35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
leciał na Ciebie jak nic.. masz go na fejsie?
i co w tym szpitalu?
Simba wrote:Tego juz za wiele - jechałam autobusem i zobaczyłam ze jest przystanek z nazwą szpitala ale nie przed samym szpitalem, tak jak ustaliłam wiec podeszłam do kierowcy i pytam czy będzie się jeszcze zatrzymywał w pobliżu szpitala, on mówi ze tak i spytał czy jadę do szpitala wiec mu powiedziałam ze tak i wyobraźcie sobie ze zatrzymał się przed samymi drzwiami
i szpitala i mnie wypuściłchyba śnię.
Simba, Mega, Bliska 77, moremi, malgos741, kapturnica, macduska, Bozia3, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tego juz za wiele - jechałam autobusem i zobaczyłam ze jest przystanek z nazwą szpitala ale nie przed samym szpitalem, tak jak ustaliłam wiec podeszłam do kierowcy i pytam czy będzie się jeszcze zatrzymywał w pobliżu szpitala, on mówi ze tak i spytał czy jadę do szpitala wiec mu powiedziałam ze tak i wyobraźcie sobie ze zatrzymał się przed samymi drzwiami
Simba lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:leciał na Ciebie jak nic.. masz go na fejsie?
i co w tym szpitalu?
CzekamReni, moremi, malgos741, kapturnica, Iwone, macduska, Mega, kkisia, Bozia3, iwcia77, Pusurek, Bliska 77, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
o kurewka czyli też było groźnie
a może on wziął Cię za swoją.. wiesz ładunek pod ubraniem, że niby w ciąży.. Ty lepiej uważaj!
jest tam jeszcze?
Simba wrote:Przestań bo zaraz przez ciebie urodze w poczekalni. Myślę że z tym kierowca to było qui pro quo, gdyż był to arab i mógł źle zrozumieć powiedzenie: wysadz mnie pod szpitalem
Czekammoremi, malgos741, Simba, kapturnica, Viola, Mega, kkisia, iwcia77, Pusurek, Bliska 77, SolarPolar, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:o kurewka czyli też było groźnie
a może on wziął Cię za swoją.. wiesz ładunek pod ubraniem, że niby w ciąży.. Ty lepiej uważaj!
jest tam jeszcze?
Edit: kurewka? Co to ma kurwa znaczyć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:07
malgos741, kapturnica, Reni, Viola, macduska, moremi, Mega, kkisia, Bozia3, iwcia77, Pusurek, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
specjalny bagaz = specjale wzgledy:)kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
no przecie przeszli my na zdrobnionka tak?Simba wrote:Ładunek cały czas mam pod kurtka: dwóch małych terrorystów
Edit: kurewka? Co to ma kurwa znaczyć?moremi, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no przecie przeszli my na zdrobnionka tak?
Tylko czy tym samym nie ściagniemy na forum suroweczek i kartofelkowmacduska, moremi, Reni, Mega, kkisia, Bozia3, iwcia77, Bliska 77, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość
-
Belgowie wczoraj w TV w czasie najwiekszej ogladalnosci oglosili na jedynce akcje "niech Simba nas pokocha"..akcja trwa do 6 stycznie wlacznieSimba, Sabina, moremi, Reni, Mega, kkisia, Bozia3, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Tego juz za wiele - jechałam autobusem i zobaczyłam ze jest przystanek z nazwą szpitala ale nie przed samym szpitalem, tak jak ustaliłam wiec podeszłam do kierowcy i pytam czy będzie się jeszcze zatrzymywał w pobliżu szpitala, on mówi ze tak i spytał czy jadę do szpitala wiec mu powiedziałam ze tak i wyobraźcie sobie ze zatrzymał się przed samymi drzwiami
no to musisz mieć niezły bęben
poookażmoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Belgowie wczoraj w TV w czasie najwiekszej ogladalnosci oglosili na jedynce akcje "niech Simba nas pokocha"..akcja trwa do 6 stycznie wlacznie
A tak poważnie co to za akcja?
Édit: aha to pewnie wkręt na który dałam się nabrać przez budyńWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:42
paszczakin, moremi, Reni, Mega, kkisia, iwcia77, Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
i dzien dobry..
ja tylko odnoscie gps-ow- w smartfona sobie zainwestuj Kapta, tylko ludzie z przeszlosci uzywaja osobnych urzadzen..
a z wasza klasyfikacja sie nie zgodze- uzywalam chyba wszytkich marek gps-ow, bo na kazdej delegacji mamy samochod z wypozyczalni z (w wiekszosci) zewnetrznymi gps-ami i jednak tomtom jest najlepszy- naszybsze tempo reakcji, a garmin najgorsze- nie raz mowil "skrec w lewo" 3 metry za skretem..moremi, iwcia77, Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość