35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Dziewczyny ..Szukam dobrego GPSa do samochodu....Moze ma ktoras jakies doswiadzczenie i moze mi podpowiedziec jaki sprzecik ;
z tych co korzystalam:
1.Navigon(7 lat temu zakupiony, co prawda teraz mypy nieaktualne ale sluzyl mi bardzo dobrze i teraz jak jestem w pl czasem z niego korzystam (szybko sie odnajduje mimo starych map)
na rowni obecny Garmin- nowszy 2 letni tez dobrze sie sprawdza
tomtoma nie polecam- ja nie korzystalam - ale to jedyny sklety GPs przez mojego m....
gretka -
gretka wrote:z tych co korzystalam:
1.Navigon(7 lat temu zakupiony, co prawda teraz mypy nieaktualne ale sluzyl mi bardzo dobrze i teraz jak jestem w pl czasem z niego korzystam (szybko sie odnajduje mimo starych map)
na rowni obecny Garmin- nowszy 2 letni tez dobrze sie sprawdza
tomtoma nie polecam- ja nie korzystalam - ale to jedyny sklety GPs przez mojego m....iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A cenowo aktualizacja map ??nie wiesz jak wychodzi?Bo wiesz sprzecior moze byc ok ale aktualizacja szarpac po kieszeni
no wlasnie odnosnie Garmina ok - aktualizuje sie sam co jakis czas( przynajmniej na razie), a wczzesniejszy navigon trzeba bylo zakupic (zdaje sie ze oferta w euro przychodzi co jakis czas- ale nie korzystalam)
kapturnica lubi tę wiadomość
gretka -
Dziewczyny, co dajecie swoim maluchom na kaszel?
U mnie chuop chory i ten starszy. Mały miał taki dwudniowy katar, ale mu przeszło. Tyle, że jak m przywlókł choróbsko to mały mi zaczyna pokasływać. Fakt, sporadycznie, ale wolałabym jakoś zapobiec rozwojowi choroby. -
caffe wrote:Dziewczyny, co dajecie swoim maluchom na kaszel?
U mnie chuop chory i ten starszy. Mały miał taki dwudniowy katar, ale mu przeszło. Tyle, że jak m przywlókł choróbsko to mały mi zaczyna pokasływać. Fakt, sporadycznie, ale wolałabym jakoś zapobiec rozwojowi choroby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:08
caffe lubi tę wiadomość
-
witam się kawką
Mega, kkisia, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bliska 77 wrote:myślę, że prawoślaz jest bezpieczny (na podst rozmowy z położną) wit.C zapobiegawczo, dla wzmocnienia. bo wiadomo że nie leczy -8kropli i spokojnie 2xdziennnie po 2,5ml wapna, może być hasco, najlepiej bezsmakowy (to taki zestaw wzmacniający)
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:ja juz swoja wypiłam...
A za oknem syf, na drodze tłumy kierowców, którzy opon nie wymienili i dzisiaj jechali z zawrotną prędkością 50-60 na godzinę i tylko mnie wkurwiali (na 9 przypadków 8 to były kobiety - zły pijar nam robią).
Simba trzymam kciuki za usg i czekam na aktualną fotę brzucha i cycek
Simba, kapturnica, kkisia, Bliska 77, Mega, malgos741, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Tego juz za wiele - jechałam autobusem i zobaczyłam ze jest przystanek z nazwą szpitala ale nie przed samym szpitalem, tak jak ustaliłam wiec podeszłam do kierowcy i pytam czy będzie się jeszcze zatrzymywał w pobliżu szpitala, on mówi ze tak i spytał czy jadę do szpitala wiec mu powiedziałam ze tak i wyobraźcie sobie ze zatrzymał się przed samymi drzwiami
i szpitala i mnie wypuściłchyba śnię.
Sabina, Reni, Bliska 77, Mega, moremi, kkisia, caffe, malgos741, gretka, EwaT, Iwone, macduska, paszczakin, Bozia3, iwcia77, gosia7122, anna maria, Pusurek, Elfik, SolarPolar, Parka, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość