35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:byłem blisko
ale to gżeh śmiertelny wienc wam wybaczyłem
A.
to moze ja kupie jeszczce 5?Nenaaa, EwaT, Reni, kkisia, moremi, Iwone, Viola, iwcia77, Pusurek, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ewa, masz już skierowanie?
Jak Tupek?
Tupusiątko spi, marudne od rana, robi wargulke na widok małpki śpiewajacejmacduska, Mega, kkisia, moremi, Bozia3, iwcia77, Pusurek, Bliska 77, Parka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:i dzien dobry..
ja tylko odnoscie gps-ow- w smartfona sobie zainwestuj Kapta, tylko ludzie z przeszlosci uzywaja osobnych urzadzen..
a z wasza klasyfikacja sie nie zgodze- uzywalam chyba wszytkich marek gps-ow, bo na kazdej delegacji mamy samochod z wypozyczalni z (w wiekszosci) zewnetrznymi gps-ami i jednak tomtom jest najlepszy- naszybsze tempo reakcji, a garmin najgorsze- nie raz mowil "skrec w lewo" 3 metry za skretem..
To ja jestem z dalekiej przeszlosci bo smartfonow nie lubieM ..Nie kce..Mi ma telefon dzwonic , wysylac esy i robic dobre zdjecia..Wiecej w nim mi niczego nie trzeba,..Taki typ ze mniemoremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
a w sumie masz rację (nie racyjkę) a ja na trzeźwo tego nie znieseSimba wrote:Myślałam że to była chwilowa zabawa, ale skoro tak to spoczko
Tylko czy tym samym nie ściagniemy na forum suroweczek i kartofelkowmoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To ja jestem z dalekiej przeszlosci bo smartfonow nie lubieM ..Nie kce..Mi ma telefon dzwonic , wysylac esy i robic dobre zdjecia..Wiecej w nim mi niczego nie trzeba,..Taki typ ze mnie
a ja się własni zastanawiam czy sobie nie zakupić jakiegoś smarta...
przez Was,
z mojego telefonu ciężko się śledzi forum a już o pisaniu mowy nie ma....
dotychczas podzielałam zdanie Kapty, tylko jeszcze bardziej ortodoksyjnie - ja zdjęcia uznaję tylko z lustrzankimoremi, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
myślę, że z tą jego dzwonnicą jest coś nie teges
to już drugi raz i nic
robimy zrzute na nową dzwonnicę.. wyższą i może z płotem z drutu kolczastego..że jak chlapnie na glebe, to żeby lepszy efekt był..
blooooood...
Simba wrote:Andzej skoczył z dzwonnicy po kolejnej rozmowie o magnesachkapturnica, moremi, Viola, Bozia3, iwcia77, Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
też tak mówilam dopiero jak trafiłam na móją ukochaną motkę to się skusiłam
macduska wrote:a ja się własni zastanawiam czy sobie nie zakupić jakiegoś smarta...
przez Was,
dotychczas podzielałam zdanie Kapty, tylko jeszcze bardziej ortodoksyjnie - ja zdjęcia uznaję tylko z lustrzankiiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:myślę, że z tą jego dzwonnicą jest coś nie teges
to już drugi raz i nic
robimy zrzute na nową dzwonnicę.. wyższą i może z płotem z drutu kolczastego..że jak chlapnie na glebe, to żeby lepszy efekt był..
blooooood...Drut moze sie pogiąć a beton przyjmie wszystko-i to na twardo
Viola, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a ja się własni zastanawiam czy sobie nie zakupić jakiegoś smarta...
przez Was,
dotychczas podzielałam zdanie Kapty, tylko jeszcze bardziej ortodoksyjnie - ja zdjęcia uznaję tylko z lustrzankiNie uznaje pisania z telefonow bo to meczy bardzo
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
no co Ty? mnie bardziej męczy w tablecie
w smarcie mam swapa więc pociągam palcem i samo się piszekapturnica wrote:No jesli chodzi o internet to ci sie nie dziwie,..Ja w moim androidzie szajsungu mam nawet wylaczony netNie uznaje pisania z telefonow bo to meczy bardzo
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:też tak mówilam dopiero jak trafiłam na móją ukochaną motkę to się skusiłam
super jest.. Właśnie mi WiFi w domu wywalilo, w komórce mam neta i stąd do Was klikam..
Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no co Ty? mnie bardziej męczy w tablecie
w smarcie mam swapa więc pociągam palcem i samo się pisze -
macduska wrote:dotychczas podzielałam zdanie Kapty, tylko jeszcze bardziej ortodoksyjnie - ja zdjęcia uznaję tylko z lustrzanki
No powiedz, że jeszcze analogowej..
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:i dzien dobry..
ja tylko odnoscie gps-ow- w smartfona sobie zainwestuj Kapta, tylko ludzie z przeszlosci uzywaja osobnych urzadzen..
a z wasza klasyfikacja sie nie zgodze- uzywalam chyba wszytkich marek gps-ow, bo na kazdej delegacji mamy samochod z wypozyczalni z (w wiekszosci) zewnetrznymi gps-ami i jednak tomtom jest najlepszy- naszybsze tempo reakcji, a garmin najgorsze- nie raz mowil "skrec w lewo" 3 metry za skretem..
Ostatnio wróciłam do "klawiszowego" telefonu, bo smartfony tak mnie wkurzały.
Poza tym mam tablet do internetu, więc telefon służy tylko do dzwonienia i smsów. Samojebek nie robiłam i nie robię, to nie jest mi potrzebny dotykowy.macduska, iwcia77, gretka, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Tomtoma mam podpiętego na "stałe" i nie muszę go za każdym razem instalować na desce/szybie, tak jak to jest w przypadku smartfonów.
Ostatnio wróciłam do "klawiszowego" telefonu, bo smartfony tak mnie wkurzały.
Poza tym mam tablet do internetu, więc telefon służy tylko do dzwonienia i smsów. Samojebek nie robiłam i nie robię, to nie jest mi potrzebny dotykowy.
własnie waham się: czy to ma być smartfon czy tablet...
lubię klawiszowy telefon bo łatwo sie dzwoni i odbiera i jest nieskomplikowany w obsłudzeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 11:31
-
Reni wrote:no co Ty? mnie bardziej męczy w tablecie
w smarcie mam swapa więc pociągam palcem i samo się piszekapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!