35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:Dziewczyny u nas znów czarne chmury nadciągają i już grzmi, od środy to już tradycja, wczoraj tylko burzy nie było natomiast padać padało, a jak!
właśni popijam przepyszne wytrawne winko z lodem, koleżanka z Francji mi przywiozła a co tam tyle mojego
Agusiu, na zdrowie!przylaczylabym sie do Ciebie, ale mam szlaban od chinskiej uzdrawiaczki
inessa, Mango, bliska77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJolka76 wrote:Nie nakrecajcie mnie dziewczyny! No za dwa, trzy dni sie wszystko wyjasni bo moja fl tylko 10-11 dni.
Inessko ja mysle, ze los tak poukladal, bo Ty bedziesz miala swoje dzieciatko!
Marynka ja tez tak mialam w tym miesiacu, bez powodu jakas taka depresyjna bylam. Niestety my kobiety chyba jestesmy normalne z jakies dwa dni w cyklu, bo przez te hormony nam sie humorki zmieniaja.
Kiedy wiem, że mam doła, bo mi się okres zbliża, to jakoś sobie z tym radzę. Po prostu staram się "wytrzymać", bo za chwilę wiadomo, że będzie lepiej. A jestem meteopata, więc to pewnie rzeczywiście przez tę pogodę. No i racja, normalna to ja jestem mało kiedyinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie,
u nas pogoda do bani, dziecko mam chore i zwijam się z bólu podbrzusza (typowo przed przyjściem @) a w pracy muszę dziś być i dupa..........
Miłego dnia dziewczyny
To tak jak ja ,tak mnie bolał brzuch że nawet planowałam wolne ale niestety siła wyższa niech ta @ już przyjdzie bo oszaleje chyba.inessa, Jolka76, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie, jestem tu nowa, wczoraj troszkę Was poczytałam - ale jest tego mnóstwo. Postanowiłam do was dołączyć, mam 35 lat i również chcielibyśmy z mężem powiększyć naszą rodzinę. Nie mamy jeszcze dzieci więc są to nasze pierwsze próby, no może nie takie pierwsze bo już kilka miesięcy minęlo i niestety bez efektów.
anna maria, inessa, grosza, samira, bliska77, Dorka71, Reni, promyk, polarmiś, Panda, Sylwia78, angela lubią tę wiadomość
-
Witaj slash.Dziewczyny u mnie pogoda piekna i zapowiadaja taka na caly tydzien do 27stopni.Mdlosci nie odpuszczaja.Dzisiaj zrobilam maly wypadek cofajac autem nie wiem dlaczego nie zauwazylam drugiego auta za mna i Bach przy....,cos mam koncentracje oslabiona.
inessa, bliska77, megan8, Bursztyn, promyk, polarmiś, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:Dziewczyny u nas znów czarne chmury nadciągają i już grzmi, od środy to już tradycja, wczoraj tylko burzy nie było natomiast padać padało, a jak!
właśni popijam przepyszne wytrawne winko z lodem, koleżanka z Francji mi przywiozła a co tam tyle mojego
Agusiu, na zdrowie!przylaczylabym sie do Ciebie, ale mam szlaban od chinskiej uzdrawiaczki
oj żałuj ale mocno wierzę, ze ten zakaz dobrze na Ciebie wpłynieinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:agafbh wrote:witajcie,
u nas pogoda do bani, dziecko mam chore i zwijam się z bólu podbrzusza (typowo przed przyjściem @) a w pracy muszę dziś być i dupa..........
Miłego dnia dziewczyny
To tak jak ja ,tak mnie bolał brzuch że nawet planowałam wolne ale niestety siła wyższa niech ta @ już przyjdzie bo oszaleje chyba.
no właśnie..........inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny jesteście niemożliwe
Bozia3 wiesz mi wyciągnięcie by się też przydało bo zmalałam przez ten kręgosłup a i tak nigdy duza nie byłam najmniejasz w rodzinie
Reni ja się też strasznie boję burzy a jakoś w tym roku nas omijają bokiem
Co do owulki to wiem,że tak jest, tylko ja nie przyzwyczajona do bardzo małej ilości sluzu bo mnie zwykle zalewa
A ja nie moge za bardzo jajek i mam problemto znaczy kurzych jajek nie moge
perlicze ale one jakieś takie małe są
Inesska ten pobyt nad morzem cię odmłodził
fajnie ze chociaż was zakwalifikowali ale zobaczysz najpierw będzie dzidzia z pod serduszka ...
a jeśli chodzi o jelitka mi dzisiaj tak piekły i bolały ze hoho...i wprowadzam dietę na mur
inessko nie wiem czy do mnie wysyłałaś eska bo miałam nieczynny wczoraj telefon ...bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamirko wysłałam pozdrowienia ale ze spokojem
A jelita no właśnie prawie tydzień zaparcia a dziś biegunka i ból jelit aż na mdłości i słaba jestem, że masakra musze dietke sobie też zrobić
a reszta ...... to już na nic nie liczęsamira, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samirko wysłałam pozdrowienia ale ze spokojem
A jelita no właśnie prawie tydzień zaparcia a dziś biegunka i ból jelit aż na mdłości i słaba jestem, że masakra musze dietke sobie też zrobić
a reszta ...... to już na nic nie liczę
właśnie podobnie się czuje jak ty dzisiaj :*inessa lubi tę wiadomość