35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Marynka jestem tego samego zdania co Aga, to Wy decydujecie i Wy bedziecie wychowywać dzieciaczki
Kochane wejdzcie na strone National Geographic Polska i przeczytajcie sobie krótki artykuł na czerwiec pt: "Macierzyństwo w kulturach świata" bardzo ciekawy jest
Inneska Ty jesteś jak wino...coraz ładniejsza...- wyglądasz super...Będziesz super mamą...
bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Hej dziewuszki moje ale sie rozpisałyscie przez te 5 dni jak mnie nie było. Wrocilam z weekendu,było fajnie.Myslalam o WAS wszystkich bardzo mocno...Powiem wam miałam takie miłe zdarzenie: teściowa woła mnie do okna i każe natychmiast robić zdjecia, ja patrzę i nic nie widzę a tesciowa na to"jak chcesz byc w ciąży to spojrz na dach(na przeciwko u sąsiada), ja patrze a tam dwa bociany dorosłe i w gnieździe dwa bocianiątka.hhahaha ale się uśmiałam z teściowej ale zdjęcia oczywiscie zrobiłam:)
Dziś znowu mam monitoring,OVU wyznaczyło mi owulację na 30,05(wątpię) choć bolało w boku tego dnia bardzo. zobaczymy co na monitoringu, ale raczej nastawiam sie na lipiec,sierpień, jak sie " napromieniuję" hahah. Całuje mocno i pozdrawiam WAS wszystkie
Wszystkie się czepiły tego promieniowania...Zamiast latać i szukać zapłodnionych jaj przez koguta...to Wy tak na łatwiznę..
bliska77, samira, Reni, inessa, Jolka76, Bursztyn, promyk, Sylwia78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:iza37 wrote:Hej dziewuszki moje ale sie rozpisałyscie przez te 5 dni jak mnie nie było. Wrocilam z weekendu,było fajnie.Myslalam o WAS wszystkich bardzo mocno...Powiem wam miałam takie miłe zdarzenie: teściowa woła mnie do okna i każe natychmiast robić zdjecia, ja patrzę i nic nie widzę a tesciowa na to"jak chcesz byc w ciąży to spojrz na dach(na przeciwko u sąsiada), ja patrze a tam dwa bociany dorosłe i w gnieździe dwa bocianiątka.hhahaha ale się uśmiałam z teściowej ale zdjęcia oczywiscie zrobiłam:)
Dziś znowu mam monitoring,OVU wyznaczyło mi owulację na 30,05(wątpię) choć bolało w boku tego dnia bardzo. zobaczymy co na monitoringu, ale raczej nastawiam sie na lipiec,sierpień, jak sie " napromieniuję" hahah. Całuje mocno i pozdrawiam WAS wszystkie
Wszystkie się czepiły tego promieniowania...Zamiast latać i szukać zapłodnionych jaj przez koguta...to Wy tak na łatwiznę..
też tego nie rozumiemsamira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:iza37 wrote:Hej dziewuszki moje ale sie rozpisałyscie przez te 5 dni jak mnie nie było. Wrocilam z weekendu,było fajnie.Myslalam o WAS wszystkich bardzo mocno...Powiem wam miałam takie miłe zdarzenie: teściowa woła mnie do okna i każe natychmiast robić zdjecia, ja patrzę i nic nie widzę a tesciowa na to"jak chcesz byc w ciąży to spojrz na dach(na przeciwko u sąsiada), ja patrze a tam dwa bociany dorosłe i w gnieździe dwa bocianiątka.hhahaha ale się uśmiałam z teściowej ale zdjęcia oczywiscie zrobiłam:)
eee nie ja na wioskę jeżdzę co 2 tygodnie i targam te jajanie wiem czy zapłodnione ale miejmy nadzieję
że trafię hahahah
inessa, samira, Mango, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Bozia3 wrote:iza37 wrote:Hej dziewuszki moje ale sie rozpisałyscie przez te 5 dni jak mnie nie było. Wrocilam z weekendu,było fajnie.Myslalam o WAS wszystkich bardzo mocno...Powiem wam miałam takie miłe zdarzenie: teściowa woła mnie do okna i każe natychmiast robić zdjecia, ja patrzę i nic nie widzę a tesciowa na to"jak chcesz byc w ciąży to spojrz na dach(na przeciwko u sąsiada), ja patrze a tam dwa bociany dorosłe i w gnieździe dwa bocianiątka.hhahaha ale się uśmiałam z teściowej ale zdjęcia oczywiscie zrobiłam:)
eee nie ja na wioskę jeżdzę co 2 tygodnie i targam te jajanie wiem czy zapłodnione ale miejmy nadzieję
że trafię hahahah
żeby to można było poznać....powinny być oznakowaneinessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mieliśmy przed chwilą telefon z osrodka
jesteśmy normalnizakwalifikowani jesteśmy do szkolenia ale za rok
jesteśmy za krótko stażem ze sobą wg. pani psycholog nie liczy się nasz wiek i doswiadczenie no cóż widocznie tak ma być ale mam strasznego strasznego doła
Rycze jak głupia bo jak za rok szkolenie gdzies w maju to dziecko bedzie jak dobrze pójdzie za dwa lata
A kogutno cóż wiecie takie jajko poznaje się dopiero po rozbiciu jak w żółtku jest taka malutka brązowa plamka to znaczy,że zapłodnioneReni, samira, bliska77, Jolka76, Bursztyn, gosia7122, megan8, promyk, polarmiś, Panda lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny mieliśmy przed chwilą telefon z osrodka
jesteśmy za krótko stażem ze sobą wg. pani psycholog nie liczy się nasz wiek i doswiadczenie no cóż widocznie tak ma być ale mam strasznego strasznego doła
Rycze jak głupia bo jak za rok szkolenie gdzies w maju to dziecko bedzie jak dobrze pójdzie za dwa lata
A kogutno cóż wiecie takie jajko poznaje się dopiero po rozbiciu jak w żółtku jest taka malutka brązowa plamka to znaczy,że zapłodnione
Ineska do tego czasu to Ty sobie sama urodzisz tak więc niech państwo z ośrodka się gonią! O!
a to, że jesteś normalna to my bez testów wiedziałyśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 13:11
inessa, samira, Mango, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Reni dziękuję ale wiesz już przestałąm wierzyć nawet jak serduszkujemy to dla własnej przyjemności wogóle nie z myślą o dziecku bo no właśnie bo...
aaa no i gitarrraa tak ma być dla przyjemności
a przy okazji może będzie jajko z niespodzianką
kto wieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 13:14
inessa, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A kogutno cóż wiecie takie jajko poznaje się dopiero po rozbiciu jak w żółtku jest taka malutka brązowa plamka to znaczy,że zapłodnione
Stwierdzam z coraz większym przekonaniem, że polski system adopcyjny jest chory....Dzieciaki dorastają w patologii, a normalni ludzie czekają latami żeby się nimi zająć i nie mogą...bo nie są ze sobą długo......Ci psycholodzy sami są chyba pokręceni bardziej niż ich pacjenci...W takiej Szwecji w ogóle nie ma tych problemów, a dzieci trafiają od razu do rodzin zastępczych....a my jak 100 lat za murzynami....Reni, grosza, bliska77, inessa, Jolka76, Bursztyn, megan8, promyk, polarmiś, angela lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a jak są dwie plamki to będą bliźnięta!?
A może są wtedy , jak są dwa żółtka w jajku?Zawsze lubiłam takie jajka....może zacznę afirmować i wizualizować własne jajka...bo bym się nie obraziła na bliźniaki...
Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Reni chyba nie ma owulacji w tym cyklu nie ma prawie śluzu płodnego jak zawsze lało się ze mnie tak teraz jest prawie sucho chyba po tym zabiegu tak się porobiło może za dużo wyskrobali
Oj inessa w gorącej wodzie jesteś kąpana
następny cykl po zabiegu jest na odpoczynek tu możecie serduszkować, żeby nie zapomnieć
a potem w kolejnych cyklach jak Ci się ovu rozkręci to sama nie będziesz nadążać .. spokojniewszystko w swoim czasie
co nagle to po diable ...
a propos diabła dobra jest ta reklama play'a co siedzą dzieciaki w piaskownicy i dzwonią do diabła on odbiera i mówi halo?...
a one kopyta ci walą
hahahbliska77, inessa, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość
-
Inesska oni nie są normalni!
a może to tylko jakaś podpucha
nie smutaj się bo przecież jest szansa że szybciutko po szkoleniu trafi się dzieciątko a do maja czas szybko zleci a nóż coś się po drodze jeszcze dobregozdarzy
bliska77, inessa, Bursztyn, promyk, Panda, angela lubią tę wiadomość