X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Dziewczyny u nas znów czarne chmury nadciągają i już grzmi, od środy to już tradycja, wczoraj tylko burzy nie było natomiast padać padało, a jak!
    właśni popijam przepyszne wytrawne winko z lodem, koleżanka z Francji mi przywiozła a co tam tyle mojego ;-)

Agusiu, na zdrowie! :) przylaczylabym sie do Ciebie, ale mam szlaban od chinskiej uzdrawiaczki :)

inessa, Mango, bliska77, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Nie nakrecajcie mnie dziewczyny! No za dwa, trzy dni sie wszystko wyjasni bo moja fl tylko 10-11 dni.
    Inessko ja mysle, ze los tak poukladal, bo Ty bedziesz miala swoje dzieciatko!
    Marynka ja tez tak mialam w tym miesiacu, bez powodu jakas taka depresyjna bylam. Niestety my kobiety chyba jestesmy normalne z jakies dwa dni w cyklu, bo przez te hormony nam sie humorki zmieniaja.

Kiedy wiem, że mam doła, bo mi się okres zbliża, to jakoś sobie z tym radzę. Po prostu staram się "wytrzymać", bo za chwilę wiadomo, że będzie lepiej. A jestem meteopata, więc to pewnie rzeczywiście przez tę pogodę. No i racja, normalna to ja jestem mało kiedy :D

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    witajcie,
    u nas pogoda do bani, dziecko mam chore i zwijam się z bólu podbrzusza (typowo przed przyjściem @) a w pracy muszę dziś być i dupa..........
    Miłego dnia dziewczyny

To tak jak ja ,tak mnie bolał brzuch że nawet planowałam wolne ale niestety siła wyższa niech ta @ już przyjdzie bo oszaleje chyba.

inessa, Jolka76, bliska77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, jestem tu nowa, wczoraj troszkę Was poczytałam - ale jest tego mnóstwo. Postanowiłam do was dołączyć, mam 35 lat i również chcielibyśmy z mężem powiększyć naszą rodzinę. Nie mamy jeszcze dzieci więc są to nasze pierwsze próby, no może nie takie pierwsze bo już kilka miesięcy minęlo i niestety bez efektów.

anna maria, inessa, grosza, samira, bliska77, Dorka71, Reni, promyk, polarmiś, Panda, Sylwia78, angela lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj slash.Dziewczyny u mnie pogoda piekna i zapowiadaja taka na caly tydzien do 27stopni.Mdlosci nie odpuszczaja.Dzisiaj zrobilam maly wypadek cofajac autem nie wiem dlaczego nie zauwazylam drugiego auta za mna i Bach przy....,cos mam koncentracje oslabiona.

inessa, bliska77, megan8, Bursztyn, promyk, polarmiś, Panda lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Slach w naszym gronie dziewczyny są super tutaj :)

samira, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Slash !
    Anna ale wszystko ok ?

samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, Anna ale Tobie nic się nie stało?

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Dziewczyny u nas znów czarne chmury nadciągają i już grzmi, od środy to już tradycja, wczoraj tylko burzy nie było natomiast padać padało, a jak!
    właśni popijam przepyszne wytrawne winko z lodem, koleżanka z Francji mi przywiozła a co tam tyle mojego ;-)

Agusiu, na zdrowie! :) przylaczylabym sie do Ciebie, ale mam szlaban od chinskiej uzdrawiaczki :)

oj żałuj ale mocno wierzę, ze ten zakaz dobrze na Ciebie wpłynie ;-)

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    agafbh wrote:
    witajcie,
    u nas pogoda do bani, dziecko mam chore i zwijam się z bólu podbrzusza (typowo przed przyjściem @) a w pracy muszę dziś być i dupa..........
    Miłego dnia dziewczyny

To tak jak ja ,tak mnie bolał brzuch że nawet planowałam wolne ale niestety siła wyższa niech ta @ już przyjdzie bo oszaleje chyba.

no właśnie..........

inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny za przywitanie.
    Jakie robiłyście badania?
    Ja zakupiłam mikroskop owulacyjny, żeby sprawdzac owulacje ale cos on chyba kiepsko działa albo ja nie umiem śliny nakładac :(

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Slash,
    Anna mam nadzieję, że u Ciebie wszyst ok

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny jesteście niemożliwe :D
    Bozia3 wiesz mi wyciągnięcie by się też przydało bo zmalałam przez ten kręgosłup a i tak nigdy duza nie byłam najmniejasz w rodzinie :P
    Reni ja się też strasznie boję burzy a jakoś w tym roku nas omijają bokiem :P
    Co do owulki to wiem,że tak jest, tylko ja nie przyzwyczajona do bardzo małej ilości sluzu bo mnie zwykle zalewa :P
    A ja nie moge za bardzo jajek i mam problem :P to znaczy kurzych jajek nie moge :P perlicze ale one jakieś takie małe są ;)

Inesska ten pobyt nad morzem cię odmłodził :P
    fajnie ze chociaż was zakwalifikowali ale zobaczysz najpierw będzie dzidzia z pod serduszka ...<3
    a jeśli chodzi o jelitka mi dzisiaj tak piekły i bolały ze hoho...i wprowadzam dietę na mur :D

inessko nie wiem czy do mnie wysyłałaś eska bo miałam nieczynny wczoraj telefon ...

bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira a co z twoimi jelitami, mnie tez czasami bolą? @ lata temu miałam operację pęcherzyka żółciowego. Na jaką dietkę przechodzisz?

inessa, samira lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Slash!

inessa lubi tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko wysłałam pozdrowienia ale ze spokojem :)
    A jelita no właśnie prawie tydzień zaparcia a dziś biegunka i ból jelit aż na mdłości i słaba jestem, że masakra musze dietke sobie też zrobić :(
    a reszta ...... to już na nic nie liczę :(

samira, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania daj znać co z Tobą i dzieciątkiem !!!

iza37, bliska77 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ania daj znać co z Tobą i dzieciątkiem !!!

No właśnie Aniu wszystko oki?
    Inessko będzie dobrze kochana♡Witaj Slash

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem u lekarza czekam. Dam znać jak wyjdę♥

inessa, bliska77, Bursztyn, Reni, polarmiś lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko wysłałam pozdrowienia ale ze spokojem :)
    A jelita no właśnie prawie tydzień zaparcia a dziś biegunka i ból jelit aż na mdłości i słaba jestem, że masakra musze dietke sobie też zrobić :(
    a reszta ...... to już na nic nie liczę :(

właśnie podobnie się czuje jak ty dzisiaj :*

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 532 533 534 535 536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ