35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no nie wiem może spróbuj skarpete mu upchać..Pusurek wrote:Dzien dobry.
Dziecko moje zaczelo jakos tak wyjatkowo glosno i jadowicie sie wypowiadac ostatnio. , wypluje jak nie chce i co mu zrobisz?
Milego!moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O dzieki Ci!!
Lwow to miasto rodzinne mojej mamy, nie wiem czemu jeszcze tam nie bylam.
A jak sobie zyczysz, to specjalnie dla Ciebie zamiast kuffa moge pisac kurwa.Simba, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
mówiła, że nie chce więc ja wezmę co tak będzie sam wisiał !
Bozia3 wrote:Pusur - chcesz ten magnes z Ukrainy (Lwów)? Jak coś to daj na priv namiary na siebie - to wyślę...Bozia3, Simba, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sorry dziewczyny, ale poszłam wczoraj usypiać małego i sama padłam.
Mam 2 opakowania luteiny "50", 1 opakowanie dupka, 1 opakowanie bromka, 3 opakowania pregnylu, 1 opakowanie (niecałe) clo.
Mysza bierze na pewno clo i pregnyl. Mega, pepa, Reni podzielcie się jakoś po dobroci
Macdusia, termometr nadal chcesz? -
mi tylko dupek wystarczy
luteiny nie znam
jak Macdusia nie chce termometra to teżbiore
caffe wrote:Sorry dziewczyny, ale poszłam wczoraj usypiać małego i sama padłam.
Mam 2 opakowania luteiny "50", 1 opakowanie dupka, 1 opakowanie bromka, 3 opakowania pregnylu, 1 opakowanie (niecałe) clo.
Mysza bierze na pewno clo i pregnyl. Mega, pepa, Reni podzielcie się jakoś po dobroci
Macdusia, termometr nadal chcesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 10:21
moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale tylko jego znam i mi pomagał.. cycki zajebiaszczo się wyciszały
reszty bez lekarza nie wezmęcaffe wrote:Na mnie dupek nie działał.
Wydawało mi się, ze mam tego więcej ale widocznie wypierniczyłam te napoczęte opakowania.caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
phi... u nas troli też pełno.. wystarczy pójść pod dworzec wileński.. tam to dopiero się dziejePusurek wrote:Bozia, a co chcesz za Ukraine? Krymu nie mam hue hue.
Zbierasz Ty cos? Pocztowki z trolami chociaz? Bo mam bardzo ladne.Pusurek, Simba, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Sorry dziewczyny, ale poszłam wczoraj usypiać małego i sama padłam.
Macdusia, termometr nadal chcesz?
ja bym chciała troche lutka .....Reni, caffe, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
pusur ma specjalną tablicę.. więc jest to do obejścia
Parka wrote:A ja mam lodowke do ktorej magnesy sie nie przyczepia bo jest w obudowie. No i wypadam z magnesowej zabawyPusurek, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jakie to wszystko proste ..zabierasz swoje i masz
ale pewnie w rzeczywistości jest inaczej.. dobrze, że brzuch jest na stałe przyczepiony, bo ja pewnie w takiej sytuacji zapomniałabym go zabrać ze sobą
Niestety znam przypadki że dzieci po takiej głodówce musiały dłużej zostawać w szpitalu, bo albo cukier, albo waga za dużo spadała. Zdarzały się też przypadki odwodnienia.
Każda sytuacja jest inna i do każdej trzeba indywidualnie podejść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 10:24
Reni, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:A ja mam lodowke do ktorej magnesy sie nie przyczepia bo jest w obudowie. No i wypadam z magnesowej zabawy
Widze, ze musze wam cyknac fotke, jak zabawa wyglada! I pochwalic cie kolekcja, ofkorsik!Parka, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość