35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:a skad wiesz, czy juz nie zaczelam ?
a krzeselko nowennie w niczym nie przeszkadza
a najbardziej smialabym sie wtedy, gdyby np. rzeczywiscie zadzialalo. Oczywiscie wtedy- najpierw szystkie by powiedzialy publicznie ze mezowi pewnie sie spermiki poprawily albo to albo tamto itd. itp. A niepublicznie- kazda zaczelaby jechac z nowenna- tylko oczywisie zadna by sie do tego nieprzyznala
tylko nie rownoczesnie nowenne z stoleczkiem bo nie bedzie wiadomo co skuteczneBozia3, moremi, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Pusurek wrote:Bozia, sama dobrze wiesz, ze nie ma takich dzieci, ktore tyle spia...
Moze Kajtek tak ma, ze potrzebuje tyle snu. Sa dzieciaki, ktore sypiaja i sa te forumowe, co nie sypiaja.To sie pewnie w ciagu tego 1 roku jeszcze z 5 razy zmieni. Mi corka jadla w nocy tak samo jak Adas, ale w dzien spala jak Kajtek.
Na razie masz dobrze, wiec sie ciesz tym co masz. Zakladam, ze za 3 miechy, jak zacznie siadac i bedzie sie duzo w okolo dzialo, to nie bedzie juz tak wesolo.Pusurek, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Planujesz wycieczkę?
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja bym się przyznała na pewno - i powiem CI szczerze, że gdybym się teraz starała - to kto wie, czy nie zaczęłabym tej nowenny. Wtedy jeszcze nie znałam tego sposobu - a próbowałam wszystkiego...Skoro piłam zioła Sroki i polewałam se piczkinsa sodą - to pewnie nowenna też by była...
(Dobrze, że nie miałam dostępu do zapłodnionych jaj...)
faken, a ta soda to do czego? chyba powinnam byla to i zaplodnione jajka umiescic w instrukcji dla barbi, Sroke i pasek sw Dominika tez, tylko w jakiej kolejnosci?!Mega, gretka, moremi, kapturnica, peppapig, kkisia, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:oj tam barbi kazda chce
przepis jest prosty- zaczac musisz od wpisania posta na 6000 stronie (pierwsza osoba ma gwarancje zajscia przed swietami).. jak to nie pomoze to znaczy, ze wierzylas za slabo i za kare musisz pojechac do wanny w pompejach. Nie, czekaj, odmowic nowenne jakas (musisz znalesc jaka, to bylo mniej wiecie 64 strony temu). Jak nowenna nie pomoze, to wtedy musisz zainwestowac w swiete krzeslo, chyba w Ikea tez powinni miec, w koncu maja tam wszytko.
Jak to wszytko nic nie da to mozna sprobowac seksu, albo zdiagnozowania u lekarza, ale to juz tzw 'last resort'..Bozia3, Mega, moremi, kapturnica, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
jak to nie ma wanny, musza miec wanne.. jakby sie oni po tym calym syfie po smieciach umyli?
poza tym poprawilam ten krok, ze to w sumie nie to, tylko nowenna, wiec sie nie czepia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 11:36
Mega, moremi, kapturnica, kkisia, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj barbi
Paszczaku ty tu dziewczyny nie strasz!
Ja polecamp tak coby czasu nie marnować to trza badania porobić progesteron może byc za niski,prolaktyna za wysoka,też tarczycowe są ważne..polecam temat badania
No i trzeba pomóc ginowi tak się wyszkolić by wiedzieć o zaciazeniu wszystko jak my tu,praktycznie i teoretycznie
Czasami brakuje tylko szczęścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 11:36
paszczakin, Mega, moremi, caffe, kkisia, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:oj tam barbi kazda chce
przepis jest prosty- zaczac musisz od wpisania posta na 6000 stronie (pierwsza osoba ma gwarancje zajscia przed swietami).. jak to nie pomoze to znaczy, ze wierzylas za slabo i za kare musisz pojechac do wanny w pompejach. Nie, czekaj, odmowic nowenne jakas (musisz znalesc jaka, to bylo mniej wiecie 64 strony temu). Jak nowenna nie pomoze, to wtedy musisz zainwestowac w swiete krzeslo, chyba w Ikea tez powinni miec, w koncu maja tam wszytko.
Jak to wszytko nic nie da to mozna sprobowac seksu, albo zdiagnozowania u lekarza, ale to juz tzw 'last resort'..u
paszczakin, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:faken, a ta soda to do czego? chyba powinnam byla to i zaplodnione jajka umiescic w instrukcji dla barbi, Sroke i pasek sw Dominika tez, tylko w jakiej kolejnosci?!
Mega, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jak to nie ma wanny, musza miec wanne.. jakby sie oni po tym calym syfie po smieciach umyli?
poza tym poprawilam ten krok,ze to w sumienie to, tylko nowenna, wiec sie nie czepia!
syf ze smieci to w Neapolu samymMega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no to saama widzisz
musisz tylko zapytac Iwcie gdzie to krzeselko, bo ona ze mna raczej nie rozmawia
IWCIA! Do raportu!gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość