X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    moim zdaniem w tamtych czasach więcej spędzało się czasu z rodzicami, na podwórku z kolegami
    w tv 2 kanały, komputerów nie było
    największą karą było "nie wyjdziesz do końca tygodnia"
    a najgorszą rzeczą jaką się usłyszało "chodź już do domu"
    uważam, że w tamtych czasach rodzice więcej poświęcali czasu dzieciom
    nie było gotowych rzeczy w sklepach
    wszystko trzeba było robić samemu
    czasami nawet klej do papieru z mąki się robiło, stroje na bale przebierańców, ozdoby na choinkę, szyło się lalki i ubranka dla nich lub zbijało budki dla ptaków
    babsko klepie co się wyuczyło Ku*&%&^$%^$ i znowu się uruchomiłam ;-)

Reni i my otum mówiliśmy a ona oczy wielkie robiła :)

bliska77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ja tez to kochana wiem ale czasy się zmieniają, ludzie też a powielać każdy może ale nie musi prawda? My jesteśmy bardzo kochającą się rodziną (ja i męża strona) wiec..... no dobra, pozyjemy zobaczymy co nam los przyniesie :D

Reni Ty nie stresuj się do lekarza a potem do roboty bo przeciez w wakacje robimy napad na bank a potem do Jolki lecimy :P

o masz zapomniałam o o mojej PRL o nawet ma skrót jak tamte czasy hahah

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dokładnie tak samo uważam i podpisuję się pod tym wszystkimi członkami mego ciała!!!!!!
    Aga tymi ciekawymi dla facetów i dzieci też :D :D :P

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Aga tymi ciekawymi dla facetów i dzieci też :D :D :P
    jak wszystkimi to wszystkimi ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propos tańców u Jolki
    Dyskoteka, dwie koleżanki tańczą na parkiecie, jedna piękna gwiazda, druga brzydka..
    Nagle w ich stronę idzie największy przystojniak z dyskoteki, gwiazda oczywiście poprawia włosy, ale przystojniak podchodzi do tej brzydnkiej
    ON (zalotnie patrząc jej głęboko w oczy): Hej, jak masz na imię?
    ONA (lekko zaskoczona): Karolina
    ON (zalotnie): A ja Tomek, masz może ochotę potańczyć?
    ONA (wniebowzięta): Oczywiście!
    ON: To idź potańcz, bo chciałem z koleżanką porozmawiać. ;-)

inessa, Jolka76, Bursztyn, megan8, samira, polarmiś, Panda lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o masz zapomniałam o o mojej PRL o nawet ma skrót jak tamte czasy hahah
    O matko Reni - myślałam, że padnę....:) Chyba od dziś wrowadzimy nowy termin...
    Jest już dupek, owulka, tempka i lutka...teraz dojdzie jeszcze PRL :)

inessa, megan8, Panda lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni hahahahahahhahhahhahahahaaaaaaahahahhahahhahahhahahahahahahahahahahaha :)

Ja zostawie Was na troche bo obiadek trzeba podać męzowi i rodzince :) a potem wychodzę do miasta, dobrego popołudnia :D

samira lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    moim zdaniem w tamtych czasach więcej spędzało się czasu z rodzicami, na podwórku z kolegami
    w tv 2 kanały, komputerów nie było
    największą karą było "nie wyjdziesz do końca tygodnia"
    a najgorszą rzeczą jaką się usłyszało "chodź już do domu"
    uważam, że w tamtych czasach rodzice więcej poświęcali czasu dzieciom
    nie było gotowych rzeczy w sklepach
    wszystko trzeba było robić samemu
    czasami nawet klej do papieru z mąki się robiło, stroje na bale przebierańców, ozdoby na choinkę, szyło się lalki i ubranka dla nich lub zbijało budki dla ptaków
    babsko klepie co się wyuczyło Ku*&%&^$%^$ i znowu się uruchomiłam ;-)
    To prawda...:) I dzieci bawiły się na podwórku - chłopaki w wojnę i bazy, a dziewczyny skakałay jak opętane na gumach..raz dwa trzy, raz dwa trzy, raz dwa trzy...albo pon, wt, śr itd.. A teraz....komp albo zabawa w słoneczka w gimnazjum....:)

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    To prawda...:) I dzieci bawiły się na podwórku - chłopaki w wojnę i bazy, a dziewczyny skakałay jak opętane na gumach..raz dwa trzy, raz dwa trzy, raz dwa trzy...albo pon, wt, śr itd.. A teraz....komp albo zabawa w słoneczka w gimnazjum....:)

słoneczka lub zgadnij kto to albo w pociąg ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wlasnie o te slowa napisane chodzi, one nie nadaja sie nawet do wytarcia sobie dupy... :(
    Bursztynku - Ty jesteś inteligentną osobą :) co widać czytając, ale mam wrażenie, że bardzo wszystko przeżywasz i umniejszasz swoją wiedzę. Na pewno nie piszesz bzdur i zobaczysz, że wszystko będzie ok...Ostatnio też tak mocno zamartwiałaś się o test i przeżywałaś - a jednak zdałaś..:) Więc nie dołuj sama siebie...że tak Ci psychologicznie pojadę...;)

Reni, inessa, Bursztyn, megan8, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia tylko jedna sprawa : Masz piekny wykres :D

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wyobrażacie sobie facetów z bajerem "ale ma pani piękny wykres" nie oczy, nie nogi czy coś tam tylko
    masz piękny wykres baby ;-)

inessa, Jolka76, iza37, samira, promyk lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra zbieram się do grzebtusia
    odezwę się potem co tam wymodził
    pap

inessa lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a wyobrażacie sobie facetów z bajerem "ale ma pani piękny wykres" nie oczy, nie nogi czy coś tam tylko
    masz piękny wykres baby ;-)
    masz piękny wykres....i PRL w normie....trochę dupka i będzie git...;)

inessa, grosza, megan8, Reni, iza37 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bozia tylko jedna sprawa : Masz piekny wykres :D
    Próbuję się nie nakręcać przed 28 dc, bo jakos wiary mi brak, że bez leków, naturalnie się uda....:)

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 7 czerwca 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc w nowym dniu i jakze pieknym, bo piatek !
    Inesska ja to naprawde bym sie na Twoim miejscu tym osrodkiem nie przejmowalam, bo ja Ci juz mowilam, ze ty bedziesz miala swoja dzidzie!
    Bursztynku zal mi Cie, ze tak sie meczysz z ta praca, to naprawde niemile pisac cos na sile, bez weny tworczej, no ale mam nadzieje ze po spacerku natchnienia jednak dostaniesz!
    Kara bardzo przykro mi z powodu mamy, rak to straszna choroba i niestety w dzisiejszych czasam bardzo popularna, ale tez leki juz skuteczniejsze wiec nie trac nadziei i badz dobrej mysli! Dbaj o Was.
    Promyczku ja palilam jakos tako pod koniec szczoly sredniej i na studiach, palilam dwie paczki dziennie, ale ja nigdy sie nie nauczylam zaciagac i bardzo sie zle czulam jak palilam, bylam ciagle zmeczona, wchodzenie po schodach mnie bardzo meczylo, nie mowiac juz o porannej chrypce i kaszlu, okropienstwo. Naszczescie jednego ranka po imprezie poprostu powiedzialam, ze nie bede sie dluzej meczyc z tym cholerstwem i jeszcze na to kasy wydawac i rzucilam z dnia na dzien, tez przytylam pewnie z jakies 10 kilo, ale o to sie nie mart bo to zrzucisz, ze nawet sie nie obejrzysz, a naprawde warto bo poprawa samopoczucia po rzuceniu jest niesamowita.
    Blondynka gratuluje drugiej kreseczki!!!
    U mnie nadal plamienie, tempka stoi, ale pewnie dzis sie @ rozkreci.
    Milego dnia Wam zycze!

grosza, inessa, Bursztyn, promyk, samira, Panda lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://dzieci.pl/kat,1033565,title,Dziecko-urodzilo-sie-w-nienaruszonym-worku-owodniowym,wid,15709725,wiadomosc.html?smgputicaid=610ba0
    :)

inessa, Jolka76, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 7 czerwca 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesamowita historia tej dzieciny Grosza! Przynajmniej przyjscie na swiat nie bylo dla niego takim szokiem!

grosza, inessa lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blondynka wrote:
    no i mnie namóiłaś i zrobiłam.
    I jest kreska, ale taka jaśniuteńka, a raczej cień.

Kochana będziesz jutro robić teścior rano ?Cień cienia do dobry znak :) czekamy na wieści :)

inessa lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam dziś o gina - owulacja była wszystko piknie i ładnie 17-18 ide do szpitala umówić badanko hsg :)

inessa, Bursztyn, iza37, samira, angela lubią tę wiadomość

‹‹ 565 566 567 568 569 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ