoda.
    Buziaki dla wszystkich Was kochane siostryczki :D

Baw sie dobrze Inneska!

bliska77, samira lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w nowym dniu, wy juz prawie prace konczycie, a ja sie dopiero obudzilam i co pierwsze to do Was pedze zobaczyc co nowego. Pozdrawiam Was dziewczynki i milego piatkowego popoludnia, a mnie nie pozostaje nic innego jak wstawac do pracy.

Panda, Bursztyn, polarmiś, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milej pracy Jolu :)

Dziewczeta mnie juz wieczor haha kurcze temperatura nam spadla do 10 stopni i nie mamy ogrzewania tuta w domu wiec jest powiem ciekawie siedze zawinieta w koce i marzne, tak bedzie przez nastepne dwa miesiace kocykowo - herbaciany czas rozpoczety. Jutro jedziemy na farme do znajomych i spimy w namiotach wiec chyba wezme zimowa kurtke ;) Milego weekendu Wam zycze dziewczynki i cieszcie sie latem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 12:11

Bursztyn, polarmiś, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Milej pracy Jolu :)

Dziewczeta mnie juz wieczor haha kurcze temperatura nam spadla do 10 stopni i nie mamy ogrzewania tuta w domu wiec jest powiem ciekawie siedze zawinieta w koce i marzne, tak bedzie przez nastepne dwa miesiace kocykowo - herbaciany czas rozpoczety. Jutro jedziemy na farme do znajomych i spimy w namiotach wiec chyba wezme zimowa kurtke ;) Milego weekendu Wam zycze dziewczynki i cieszcie sie latem :)

na dworze to sobie może spadać...temperaturka...;)

bliska77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• megan8 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:30

Bursztyn, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Witam w nowym dniu, wy juz prawie prace konczycie, a ja sie dopiero obudzilam i co pierwsze to do Was pedze zobaczyc co nowego. Pozdrawiam Was dziewczynki i milego piatkowego popoludnia, a mnie nie pozostaje nic innego jak wstawac do pracy.

coś w tym jest, ja też czy to w domu czy w pracy, pierwsze co to zaglądam do Was

samira, Jolka76, polarmiś lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    megan8 wrote:
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Kochane

Ladny dzien dzisiaj, przynajmniej do tej pory, maz wyjezdza dzis do Irlandii na tydzien z pracy. Z nowosci: moj brat wrocil wczoraj z rodzina do Krakowa, tym razem wszystko poszlo gladko, wiec nie bde narazie obgadywac bratowej :) Snilo mi sie dzis dziecko-niemowle, chlopiec, ale chyba nie bylo moje, ale przytulalam go.

Aga, wiem co powiesz, ale i tak masz obiecujacy wykkresik i za Ciebie kciuki, tak na wszelki wypadek :)

no to dobrze ,że u twojego brata wszystko dobrze się potoczyło

Dzieki Megan :) zobaczymy kiedy bratowa znowu bedzie chciala wracac do Indonezji...moze jak zajdzie w ciaze z 3 dzieckiem, bo poprzednie 2 chciala urodzic tam i dopiela swego, na kilka miesiecy przed porodem wracala do swojego kraju. Teraz byloby gorzej bo musialaby ciagnac ze soba 2 dzieci....

no to fajnie że tak się skończyła ta podróż Twego brata teraz :)

bliska77, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Kochane

no to dobrze ,że u twojego brata wszystko dobrze się potoczyło

no właśnie, też o tym pomyślałam

grosza lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    inessa wrote:
    Pozdrawiam znad morza dzis niebo zachmurzone ale nie pada chwilami przebija się słoneczko :D
    To ja musze odłożyć starania na jesień bo ja z października ;)
    Widzę tu wiele obiecujących wykresików :D
    Jutro wracamy ale jedziemy do rodziny i odezwe się w poniedziałek bo tam mamy zjazd rodzinny będzie około 80 osób najbliższe kuzynostwo ze strony taty no oczywiście nie wszyscy bo już trudno wszystkim byle była w miare pogoda.
    Buziaki dla wszystkich Was kochane siostryczki :D

Inesso, korzystaj z nadmorskiego klimatu ile się da, na pewno pozytywnie wpłynie na Twój organizm ;-)
    Swoją drogą ładne mi najbliższe 80 osób, ciekawe ile by było gdyby było bliższe i dalsze kuzynostwo.....
    trzymaj się cieplutko

no ładniutka rodzinka u mnie nie 80 a 8 osób najbliższej jest hihihi

• grosza Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska trzymam kciuki za telefon z ośrodka teraz pewnie przerwę mają zobaczysz będzie dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja miałam takie piękne plany na weekend, dziś do znajomych, jutro do rodziców na grilla a właśnie moja córcia ma 38 i dupa blada........

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a ja miałam takie piękne plany na weekend, dziś do znajomych, jutro do rodziców na grilla a właśnie moja córcia ma 38 i dupa blada........

?oj wspolczuje, ale moze to taka jednodniowka?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • grosza Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny ,wczoraj piekna pogoda,a dzisiaj dupa blada znowu deszcz,mdlosci nie odpuszczaja ,tesciowa w szpitalu.Milego dnia dla wszystkich.Samira zdrowia zycze.

współczuję bardzo ! miejmy nadzieję że szybko miną :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:

?oj wspolczuje, ale moze to taka jednodniowka?

oby ale raczej nie a dziś mieliśmy iść do jej najlepszej koleżanki, dziewczyny od 1go roku życia są nierozłączne czyli 4 lata a my z rodzicami koleżanki też bardzo dobrze się dogadujemy ale jestem wkurzona, no nic

grosza lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:

oj oj to przykro zdrówka życzę :) mój się jakoś ostatnio trzyma choć kaszelek od wczoraj rano ma :)

‹‹ 519 520 521 522 523 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ