X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja łapówek nie biorę
    na jutro proszę 100 razy napisać NIE BĘDĘ JEŹDZIĆ Z ŁAPÓWKĄ DO PANI!
    kapturnica wrote:
    No co?? Czasem trzeba .. Nie posmarujesz to nie pojedziesz ;)

Pusurek, Bliska 77, Bozia3, Mega, iwcia77, dorbie, kkisia, malgos741, Simba, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba <3 mam nadzieję że będzie ok. Nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu więc nie będę doradzać.

Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzin dybry w ogole!
    Za nami noc totalnie z dupy, nie wiem skad mamy to dziecko, ale ono jest cyborgiem, jak mi Bog mily! Potrzebuje pol godziny snu za jednym zamachem, a potem szaleje poltorej godziny. Wstalam o 10, Adas jak skowroneczek, ja juz widzialam siebie na komisariacie, za zamordowanie niemowlaka z premedytacja... Wzial go chlop, ja smignelam z powrotem do wyra, mowie mu, ze dzieciak za godzine padnie do snu. Po 2 godzinach przychodza, Adas uchachany, chlop blady jak sciana, mowi: Nosilem, lulalem, kladlem w bujaczku, salse tanczylismy. Spac nie chcial, a teraz beczy.
    Dziec zasnal przy cycku na kwadrans ( litosci ) i znowu godzina rabanu.
    Teraz siedzimy w ogrodzie, ja bujam go noga ( uda bede miala jak Tajger Michalczewski ), jest + 3 stopnie, wiec puchowa kurtka jest grana. Wykonczy mnie to dziecko jak nic...
    Chłe chłe - ale się cieszę - bo za dobrze Ci szło....mój natomiast syneczek...śpi smacznie całą noc - budząc mnie delikatnie na jedzenie w okolicach 3.00 i potem o 6.00 - następnie śpi do 9.00. Potem sobie troszkę baraszkujemy i znów idzie spać na jakąś godzinkę, no a teraz śpi ciurkiem od 12.00....:) za chwilkę się pewnie obudzi....trza wiedzieć, jak dziecko wychowywać od początku....a nie - chuj nie matka..z koparą lata po ogrodzie a dziecko samopas wpada w histerię i spać nie może po nocach...:)

kapturnica, Sabina, Mega, Bursztyn, Reni, Bliska 77, iwcia77, Iwone, dorbie, kkisia, Simba, Parka, SolarPolar, Niuta, ania.g, moremi, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja łapówek nie biorę
    na jutro proszę 100 razy napisać NIE BĘDĘ JEŹDZIĆ Z ŁAPÓWKĄ DO PANI!
    Ale to jak?/Psze pani???A co ja niby pani dawalam??? Pani se cos konfabuluje !!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Simba <3 mam nadzieję że będzie ok. Nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu więc nie będę doradzać.
    A ja cały czas myślę. Za kilka tygodni będę mieć badanie na przeziernosc, po tym badaniu moge miec takie dylematy jak Simba. I raz mysle, ze zrobilabym amnio, potem ze nie.

Mega, Bliska 77, iwcia77, Iwone, anna maria, kkisia, Simba, malgos741, Parka, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Chłe chłe - ale się cieszę - bo za dobrze Ci szło....mój natomiast syneczek...śpi smacznie całą noc - budząc mnie delikatnie na jedzenie w okolicach 3.00 i potem o 6.00 - następnie śpi do 9.00. Potem sobie troszkę baraszkujemy i znów idzie spać na jakąś godzinkę, no a teraz śpi ciurkiem od 12.00....:) za chwilkę się pewnie obudzi....trza wiedzieć, jak dziecko wychowywać od początku....a nie - chuj nie matka..z koparą lata po ogrodzie a dziecko samopas wpada w histerię i spać nie może po nocach...:)
    Co za matka, co to cieszy sie, ze jej dziecko ciurkiem spi. Widocznie swiata nie jest ciekawy, takie nudy u was. ;-) :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 16:06

Elfik, Bozia3, kapturnica, caffe, iwcia77, Bliska 77, kkisia, Parka, BISCA, peppapig, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze niby moja naturalna uroda to z rodzaju tych nienachalnych?
    O podle...
    A jakbym była wrażliwej konstrukcji psychicznej i właśnie łykala fiolkę luminalu!? Ale by wam było łyso...;-)

Dziś się sfrajerowalam u Gina. Postanowilam zbadac czy uda mi sie robic monitoring na nfz. Weszlam, zapytałam babci na dole czy jak się ma umowiona wizytę trzeba się meldować w recepcji, powiedziała - pani idzie na gore.
    Czekam pod gabinetem i czekam, w końcu pukam, okazało się, ze nie potwierdzona wizyta to nie wolał...i o dziwo gdybym była wczesniej to by mi USG ( po KT szlam) zrobił, ale teraz ktoś tam był...
    On ma wolny dostęp do USG tylko w piątki, to w sumie rzadko, ale przynajmniej raz w cyklu można by podejrzec co tam rośnie - "za darmo'
    Wyszlam wkurzona lekko, babcia pewnie się nie melduje bo ma abonament, w niedziele do kościoła, w środę do lekarza...
    Ehhh

kapturnica, Sabina, Pusurek, Mega, iwcia77, kkisia, SolarPolar, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ze niby moja naturalna uroda to z rodzaju tych nienachalnych?
    O podle...
    A jakbym była wrażliwej konstrukcji psychicznej i właśnie łykala fiolkę luminalu!? Ale by wam było łyso...;-)

Dziś się sfrajerowalam u Gina. Postanowilam zbadac czy uda mi sie robic monitoring na nfz. Weszlam, zapytałam babci na dole czy jak się ma umowiona wizytę trzeba się meldować w recepcji, powiedziała - pani idzie na gore.
    Czekam pod gabinetem i czekam, w końcu pukam, okazało się, ze nie potwierdzona wizyta to nie wolał...i o dziwo gdybym była wczesniej to by mi USG ( po KT szlam) zrobił, ale teraz ktoś tam był...
    On ma wolny dostęp do USG tylko w piątki, to w sumie rzadko, ale przynajmniej raz w cyklu można by podejrzec co tam rośnie - "za darmo'
    Wyszlam wkurzona lekko, babcia pewnie się nie melduje bo ma abonament, w niedziele do kościoła, w środę do lekarza...
    Ehhh
    Znaczy nie ma w gabinecie ??? Dobre i raz w tygodniu laska...Ale ale poszukaj jeszcze ginkow na nfz co maja usg w swoim pokoju..Moze beda ze 2razy przyjmowac..U mnie bylo idealem bo sroda sobota przyjmowal.Ale suie spierdolilo bo teraz sobota i pomniedzialek..Lekka chujnia za krotki odstep..Ale sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma

Ojj a jestes z tych nienachalnych z wygladu.??Bo ja tam pamietam dosc interesujaca
    \facjatke ;)

U nas mimo zarejsetrowania sie i tak trza sie w rejestracjhi pokazac i sie dostaje numerek w zaleznosci od tego na ktora sie godzine mialo..Jak miales na 3cia a przyjdziesz o2 i tak dostaniesz pozniejszy numerek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 16:21

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, chciałam cos napisać, ale nie...
    Ty jesteś matką, wybierzesz to co najlepsze dla Twoich dzieci. :-)

kapturnica, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Ojj a jestes z tych nienachalnych z wygladu.??Bo ja tam pamietam dosc interesujaca
    \facjatke ;)

Hehe, to jednak nachalna mam facjate..;-)

Muszę ten system NFZ rozpracować...
    W sumie juz prywatnie nie chce ładować, chyba wiem tyle co oni, tylko mi USG brakuje....:-) :-) :-)

kapturnica, Mega, peppapig, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Hehe, to jednak nachalna mam facjate..;-)

Muszę ten system NFZ rozpracować...
    W sumie juz prywatnie nie chce ładować, chyba wiem tyle co oni, tylko mi USG brakuje....:-) :-) :-)
    Widzisz..doszlas do tego do czego ja doszlam w styczniu ;) Nie zamierzam bulic kasiory im do keiszonki..No chyba ze to wyraz wyzszej koniecznosci..A tak to prdole ;)
    Rozpracuj rozpracuj..Wystarczyla by ci jedna wizyta w okolicach ovu zewby wiedziec mniejw iecej rozmiar co rosnie..Reszta i tak zalezy od organizmu.. ;)

iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja sie Was po prostu boje.... taka prawda...
    I pojde z tym do Ewy Drzyzgi. Ma byc odcinek pt. Boje sie kolezanek z forum.
    Urzekla mnie Twoja historia, Pusur...

kapturnica, Sabina, Pusurek, iwcia77, Reni, Mega, kkisia, Simba, EwaT, peppapig, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Urzekla mnie Twoja historia, Pusur...
    PewniePusur chcialaby zablysnac w tefałenie ;) Udajac zestresowana i zaszczuta przez forumowe towarzystwo.,.. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 16:50

Sabina, iwcia77, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi podczytałas kochanie moj opisik ;) To w nawiązaniu do wczorajszej rozmowy :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja cały czas myślę. Za kilka tygodni będę mieć badanie na przeziernosc, po tym badaniu moge miec takie dylematy jak Simba. I raz mysle, ze zrobilabym amnio, potem ze nie.
    nie martw sie na zapas, pamietaj masz dzidzie pod sercem

peppapig lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, ale masz dylemacik...

osobiscie robilam biopsje kosmowki w 12 tyg ciazy , bo mialam z gory zalozone pewne rozwiazania , wiec ja jestem " za" tego typu badaniami...nawet gdybym byla przeciwna badaniom inwazyjnym to po takiej "diagnozie" bym skorzystala z takiego badania , bo po pierwwsze jak sie okaze, ze jednak wszystko jest okej ( mam taka nadzieje) cieszylabym sie ciaza a jezeli jednak cos bedzie na rzeczy to wolalabym wiedziec aby oswoic sie z mysla...w kazdym razie to ty decydujesz , bo to sa twoje dzieci i ty bedziesz sie nimi zajmowac . <3 . kazda decyzja bedzie dobra , byle byla zgodna z twoimi przekonaniami i wyobrazeniami . <3

Sabina, Simba, peppapig, Iwone, moremi, Lucky, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur- w czwartki na dworcu jest zawsze tv gdansk z programem " co mnie gryzie" najpierw zacznij w tv lokalnej a potem mozesz isc do ogolnopolskiej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Pusur- w czwartki na dworcu jest zawsze tv gdansk z programem " co mnie gryzie" najpierw zacznij w tv lokalnej a potem mozesz isc do ogolnopolskiej :)
    Nie bede sie rozdrabniac, ide z grubej rury od razu.

iwcia77, Mega, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek jak czytam o wyczynach Twojego dziecka to czuje sie jakbym o mojej krolewnie czytala z tymnspaniem i cala reszta tylko ze ja w chalupie sama siedzie, maz w pracy starsza w przedszkolu

gosia7122, Mega, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie,noce co 2,3 godziny karmnienie a w dzien spi po 20 minut trzy razy.Czasem mam ochote ja udusic.

Mega, Pusurek, Sabina, kkisia, Bliska 77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
‹‹ 5653 5654 5655 5656 5657 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ