35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:własnie waham się: czy to ma być smartfon czy tablet...
lubię klawiszowy telefon bo łatwo sie dzwoni i odbiera i jest nieskomplikowany w obsłudze
Wykorzystuję go też czasami przy ustalaniu trasy, czyli z nawigacji jak jedziemy samochodem męża i nie bierzemy tomtoma.
Tyle tylko, że tablet nie powinien mieć mniej niż 10' - według mnie, bo jezeli ma mieć 7', to lepiej faktycznie smartfona kupić.
Niestety smartfony mają wadę dla mnie nie do przyjęcia. Przy korzystaniu intensywnym z internetu bateria rozładowuje się bardzo szybko. Ponadto na zimę musisz kupić specjalne rękawiczki o ile nie chcesz za każdym razem odmrażać ręki. No i mokrą ręką też nie odbierzesz połączenia.
macduska, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hej,
No nie mam jakichs zajebistych wiesci - znowu mnie namawiaja na amnio u jednego z twixow...Jest za duzy, ma za duzo plynow, w dodatku te zwapnienia.
Sama nie wiem co o tym myslec, bo jak wpisalam te paramtery w Belly to wcale to tak drastycznie nie wyglada...
Musze sie z tym przespac.
Iwone, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
u mnie służy za tv i dvd w aucie w pracy w podróży
smartfon 7 to przegięcie
mam tabsa 7 i jest ok poręczny
10 w autobusie czy nawet w samochodzie już za duża
więc co kto lubi
moremi wrote:Tablet mozna też wykorzystać jako czytnik e-booków, chociaż to nie to samo co papier z zapachem druku.
Wykorzystuję go też czasami przy ustalaniu trasy, czyli z nawigacji jak jedziemy samochodem męża i nie bierzemy tomtoma.
Tyle tylko, że tablet nie powinien mieć mniej niż 10' - według mnie, bo jezeli ma mieć 7', to lepiej faktycznie smartfona kupić.
Niestety smartfony mają wadę dla mnie nie do przyjęcia. Przy korzystaniu intensywnym z internetu bateria rozładowuje się bardzo szybko. Ponadto na zimę musisz kupić specjalne rękawiczki o ile nie chcesz za każdym razem odmrażać ręki. No i mokrą ręką też nie odbierzesz połączenia.Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:leciał na Ciebie jak nic.. masz go na fejsie?
Pani juz sie chyba troche lepiej czuje, bo jej dowcip wrocil. To chyba ta wczorajsza kawa z koksem pomogla!anna maria, Reni, Mega, moremi, kkisia, kapturnica, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Przestań bo zaraz przez ciebie urodze w poczekalni. Myślę że z tym kierowca to było qui pro quo, gdyż był to arab i mógł źle zrozumieć powiedzenie: wysadz mnie pod szpitalem
CzekamMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Hej,
No nie mam jakichs zajebistych wiesci - znowu mnie namawiaja na amnio u jednego z twixow...Jest za duzy, ma za duzo plynow, w dodatku te zwapnienia.
Sama nie wiem co o tym myslec, bo jak wpisalam te paramtery w Belly to wcale to tak drastycznie nie wyglada...
Musze sie z tym przespac.Reni, Mega, moremi, Elfik, kkisia, kapturnica, Bliska 77, gosia7122, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba
Ja bym chyba zrobila amnio. Jaki by nie byl wynik - bedziesz spokojniejsza. Bo jak bedzie dobrze, to od razu chlapniesz sobie szampana, jak bedzie ciut gorzej, to jest czas na przygotowanie sie, moze poszukanie jakichs specjalistow, ktorzy zajeliby sie Twiksiakiem zaraz po porodzie. Zawsze to lepiej byc przygotowanym, bo przeciez bedziesz miala jeszcze drugiego do obrobienia po porodzie.
Przemysl, przespij sie z tym. Ma byc dobrze i juz!anna maria, gretka, macduska, Mega, moremi, kkisia, Bliska 77, Bozia3, gosia7122, iwcia77, Parka, peppapig, megan8, Lucky lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Simba
Ja bym chyba zrobila amnio. Jaki by nie byl wynik - bedziesz spokojniejsza. Bo jak bedzie dobrze, to od razu chlapniesz sobie szampana, jak bedzie ciut gorzej, to jest czas na przygotowanie sie, moze poszukanie jakichs specjalistow, ktorzy zajeliby sie Twiksiakiem zaraz po porodzie. Zawsze to lepiej byc przygotowanym, bo przeciez bedziesz miala jeszcze drugiego do obrobienia po porodzie.
Przemysl, przespij sie z tym. Ma byc dobrze i juz!macduska, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzin dybry w ogole!
Za nami noc totalnie z dupy, nie wiem skad mamy to dziecko, ale ono jest cyborgiem, jak mi Bog mily! Potrzebuje pol godziny snu za jednym zamachem, a potem szaleje poltorej godziny. Wstalam o 10, Adas jak skowroneczek, ja juz widzialam siebie na komisariacie, za zamordowanie niemowlaka z premedytacja... Wzial go chlop, ja smignelam z powrotem do wyra, mowie mu, ze dzieciak za godzine padnie do snu. Po 2 godzinach przychodza, Adas uchachany, chlop blady jak sciana, mowi: Nosilem, lulalem, kladlem w bujaczku, salse tanczylismy. Spac nie chcial, a teraz beczy.
Dziec zasnal przy cycku na kwadrans ( litosci ) i znowu godzina rabanu.
Teraz siedzimy w ogrodzie, ja bujam go noga ( uda bede miala jak Tajger Michalczewski ), jest + 3 stopnie, wiec puchowa kurtka jest grana. Wykonczy mnie to dziecko jak nic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 13:38
Mega, Sabina, moremi, Elfik, kkisia, Bliska 77, Iwone, gosia7122, iwcia77, Parka, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to kara za taki wygląd po porodzie i te przespane noce!
nie można mieć wszystkiego O!
najlepsze dziecko, mąż, figura, magnesy
a gówno! teraz niech da Ci popalić?
Pusurek wrote:Dzin dybry w ogole!
Za nami noc totalnie z dupy, nie wiem skad mamy to dziecko, ale ono jest cyborgiem, jak mi Bog mily! Wykonczy mnie to dziecko jak nic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 13:46
Pusurek, Mega, Sabina, kkisia, kapturnica, anna maria, Iwone, Bozia3, gosia7122, iwcia77, SolarPolar, Parka, moremi, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:to kara za taki wygląd po porodzie i te przespane noce!
nie można mieć wszystkiego O!
najlepsze dziecko, mąż, figura, magnesy
a gówno! teraz niech da Ci popalić?
A jak mnie zamkna w psychiatryku, to bedzie tam net?Mega, kapturnica, Iwone, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Simba
Przemysl, przespij sie z tym. Ma byc dobrze i juz!Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn będzie Ci streszczał albo Wielebny jak przyjdzie Cię rozgrzeszyć
Pusurek wrote:Eh... Nie samymi magnesami ( corka, mezem, figura ) zyje czlowiek...
A jak mnie zamkna w psychiatryku, to bedzie tam net?Mega, kapturnica, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny