35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Iness, mam taką nadzieje ze potwierdzi ze jest wszystko ok z tymi wynikami, ale co z tegi jak ciaży nie widac
CO do Twoich objawów, u mnie było podobnie, głownie łuszczenie i jakby liszaje i do tego mega zaczerwienienie. Odstawiłam wszystkie kosmetyki jakie miałam i przemywałam twarz siemię lnianym tzn tym kisielem, a teraz zakupiłam żywe mydło w płynie, tak żywe mydło - i lepszegp produktu do mycia buz nie widziałam. Mojej znajomej pomogła masc kalias czy jakoś tak.inessa lubi tę wiadomość
-
słuchajcie pisałam Wam już, że lekarz jest po ciężkiej chorobie i trzęsą mu się ręce
to straszne ale usg transvag. jest całkiem przyjemnehahahha
inessa, marynka, iza37, promyk, samira, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUśmiałam się. Mój jest już starszy, ale ręka mu się nie trzęsie...
Reni wrote:słuchajcie pisałam Wam już, że lekarz jest po ciężkiej chorobie i trzęsą mu się ręce
inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni ale co Ci powiedział zwłaszcza na temat wyników?
Ja chodizłam też do takiego ale mnie bolało dobrze,że Ci było dobrze
Slash dzięki kochana za podpowiedź choć ja myję w samej wodzie twarz bo tam mam najwiecej i potem na rekach oraz na udach. Staram się nie myć tymi płynami, mydłami i odżywkami bo wtedy jeszce gorzej jest. -
Reni wrote:słuchajcie pisałam Wam już, że lekarz jest po ciężkiej chorobie i trzęsą mu się ręce
inessa, Reni, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No tak..grunt to się ustawić - i się będzie tłumaczyć, że owulka nie wiadomo kiedy...że to , że tamto - mąż będzie płacić - a ona będzie wypatrywać jajka..co dwa dni przez pół miesiąca..u "niby" schorowanego gina
Reni, inessa, promyk, samira lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bozia hahahhahahaahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahha
za tydzień Reni idzie na monitoringinessa lubi tę wiadomość
-
Zywe mydło naprawdę ci polecam zaplaciłam 25 zł ale na długo mi starcza i nie podrażnia, a wszystko mnie podrazniało dozłownie wszystko.
Jejciu jak ja się cieszę ze niektore z Was są zafasolkowane.
A powiedzcie mi przy owulacji to temp wzrasta czy opada bo ja juz zgłupiałam. -
slash wrote:Zywe mydło naprawdę ci polecam zaplaciłam 25 zł ale na długo mi starcza i nie podrażnia, a wszystko mnie podrazniało dozłownie wszystko.
Jejciu jak ja się cieszę ze niektore z Was są zafasolkowane.
A powiedzcie mi przy owulacji to temp wzrasta czy opada bo ja juz zgłupiałam.
slash a gdzie się kupuje takie mydło? pierwszy raz o czymś takim słyszę
jak jest owu to jest jednodniowy spadek temp a potem rośnie -
nick nieaktualny
-
Ciesze sie Renia, ze Twoje wyniki w normie a to co nie, mozna zbic. Szczescie masz z tym ginem, ja mam mlodego, mowia Meksykanki, ze on bardzo przystojny, ale one maja inny gust niz ja, bo tu czym czlowiek bielszy tym przystojniejszy, a dla mnie to zupelnie odwrotnie!
Ja dzis oficialnie chyba rozpoczynam nowy cykl, mowie chyba bo zawsze mam problemy z tym zeby odroznic czy to jeszcze plamienie czy juz krwawienie, ale ze sie nasililo wiec zaznaczylam nowy cykl.
Milego popoludnia!inessa, samira, Panda lubią tę wiadomość
-
a ja dzis drugi dzien kiedy mierzyłam temp i był włąsnie spadek w porównaniu do wczorajszej, ciekawe cyz jutro wzrosnie. Ale paprotek na mikroskopie dzis nadal nie było. Oj ten miesiac to będe się sama na sobie uczyc. Trochę załuję ze wczesniej nie zaczełąm mierzyc temp, juz bym znała swój organizm troszke. A gin mi mówiłą zebym zaczełą mierzyc.
inessa, Panda lubią tę wiadomość
-
Slash mierzenie naprawde pomaga, bo wiesz co i jak, ja tez tego nie robilam, zaczelam w zeszlym miesiacu dopiero i zaluje, no ale teraz bede mierzyc chociaz staranka w tym miesiacu nie bedzie, odpoczywam przed wakacjami!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 20:03
inessa, Panda lubią tę wiadomość
-
slash wrote:a ja dzis drugi dzien kiedy mierzyłam temp i był włąsnie spadek w porównaniu do wczorajszej, ciekawe cyz jutro wzrosnie. Ale paprotek na mikroskopie dzis nadal nie było. Oj ten miesiac to będe się sama na sobie uczyc. Trochę załuję ze wczesniej nie zaczełąm mierzyc temp, juz bym znała swój organizm troszke. A gin mi mówiłą zebym zaczełą mierzyc.
mimo wszystko warto mierzyć po pół roku poznałam już swój organizm na tyle żeby wiedzieć kiedy będzie +/- @ i mogę planować wypadyinessa, Panda lubią tę wiadomość