X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale to bylo bardzo sluszne podsumowanie :)

Noo wiesz myślałam ,że wyszło ,że niby ja w to wierze :P i sie tego trzymam jak ten topiący się ;)

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Noo wiesz myślałam ,że wyszło ,że niby ja w to wierze :P i sie tego trzymam jak ten topiący się ;)
    nawet gdyby wyszlo, to nie masz sie czego wstydzic 07icon_smile4.gif

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Adasia do łóżeczka bez poduszki i pośpisz :P
    Poduszka jest moja, nie jego. On podpelza do mne z cicha pek. ;-) W osobnym lozeczku to bym chyba oszlala wstajac co 1,5 godziny na karmienie...

Iwone, kkisia, Mega, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nawet gdyby wyszlo, to nie masz sie czego wstydzic 07icon_smile4.gif
    Nie żartuj Burszta..Bo se ze strachu założe normalnie czerwona wstążeczke ,żeby mnie kto nie zauroczył albo nie daj Boze przeklnął na wieki :)

Mega, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • barbi Nowa

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem tu nowa, mam 36 lat i to moj 4 cykl o staranie sie o drugie dziecko. Troche sie denerwuje bo za pierwszym razem bardzo szybko zaszlam w ciaze, potem tzn. kilka miesiecy temu zaczelismy z mezem starania o drdziecko iteszybko, juz w drugim cyklu sie udalo, niestety moje szczescie nie trwalo dlugo, bo po kilku tygodniach poronilam i teraz juz od 3 cykli sie staramy i nic... Nie wiem czy wszystko ok, czy powinnam sobie zrobic jakies szczegolowe badania czy narazie nie panikowac i zaczekac kilka kolejnych cykli.
    Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie :)

Iwone, gretka, kkisia, peppapig, Mega, moremi, anna maria, dorbie, macduska, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

barbi
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    co innego dla żartu otworzyć stronę 7000, a co innego z głęboką wiarą pielgrzymować 7000 tys. km, że by se usiąść na stołeczku...:)

kapturnica, caffe, gretka, kkisia, Reni, Mega, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    barbi witaj - znasz trochę nasz wątek - czy tak od strzała zaczynasz?

Mega lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hmm, a gdyby go tak przywiazac? albo chociaz kolderke na plasko przy rogach?

bo co- jakbys nie zauwazyla, to moglby sie udusic? http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/stress-onion-head-emoticon.gif
    Jakby sie wtarabanil dziobem w poduche i lezal tak dlugo, to kto go wie? Z brzucha na plecy jeszcze sie nie odwroci, jak lezy plasko. A na raczkach nie nie podeprze, bo miekko w lozku.
    Jakies ograniczniki mu chyba zaloze, zeby nie mogl robic pelnego obrotu. Barierke z kocyka albo co.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 11:09

Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    co innego dla żartu otworzyć stronę 7000, a co innego z głęboką wiarą pielgrzymować 7000 tys. km, że by se usiąść na stołeczku...:)
    jesli z gleboka wiara to na pewno sie uda :)
    P.S. gdzie ten stoleczek maja? 07icon_smile4.gif

Bozia3, kapturnica, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Poduszka jest moja, nie jego. On podpelza do mne z cicha pek. ;-) W osobnym lozeczku to bym chyba oszlala wstajac co 1,5 godziny na karmienie...
    Pusur - mój śpi w łóżeczku, ale on się budzi tylko raz o 3 w nocy. Potem o 6.00 i o tej 6.00 biorę go do łóżka - mój się nie obraca, ale za to zjeżdza z poduszki i kilka razy znalazłam go już w nogach w całości pod kołdrą - też się boję, żeby się nie udusil...ale może te dzieci jakoś mają instynkt i dadzą radę?

Ja się zaczynam niepokoić, że mój śpi za duzo...zasypia około 22.00 i śpi do 9.30 (dwie pobudki krótkie na karmienie) potem o 11.00 drzemka godzinna, potem śpi od 14.00 - do 17.00 (dwa ostatnie dni spał do 18.00) potem drzemka pół godzinna w okolicach 20.00....mnie się to bardzo podoba..., ale czy to normalne? :)

Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jesli z gleboka wiara to na pewno sie uda :)
    P.S. gdzie ten stoleczek maja? 07icon_smile4.gif
    ty zacznij najpierw od nowenny...sama jestem ciekawa efektu...jak dasz radę wytrzymać to pomyślimy o krzesełkach..;)

kapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ty zacznij najpierw od nowenny...sama jestem ciekawa efektu...jak dasz radę wytrzymać to pomyślimy o krzesełkach..;)
    a skad wiesz, czy juz nie zaczelam ? :) a krzeselko nowennie w niczym nie przeszkadza :)
    a najbardziej smialabym sie wtedy, gdyby np. rzeczywiscie zadzialalo. Oczywiscie wtedy- najpierw szystkie by powiedzialy publicznie ze mezowi pewnie sie spermiki poprawily albo to albo tamto itd. itp. A niepublicznie- kazda zaczelaby jechac z nowenna- tylko oczywisie zadna by sie do tego nieprzyznala :)

Mega, kapturnica, EwaT, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • barbi Nowa

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, tak od strzala zaczynam bo przyznam sie ze tylko poczatkowe wiadomosci przeczytalam. Jesli ktoras moglaby mi doradzic, moze tez jestescie w podobnej sytuacji. Bardzo chcialabym miec drugie dziecko i byc moze to moj blad ze za bardzo chce i nie wychodzi...

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

barbi
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    no co Ty, już sobą dajesz manipulować? co będzie za kilka lat :D

Bursztyn, Pusurek, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    no co Ty, już sobą dajesz manipulować? co będzie za kilka lat :D
    cos w tym jest...wlasnie doszlam do wniosku ze moj pies mna manipuluje....

Iwone, Mega, moremi, kapturnica, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a skad wiesz, czy juz nie zaczelam ? :) a krzeselko nowennie w niczym nie przeszkadza :)
    a najbardziej smialabym sie wtedy, gdyby np. rzeczywiscie zadzialalo. Oczywiscie wtedy- najpierw szystkie by powiedzialy publicznie ze mezowi pewnie sie spermiki poprawily albo to albo tamto itd. itp. A niepublicznie- kazda zaczelaby jechac z nowenna- tylko oczywisie zadna by sie do tego nieprzyznala :)
    ja bym się przyznała na pewno - i powiem CI szczerze, że gdybym się teraz starała - to kto wie, czy nie zaczęłabym tej nowenny. Wtedy jeszcze nie znałam tego sposobu - a próbowałam wszystkiego...Skoro piłam zioła Sroki i polewałam se piczkinsa sodą - to pewnie nowenna też by była...:) (Dobrze, że nie miałam dostępu do zapłodnionych jaj...);)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 11:20

caffe, Bursztyn, gretka, kkisia, Mega, moremi, EwaT, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    barbi wrote:
    Witaj, tak od strzala zaczynam bo przyznam sie ze tylko poczatkowe wiadomosci przeczytalam. Jesli ktoras moglaby mi doradzic, moze tez jestescie w podobnej sytuacji. Bardzo chcialabym miec drugie dziecko i byc moze to moj blad ze za bardzo chce i nie wychodzi...
    Tutaj dziewczyny bardzo pomagają - ale jednocześnie to wątek taki trochę o wszystkim - i dużo tu żartów i czepiania się..:) przyglądniesz się, czy Ci to odpowiada - jeśli tak -to pewnie zostaniesz z nami i będziemy wszyscy działać razem...:)

Bursztyn, caffe, Mega, moremi, Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja bym się przyznała na pewno - i powiem CI szczerze, że gdybym się teraz starała - to kto wie, czy nie zaczęłabym tej nowenny. Wtedy jeszcze nie znałam tego sposobu - a próbowałam wszystkiego...Skoro piłam zioła Sroki i polewałam se piczkinsa sodą - to pewnie nowenna też by była...:) (Dobrze, że nie miałam dostępu do zapłodnionych jaj...);)

jeszcze mi soda w takim razie zostala... ;)

Mega, moremi, EwaT, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Pusur - mój śpi w łóżeczku, ale on się budzi tylko raz o 3 w nocy. Potem o 6.00 i o tej 6.00 biorę go do łóżka - mój się nie obraca, ale za to zjeżdza z poduszki i kilka razy znalazłam go już w nogach w całości pod kołdrą - też się boję, żeby się nie udusil...ale może te dzieci jakoś mają instynkt i dadzą radę?

Ja się zaczynam niepokoić, że mój śpi za duzo...zasypia około 22.00 i śpi do 9.30 (dwie pobudki krótkie na karmienie) potem o 11.00 drzemka godzinna, potem śpi od 14.00 - do 17.00 (dwa ostatnie dni spał do 18.00) potem drzemka pół godzinna w okolicach 20.00....mnie się to bardzo podoba..., ale czy to normalne? :)
    Bozia, sama dobrze wiesz, ze nie ma takich dzieci, ktore tyle spia... ;-)
    Moze Kajtek tak ma, ze potrzebuje tyle snu. Sa dzieciaki, ktore sypiaja i sa te forumowe, co nie sypiaja. ;-) To sie pewnie w ciagu tego 1 roku jeszcze z 5 razy zmieni. Mi corka jadla w nocy tak samo jak Adas, ale w dzien spala jak Kajtek.
    Na razie masz dobrze, wiec sie ciesz tym co masz. Zakladam, ze za 3 miechy, jak zacznie siadac i bedzie sie duzo w okolo dzialo, to nie bedzie juz tak wesolo. ;-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    barbi wrote:

oj tam barbi kazda chce ;)
    przepis jest prosty- zaczac musisz od wpisania posta na 6000 stronie (pierwsza osoba ma gwarancje zajscia przed swietami).. jak to nie pomoze to znaczy, ze wierzylas za slabo i za kare musisz pojechac do wanny w pompejach. Nie, czekaj, odmowic nowenne jakas (musisz znalesc jaka, to bylo mniej wiecej 64 strony temu). Jak nowenna nie pomoze, to wtedy musisz zainwestowac w swiete krzeslo, chyba w Ikea tez powinni miec, w koncu maja tam wszytko.
    Jak to wszytko nic nie da to mozna sprobowac seksu, albo zdiagnozowania u lekarza, ale to juz tzw 'last resort'..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:02

caffe, peppapig, Pusurek, kkisia, Reni, gretka, Bozia3, Mega, moremi, kapturnica, gosia7122, Simba, HappyJo, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 5826 5827 5828 5829 5830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ