35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę, nie nadążam za czytaniem Was
za mało czasu.
Ale mam pytanie - czy są jakieś sposoby (w sensie, co jeść,a czego nie), żeby uzasadowić środowisko w pochwie?
Będę b.wdzięczna za podpowiedzi
Mega, peppapig, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
alkalizujaca ogolnie na organizm dzialaja sproszkowane zdzbla jeczmienia (Barley grass powder) maja tez duzo wit. i mineralow.HappyJo wrote:Kurczę, nie nadążam za czytaniem Was
za mało czasu.
Ale mam pytanie - czy są jakieś sposoby (w sensie, co jeść,a czego nie), żeby uzasadowić środowisko w pochwie?
oczywiscie do picia nie do "wlewu"
peppapig, Mega, SolarPolar, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boszzz laski bo za chwile sie okaże ,że trza se bedzie i piczke wyparzac coby sie spermiszony nie trułyBursztyn wrote:Bozia jest expertka od sodowych wlewow

Bozia To jak sie mam polewac ta sodą???Mam se wlewki dowcipne robic
paszczakin, peppapig, kkisia, Iwone, Mega, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
poczytaj sobie watki o wspomagaczach, o badaniach...my tam zbierałyśmy info przez wiele miesięcy własnych doświadczeń - będzie Ci łątwiej bez pośpiechu ogarnąc temat..HappyJo wrote:Kurczę, nie nadążam za czytaniem Was
za mało czasu.
peppapig, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczaku pierwsza tura pierogow zrobiona

To o ktorej bedziesz ?
A i sa to pierogi giganty
Poprosilam mlodego co by i porobil kulki z faszu , to j pozniej szybciutko zrobie
No i zrobil kule nie kullki
Wiec teraz zamast 2 lub 3 jest jeden wielki
kapturnica, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tak kapta - robisz roztwór sody z wodą letnią - już nie pamiętam proporcji (są chyba w wątku wspomagacze)...i kilka minut przed bzykosercami wstrzykujesz sobie do środka strzykawką.....chodzi o niekorzystne środowisko dlal spermiszonów - jeśli tak jest - soda moze pomockapturnica wrote:Boszzz laski bo za chwile sie okaże ,że trza se bedzie i piczke wyparzac coby sie spermiszony nie truły

Bozia To jak sie mam polewac ta sodą???Mam se wlewki dowcipne robic
Bursztyn, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Paszczaku pierwsza tura pierogow zrobiona

To o ktorej bedziesz ?
A i sa to pierogi giganty
Poprosilam mlodego co by i porobil kulki z faszu , to j pozniej szybciutko zrobie
No i zrobil kule nie kullki
Wiec teraz zamast 2 lub 3 jest jeden wielki
dzizus kisia przestan, bo mi slina na klawiature kapie.. zara ide do PL sklepu po chleb i buraki, to moze i twarog wezme, zrobie sobe sam farsz do tych ruskich i zassam
Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaa to działa na zasadzie... conceive żeluBozia3 wrote:tak kapta - robisz roztwór sody z wodą letnią - już nie pamiętam proporcji (są chyba w wątku wspomagacze)...i kilka minut przed bzykosercami wstrzykujesz sobie do środka strzykawką.....chodzi o niekorzystne środowisko dlal spermiszonów - jeśli tak jest - soda moze pomoc
Słyszałam też o mocy białka jaja kurzego,prawda to?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
a ja też dziś robię buraczki na ciepło do tego mielone z cebulką i ziemniaczki puree. ...paszczakin wrote:dzizus kisia przestan, bo mi slina na klawiature kapie.. zara ide do PL sklepu po chleb i buraki, to moze i twarog wezme, zrobie sobe sam farsz do tych ruskich i zassam

edit: buraki....cebulą.....ziemniaki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:11
paszczakin, kkisia, SolarPolar, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość