35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Eh... Nie samymi magnesami ( corka, mezem, figura ) zyje czlowiek...
A jak mnie zamkna w psychiatryku, to bedzie tam net?Pusurek, Bursztyn, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Kobity
Nie nadrobie, nie ma sznas, za duzo plodzicie...
Simba, trudno tu radzic cokolwiek, nie wiem co zrobilabym bedac na Twoim miejscu, a zreszta nie ma to chyba znaczenia co ktokolwiek zrobilby, bo nie jest Toba. Posluchaj swojej intuicji. Wspieram i mam nadzieje ze wszystko jednak pomyslnie sie ulozy
Mega, kapturnica, kkisia, Bliska 77, Bozia3, Sabina, gosia7122, iwcia77, Parka, moremi, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ale niespodzianka
Dostałam dziś przesyłkę z Italii. Iwcia Dzięki za magnesiki. Dominik najbardziej ucieszył się ze swojej niespodzianki i prosił przekazać podziękowaniaJa dziękuję za swoje
Mega, Pusurek, kkisia, Bliska 77, Bozia3, Sabina, iwcia77, peppapig, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witam
Wczoraj prawie przez was się spoznilam na odebranie dziecka, dlatego dziś zaraz wychodze...
I biorę wózek...
Pusur, ty będziesz miała uda jak Tajger, a ja muły...
A wiecie, wczoraj wlokę się ze śpiącym dzieciem w ramionach , dochodzę do klatki i zaczynam szukać klucza, przerzucając śpiącego trzylatka z ramienia na ramie, weszlam i skapnelam się, że za mną szedł zamieszkały tu młodzian i się czail, zeby ze mną nie wchodzić..
Nie wiem czy myslal, ze mu dziecko w ramiona wrzuce, zeby klucza szukać..
A on miał klucz, bo po chwili wszedł nim się posluzywszy...
Simba, nieważne czy Arab, ważne czy człowiek..
Pozdrawiam wszystkie, które dziś muszą przebywać na dworzeReni, Mega, kapturnica, Pusurek, kkisia, Bliska 77, Sabina, iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
może się Ciebie boi? umalowałaś się?
Elfik wrote:weszlam i skapnelam się, że za mną szedł zamieszkały tu młodzian i się czail, zeby ze mną nie wchodzić..
Nie wiem czy myslal, ze mu dziecko w ramiona wrzuce, zeby klucza szukać..
A on miał klucz, bo po chwili wszedł nim się posluzywszy...Mega, Viola, kapturnica, kkisia, Bliska 77, Bozia3, Sabina, iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba
ja tez bym zrobila chociazby po to zeby wiedziec co jest grane ale przede wszystkim zqchowan spokoj, musi byc dobrzeno i Brsztyn tez ma racje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:07
Bursztyn, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nieeeeeeeeeeee!! Nie bedziesz taka okrutna...
chcialas nas wykorzystac....przez ten nieostrozny post prawda wyszla na jaw...Bliska 77, Reni, kapturnica, Pusurek, Mega, iwcia77, kkisia, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ja? przeciez to Ty nie lubisz mnie i Andzeja....
chcialas nas wykorzystac....przez ten nieostrozny post prawda wyszla na jaw...
I pojde z tym do Ewy Drzyzgi. Ma byc odcinek pt. Boje sie kolezanek z forum.Bliska 77, Reni, Bozia3, Mega, iwcia77, kkisia, Parka, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość