35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Polecam na płodność i poczęcie bylicę, szczególnie z siedmiu miedz zebraną.
bryWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:18
peppapig, paszczakin, Bozia3, Mega, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Greta witaj w klubie ja tez zajebalam i se nie nazbierałam
Renek podziel sie ...
Poza tym tys juz zapylona nie tzra Ci....Łoddej potrzebującejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:26
Mega, kkisia, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam zajebisty humor od rana..mm...muszę być dziś aktywna na forum co by się też na 6000 stronice zalapać
normalnie chyba te! Dni nadchodzą bo dość że uhahana od rana to jeszcze podekscytowana edith:podniecona! A dzie tam do wieczora!?
a wy tu o buraczkach.....paszczakin, caffe, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:a wy tu o buraczkach.....
buraczki sa bogate w zelazo, czeba jesc
ja na cieplo robie najprosciej jak sie da- gotowane buraki tre do gara, sol, smietana kwasna (sporo) i cytryna. I podgrzewam mieszjac. Jak dobre buraki to juz nic wiecej nie trzeba, jak liche, to trzeba czyms doslodzic..
peppapig, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:A ja mam zajebisty humor od rana..mm...muszę być dziś aktywna na forum co by się też na 6000 stronice zalapać
normalnie chyba te! Dni nadchodzą bo dość że uhahana od rana to jeszcze podekscytowana edith:podniecona! A dzie tam do wieczora!?
a wy tu o buraczkach.....
co sie czepiasz buraczkow- maja antocyjany jak czerwone wytrawne i kwas foliowyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:31
Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:buraczki sa bogate w zelazo, czeba jesc
ja na cieplo robie najprosciej jak sie da- gotowane buraki tre do gara, sol, smietana kwasna (sporo) i cytryna. I podgrzewam mieszjac. Jak dobre buraki to juz nic wiecej nie trzeba, jak liche, to trzeba czyms doslodzic..Mega lubi tę wiadomość
-
ale własnie o to chodzi, że to samej trzeba oblecieć 7 miedz i samej zebrać
trudno musisz czekać do wakacjikapturnica wrote:Greta witaj w klubie ja tez zajebalam i se nie nazbierałamRenek podziel sie ...
Poza tym tys juz zapylona nie tzra Ci....Łoddej potrzebującejkapturnica, caffe, Mega, kkisia, HappyJo, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ale własnie o to chodzi, że to samej trzeba oblecieć 7 miedz i samej zebrać
trudno musisz czekać do wakacji
niestety wakacje to mam teraz i aura sie nie chce dostosowac a byloby jak znalazl....Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
kapturnica wrote:Bozia powiedz Ty mi jak robisz buraczki na ciepełło??? Bo mi kurna nie wychodza
Cos chujkowo chyba robie
kapturnica, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:gotuję w całości z godzinę - potem zimne obieram, ścieram na tarce jak do placków ziemniaczanych, albo w thermomixie jak mi się śpieszy. Robię zasmażkę - masło z mąką i do buraczków - do tego sól, pieprz, cytryna lub ocet, troszkę cukru. Wolę wersję z zasmażką - nie lubię ze śmietaną - ale to są już różne wersje