35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do bóli jelitowych, to w ciąży też odczuwała kłucie, ale myślałam, że to organizm się "rozciąga". I to mi zostało. czasami mam szpile w prawym boku, tak bliżej pachwiny. Pewnie mam coś uszkodzone, ale nie byłam z tym u lekarza jeszcze.
inessa lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:caffe wrote:Cześć dziewczyny
U mnie przyszła dzisiaj @, tym razem cykl trwał 39 dni, czyli krócej od poprzedniego (43 dni), a dłużej od chyba normalnego (36 dni). Następny będzie normalny mam nadzieję
witam nowe dziewczyny i życzę szczęścia
Slash, mnie też się mikroskop Afrodyta nie sprawdził. Nigdy paprotek nie miałam, rzuciłam go w kąt. Paprotki mam w ogrodzie
Nie wiem czy w tym cyklu będziemy się starali. Jak mnie chłop wkurzy to znowu sobie odpuszczę
Caffe ja sobie na dwa miesiące całkowicie odpuszczam, znaczy czerwcowy cykl tylko z mierzeniem temperatury, bo będzie bez CLO i MUSZĘ sprawdzić czy jest jakaś różnica w temperaturach ale nie będę prowadziła żadnych obserwacji, macania szyjki, doglądania śluzu a niech tam, trzeba wyluzować prawda?
Aga, zrób to co dla Ciebie będzie najlepsze
Może pierwszy miesiąc będzie dla Ciebie dziwny, bo pewnie przywykłaś do różnych obserwacji, ale dasz radę i po paru dniach będzie luźnonie tylko na wykresie
Niech Ci się szybciutko spełni to marzeniebliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:Cześć dziewczyny
U mnie przyszła dzisiaj @, tym razem cykl trwał 39 dni, czyli krócej od poprzedniego (43 dni), a dłużej od chyba normalnego (36 dni). Następny będzie normalny mam nadzieję
Slash, mnie też się mikroskop Afrodyta nie sprawdził. Nigdy paprotek nie miałam, rzuciłam go w kąt. Paprotki mam w ogrodzie
Nie wiem czy w tym cyklu będziemy się starali. Jak mnie chłop wkurzy to znowu sobie odpuszczę
Caffe ja sobie na dwa miesiące całkowicie odpuszczam, znaczy czerwcowy cykl tylko z mierzeniem temperatury, bo będzie bez CLO i MUSZĘ sprawdzić czy jest jakaś różnica w temperaturach ale nie będę prowadziła żadnych obserwacji, macania szyjki, doglądania śluzu a niech tam, trzeba wyluzować prawda?
Może pierwszy miesiąc będzie dla Ciebie dziwny, bo pewnie przywykłaś do różnych obserwacji, ale dasz radę i po paru dniach będzie luźnonie tylko na wykresie
Niech Ci się szybciutko spełni to marzenie
Caffe bardzo dziękuję za Twoje słowa, nawet nie wiesz jakie to ważne, jeszcze raz dzięki, Tobie życzę oczywiście tego samego, z całego sercainessa, caffe lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witaj slash.Dziewczyny u mnie pogoda piekna i zapowiadaja taka na caly tydzien do 27stopni.Mdlosci nie odpuszczaja.Dzisiaj zrobilam maly wypadek cofajac autem nie wiem dlaczego nie zauwazylam drugiego auta za mna i Bach przy....,cos mam koncentracje oslabiona.
Kurcze Anna Maria, ja taki numer wywinęłam w sobotę, na własnej posesji trzasnełam w auto faceta, który był u mojego męża, zupełnie o tym samochodzie zapomniałam choć wychodząc z domu musiałam je widziec. Jestem w 7 tyg ciąży i od kiedy w niej jestem, mam umysł jakiś zamroczony już nawet dziewczyny w pracy choć jeszcze nie wiedzą, zauważyły, że coś jest ze mną nie tak. Po tym zdarzeniu mój mąż powiedział, ze powinni kobietom w ciąży prawko zabierac. A ciekawe kto będzie jego dzieci do szkoły i przedszkola woziłinessa, caffe, megan8, Mango, samira, promyk, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość
Megi -
Hej kochane kobbietki!
U mnie nadal mdlosci, do tego doszla okropna zgaga ktora meczy mnie wieczorami.ehh
Inesska przepieknie wyszlas na tym zdjeciu. Ciemne odcienie wlosow i makiijaz bardzo Ci pasuja.
Pozdrawia was wszystkie! Prosze nie odpuszczacie staran o fasolki.inessa, bliska77, megan8, Mango, iwka76, Bursztyn, Reni, samira, grosza, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dobrej nocy i jutrzejszego dnia Wam życzę
Mam wielkiego doła muszę się położyć i coś obejrzeć bo zwariuje od myślenia
Dbajcie o siebie i Wam bardzo dziękuę za wszystko buziaki i wiedzcie,że pamietam o Was bardzo mocno i wierzę, że szybko się Wam uda zostać mamusiami
Odpuszczam sobie również bo to tylko mnie doprowadza do stresu juz w nocy budzę się bo ostatnio znów męczy mnie bezzdech wiele lat już tak nie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 19:46
bliska77, caffe, megan8, Mango, Bursztyn, samira, marynka, grosza, Olena, Panda, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaRa dziękuję tyle dziś pochwał że aż się zawstydziłam i zarumieniłam.
Dbaj o siebie o Was już zaczął się dwunasty tydzień super kochana
Pozdrawiam wszystkie mamusie "zaciążone"buziaki Wam
bliska77, caffe, megan8, Mango, Bursztyn, samira, angela, KaRa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:caffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:Cześć dziewczyny
Caffe bardzo dziękuję za Twoje słowa, nawet nie wiesz jakie to ważne, jeszcze raz dzięki, Tobie życzę oczywiście tego samego, z całego serca
Aga, będzie dobrzebliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:KaRa dziękuję tyle dziś pochwał że aż się zawstydziłam i zarumieniłam.
Dbaj o siebie o Was już zaczął się dwunasty tydzień super kochana
Pozdrawiam wszystkie mamusie "zaciążone"buziaki Wam
Inessa, widzę, że każda z nas ma chwile zwątpienia i niestety coraz częściej, miejmy nadzieję, że już wkrótce los się odwróci, Inessko nasza kochana, przytulam z całego sercainessa, Mango, samira, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:Cześć dziewczyny
Caffe bardzo dziękuję za Twoje słowa, nawet nie wiesz jakie to ważne, jeszcze raz dzięki, Tobie życzę oczywiście tego samego, z całego serca
Aga, będzie dobrze
inessa lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny dobrej nocy i jutrzejszego dnia Wam życzę
Mam wielkiego doła muszę się położyć i coś obejrzeć bo zwariuje od myślenia
Dbajcie o siebie i Wam bardzo dziękuę za wszystko buziaki i wiedzcie,że pamietam o Was bardzo mocno i wierzę, że szybko się Wam uda zostać mamusiami
Odpuszczam sobie również bo to tylko mnie doprowadza do stresu juz w nocy budzę się bo ostatnio znów męczy mnie bezzdech wiele lat już tak nie miałam
Inesska, Twój organizm przeszedł dużą rewolucję związaną z operacją. Musisz mu dać czas na regenerację, a i nerwy robią swoje.
Ja jak się wkurzę to gram w taką grę logicznąchociaż zawsze od gier stroniłam, ale przy tej mi czas szybko leci
Polecam
Reni, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Slash paprotek nie ma bo nie bylo owulacji:-)
Dziewczyny wrocilam z monitoringu i dupa blada! !! Nadal pęcherzyki małe jest ich wiele. .. endo piękne i co z tego? Boli mnie wszystko juz czuję zbliżającą się@ szkoda następny cykl w dupie...dółAcha lekarz przepisał mi leki stymulujące na następny cykl. Ach. ..
caffe, Mango, Bursztyn, Reni, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Slash paprotek nie ma bo nie bylo owulacji:-)
Dziewczyny wrocilam z monitoringu i dupa blada! !! Nadal pęcherzyki małe jest ich wiele. .. endo piękne i co z tego? Boli mnie wszystko juz czuję zbliżającą się@ szkoda następny cykl w dupie...dółAcha lekarz przepisał mi leki stymulujące na następny cykl. Ach. ..
Ciekawe czemu tak się dzieje?Mango, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Hej kochane kobbietki!
U mnie nadal mdlosci, do tego doszla okropna zgaga ktora meczy mnie wieczorami.ehh
Inesska przepieknie wyszlas na tym zdjeciu. Ciemne odcienie wlosow i makiijaz bardzo Ci pasuja.
Pozdrawia was wszystkie! Prosze nie odpuszczacie staran o fasolki.
Cześć kochana , widzęże nie tylko ja jestem osamotniona w tych mdłościach , tylko że ja nawet już wymiotuję jak kot .Muszę cały czas coś mieć w ustach bo zaraz ten dziwny posmak i rwanie do wymiotów .Budzę się z czymś do jedzenia w ustach i usypiam w ten sam sposob innaczej nie idziie . Ostatnio zaobserwowałam że w dole brzucha odczówam małą piłeczke i dzisiaj jak założyłam spodnie które nosiłam przed kilkoma dniami i były luzne teraz były bardzo dopasowane . Jednak fasolinka rośnie zdrowo . Tylko czekam na kolejna wizytę u lekarza A jak u ciebie , juz zmieniasz powoli rozmiar ? Pozdrawiam serdeczniesamira, inessa, anna maria, KaRa, megan8 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Slash paprotek nie ma bo nie bylo owulacji:-)
ale co nie ma już szansy na to, że cykl będzie dłuższy i owu jednak wystąpi?
już nie urosną? co lekarz na to?
iza37, inessa lubią tę wiadomość