35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak wlasnie wyrazil sie moj lekarzReni wrote:jak goni? gdzie?
Gonić to Cię może wściekły pies albo biegunka do toalety a Ty moja droga masz jeszcze chwilę
Motto Naszego forum jakie jest? kto przypomni?
"eee, to duzo czasu jeszcze jest, tak spokojnie do 45 roku albo i dalej
"
przypominam
nick nieaktualny, Reni, gosia7122, Viola, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja beta pobrana ok. 18 dni po owulacji to 188,90
To dobrze?????????????????????
Nie rozumiem tych norm..... nie jest napisane czy to tydzień ciąży czy tydzień od owulacji?????
0,2-1 tydz.: 5-50 mIU/ml
1-2 tydz.: 50-500 mIU/ml
2-3 tydz.: 100-5 000 mIU/ml
3-4 tydz.: 500-10 000 mIU/ml
4-5 tydz.: 1 000-50 000 mIU/ml
5-6 tydz.: 10 000-100 000 mIU/ml
6-8 tydz.: 15 000-200 000 mIU/ml
2-3 miesiac: 10 000-100 000 mIU/ml
Kobiety nie bedace w ciazy:
Wczesna ciaza:
Ciaza:
<0,2 mlU/ml
5 - 50 mlU/ml
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Czesc Kasiu
. Dziewczyny a co powiecie na taki dowcip: malzenstwo przechodzi przez galerie. Kobieta zatrzymuje sie przed wystawa i podziwia sukienke. Glosno mowi jak by w niej wygladala sexi, maz na to -dla takiego kombajna to nie ma rozmiarowki. Nadchdzi wieczor. Maz delikatnie dobiera sie do zonki, a on mu na to dla jednego klosa nie chce mi sie odpalac kombajna
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Panda lubią tę wiadomość
Promyk -
Ja jestem również 71 ,jestem po dwóch poronieniach ale nie mam żadnych plamień tylko cykl mi się trochę wydłużył z 28 do 30 dniViola wrote:Boziu, widzialam ze ty chyba moj rocznik jestes, 71'? Jesli tak to fajnie by bylo miec kolezanke w swoim wieku tutaj:-) ...no i razem zaczelybysmy nowy cykl...
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Viola takie same miałam odczucia ,znam to forum i też tam pisałam ,szkoda że fajne dziewczyny już tam nie piszą.Tutaj jest zupełnie inaczej ,prawie jak w rodzinie ,dziewczyny zawsze doradzą nikt nikomu nie ubliża i nie straszy .Viola wrote:Tu jest link do tego forum http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3517458, ale lepiej nie wchodzcie bo ja jak poronilam to nawet w pewnym momencie pomyslalam ze moze to przez stres i nerwy z powodu tego forum. Po prostu w pewnym momencie jedna z niezalogowanych osob zaczela pisac takie rzeczy ze myslalam ze zejde. Takiego chamstwa, zlosci, goryczy, zolci w ludziach dawno nie spotkalam. Obecne tam mamy po 40-tce sa bardzo fajne ale niezalogowana zaraza rozwalila to forum, a ja zwatpilam ( ale tylko na chwile) czy faktycznie powinnam miec dziecko w tym wieku. Tutaj jak widze jest zupelnie inaczej, super.
A co do porannych igraszek to tez jestem raczej bardziej zaspana niz czerpiaca przyjemnosc z tego co moj maz przy mnie majstruje...
nick nieaktualny, Bursztyn, Bursztyn, angela, Panda lubią tę wiadomość
-
Czarnowidztwo nie mile widziane. Dziewczyny wiecej optymizmu, za chec jest i wola!!!!!!!!!!! Wszystko no moze prawie jest w naszych glowach. Ja takze bylam na forum gdzie uwazano ze teraz moge myslec juz tylko o wozku mojej 20 letniej cork. Ja juz sie nie licze-stara,wyeksplatowana baba. Nie patrzyly na to co czuje bedac wyszydzana ....ale bylo minelo. Idiotow nie sieja, sami sie rodza.
nick nieaktualny, gosia7122, Bursztyn, nick nieaktualny, Panda, Viola lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyWItajcie ledwo dziś żyje ale to przez zrobione kilometry z dzieckiem i upaaałł

Dziewczyny tyle napisałyście, ze szok ale w pewnym momencie popuściłąm w majtki ze śmiechu przez WAS( dobrze,że miałąm wkładke na śluz
)

WItaj Kasiu
Slash dziękuje dziś dostałam przesyłke

Polarmiś i Blondi super ale się cieszę ( tak szczerze to tak troche zazdroszcze ale wiecie, ze Wam bardzo dobrze życzę )

Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Panda lubią tę wiadomość
-
Witajcie w kolejnym dniu, uff przeczytałam od wczoraj wieczora jest co czytać

Co do rozstępów – ja dzieci jeszcze nie rodziłam a rozstępy niestety mam i to sporo, dlatego że kiedyś przytyłam trochę chyba w szybkim tempie, niestety tak już mi zostały – niestety na udach i pupie, nie mogę na nie patrzeć.
Może to też zależy od genetyki. Ale tez od mojego nygustwa bo nie lubię się smarować i ot – mam rozstępy. Mam nadzieję, że w tej maszynie losującej też jestem.
Iza – to ja chyba za mało tej śliny nakładam, jutro spróbuję nałożyć więcej, ale jeśli u mnie jest już po owulacji to i tak muszę czekać do następnego miesiąca.
Inessa – pewnie że skorzystaj, zawsze to oderwanie się wszystkich myśli, rozerwiesz się troszkę
cieszę się ze przesyłka dotarła
Promyk – super, oj będzie się działo będzie
Polarmiś – tak tak napiszesz nam będziemy się na Tobie wzorować. Jejciu jak ja Ci gratuluję
Burszttynek – nie zadręczaj się tak. Ja potrafiłam prace mgr napisac w jeden miesiąc, ale naprawdę się tak spięłam, że szok. Dasz radę – tylko myśl pozytywnie. Jeśli nie masz dnia do pisania to na siłe nie pisz bo to tylko odniesie negatywny skutek, a zobaczysz następnego dnia wena przyjdzie.
Viola – to na tamto forum już nie wchodź. Ja znalazłam link do tego forum właśnie na innym forum, ktoś wpisał i od kiedy tu zajrzałam, nie wyobrażam sobie dnia bez Was. Przyjmujecie każdą osobę z sercem, a nie od niechcenia. Ja chciałabym do każdej z Was zawsze coś napisać ale nie zawsze mi się udaje, a mimo to wspieracie mnie, mam nadzieję że dalej wszystkie będziemy się wspierać, bez względu na doświadczenia.
Sylwia – Medicover? W jakim ieście, powiedz czy chodzisz tam prywatnie, podobno można opłacić jakies ubezpieczenie i tam wszystkie badania robią, ale nie wiem czy dobrze słyszałam.
Witaj Kasik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 16:26
Bursztyn, Jolka76, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, Panda, Viola, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Witajcie w kolejnym dniu, uff przeczytałam od wczoraj wieczora jest co czytać

Co do rozstępów – ja dzieci jeszcze nie rodziłam a rozstępy niestety mam i to sporo, dlatego że kiedyś przytyłam trochę chyba w szybkim tempie, niestety tak już mi zostały – niestety na udach i pupie, nie mogę na nie patrzeć.
Może to też zależy od genetyki. Ale tez od mojego nygustwa bo nie lubię się smarować i ot – mam rozstępy. Mam nadzieję, że w tej maszynie losującej też jestem.
Iza – to ja chyba za mało tej śliny nakładam, jutro spróbuję nałożyć więcej, ale jeśli u mnie jest już po owulacji to i tak muszę czekać do następnego miesiąca.
Inessa – pewnie że skorzystaj, zawsze to oderwanie się wszystkich myśli, rozerwiesz się troszkę
cieszę się ze przesyłka dotarła
Promyk – super, oj będzie się działo będzie
Polarmiś – tak tak napiszesz nam będziemy się na Tobie wzorować. Jejciu jak ja Ci gratuluję
Burszttynek – nie zadręczaj się tak. Ja potrafiłam prace mgr napisac w jeden miesiąc, ale naprawdę się tak spięłam, że szok. Dasz radę – tylko myśl pozytywnie. Jeśli nie masz dnia do pisania to na siłe nie pisz bo to tylko odniesie negatywny skutek, a zobaczysz następnego dnia wena przyjdzie.
Viola – to na tamto forum już nie wchodź. Ja znalazłam link do tego forum właśnie na innym forum, ktoś wpisał i od kiedy tu zajrzałam, nie wyobrażam sobie dnia bez Was. Przyjmujecie każdą osobę z sercem, a nie od niechcenia. Ja chciałabym do każdej z Was zawsze coś napisać ale nie zawsze mi się udaje, a mimo to wspieracie mnie, mam nadzieję że dalej wszystkie będziemy się wspierać, bez względu na doświadczenia.
Sylwia – Medicover? W jakim ieście, powiedz czy chodzisz tam prywatnie, podobno można opłacić jakies ubezpieczenie i tam wszystkie badania robią, ale nie wiem czy dobrze słyszałam.
Witaj Kasik.
kochana jeszcze raz dziekuje
-
no właśnie każda droga prowadzi do naszego forum!!
mnie na gazecie zaciekawiły właśnie te różowiutkie wykresiki które laski miały poprzyklejane pod postami
witaj kasik
Viola współczuję
Inesska - może twoje ciało za kilka dni się przyzwyczai i będziesz fizycznie lepiej się czuła
nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór dziewczynki,
Właśnie wróciłam od gina - macica miękka, szyjka ok , przy sprawdzaniu szyjki dopochwowym usg spytałam gina o płeć , ale maluch sobie siedział i nic nie było widać - gin stwierdził ,że siusiak nie wisi, ale być może się podwinął - na 70 % stawia na dziewczynkę , ale nie kazał się przywiązywać do tej myśli w 100% - typowe usg prenatalne mam w przyszłą środę i mam nadzieję, że płeć bąbelka zostanie już rozpoznana
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku i witam nowe kobitki
nick nieaktualny, Reni, gosia7122, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, slash, jasmin, grosza, Panda, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj to miśku dbaj o Was

a jednak wiek nam coś daje
doświadczenie i mądrość życiową 
polarmiś wrote:Bo jestem w ciąży a wyniki słabe - szczególnie progesteron, ale jak dobrze poprowadzi będzie ok. W ciazy z moim synem też było fatalnie jeśli chodzi o progesteron no ale udało się i teraz też mam nadzieję - jestem mądrzejsza o 9 lat i szybciej się zacznę faszerować hormonami.
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Dobry wieczór dziewczynki,
Właśnie wróciłam od gina - macica miękka, szyjka ok , przy sprawdzaniu szyjki dopochwowym usg spytałam gina o płeć , ale maluch sobie siedział i nic nie było widać - gin stwierdził ,że siusiak nie wisi, ale być może się podwinął - na 70 % stawia na dziewczynkę , ale nie kazał się przywiązywać do tej myśli w 100% - typowe usg prenatalne mam w przyszłą środę i mam nadzieję, że płeć bąbelka zostanie już rozpoznana
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku i witam nowe kobitki
no to czekamy do srody razem z Toba, a najwazniejsze ze wszystko jest dobrze
nick nieaktualny, angela lubią tę wiadomość
-
Ciesze sie, ze wszystko dobrze u Ciebie Angela, u mnie powiedzieli ze dziewczynka dopiero w 7 miesiacu, bo cora sie wiercila w brzuszku i nie mogl pan doktor wypatrzec. No ale 10 lat temu tez byly inne aparaty.
Milego wieczoru dziewczynki!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny