35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Reni chyba nie ma owulacji w tym cyklu nie ma prawie śluzu płodnego jak zawsze lało się ze mnie tak teraz jest prawie sucho chyba po tym zabiegu tak się porobiło może za dużo wyskrobali
Inessa..Ty to byś chciała ciągle płodny....poczekaj cierpliwie....może za kilka dni się rozciągnie...znaczy śluz się rozciągnie...a nie Ty..samira, Reni, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no tak jak mam iść do domu to burza się zbiera.. a panicznie się boję
kiedyś też już jechałam skuterkiem przede mną błyska wali gdzieś w oddali a ja jadę i ryczę ale dojechałam
mój mąż jechał za mną motorkiem i wiedział co się święci
LEJE! ale po co to tak, na co ...
Leje...żeby lepiej wszystko rosło - potem będzie ziarno...dla kogutów i kur..,żeby mieli co jeść i żeby mieli siły zapładniać dla nas jajka...no a potem my zjemy...i wiesz...itd...nie mówiąc o tym, że po takiej burzy zwykle jest piękne słońce, które nas dodatkowo wspaniale naświetli....Reni, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ach zapomniałam dziękuje za miłe słowa co do avatarka to zdjęcie jest z wesela to wiecie lekki makijaż itd, zawsze troche inaczej, dobrze że dziś nie zrobiłam zdjęcia i nie dałam jako avatar
Inessko spoko - za rok to Ty będziesz z własnym wózkiem jeździłaWszystkie trzymamy za to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
bliska77, inessa, gosia7122, promyk lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny mieliśmy przed chwilą telefon z osrodka
jesteśmy normalnizakwalifikowani jesteśmy do szkolenia ale za rok
jesteśmy za krótko stażem ze sobą wg. pani psycholog nie liczy się nasz wiek i doswiadczenie no cóż widocznie tak ma być ale mam strasznego strasznego doła
Rycze jak głupia bo jak za rok szkolenie gdzies w maju to dziecko bedzie jak dobrze pójdzie za dwa lata
A kogutno cóż wiecie takie jajko poznaje się dopiero po rozbiciu jak w żółtku jest taka malutka brązowa plamka to znaczy,że zapłodnione
Bardzo dobre wieści Inessa, bardzo się cieszę, zobaczysz, że wszystko się ułoży, miejmy nadzieję, że dzieciątko adoptujecie wcześniej, aj te procedury
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Reni dziękuję ale wiesz już przestałąm wierzyć nawet jak serduszkujemy to dla własnej przyjemności wogóle nie z myślą o dziecku bo no właśnie bo...
ale wiesz, że właśnie z serduszkowania dla przyjemności częściej jest fasolka niż ze "sztuki dla sztuki"inessa, Mango, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jesteście niemożliwe
Bozia3 wiesz mi wyciągnięcie by się też przydało bo zmalałam przez ten kręgosłup a i tak nigdy duza nie byłam najmniejasz w rodzinie
Reni ja się też strasznie boję burzy a jakoś w tym roku nas omijają bokiem
Co do owulki to wiem,że tak jest, tylko ja nie przyzwyczajona do bardzo małej ilości sluzu bo mnie zwykle zalewa
A ja nie moge za bardzo jajek i mam problemto znaczy kurzych jajek nie moge
perlicze ale one jakieś takie małe są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 14:18
Mango, bliska77, samira, megan8, Panda lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki, jak tam po weekendzie? Ja bardziej zmeczona niz przed, porobilam troche pozadkow w domku, a w pracy, ze urzedowa to odpoczywam teraz hahaha
Inessko pieknie wygladasz, wy wszystkie takie mlode laski jestescie.
Aga a mnie sie wydaje ze jednak @ nie przyjdzie!
Panda masz piekny wykres trzymam kciuki za zielony plusik!
Ja staram sie nie myslec o tym moim wykresie, zeby sie nie nakrecac. Wczoraj mialam taka mala plamke brazowa na bieliznie, doslownie kropelka a dzis tempka skoczyla, no ale ze nigdy nie mierzylam tempki i to moj pierwszy cykl to nie wiem czy to normalne.
Pozdrawiam i zycze milego poniedzialku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 14:33
Bursztyn, inessa, bliska77, samira, polarmiś, Panda lubią tę wiadomość
-
Jolka76 wrote:Czesc dziewczynki, jak tam po weekendzie? Ja bardziej zmeczona niz przed, porobilam troche pozadkow w domku, a w pracy, ze urzedowa to odpoczywam teraz hahaha
Ja staram sie nie myslec o tym moim wykresie, zeby sie nie nakrecac. Wczoraj mialam taka mala plamke brazowa na bieliznie, doslownie kropelka a dzis tempka skoczyla, no ale ze nigdy nie mierzylam tempki i to moj pierwszy cykl to nie wiem czy to normalne.
Pozdrawiam i zycze milego poniedzialku!
Jola, stawiam na na implantacjeinessa, bliska77, Jolka76, Mango, Panda lubią tę wiadomość
-
Jolka76 wrote:Czesc dziewczynki, jak tam po weekendzie? Ja bardziej zmeczona niz przed, porobilam troche pozadkow w domku, a w pracy, ze urzedowa to odpoczywam teraz hahaha
Coś mam wrażenie, że Ty pierwsza z nas wszystkich się tu zazielenisz..inessa, bliska77, Jolka76, Mango, Panda lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny mieliśmy przed chwilą telefon z osrodka
jesteśmy normalnizakwalifikowani jesteśmy do szkolenia ale za rok
jesteśmy za krótko stażem ze sobą wg. pani psycholog nie liczy się nasz wiek i doswiadczenie no cóż widocznie tak ma być ale mam strasznego strasznego doła
Rycze jak głupia bo jak za rok szkolenie gdzies w maju to dziecko bedzie jak dobrze pójdzie za dwa lata
A kogutno cóż wiecie takie jajko poznaje się dopiero po rozbiciu jak w żółtku jest taka malutka brązowa plamka to znaczy,że zapłodnione
Inessko, spokojnie, dziecko na pewno bedzie i to jest najwazniejsze. Moze z jakiegos niewiadomego narazie powodu tak ma byc, moze to ma sie wszystko przesunac-zeby bylo lepiej dla Ciebie- niezbadane sa wyroki Boskie, i pamietaj, ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszloWiec bedzie dobrze!
bliska77, inessa, samira, Jolka76, Panda, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Dziewczyny jesteście niemożliwe
Bozia3 wiesz mi wyciągnięcie by się też przydało bo zmalałam przez ten kręgosłup a i tak nigdy duza nie byłam najmniejasz w rodzinie
Reni ja się też strasznie boję burzy a jakoś w tym roku nas omijają bokiem
Co do owulki to wiem,że tak jest, tylko ja nie przyzwyczajona do bardzo małej ilości sluzu bo mnie zwykle zalewa
A ja nie moge za bardzo jajek i mam problemto znaczy kurzych jajek nie moge
perlicze ale one jakieś takie małe są
najmniejsza czy nie, ale jestes kobieta o 1000 twarzachna kazdym zdjeciu wygladasz inaczej, a na tym ostatnim- to dopiero rewelacja!
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJolka76 wrote:Czesc dziewczynki, jak tam po weekendzie? Ja bardziej zmeczona niz przed, porobilam troche pozadkow w domku, a w pracy, ze urzedowa to odpoczywam teraz hahaha
Jola, ja już mam śluz typowo przedmałpowy zatem nie tym razem
ale za to u Ciebie piękny wykresik się szykujeinessa, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
Nie nakrecajcie mnie dziewczyny! No za dwa, trzy dni sie wszystko wyjasni bo moja fl tylko 10-11 dni.
Inessko ja mysle, ze los tak poukladal, bo Ty bedziesz miala swoje dzieciatko!
Marynka ja tez tak mialam w tym miesiacu, bez powodu jakas taka depresyjna bylam. Niestety my kobiety chyba jestesmy normalne z jakies dwa dni w cyklu, bo przez te hormony nam sie humorki zmieniaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 14:57
marynka, inessa, Mango, bliska77, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny u nas znów czarne chmury nadciągają i już grzmi, od środy to już tradycja, wczoraj tylko burzy nie było natomiast padać padało, a jak!
właśni popijam przepyszne wytrawne winko z lodem, koleżanka z Francji mi przywiozła a co tam tyle mojegoinessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny