X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Iness, mam taką nadzieje ze potwierdzi ze jest wszystko ok z tymi wynikami, ale co z tegi jak ciaży nie widac :(
    CO do Twoich objawów, u mnie było podobnie, głownie łuszczenie i jakby liszaje i do tego mega zaczerwienienie. Odstawiłam wszystkie kosmetyki jakie miałam i przemywałam twarz siemię lnianym tzn tym kisielem, a teraz zakupiłam żywe mydło w płynie, tak żywe mydło - i lepszegp produktu do mycia buz nie widziałam. Mojej znajomej pomogła masc kalias czy jakoś tak.

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie pisałam Wam już, że lekarz jest po ciężkiej chorobie i trzęsą mu się ręce
    to straszne ale usg transvag. jest całkiem przyjemne ;-) hahahha

inessa, marynka, iza37, promyk, samira, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uśmiałam się. Mój jest już starszy, ale ręka mu się nie trzęsie...
    Reni wrote:
    słuchajcie pisałam Wam już, że lekarz jest po ciężkiej chorobie i trzęsą mu się ręce

inessa, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ale co Ci powiedział zwłaszcza na temat wyników?
    Ja chodizłam też do takiego ale mnie bolało dobrze,że Ci było dobrze :P
    Slash dzięki kochana za podpowiedź choć ja myję w samej wodzie twarz bo tam mam najwiecej i potem na rekach oraz na udach. Staram się nie myć tymi płynami, mydłami i odżywkami bo wtedy jeszce gorzej jest.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Reni Ty to masz szczęście...nawet se gina odpowiednio dobrałaś....żebyś tylko nie symulowała choroby i nie latała do niego co dwa tygodnie...:)

inessa, Reni, polarmiś lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia hahahhahahaahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahha
    za tydzień Reni idzie na monitoring :P

Reni, samira lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 15:14

inessa, promyk, samira, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak..grunt to się ustawić - i się będzie tłumaczyć, że owulka nie wiadomo kiedy...że to , że tamto - mąż będzie płacić - a ona będzie wypatrywać jajka..co dwa dni przez pół miesiąca..u "niby" schorowanego gina ;)

Reni, inessa, promyk, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bozia hahahhahahaahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahha
    za tydzień Reni idzie na monitoring :P
    gdzie za tydzień już we wtoreczek mhhmm....

inessa lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni to wygląda na krótką piłkę u Ciebie...zbije CI prolaktynę i za dwa miechy będziesz zafasolkowana...

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia mam taką nadzieję
    no chyba, że wkurwy będę łapac to znowu mi skoczy haha

• slash Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zywe mydło naprawdę ci polecam zaplaciłam 25 zł ale na długo mi starcza i nie podrażnia, a wszystko mnie podrazniało dozłownie wszystko.
    Jejciu jak ja się cieszę ze niektore z Was są zafasolkowane.
    A powiedzcie mi przy owulacji to temp wzrasta czy opada bo ja juz zgłupiałam.

klz98u696p33kjce.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Zywe mydło naprawdę ci polecam zaplaciłam 25 zł ale na długo mi starcza i nie podrażnia, a wszystko mnie podrazniało dozłownie wszystko.
    Jejciu jak ja się cieszę ze niektore z Was są zafasolkowane.
    A powiedzcie mi przy owulacji to temp wzrasta czy opada bo ja juz zgłupiałam.

slash a gdzie się kupuje takie mydło? pierwszy raz o czymś takim słyszę
    jak jest owu to jest jednodniowy spadek temp a potem rośnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni super a na stresa meliska :P
    a lekarz młody :P

• slash Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://emgreen.pl/24,mydlo-w-plynie-poj.-500-ml.html
    ja kupiłam w aptece, na stronie są podane adresy albo można zamówic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2013, 10:09

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie to starszy pan po udarze
    dobry lekarz

• Jolka76 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciesze sie Renia, ze Twoje wyniki w normie a to co nie, mozna zbic. Szczescie masz z tym ginem, ja mam mlodego, mowia Meksykanki, ze on bardzo przystojny, ale one maja inny gust niz ja, bo tu czym czlowiek bielszy tym przystojniejszy, a dla mnie to zupelnie odwrotnie!
    Ja dzis oficialnie chyba rozpoczynam nowy cykl, mowie chyba bo zawsze mam problemy z tym zeby odroznic czy to jeszcze plamienie czy juz krwawienie, ale ze sie nasililo wiec zaznaczylam nowy cykl.
    Milego popoludnia!

inessa, samira, Panda lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis drugi dzien kiedy mierzyłam temp i był włąsnie spadek w porównaniu do wczorajszej, ciekawe cyz jutro wzrosnie. Ale paprotek na mikroskopie dzis nadal nie było. Oj ten miesiac to będe się sama na sobie uczyc. Trochę załuję ze wczesniej nie zaczełąm mierzyc temp, juz bym znała swój organizm troszke. A gin mi mówiłą zebym zaczełą mierzyc.

inessa, Panda lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash mierzenie naprawde pomaga, bo wiesz co i jak, ja tez tego nie robilam, zaczelam w zeszlym miesiacu dopiero i zaluje, no ale teraz bede mierzyc chociaz staranka w tym miesiacu nie bedzie, odpoczywam przed wakacjami!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2013, 20:03

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    a ja dzis drugi dzien kiedy mierzyłam temp i był włąsnie spadek w porównaniu do wczorajszej, ciekawe cyz jutro wzrosnie. Ale paprotek na mikroskopie dzis nadal nie było. Oj ten miesiac to będe się sama na sobie uczyc. Trochę załuję ze wczesniej nie zaczełąm mierzyc temp, juz bym znała swój organizm troszke. A gin mi mówiłą zebym zaczełą mierzyc.

mimo wszystko warto mierzyć po pół roku poznałam już swój organizm na tyle żeby wiedzieć kiedy będzie +/- @ i mogę planować wypady ;-)

‹‹ 567 568 569 570 571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ