35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jak widac sa 2szkoly..jedni kazuja inni nie...Mysmy musieli odciagac ...Ale mlody mial stulejke..Poza tym zbierajaca sie mastka moze /nie musi oczywiscie doprowadzac do stanow zapalnych cewki moczowej..
Jakbym znow miala syna to napewno bede lekko odciagac napletek do mycia pisiorakapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello późno piszę bo dziś od rana latam, to byłam u lekarza z cyckami jest ok.
Łapka zniosła do naprawy bo siadł monitor, zrobiony
Telefon poszedł do naprawy i miałam stary i nie mogła wejść na neta bo miałam kartę starą a mam starą slim, to musiałam iść do salonu i kupić slim, udało się mam teraz smart wiec wchodzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 00:17
Dorka1979, macduska, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dorbie ja też mam nie pęknięcie jajo i lutke na wchłonięcia, będzie dobrze.
iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Miło że o mnie wspomniano ale tak od razu na ostro
kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ale dziewczyny molestowały nową.
A kochane auto jest juz u mechanika ale innego bo tamten dal domu.iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
iwam78 wrote:co do karmienia MCdonald nie wiem chyba bardzo intymna sprawa żeby ktoś oglądał
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f02613b31ed.jpgkapturnica, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nati74 wrote:Wiesz, nie wiem czy masz za sobą poronienie, ale uwierz, że bywa tak, że nie ma żadnych objawów poronienia. Żadnych. Moje przedostatnie wyglądało tak, że poszłam w 9 tg ciąży na usg i nie zobaczyłam ani serduszka ani zarodek nie był odpowiednio duży - a ja miałam wszystkie objawy ciażowe i żadnych krwawień czy bóli. Za drugim było jeszcze gorzej, w 9 tc było piękne serduszko, odpowiedni zarodek. Potem 2 wizyty bez usg - bo to też może zaszkodzić! i w 13 tc brak akcji serca. A mnie nawet brzuch rósł. Zrobiłam wszystkie badania - są w najlepszym porządku. Urodziłam 2 dzieci - bez większych problemów (przynajmniej ciążowych jako takich. Wyleczyłam wszytkie schorzenia i anemię. W ciążę zachodzę przy pierwszym niemal podejściu.... I co? I guzik.
kapturnica, moremi, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny