X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdrastwujtje djewoczki :) jak tam Sajmon?

Mega, moremi, kkisia, Bliska 77, peppapig lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a24e8e9d7c4.jpg

macduska, Mega, moremi, Sabina, kkisia, Bozia3, Pusurek, caffe, Iwone, SolarPolar, peppapig lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    własnie waham się: czy to ma być smartfon czy tablet...

lubię klawiszowy telefon bo łatwo sie dzwoni i odbiera i jest nieskomplikowany w obsłudze
    Tablet mozna też wykorzystać jako czytnik e-booków, chociaż to nie to samo co papier z zapachem druku.
    Wykorzystuję go też czasami przy ustalaniu trasy, czyli z nawigacji jak jedziemy samochodem męża i nie bierzemy tomtoma.
    Tyle tylko, że tablet nie powinien mieć mniej niż 10' - według mnie, bo jezeli ma mieć 7', to lepiej faktycznie smartfona kupić.
    Niestety smartfony mają wadę dla mnie nie do przyjęcia. Przy korzystaniu intensywnym z internetu bateria rozładowuje się bardzo szybko. Ponadto na zimę musisz kupić specjalne rękawiczki o ile nie chcesz za każdym razem odmrażać ręki. No i mokrą ręką też nie odbierzesz połączenia.

macduska, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    No nie mam jakichs zajebistych wiesci - znowu mnie namawiaja na amnio u jednego z twixow...Jest za duzy, ma za duzo plynow, w dodatku te zwapnienia.
    Sama nie wiem co o tym myslec, bo jak wpisalam te paramtery w Belly to wcale to tak drastycznie nie wyglada...
    Musze sie z tym przespac.

Iwone, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak nie
    moremi wrote:
    No i mokrą ręką też nie odbierzesz połączenia.

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba nie strasz.. wysadziłaś tego gina? mam nadzieję!

Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie służy za tv i dvd w aucie w pracy w podróży ;-)
    smartfon 7 to przegięcie
    mam tabsa 7 i jest ok poręczny
    10 w autobusie czy nawet w samochodzie już za duża
    więc co kto lubi :-)
    moremi wrote:
    Tablet mozna też wykorzystać jako czytnik e-booków, chociaż to nie to samo co papier z zapachem druku.
    Wykorzystuję go też czasami przy ustalaniu trasy, czyli z nawigacji jak jedziemy samochodem męża i nie bierzemy tomtoma.
    Tyle tylko, że tablet nie powinien mieć mniej niż 10' - według mnie, bo jezeli ma mieć 7', to lepiej faktycznie smartfona kupić.
    Niestety smartfony mają wadę dla mnie nie do przyjęcia. Przy korzystaniu intensywnym z internetu bateria rozładowuje się bardzo szybko. Ponadto na zimę musisz kupić specjalne rękawiczki o ile nie chcesz za każdym razem odmrażać ręki. No i mokrą ręką też nie odbierzesz połączenia.

Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    leciał na Ciebie jak nic.. masz go na fejsie?
    Umarlam z rana! :D
    Pani juz sie chyba troche lepiej czuje, bo jej dowcip wrocil. To chyba ta wczorajsza kawa z koksem pomogla! ;)

anna maria, Reni, Mega, moremi, kkisia, kapturnica, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Przestań bo zaraz przez ciebie urodze w poczekalni. Myślę że z tym kierowca to było qui pro quo, gdyż był to arab i mógł źle zrozumieć powiedzenie: wysadz mnie pod szpitalem ;)
    Czekam
    Mogl zrozumiec: Pod kurtka mam 12 kilo trotylu, ide wysadzic szpital.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Hej,
    No nie mam jakichs zajebistych wiesci - znowu mnie namawiaja na amnio u jednego z twixow...Jest za duzy, ma za duzo plynow, w dodatku te zwapnienia.
    Sama nie wiem co o tym myslec, bo jak wpisalam te paramtery w Belly to wcale to tak drastycznie nie wyglada...
    Musze sie z tym przespac.
    Simba boisz sie amino ?ja mialam z Helena robiona i nie jest zle ,nie boli.A ja naprawde jestem cykor bylam osrana jak tam szlam.Wiem jedno ze gdybym znowu musiala miec zrobione amino to napewno bym sie zgodzila.

Reni, Mega, moremi, Elfik, kkisia, kapturnica, Bliska 77, gosia7122, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba <3
    Ja bym chyba zrobila amnio. Jaki by nie byl wynik - bedziesz spokojniejsza. Bo jak bedzie dobrze, to od razu chlapniesz sobie szampana, jak bedzie ciut gorzej, to jest czas na przygotowanie sie, moze poszukanie jakichs specjalistow, ktorzy zajeliby sie Twiksiakiem zaraz po porodzie. Zawsze to lepiej byc przygotowanym, bo przeciez bedziesz miala jeszcze drugiego do obrobienia po porodzie. ;)
    Przemysl, przespij sie z tym. Ma byc dobrze i juz!

anna maria, gretka, macduska, Mega, moremi, kkisia, Bliska 77, Bozia3, gosia7122, iwcia77, Parka, peppapig, megan8, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba <3
    Ja bym chyba zrobila amnio. Jaki by nie byl wynik - bedziesz spokojniejsza. Bo jak bedzie dobrze, to od razu chlapniesz sobie szampana, jak bedzie ciut gorzej, to jest czas na przygotowanie sie, moze poszukanie jakichs specjalistow, ktorzy zajeliby sie Twiksiakiem zaraz po porodzie. Zawsze to lepiej byc przygotowanym, bo przeciez bedziesz miala jeszcze drugiego do obrobienia po porodzie. ;)
    też tak myślę

macduska, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzin dybry w ogole!
    Za nami noc totalnie z dupy, nie wiem skad mamy to dziecko, ale ono jest cyborgiem, jak mi Bog mily! Potrzebuje pol godziny snu za jednym zamachem, a potem szaleje poltorej godziny. Wstalam o 10, Adas jak skowroneczek, ja juz widzialam siebie na komisariacie, za zamordowanie niemowlaka z premedytacja... Wzial go chlop, ja smignelam z powrotem do wyra, mowie mu, ze dzieciak za godzine padnie do snu. Po 2 godzinach przychodza, Adas uchachany, chlop blady jak sciana, mowi: Nosilem, lulalem, kladlem w bujaczku, salse tanczylismy. Spac nie chcial, a teraz beczy.
    Dziec zasnal przy cycku na kwadrans ( litosci ) i znowu godzina rabanu.
    Teraz siedzimy w ogrodzie, ja bujam go noga ( uda bede miala jak Tajger Michalczewski ), jest + 3 stopnie, wiec puchowa kurtka jest grana. Wykonczy mnie to dziecko jak nic...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 13:38

Mega, Sabina, moremi, Elfik, kkisia, Bliska 77, Iwone, gosia7122, iwcia77, Parka, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też tak myślę
    ja tez

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to kara za taki wygląd po porodzie i te przespane noce!

nie można mieć wszystkiego O!
    najlepsze dziecko, mąż, figura, magnesy
    a gówno! teraz niech da Ci popalić?
    Pusurek wrote:
    Dzin dybry w ogole!
    Za nami noc totalnie z dupy, nie wiem skad mamy to dziecko, ale ono jest cyborgiem, jak mi Bog mily! Wykonczy mnie to dziecko jak nic...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 13:46

Pusurek, Mega, Sabina, kkisia, kapturnica, anna maria, Iwone, Bozia3, gosia7122, iwcia77, SolarPolar, Parka, moremi, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to kara za taki wygląd po porodzie i te przespane noce!

nie można mieć wszystkiego O!
    najlepsze dziecko, mąż, figura, magnesy
    a gówno! teraz niech da Ci popalić?
    Eh... Nie samymi magnesami ( corka, mezem, figura ) zyje czlowiek...
    A jak mnie zamkna w psychiatryku, to bedzie tam net? ;)

Mega, kapturnica, Iwone, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba <3
    dobrze gada, dać jej mleka ;)

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn będzie Ci streszczał albo Wielebny jak przyjdzie Cię rozgrzeszyć
    Pusurek wrote:
    Eh... Nie samymi magnesami ( corka, mezem, figura ) zyje czlowiek...
    A jak mnie zamkna w psychiatryku, to bedzie tam net? ;)

Mega, kapturnica, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn będzie Ci streszczał albo Wielebny jak przyjdzie Cię rozgrzeszyć
    Nie wiem co gorsze...

Mega, Reni, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 5651 5652 5653 5654 5655 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ