WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Dziewczyny u nas znów czarne chmury nadciągają i już grzmi, od środy to już tradycja, wczoraj tylko burzy nie było natomiast padać padało, a jak!
    właśni popijam przepyszne wytrawne winko z lodem, koleżanka z Francji mi przywiozła a co tam tyle mojego ;-)

Agusiu, na zdrowie! :) przylaczylabym sie do Ciebie, ale mam szlaban od chinskiej uzdrawiaczki :)

inessa, Mango, bliska77, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Nie nakrecajcie mnie dziewczyny! No za dwa, trzy dni sie wszystko wyjasni bo moja fl tylko 10-11 dni.
    Inessko ja mysle, ze los tak poukladal, bo Ty bedziesz miala swoje dzieciatko!
    Marynka ja tez tak mialam w tym miesiacu, bez powodu jakas taka depresyjna bylam. Niestety my kobiety chyba jestesmy normalne z jakies dwa dni w cyklu, bo przez te hormony nam sie humorki zmieniaja.

Kiedy wiem, że mam doła, bo mi się okres zbliża, to jakoś sobie z tym radzę. Po prostu staram się "wytrzymać", bo za chwilę wiadomo, że będzie lepiej. A jestem meteopata, więc to pewnie rzeczywiście przez tę pogodę. No i racja, normalna to ja jestem mało kiedy :D

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    witajcie,
    u nas pogoda do bani, dziecko mam chore i zwijam się z bólu podbrzusza (typowo przed przyjściem @) a w pracy muszę dziś być i dupa..........
    Miłego dnia dziewczyny

To tak jak ja ,tak mnie bolał brzuch że nawet planowałam wolne ale niestety siła wyższa niech ta @ już przyjdzie bo oszaleje chyba.

inessa, Jolka76, bliska77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, jestem tu nowa, wczoraj troszkę Was poczytałam - ale jest tego mnóstwo. Postanowiłam do was dołączyć, mam 35 lat i również chcielibyśmy z mężem powiększyć naszą rodzinę. Nie mamy jeszcze dzieci więc są to nasze pierwsze próby, no może nie takie pierwsze bo już kilka miesięcy minęlo i niestety bez efektów.

anna maria, inessa, grosza, samira, bliska77, Dorka71, Reni, promyk, polarmiś, Panda, Sylwia78, angela lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj slash.Dziewczyny u mnie pogoda piekna i zapowiadaja taka na caly tydzien do 27stopni.Mdlosci nie odpuszczaja.Dzisiaj zrobilam maly wypadek cofajac autem nie wiem dlaczego nie zauwazylam drugiego auta za mna i Bach przy....,cos mam koncentracje oslabiona.

inessa, bliska77, megan8, Bursztyn, promyk, polarmiś, Panda lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Slach w naszym gronie dziewczyny są super tutaj :)

samira, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Slash !
    Anna ale wszystko ok ?

samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, Anna ale Tobie nic się nie stało?

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Dziewczyny u nas znów czarne chmury nadciągają i już grzmi, od środy to już tradycja, wczoraj tylko burzy nie było natomiast padać padało, a jak!
    właśni popijam przepyszne wytrawne winko z lodem, koleżanka z Francji mi przywiozła a co tam tyle mojego ;-)

Agusiu, na zdrowie! :) przylaczylabym sie do Ciebie, ale mam szlaban od chinskiej uzdrawiaczki :)

oj żałuj ale mocno wierzę, ze ten zakaz dobrze na Ciebie wpłynie ;-)

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    agafbh wrote:
    witajcie,
    u nas pogoda do bani, dziecko mam chore i zwijam się z bólu podbrzusza (typowo przed przyjściem @) a w pracy muszę dziś być i dupa..........
    Miłego dnia dziewczyny

To tak jak ja ,tak mnie bolał brzuch że nawet planowałam wolne ale niestety siła wyższa niech ta @ już przyjdzie bo oszaleje chyba.

no właśnie..........

inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny za przywitanie.
    Jakie robiłyście badania?
    Ja zakupiłam mikroskop owulacyjny, żeby sprawdzac owulacje ale cos on chyba kiepsko działa albo ja nie umiem śliny nakładac :(

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Slash,
    Anna mam nadzieję, że u Ciebie wszyst ok

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny jesteście niemożliwe :D
    Bozia3 wiesz mi wyciągnięcie by się też przydało bo zmalałam przez ten kręgosłup a i tak nigdy duza nie byłam najmniejasz w rodzinie :P
    Reni ja się też strasznie boję burzy a jakoś w tym roku nas omijają bokiem :P
    Co do owulki to wiem,że tak jest, tylko ja nie przyzwyczajona do bardzo małej ilości sluzu bo mnie zwykle zalewa :P
    A ja nie moge za bardzo jajek i mam problem :P to znaczy kurzych jajek nie moge :P perlicze ale one jakieś takie małe są ;)

Inesska ten pobyt nad morzem cię odmłodził :P
    fajnie ze chociaż was zakwalifikowali ale zobaczysz najpierw będzie dzidzia z pod serduszka ...<3
    a jeśli chodzi o jelitka mi dzisiaj tak piekły i bolały ze hoho...i wprowadzam dietę na mur :D

inessko nie wiem czy do mnie wysyłałaś eska bo miałam nieczynny wczoraj telefon ...

bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira a co z twoimi jelitami, mnie tez czasami bolą? @ lata temu miałam operację pęcherzyka żółciowego. Na jaką dietkę przechodzisz?

inessa, samira lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Slash!

inessa lubi tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko wysłałam pozdrowienia ale ze spokojem :)
    A jelita no właśnie prawie tydzień zaparcia a dziś biegunka i ból jelit aż na mdłości i słaba jestem, że masakra musze dietke sobie też zrobić :(
    a reszta ...... to już na nic nie liczę :(

samira, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania daj znać co z Tobą i dzieciątkiem !!!

iza37, bliska77 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ania daj znać co z Tobą i dzieciątkiem !!!

No właśnie Aniu wszystko oki?
    Inessko będzie dobrze kochana♡Witaj Slash

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem u lekarza czekam. Dam znać jak wyjdę♥

inessa, bliska77, Bursztyn, Reni, polarmiś lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko wysłałam pozdrowienia ale ze spokojem :)
    A jelita no właśnie prawie tydzień zaparcia a dziś biegunka i ból jelit aż na mdłości i słaba jestem, że masakra musze dietke sobie też zrobić :(
    a reszta ...... to już na nic nie liczę :(

właśnie podobnie się czuje jak ty dzisiaj :*

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 532 533 534 535 536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ