35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:slash wrote:u mnie tez był bol przy woreczku, ogromny, ze czasami nie mogłam powietrza złapac, ale nie piekło. Dla bezpieczenstwa mozesz poprosic interniste o skierowanie na usg jamy brzusznej i bedziesz wiedziała czy to woreczek. Mi wowczas wyszło - kamien ponad 2 cm.
Współczuję ci bo pewnie się męczysz.
niestety tak pieczenie,ból ,gazy ,ból, krwawienie,czasem biegunka itp...takze pełen zestaw
a mnie czasami bolała nerka takie kłucie i miałam podobno mały kamień w nerce piłam przez 3-4 m-ca wodę mineralną leczniczą JAN , przeszłam na dietkę w necie wyszukałam co powinnam jeść + co 2 dzień piwko i po tym czasie lekarz w szpitalu nie zdiagnozował kamienia ale mam powtórzyć w tym roku rendgenainessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
u mnie prawa już się wyjaśniła, temperatura 36,6, tak jak przypuszczałam, dziś 4 dzień po odstawieniu progesteronu, więc dziś lub jutro przyjdzie @, dobrze że się nie nakręcałam i żadnych testów nie robiłam, teraz postaram się wyluzować i dam organizmowi odpocząć
Miłego dni dziewczyny, będę z doskoku ponieważ zostałam dziś z córcia w domuiza37, Panda, inessa, Bursztyn, caffe, samira, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:iza37 wrote:Slash paprotek nie ma bo nie bylo owulacji:-)
Dziewczyny wrocilam z monitoringu i dupa blada! !! Nadal pęcherzyki małe jest ich wiele. .. endo piękne i co z tego? Boli mnie wszystko juz czuję zbliżającą się@ szkoda następny cykl w dupie...dółAcha lekarz przepisał mi leki stymulujące na następny cykl. Ach. ..
ale co nie ma już szansy na to, że cykl będzie dłuższy i owu jednak wystąpi?
już nie urosną? co lekarz na to?
Hej kochana, nie,nie ma szans tym bardziej, że mam wszystkie MOJE objawy okresowe a poza tym od wczoraj mam doła ale z innego powodu. Napiszę później bo musze lecieć. Miłego dnia kochane!!!
Aga i znowu jedziemy razem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2013, 06:22
bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza, może u Ciebie coś jeszcze się zmieni
, może te Twoje pęcherzyki w końcu zdecydują się urosnąć i łaskawie pęknąć, życzę Ci tego z całego serca, ja też mam wrażenie że owulacji u mnie w ogóle nie było, organizm tylko "podejmował próby" ale pewności nie mam bo jak wszystkim wiadomo, w tym cyklu, z powodu braku reakcji organizmu na leki stymulujące olałam monitoring i nie zamierzam go robić przez dwa kolejne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2013, 06:52
iza37, inessa, caffe, promyk lubią tę wiadomość
-
Aguś ja też mam taki zamiar, juz mam dosc stresów.Jeszcze wczoraj mnie moje córki dobiły.Zapytały po co mi jeszcze dziecko, że to nieodpowiedni mężczyzna(mój mąz)itp. Mam dość, zaczęłam sie zastanawiać czy napewno chcę mieć dziecko z nim, czy wogóle chcę???Powiedziały że jestem za nerwowa, zeby miec malutkie dziecko i kurcze tak się zastanawiam czy nie mają racji. Ja pier...e!!!!Mam dośc naprawdę....
bliska77, inessa, Bursztyn, anna maria, caffe, samira, promyk, Reni, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki!
Bardzo pesymistyczne nastroje na forum...to z pewnością ta pogoda i brak słońca...no cóż trzeba przetrzymać
u mnie dziwne objawy, nigdy nie miałam plamień o d wczoraj coś się dzieje...co to jest?inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:iza37 wrote:Aguś ja też mam taki zamiar, juz mam dosc stresów.Jeszcze wczoraj mnie moje córki dobiły.Zapytały po co mi jeszcze dziecko, że to nieodpowiedni mężczyzna(mój mąz)itp. Mam dość, zaczęłam sie zastanawiać czy napewno chcę mieć dziecko z nim, czy wogóle chcę???Powiedziały że jestem za nerwowa, zeby miec malutkie dziecko i kurcze tak się zastanawiam czy nie mają racji. Ja pier...e!!!!Mam dośc naprawdę....
Iza moim zdaniem w sprawie pragnienia posiadania dziecka jesteśmy absolutnie same. Gdyby tak słuchać innych to wiele kobiet albo w ogóle nie miałyby dzieci albo tylko jedno. Ja osobiście czuję, że "robię" to gównie dla siebie, wiem że potrzebuję tego dziecka, oczywiście mąż też by chciał tylko mu się nie chce....
Jestem starsza od Ciebie ale mam dopiero 8 latka i wierz mi że ja się czuję młodą kobietą i mamą (może to właśnie dlatego, że nie mam dorosłych czy też dorastających dzieci) i nie widzę przeszkód (oprócz tych biologicznych - cholera!!!) by zostać mamą kolejny raz.
I jeśli Ty czujesz, że chcesz mieć dziecko to opinią, nawet swoich ukochanych córek, się nie sugeruj. One racji nie mają, to czysto egoistyczne stwierdzenie z ich strony jak i z Twojej chęć posiadania kolejnego dziecka, ale to nie one będę go chowały.
Dziękuję za te słowa...popłakałam sie ze wzruszenia:( Kochana jesteś,dzięki...Masz rację,napewno masz racjępolarmiś, bliska77, inessa, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczeta wtorkowo,
Witaj Slash I powodzenia w zapylaniu
Inesska ciesze sie w koncu zadzwonili to ze musicie czekac to niestety biurokracja zapewne, ale moze to I dobrze moze to I znak ze piewrsze cos zmajstrujecie a pozniej jakiegos maluszka przygarniecie co Wam gdzies tam juz jest pisany? Lepiej tam byc dobrej mysli niz sie niepotrzebnie zadreczac mysle…ladnie wygladasz w nibieskiej sukience ☺ laseczka jak nie wiem!!!
Reni/Inessa ja tez sie boje burzy od dziecinstwa najbardziej grzmotow I nie potrafie nawet wytlmaczyc dlaczego, jak jakas wariatka…najlepej jak ktos jest obok bo jak nie to o zgrozo….jakas fobia ☺
Jeslis chodzi o moj wykresik kochane to tak, ladnie wyglada ale ja dzisiaj I wczoraj mam tak napiety brzuch I wszystkie objawy @ ......tylko ze jeszcze jej nie ma a wedlug kalendarza powinna byc dzisiaj, zmeczona jestem to prawda I najchetniej bym spala. Moje flaki marsza graja I mnie wkurw….jak nie wiem do kibelka latam za czesto ☹ testu nie robie daje sobie dwa nastepne dni, ale tak jak mowie wydaje mi sie ze malpiszon jest za rogiem I tylko sie ociaga prze moje jelitowe perypetie, no nic zobaczymy… Ogolnie jest to moj pierwszy cykl zapylajacy wiec mowimy tutaj o cudzie lub czary mary jakby co
Jolu ja trzymam za Ciebie!!! No I za reszte tez dziewczynki naturalnie
Ciezarowki uwaga za kierownica
Dzieki dziewczynki za feedback o tym mikroskopie owulacyjnym bo sie zastanawialm czy zzkupic ale teraz juz wiem ze paprotki rosna w ogrodzie czy lesie… wiec zostawie je tam.
A te kobietki co maja jelitowe ekscesy trzymajmy sie mocno I przestrzegajmy diety (wiem ze ciezko oj wiem) ale tym samym robimy sobie dobrze, wszystkim zycze rychlego powrotu do normalnosci ☺
jejku mam nadzieje ze Was tam woda nie zalewa , straszne widomosci powodziwe docieraja ze srodkowej europy, oh niedobrze, niedobrze : (
bliska77, polarmiś, inessa, Bursztyn, caffe, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Aguś ja też mam taki zamiar, juz mam dosc stresów.Jeszcze wczoraj mnie moje córki dobiły.Zapytały po co mi jeszcze dziecko, że to nieodpowiedni mężczyzna(mój mąz)itp. Mam dość, zaczęłam sie zastanawiać czy napewno chcę mieć dziecko z nim, czy wogóle chcę???Powiedziały że jestem za nerwowa, zeby miec malutkie dziecko i kurcze tak się zastanawiam czy nie mają racji. Ja pier...e!!!!Mam dośc naprawdę....
Iza, nie wolno tak myśleć, Twoje córki nie maja prawa w ten sposób się wypowiadać, to Twoja i Twojego męża sprawa! one niedługo "wyfruną" z domu, pomyśl o sobie, słuchaj swojego serca i swojego instynktu, głowa do góry
Polarmis dobrze mówiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2013, 08:20
inessa, iza37, Bursztyn, polarmiś, caffe, angela, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Aguś ja też mam taki zamiar, juz mam dosc stresów.Jeszcze wczoraj mnie moje córki dobiły.Zapytały po co mi jeszcze dziecko, że to nieodpowiedni mężczyzna(mój mąz)itp. Mam dość, zaczęłam sie zastanawiać czy napewno chcę mieć dziecko z nim, czy wogóle chcę???Powiedziały że jestem za nerwowa, zeby miec malutkie dziecko i kurcze tak się zastanawiam czy nie mają racji. Ja pier...e!!!!Mam dośc naprawdę....
nie no nie, to nie ladnie tak, no ale w jakim celu wogole tak mowic, przykro mi bardzo ze musisz sluchac takich bzdur, o jejku przytulam mocno...Ja mysle Iza sluchaj glosu swojego serca ono nidy sie nie myli, a jak dzidzia sie urodzi to wszsyscy ze szczescia zwaryjuja lacznie z Twoimi corkami tak to zwykle jest.....✿✾❁inessa, bliska77, iza37, caffe, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:agafbh wrote:witajcie,
u mnie prawa już się wyjaśniła, temperatura 36,6, tak jak przypuszczałam, dziś 4 dzień po odstawieniu progesteronu, więc dziś lub jutro przyjdzie @, dobrze że się nie nakręcałam i żadnych testów nie robiłam, teraz postaram się wyluzować i dam organizmowi odpocząć
Miłego dni dziewczyny, będę z doskoku ponieważ zostałam dziś z córcia w domu
Nieładnie ze strony tej temperatury, bardzo mnie to zasmuciło.... Mocno tulę i trzymam do końca kciuki.
dzięki ale naprawdę, po tym jak się dowiedziałam, że pęcherzyków żadnych nie ma to nawet nie robiłam sobie najmniejszej nadziei, po prostu wiedziałam, że @ przyjdzie i tyleinessa, polarmiś, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziekuje za wszystkie miłe słowa nigdy takich nie usłyszałam (no oczywiście poza mężem
)aż się naprawde zawstydziłam
Z moim organizmem w tym cyklu jest coś nie tak, wiem po zabiegu ale to już drugi cykl, i raczej owulki już nie bedzie mam skoki i spadki i ból brzucha jak na owulacje ale też jak na @ wiec już ten cykl idzi na straty. Przestajamy się starać bo nie ma sensu a kochamy sie dla przyjemności
Dobrego dnia Wam życzę kochanepolarmiś, bliska77, caffe, grosza, samira, Reni, Mango lubią tę wiadomość
-
Aga,Polarmiś,Panda -dziękuję Wam dziewczyny.siedzę i płaczę bo nie widze sensu tego wszystkiego.Musze się pozbierac do kupy:) serce mi mówi,że pragnę tego dziecka bardzo mocno i nie ważne że mój mąż jest nie do końca taki jakiego one chciały by mieć i tyle!
polarmiś, bliska77, inessa, promyk, caffe, Panda, grosza, gosia7122, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny dziekuje za wszystkie miłe słowa nigdy takich nie usłyszałam (no oczywiście poza mężem
)aż się naprawde zawstydziłam
Z moim organizmem w tym cyklu jest coś nie tak, wiem po zabiegu ale to już drugi cykl, i raczej owulki już nie bedzie mam skoki i spadki i ból brzucha jak na owulacje ale też jak na @ wiec już ten cykl idzi na straty. Przestajamy się starać bo nie ma sensu a kochamy sie dla przyjemności
Dobrego dnia Wam życzę kochane
no i wreszcie wrzucasz na luza organizm sam sie wyreguluje, bedzie dobrze
polarmiś, inessa, caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Aga,Polarmiś,Panda -dziękuję Wam dziewczyny.siedzę i płaczę bo nie widze sensu tego wszystkiego.Musze się pozbierac do kupy:) serce mi mówi,że pragnę tego dziecka bardzo mocno i nie ważne że mój mąż jest nie do końca taki jakiego one chciały by mieć i tyle!
słuchaj swojego serca, żyje się raz!!!!!!!! jak masz taką potrzebę to popłacz sobie ale nie za dużo, żebyś nam w jakąś depresję nie wpadłaiza37, polarmiś, caffe, samira lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
ja was podczytuje ale jakos weny brak do pisania
weekend był fajny bo pogoda super i grill na działce i młody się wyszalał a ostatnio pododa taka seee, do tego jutro mam wizyte i już ma stresa na maxa i jakos nie mogę się ogarnąć
a żeby mnie dobic to zadzwonila wczoraj moja kierowniczka i już mi zapowiedziała ze jak wroce to mam 3 dni po 12 godzin w pracyinessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:iza37 wrote:Aga,Polarmiś,Panda -dziękuję Wam dziewczyny.siedzę i płaczę bo nie widze sensu tego wszystkiego.Musze się pozbierac do kupy:) serce mi mówi,że pragnę tego dziecka bardzo mocno i nie ważne że mój mąż jest nie do końca taki jakiego one chciały by mieć i tyle!
słuchaj swojego serca, żyje się raz!!!!!!!! jak masz taką potrzebę to popłacz sobie ale nie za dużo, żebyś nam w jakąś depresję nie wpadła
Tak to Prawda trzeba sie nie raz porzadnie wyryczec,ja tez wczoraj pol dnia wylam ,przez ta cholerna stluczke,a swoja droga to kurw... nie wiem jak moglam nie zauwazyc tego auta (pol-ciezarowki).Bursztyn, promyk, polarmiś, Panda, caffe, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość