35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza - Jezu aż mi stanęły łzy w oczach - wyobrażam sobie co przeszłaś....
Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło - bo martwiłyśmy się bardzo o Was...
Gratuluję cudnego synka i nie myśl o sobie źle - przecież dokonałaś wielkiego cudu, a to jaką jesteś mamą - okaże się za kilkanaście lat - jakby to powiedział ksiądz Andżej - "po owocach poznacie..." - no ale ksiądz teraz zajęty roratami czy czymś tam - to nic nie powie...
Cieszę się bardzo, że wróciłaś...
Napisz jeszcze jutro - jak rodzinka - jak mąz zareagował no i jak Wam idzie w domuMega, iwcia77, moremi, Simba, Reni, Parka, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kuffa, nie wiem. Wyglada na to, ze we wszystkim o cycki chodzi...
iwcia77, kapturnica, Simba, Reni, Parka, Pusurek, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bry
Mysza jesteś wielkateraz może być tylko lepiej
Czy ksiondz Andrzej już przyjmuje do spowiedzi? To ja poproszęDorka1979, Simba, EwaT, kkisia, Parka, Mega, Bozia3, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyEwaT wrote:spowiadam od 6.30 do 7mej
A.
kiedy ranne wstajo zoże, Tobie ziemia Tobie może
Tobie śpiewa rzywioł wszelki
Boże Wielki, Boże Wielki!moremi, kkisia, EwaT, Parka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:normalnie przewijalam strony na fast forward, zeby do myszowej historii dojsc, ale glosy blagalno magnesowe widzialam i kazdej ktora chce obiecuje gofra! a co!
ale dopiero jak z PL wroce.. kupic ktorejs przy okazji magnesa z Gdanska?
Ja poprosze Gdanskiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Mysza
gratuluje slicznego synka. Wspolczuje przezyc, ale to juz za Wami. Fajnie ze wrocilas i ze juz wszystko ok.
Mnie dzisiaj rano powitala bardzo chojna @, boli mnie brzuch i mam taki humor ze chetnie bym kogo zabila. Ale w domu wszyscy spia, kotka nie rusze bo mi go zal. Dobra, ide do pracy, moze sie tam znajde jakas ofiare
Milego dnia !kapturnica, kkisia, paszczakin, Mega, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Myszanawet nie wiesz jaki mi kamień z serca spadł. Jak dobrze że się odezwałaś. Współczuję Ci trudnych początków. oby teraz tylko ku dobremu. Terror laktacyjny jest w każdej państwowej placówce, te głupie rury nie rozumieją że kobieta może nie mieć pokarmu. Wojtuś jest przecudny, niech rośnie zdrowo
kkisia, Mega, Bozia3, moremi, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
witam sie słonecznie
kolejny dzień walki na tym trudnym świecie
wymienili mi okna w jadalni i sypialni, teraz dopiero moge je pięknie umyć , żadnej skazy na szybieania.g, Mega, BISCA, Bozia3, moremi, Pusurek, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:witam sie słonecznie
kolejny dzień walki na tym trudnym świecie
wymienili mi okna w jadalni i sypialni, teraz dopiero moge je pięknie umyć , żadnej skazy na szybieEwaT, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość