35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę, nie nadążam za czytaniem Was
za mało czasu.
Ale mam pytanie - czy są jakieś sposoby (w sensie, co jeść,a czego nie), żeby uzasadowić środowisko w pochwie?
Będę b.wdzięczna za podpowiedziMega, peppapig, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:Kurczę, nie nadążam za czytaniem Was
za mało czasu.
Ale mam pytanie - czy są jakieś sposoby (w sensie, co jeść,a czego nie), żeby uzasadowić środowisko w pochwie?
Będę b.wdzięczna za podpowiedzi
oczywiscie do picia nie do "wlewu"peppapig, Mega, SolarPolar, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Bozia jest expertka od sodowych wlewow
Bozia To jak sie mam polewac ta sodą???Mam se wlewki dowcipne robicpaszczakin, peppapig, kkisia, Iwone, Mega, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
HappyJo wrote:Kurczę, nie nadążam za czytaniem Was
za mało czasu.
Będę b.wdzięczna za podpowiedzipeppapig, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczaku pierwsza tura pierogow zrobiona
To o ktorej bedziesz ?
A i sa to pierogi giganty
Poprosilam mlodego co by i porobil kulki z faszu , to j pozniej szybciutko zrobie
No i zrobil kule nie kullki
Wiec teraz zamast 2 lub 3 jest jeden wielkikapturnica, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Boszzz laski bo za chwile sie okaże ,że trza se bedzie i piczke wyparzac coby sie spermiszony nie truły
Bozia To jak sie mam polewac ta sodą???Mam se wlewki dowcipne robicBursztyn, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Paszczaku pierwsza tura pierogow zrobiona
To o ktorej bedziesz ?
A i sa to pierogi giganty
Poprosilam mlodego co by i porobil kulki z faszu , to j pozniej szybciutko zrobie
No i zrobil kule nie kullki
Wiec teraz zamast 2 lub 3 jest jeden wielki
dzizus kisia przestan, bo mi slina na klawiature kapie.. zara ide do PL sklepu po chleb i buraki, to moze i twarog wezme, zrobie sobe sam farsz do tych ruskich i zassamMega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:tak kapta - robisz roztwór sody z wodą letnią - już nie pamiętam proporcji (są chyba w wątku wspomagacze)...i kilka minut przed bzykosercami wstrzykujesz sobie do środka strzykawką.....chodzi o niekorzystne środowisko dlal spermiszonów - jeśli tak jest - soda moze pomoc
Słyszałam też o mocy białka jaja kurzego,prawda to?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dzizus kisia przestan, bo mi slina na klawiature kapie.. zara ide do PL sklepu po chleb i buraki, to moze i twarog wezme, zrobie sobe sam farsz do tych ruskich i zassam
edit: buraki....cebulą.....ziemniaki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:11
paszczakin, kkisia, SolarPolar, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość