X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do bóli jelitowych, to w ciąży też odczuwała kłucie, ale myślałam, że to organizm się "rozciąga". I to mi zostało. czasami mam szpile w prawym boku, tak bliżej pachwiny. Pewnie mam coś uszkodzone, ale nie byłam z tym u lekarza jeszcze.

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    Cześć dziewczyny :)

U mnie przyszła dzisiaj @, tym razem cykl trwał 39 dni, czyli krócej od poprzedniego (43 dni), a dłużej od chyba normalnego (36 dni). Następny będzie normalny mam nadzieję :)

witam nowe dziewczyny i życzę szczęścia :)

Slash, mnie też się mikroskop Afrodyta nie sprawdził. Nigdy paprotek nie miałam, rzuciłam go w kąt. Paprotki mam w ogrodzie :P

Nie wiem czy w tym cyklu będziemy się starali. Jak mnie chłop wkurzy to znowu sobie odpuszczę :P

Caffe ja sobie na dwa miesiące całkowicie odpuszczam, znaczy czerwcowy cykl tylko z mierzeniem temperatury, bo będzie bez CLO i MUSZĘ sprawdzić czy jest jakaś różnica w temperaturach ale nie będę prowadziła żadnych obserwacji, macania szyjki, doglądania śluzu a niech tam, trzeba wyluzować prawda? ;-)

Aga, zrób to co dla Ciebie będzie najlepsze <3

Może pierwszy miesiąc będzie dla Ciebie dziwny, bo pewnie przywykłaś do różnych obserwacji, ale dasz radę i po paru dniach będzie luźno ;) nie tylko na wykresie :P

Niech Ci się szybciutko spełni to marzenie ;)

bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:

U mnie przyszła dzisiaj @, tym razem cykl trwał 39 dni, czyli krócej od poprzedniego (43 dni), a dłużej od chyba normalnego (36 dni). Następny będzie normalny mam nadzieję :)

Slash, mnie też się mikroskop Afrodyta nie sprawdził. Nigdy paprotek nie miałam, rzuciłam go w kąt. Paprotki mam w ogrodzie :P

Nie wiem czy w tym cyklu będziemy się starali. Jak mnie chłop wkurzy to znowu sobie odpuszczę :P

Caffe ja sobie na dwa miesiące całkowicie odpuszczam, znaczy czerwcowy cykl tylko z mierzeniem temperatury, bo będzie bez CLO i MUSZĘ sprawdzić czy jest jakaś różnica w temperaturach ale nie będę prowadziła żadnych obserwacji, macania szyjki, doglądania śluzu a niech tam, trzeba wyluzować prawda? ;-)

Może pierwszy miesiąc będzie dla Ciebie dziwny, bo pewnie przywykłaś do różnych obserwacji, ale dasz radę i po paru dniach będzie luźno ;) nie tylko na wykresie :P

Caffe bardzo dziękuję za Twoje słowa, nawet nie wiesz jakie to ważne, jeszcze raz dzięki, Tobie życzę oczywiście tego samego, z całego serca ;-)

inessa, caffe lubią tę wiadomość

• Megi77 Debiutantka

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witaj slash.Dziewczyny u mnie pogoda piekna i zapowiadaja taka na caly tydzien do 27stopni.Mdlosci nie odpuszczaja.Dzisiaj zrobilam maly wypadek cofajac autem nie wiem dlaczego nie zauwazylam drugiego auta za mna i Bach przy....,cos mam koncentracje oslabiona.

Kurcze Anna Maria, ja taki numer wywinęłam w sobotę, na własnej posesji trzasnełam w auto faceta, który był u mojego męża, zupełnie o tym samochodzie zapomniałam choć wychodząc z domu musiałam je widziec. Jestem w 7 tyg ciąży i od kiedy w niej jestem, mam umysł jakiś zamroczony już nawet dziewczyny w pracy choć jeszcze nie wiedzą, zauważyły, że coś jest ze mną nie tak. Po tym zdarzeniu mój mąż powiedział, ze powinni kobietom w ciąży prawko zabierac. A ciekawe kto będzie jego dzieci do szkoły i przedszkola woził :)

inessa, caffe, megan8, Mango, samira, promyk, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość

Megi
  • slash Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi uważaj na siebie i na maluszka.

Ja nie mierzę temperatury, nie chciałam się stresować dodatkowo. Nie wiem czy nie powinnam zacząć mierzyć.

inessa, caffe, Mango, Reni lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • KaRa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane kobbietki!
    U mnie nadal mdlosci, do tego doszla okropna zgaga ktora meczy mnie wieczorami.ehh

Inesska przepieknie wyszlas na tym zdjeciu. Ciemne odcienie wlosow i makiijaz bardzo Ci pasuja.

Pozdrawia was wszystkie! Prosze nie odpuszczacie staran o fasolki.

inessa, bliska77, megan8, Mango, iwka76, Bursztyn, Reni, samira, grosza, Panda lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dobrej nocy i jutrzejszego dnia Wam życzę :)
    Mam wielkiego doła muszę się położyć i coś obejrzeć bo zwariuje od myślenia :)
    Dbajcie o siebie i Wam bardzo dziękuę za wszystko buziaki i wiedzcie,że pamietam o Was bardzo mocno i wierzę, że szybko się Wam uda zostać mamusiami <3 :)
    Odpuszczam sobie również bo to tylko mnie doprowadza do stresu juz w nocy budzę się bo ostatnio znów męczy mnie bezzdech wiele lat już tak nie miałam :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 19:46

bliska77, caffe, megan8, Mango, Bursztyn, samira, marynka, grosza, Olena, Panda, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa dziękuję tyle dziś pochwał że aż się zawstydziłam i zarumieniłam.
    Dbaj o siebie o Was już zaczął się dwunasty tydzień super kochana <3
    Pozdrawiam wszystkie mamusie "zaciążone" ;) buziaki Wam <3

bliska77, caffe, megan8, Mango, Bursztyn, samira, angela, KaRa lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa nie załamuj się - miejmy nadzieję że nam się uda. Przepraszam ze zapytam bo nie przeczytałam tu wszystkich stron jest ich za dużo. Długo się staracie o dzieciątko?

caffe, inessa, Mango, samira, KaRa lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:

Caffe bardzo dziękuję za Twoje słowa, nawet nie wiesz jakie to ważne, jeszcze raz dzięki, Tobie życzę oczywiście tego samego, z całego serca ;-)

Aga, będzie dobrze :)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    KaRa dziękuję tyle dziś pochwał że aż się zawstydziłam i zarumieniłam.
    Dbaj o siebie o Was już zaczął się dwunasty tydzień super kochana <3
    Pozdrawiam wszystkie mamusie "zaciążone" ;) buziaki Wam <3

Inessa, widzę, że każda z nas ma chwile zwątpienia i niestety coraz częściej, miejmy nadzieję, że już wkrótce los się odwróci, Inessko nasza kochana, przytulam z całego serca

inessa, Mango, samira, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:

Aga, będzie dobrze :)

<3

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny dobrej nocy i jutrzejszego dnia Wam życzę :)
    Mam wielkiego doła muszę się położyć i coś obejrzeć bo zwariuje od myślenia :)
    Dbajcie o siebie i Wam bardzo dziękuę za wszystko buziaki i wiedzcie,że pamietam o Was bardzo mocno i wierzę, że szybko się Wam uda zostać mamusiami <3 :)
    Odpuszczam sobie również bo to tylko mnie doprowadza do stresu juz w nocy budzę się bo ostatnio znów męczy mnie bezzdech wiele lat już tak nie miałam :(

Inesska, Twój organizm przeszedł dużą rewolucję związaną z operacją. Musisz mu dać czas na regenerację, a i nerwy robią swoje.

Ja jak się wkurzę to gram w taką grę logiczną :P chociaż zawsze od gier stroniłam, ale przy tej mi czas szybko leci :P Polecam :P

Reni, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash paprotek nie ma bo nie bylo owulacji:-)
    Dziewczyny wrocilam z monitoringu i dupa blada! !! Nadal pęcherzyki małe jest ich wiele. .. endo piękne i co z tego? Boli mnie wszystko juz czuję zbliżającą się@ szkoda następny cykl w dupie...dół:-(:-(:-( Acha lekarz przepisał mi leki stymulujące na następny cykl. Ach. ..

caffe, Mango, Bursztyn, Reni, samira, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • caffe Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Dziewczyny wrocilam z monitoringu i dupa blada! !! Nadal pęcherzyki małe jest ich wiele. .. endo piękne i co z tego? Boli mnie wszystko juz czuję zbliżającą się@ szkoda następny cykl w dupie...dół:-(:-(:-( Acha lekarz przepisał mi leki stymulujące na następny cykl. Ach. ..

Ciekawe czemu tak się dzieje? :(

Mango, samira, inessa lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    Hej kochane kobbietki!
    U mnie nadal mdlosci, do tego doszla okropna zgaga ktora meczy mnie wieczorami.ehh

Inesska przepieknie wyszlas na tym zdjeciu. Ciemne odcienie wlosow i makiijaz bardzo Ci pasuja.

Pozdrawia was wszystkie! Prosze nie odpuszczacie staran o fasolki.

Cześć kochana , widzęże nie tylko ja jestem osamotniona w tych mdłościach , tylko że ja nawet już wymiotuję jak kot .Muszę cały czas coś mieć w ustach bo zaraz ten dziwny posmak i rwanie do wymiotów .Budzę się z czymś do jedzenia w ustach i usypiam w ten sam sposob innaczej nie idziie . Ostatnio zaobserwowałam że w dole brzucha odczówam małą piłeczke i dzisiaj jak założyłam spodnie które nosiłam przed kilkoma dniami i były luzne teraz były bardzo dopasowane . Jednak fasolinka rośnie zdrowo . Tylko czekam na kolejna wizytę u lekarza A jak u ciebie , juz zmieniasz powoli rozmiar ? Pozdrawiam serdecznie

samira, inessa, anna maria, KaRa, megan8 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka jeszcze chwila ;-) dasz radę
    trzymaj sie

p.s. witaj slash

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:

ale co nie ma już szansy na to, że cykl będzie dłuższy i owu jednak wystąpi?
    już nie urosną? co lekarz na to?

iza37, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj slash.

inessa lubi tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam mikroskop owulacyjny Donna, i zgadzam sie z dziewczynami paprotki sa w ogrodzie . Od dobrego czasu lezy w kacie

Mango, samira, inessa lubią tę wiadomość

Promyk
‹‹ 534 535 536 537 538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ