35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ineska wstrzymaj się jeszcze z decyzjami ośrodkowymi
Bursztynku wierzę że idzie ci lepiej pisanie pracy
Jolka podziwiam że dałaś radę rzucić palenie mój M nie daje się namówić choć z 8lat temu przez pół roku nie palił ale znowu go pomęczę może da się namówić na porzucenie tego cholerstwa
Promyczku dasz radęinessa, Bursztyn, Jolka76, promyk lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztynku - Ty jesteś inteligentną osobą
co widać czytając, ale mam wrażenie, że bardzo wszystko przeżywasz i umniejszasz swoją wiedzę. Na pewno nie piszesz bzdur i zobaczysz, że wszystko będzie ok...Ostatnio też tak mocno zamartwiałaś się o test i przeżywałaś - a jednak zdałaś..
Więc nie dołuj sama siebie...że tak Ci psychologicznie pojadę...
Bozia, dziekujeto prawda, przezywam wszystko czesto moze nawet za bardzo i tez dowalam sobie, niestety...musze to jakos zmienic bo sie wykoncze i przy okazji ludzi dookola
inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Ineska wstrzymaj się jeszcze z decyzjami ośrodkowymi
Bursztynku wierzę że idzie ci lepiej pisanie pracy
Jolka podziwiam że dałaś radę rzucić palenie mój M nie daje się namówić choć z 8lat temu przez pół roku nie palił ale znowu go pomęczę może da się namówić na porzucenie tego cholerstwa
Promyczku dasz radę
inessa, grosza, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Grosza, moje pisanie do dupy ....juz nawet nie chce Was tym zanudzac wiecej (narazie
) licze na cud i odblokowanie mozgu.
Trzymam kciuki za HSG! Czy to sierobi ze znieczuleniem?
HSG zależy różnie robią w różnych klinikachinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Witam was dziewczyny.
Potrzebuje szybkiej rady. - Czy jest jakis lek na uspokojenie ktory mozna stosowac w ciazy?
Wczoraj dowiedzielismy sie ze niestety nastapil nawrot raka u mojej mamy. 2 lata temu zdiagnozowano u niej raka gardla. Niestety przerzucil sie do pluc- 2 guzy po 5cm w lewym dolnym placie.
Jestesmy zdruzgotani....
Nie moge sie uspokoic. Od rana mocno wymiotuje i boje sie przez to o ciaze.
Akurat dzis o 14stej mam badanie prenatalne wiec musze sie jakos ogarnoc.
Czy jest cos na uspokojenie dla ciezarnych?
Mam bardzo spiety brzuch i boje sie ze maluszkowi to zaszkodzi.
Prosze dziewczyny o modlitwe w sprawie mojej mamy
inessa, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
ufff trochę czytania było z całego dnia
Iza – ja tez chciałabym zobaczyć te paprotki, a jak ich nie widać tak nie widać.
Inessa – nie tak krytycznie do siebie, już ten nasz kraj taki jest.
Promyk – ja nie umiem palić.
Blondynka – trzymam kciuki.
Kara – może meliska do picia?
Iness – jak u ciebie objawia się to atopowe zapalenie skóry i co stosujesz? JA jakiś czas temu nie mogłam sobie poradzić z buzią i byłam u 4 derm atologow i każdy mówił co innego. AZs, ŁZS, początki Tr różowatego, zwykłe uczulenie.
Odebrałam dzis wyniki
prolaktyna 17,0 ng/ml 4,8 - 23,3 więc w normie ale nie miałam robionej z obciążeniem
progesteron 0,53
f. pecherzykowa 0,2-1,5
f. owul 0,8 - 1,5
f. lutealna 1,7 - 27
a to był moj 13 dzien cyklu przy 31-33 dniowym
Co o tym sądzicie moje kochane?inessa lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:Inessa, kurcze to naprawdę wszystko jest jakieś niedorzeczne i woła o pomstę!, może faktycznie próbujcie gdzie indziej. Nawet nie wiem co powiedzieć, to jest chory kraj, nie powinno tak być!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko Inessa, nie wolno Wam myśleć że jesteście niedojrzali itp....
oni są niedojrzali i poza procedurami nie widzą nic więcejmegan8, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySlash jak mi pokazuje się atopowe zapalenie skóry część to wygląda jakbym była pogryziona przez komary a cześć jakbym miała liszaje i to mnie swędzi tam gdzie liszaje najbardziej do tego w tych miejscach po pewnym czasie to wygląda jakby mi skóra schodziła tak jakby się łuszczyła. No i lekko zaczerwienione są te miejsca. A co do progesteronu to jak nie miałaś jeszcze owulki to jest ok ale i tak lekarz musi to CI powiedzieć kochana
megan8, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny