X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do bóli jelitowych, to w ciąży też odczuwała kłucie, ale myślałam, że to organizm się "rozciąga". I to mi zostało. czasami mam szpile w prawym boku, tak bliżej pachwiny. Pewnie mam coś uszkodzone, ale nie byłam z tym u lekarza jeszcze.

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    Cześć dziewczyny :)

U mnie przyszła dzisiaj @, tym razem cykl trwał 39 dni, czyli krócej od poprzedniego (43 dni), a dłużej od chyba normalnego (36 dni). Następny będzie normalny mam nadzieję :)

witam nowe dziewczyny i życzę szczęścia :)

Slash, mnie też się mikroskop Afrodyta nie sprawdził. Nigdy paprotek nie miałam, rzuciłam go w kąt. Paprotki mam w ogrodzie :P

Nie wiem czy w tym cyklu będziemy się starali. Jak mnie chłop wkurzy to znowu sobie odpuszczę :P

Caffe ja sobie na dwa miesiące całkowicie odpuszczam, znaczy czerwcowy cykl tylko z mierzeniem temperatury, bo będzie bez CLO i MUSZĘ sprawdzić czy jest jakaś różnica w temperaturach ale nie będę prowadziła żadnych obserwacji, macania szyjki, doglądania śluzu a niech tam, trzeba wyluzować prawda? ;-)

Aga, zrób to co dla Ciebie będzie najlepsze <3

Może pierwszy miesiąc będzie dla Ciebie dziwny, bo pewnie przywykłaś do różnych obserwacji, ale dasz radę i po paru dniach będzie luźno ;) nie tylko na wykresie :P

Niech Ci się szybciutko spełni to marzenie ;)

bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:

U mnie przyszła dzisiaj @, tym razem cykl trwał 39 dni, czyli krócej od poprzedniego (43 dni), a dłużej od chyba normalnego (36 dni). Następny będzie normalny mam nadzieję :)

Slash, mnie też się mikroskop Afrodyta nie sprawdził. Nigdy paprotek nie miałam, rzuciłam go w kąt. Paprotki mam w ogrodzie :P

Nie wiem czy w tym cyklu będziemy się starali. Jak mnie chłop wkurzy to znowu sobie odpuszczę :P

Caffe ja sobie na dwa miesiące całkowicie odpuszczam, znaczy czerwcowy cykl tylko z mierzeniem temperatury, bo będzie bez CLO i MUSZĘ sprawdzić czy jest jakaś różnica w temperaturach ale nie będę prowadziła żadnych obserwacji, macania szyjki, doglądania śluzu a niech tam, trzeba wyluzować prawda? ;-)

Może pierwszy miesiąc będzie dla Ciebie dziwny, bo pewnie przywykłaś do różnych obserwacji, ale dasz radę i po paru dniach będzie luźno ;) nie tylko na wykresie :P

Caffe bardzo dziękuję za Twoje słowa, nawet nie wiesz jakie to ważne, jeszcze raz dzięki, Tobie życzę oczywiście tego samego, z całego serca ;-)

inessa, caffe lubią tę wiadomość

• Megi77 Debiutantka

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witaj slash.Dziewczyny u mnie pogoda piekna i zapowiadaja taka na caly tydzien do 27stopni.Mdlosci nie odpuszczaja.Dzisiaj zrobilam maly wypadek cofajac autem nie wiem dlaczego nie zauwazylam drugiego auta za mna i Bach przy....,cos mam koncentracje oslabiona.

Kurcze Anna Maria, ja taki numer wywinęłam w sobotę, na własnej posesji trzasnełam w auto faceta, który był u mojego męża, zupełnie o tym samochodzie zapomniałam choć wychodząc z domu musiałam je widziec. Jestem w 7 tyg ciąży i od kiedy w niej jestem, mam umysł jakiś zamroczony już nawet dziewczyny w pracy choć jeszcze nie wiedzą, zauważyły, że coś jest ze mną nie tak. Po tym zdarzeniu mój mąż powiedział, ze powinni kobietom w ciąży prawko zabierac. A ciekawe kto będzie jego dzieci do szkoły i przedszkola woził :)

inessa, caffe, megan8, Mango, samira, promyk, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość

Megi
  • slash Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi uważaj na siebie i na maluszka.

Ja nie mierzę temperatury, nie chciałam się stresować dodatkowo. Nie wiem czy nie powinnam zacząć mierzyć.

inessa, caffe, Mango, Reni lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • KaRa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane kobbietki!
    U mnie nadal mdlosci, do tego doszla okropna zgaga ktora meczy mnie wieczorami.ehh

Inesska przepieknie wyszlas na tym zdjeciu. Ciemne odcienie wlosow i makiijaz bardzo Ci pasuja.

Pozdrawia was wszystkie! Prosze nie odpuszczacie staran o fasolki.

inessa, bliska77, megan8, Mango, iwka76, Bursztyn, Reni, samira, grosza, Panda lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dobrej nocy i jutrzejszego dnia Wam życzę :)
    Mam wielkiego doła muszę się położyć i coś obejrzeć bo zwariuje od myślenia :)
    Dbajcie o siebie i Wam bardzo dziękuę za wszystko buziaki i wiedzcie,że pamietam o Was bardzo mocno i wierzę, że szybko się Wam uda zostać mamusiami <3 :)
    Odpuszczam sobie również bo to tylko mnie doprowadza do stresu juz w nocy budzę się bo ostatnio znów męczy mnie bezzdech wiele lat już tak nie miałam :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 19:46

bliska77, caffe, megan8, Mango, Bursztyn, samira, marynka, grosza, Olena, Panda, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa dziękuję tyle dziś pochwał że aż się zawstydziłam i zarumieniłam.
    Dbaj o siebie o Was już zaczął się dwunasty tydzień super kochana <3
    Pozdrawiam wszystkie mamusie "zaciążone" ;) buziaki Wam <3

bliska77, caffe, megan8, Mango, Bursztyn, samira, angela, KaRa lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa nie załamuj się - miejmy nadzieję że nam się uda. Przepraszam ze zapytam bo nie przeczytałam tu wszystkich stron jest ich za dużo. Długo się staracie o dzieciątko?

caffe, inessa, Mango, samira, KaRa lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:

Caffe bardzo dziękuję za Twoje słowa, nawet nie wiesz jakie to ważne, jeszcze raz dzięki, Tobie życzę oczywiście tego samego, z całego serca ;-)

Aga, będzie dobrze :)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    KaRa dziękuję tyle dziś pochwał że aż się zawstydziłam i zarumieniłam.
    Dbaj o siebie o Was już zaczął się dwunasty tydzień super kochana <3
    Pozdrawiam wszystkie mamusie "zaciążone" ;) buziaki Wam <3

Inessa, widzę, że każda z nas ma chwile zwątpienia i niestety coraz częściej, miejmy nadzieję, że już wkrótce los się odwróci, Inessko nasza kochana, przytulam z całego serca

inessa, Mango, samira, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:

Aga, będzie dobrze :)

<3

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny dobrej nocy i jutrzejszego dnia Wam życzę :)
    Mam wielkiego doła muszę się położyć i coś obejrzeć bo zwariuje od myślenia :)
    Dbajcie o siebie i Wam bardzo dziękuę za wszystko buziaki i wiedzcie,że pamietam o Was bardzo mocno i wierzę, że szybko się Wam uda zostać mamusiami <3 :)
    Odpuszczam sobie również bo to tylko mnie doprowadza do stresu juz w nocy budzę się bo ostatnio znów męczy mnie bezzdech wiele lat już tak nie miałam :(

Inesska, Twój organizm przeszedł dużą rewolucję związaną z operacją. Musisz mu dać czas na regenerację, a i nerwy robią swoje.

Ja jak się wkurzę to gram w taką grę logiczną :P chociaż zawsze od gier stroniłam, ale przy tej mi czas szybko leci :P Polecam :P

Reni, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash paprotek nie ma bo nie bylo owulacji:-)
    Dziewczyny wrocilam z monitoringu i dupa blada! !! Nadal pęcherzyki małe jest ich wiele. .. endo piękne i co z tego? Boli mnie wszystko juz czuję zbliżającą się@ szkoda następny cykl w dupie...dół:-(:-(:-( Acha lekarz przepisał mi leki stymulujące na następny cykl. Ach. ..

caffe, Mango, Bursztyn, Reni, samira, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • caffe Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Dziewczyny wrocilam z monitoringu i dupa blada! !! Nadal pęcherzyki małe jest ich wiele. .. endo piękne i co z tego? Boli mnie wszystko juz czuję zbliżającą się@ szkoda następny cykl w dupie...dół:-(:-(:-( Acha lekarz przepisał mi leki stymulujące na następny cykl. Ach. ..

Ciekawe czemu tak się dzieje? :(

Mango, samira, inessa lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    Hej kochane kobbietki!
    U mnie nadal mdlosci, do tego doszla okropna zgaga ktora meczy mnie wieczorami.ehh

Inesska przepieknie wyszlas na tym zdjeciu. Ciemne odcienie wlosow i makiijaz bardzo Ci pasuja.

Pozdrawia was wszystkie! Prosze nie odpuszczacie staran o fasolki.

Cześć kochana , widzęże nie tylko ja jestem osamotniona w tych mdłościach , tylko że ja nawet już wymiotuję jak kot .Muszę cały czas coś mieć w ustach bo zaraz ten dziwny posmak i rwanie do wymiotów .Budzę się z czymś do jedzenia w ustach i usypiam w ten sam sposob innaczej nie idziie . Ostatnio zaobserwowałam że w dole brzucha odczówam małą piłeczke i dzisiaj jak założyłam spodnie które nosiłam przed kilkoma dniami i były luzne teraz były bardzo dopasowane . Jednak fasolinka rośnie zdrowo . Tylko czekam na kolejna wizytę u lekarza A jak u ciebie , juz zmieniasz powoli rozmiar ? Pozdrawiam serdecznie

samira, inessa, anna maria, KaRa, megan8 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka jeszcze chwila ;-) dasz radę
    trzymaj sie

p.s. witaj slash

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:

ale co nie ma już szansy na to, że cykl będzie dłuższy i owu jednak wystąpi?
    już nie urosną? co lekarz na to?

iza37, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj slash.

inessa lubi tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam mikroskop owulacyjny Donna, i zgadzam sie z dziewczynami paprotki sa w ogrodzie . Od dobrego czasu lezy w kacie

Mango, samira, inessa lubią tę wiadomość

Promyk
‹‹ 534 535 536 537 538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ