35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:jak goni? gdzie?
Gonić to Cię może wściekły pies albo biegunka do toalety a Ty moja droga masz jeszcze chwilę
Motto Naszego forum jakie jest? kto przypomni?
"eee, to duzo czasu jeszcze jest, tak spokojnie do 45 roku albo i dalej"
przypominam
Kasik303, Reni, gosia7122, Viola, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja beta pobrana ok. 18 dni po owulacji to 188,90
To dobrze?????????????????????
Nie rozumiem tych norm..... nie jest napisane czy to tydzień ciąży czy tydzień od owulacji?????
0,2-1 tydz.: 5-50 mIU/ml
1-2 tydz.: 50-500 mIU/ml
2-3 tydz.: 100-5 000 mIU/ml
3-4 tydz.: 500-10 000 mIU/ml
4-5 tydz.: 1 000-50 000 mIU/ml
5-6 tydz.: 10 000-100 000 mIU/ml
6-8 tydz.: 15 000-200 000 mIU/ml
2-3 miesiac: 10 000-100 000 mIU/ml
Kobiety nie bedace w ciazy:
Wczesna ciaza:
Ciaza:
<0,2 mlU/ml
5 - 50 mlU/mlinessa lubi tę wiadomość
-
Czesc Kasiu
. Dziewczyny a co powiecie na taki dowcip: malzenstwo przechodzi przez galerie. Kobieta zatrzymuje sie przed wystawa i podziwia sukienke. Glosno mowi jak by w niej wygladala sexi, maz na to -dla takiego kombajna to nie ma rozmiarowki. Nadchdzi wieczor. Maz delikatnie dobiera sie do zonki, a on mu na to dla jednego klosa nie chce mi sie odpalac kombajna
Kasik303, inessa, samira, polarmiś, Panda lubią tę wiadomość
Promyk -
Viola wrote:Boziu, widzialam ze ty chyba moj rocznik jestes, 71'? Jesli tak to fajnie by bylo miec kolezanke w swoim wieku tutaj:-) ...no i razem zaczelybysmy nowy cykl...
inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Tu jest link do tego forum http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3517458, ale lepiej nie wchodzcie bo ja jak poronilam to nawet w pewnym momencie pomyslalam ze moze to przez stres i nerwy z powodu tego forum. Po prostu w pewnym momencie jedna z niezalogowanych osob zaczela pisac takie rzeczy ze myslalam ze zejde. Takiego chamstwa, zlosci, goryczy, zolci w ludziach dawno nie spotkalam. Obecne tam mamy po 40-tce sa bardzo fajne ale niezalogowana zaraza rozwalila to forum, a ja zwatpilam ( ale tylko na chwile) czy faktycznie powinnam miec dziecko w tym wieku. Tutaj jak widze jest zupelnie inaczej, super.
A co do porannych igraszek to tez jestem raczej bardziej zaspana niz czerpiaca przyjemnosc z tego co moj maz przy mnie majstruje...inessa, Bursztyn, Bursztyn, angela, Panda lubią tę wiadomość
-
Czarnowidztwo nie mile widziane. Dziewczyny wiecej optymizmu, za chec jest i wola!!!!!!!!!!! Wszystko no moze prawie jest w naszych glowach. Ja takze bylam na forum gdzie uwazano ze teraz moge myslec juz tylko o wozku mojej 20 letniej cork. Ja juz sie nie licze-stara,wyeksplatowana baba. Nie patrzyly na to co czuje bedac wyszydzana ....ale bylo minelo. Idiotow nie sieja, sami sie rodza.
inessa, gosia7122, Bursztyn, polarmiś, Panda, Viola lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyWItajcie ledwo dziś żyje ale to przez zrobione kilometry z dzieckiem i upaaałł
Dziewczyny tyle napisałyście, ze szok ale w pewnym momencie popuściłąm w majtki ze śmiechu przez WAS( dobrze,że miałąm wkładke na śluz)
WItaj Kasiu
Slash dziękuje dziś dostałam przesyłke
Polarmiś i Blondi super ale się cieszę ( tak szczerze to tak troche zazdroszcze ale wiecie, ze Wam bardzo dobrze życzę )
Bursztyn, blondynka, polarmiś, Panda lubią tę wiadomość
-
Witajcie w kolejnym dniu, uff przeczytałam od wczoraj wieczora jest co czytać
Co do rozstępów – ja dzieci jeszcze nie rodziłam a rozstępy niestety mam i to sporo, dlatego że kiedyś przytyłam trochę chyba w szybkim tempie, niestety tak już mi zostały – niestety na udach i pupie, nie mogę na nie patrzeć.Może to też zależy od genetyki. Ale tez od mojego nygustwa bo nie lubię się smarować i ot – mam rozstępy. Mam nadzieję, że w tej maszynie losującej też jestem.
Iza – to ja chyba za mało tej śliny nakładam, jutro spróbuję nałożyć więcej, ale jeśli u mnie jest już po owulacji to i tak muszę czekać do następnego miesiąca.
Inessa – pewnie że skorzystaj, zawsze to oderwanie się wszystkich myśli, rozerwiesz się troszkęcieszę się ze przesyłka dotarła
Promyk – super, oj będzie się działo będzie
Polarmiś – tak tak napiszesz nam będziemy się na Tobie wzorować. Jejciu jak ja Ci gratuluję
Burszttynek – nie zadręczaj się tak. Ja potrafiłam prace mgr napisac w jeden miesiąc, ale naprawdę się tak spięłam, że szok. Dasz radę – tylko myśl pozytywnie. Jeśli nie masz dnia do pisania to na siłe nie pisz bo to tylko odniesie negatywny skutek, a zobaczysz następnego dnia wena przyjdzie.
Viola – to na tamto forum już nie wchodź. Ja znalazłam link do tego forum właśnie na innym forum, ktoś wpisał i od kiedy tu zajrzałam, nie wyobrażam sobie dnia bez Was. Przyjmujecie każdą osobę z sercem, a nie od niechcenia. Ja chciałabym do każdej z Was zawsze coś napisać ale nie zawsze mi się udaje, a mimo to wspieracie mnie, mam nadzieję że dalej wszystkie będziemy się wspierać, bez względu na doświadczenia.
Sylwia – Medicover? W jakim ieście, powiedz czy chodzisz tam prywatnie, podobno można opłacić jakies ubezpieczenie i tam wszystkie badania robią, ale nie wiem czy dobrze słyszałam.
Witaj Kasik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 16:26
Bursztyn, Jolka76, inessa, gosia7122, polarmiś, Panda, Viola, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Witajcie w kolejnym dniu, uff przeczytałam od wczoraj wieczora jest co czytać
Co do rozstępów – ja dzieci jeszcze nie rodziłam a rozstępy niestety mam i to sporo, dlatego że kiedyś przytyłam trochę chyba w szybkim tempie, niestety tak już mi zostały – niestety na udach i pupie, nie mogę na nie patrzeć.Może to też zależy od genetyki. Ale tez od mojego nygustwa bo nie lubię się smarować i ot – mam rozstępy. Mam nadzieję, że w tej maszynie losującej też jestem.
Iza – to ja chyba za mało tej śliny nakładam, jutro spróbuję nałożyć więcej, ale jeśli u mnie jest już po owulacji to i tak muszę czekać do następnego miesiąca.
Inessa – pewnie że skorzystaj, zawsze to oderwanie się wszystkich myśli, rozerwiesz się troszkęcieszę się ze przesyłka dotarła
Promyk – super, oj będzie się działo będzie
Polarmiś – tak tak napiszesz nam będziemy się na Tobie wzorować. Jejciu jak ja Ci gratuluję
Burszttynek – nie zadręczaj się tak. Ja potrafiłam prace mgr napisac w jeden miesiąc, ale naprawdę się tak spięłam, że szok. Dasz radę – tylko myśl pozytywnie. Jeśli nie masz dnia do pisania to na siłe nie pisz bo to tylko odniesie negatywny skutek, a zobaczysz następnego dnia wena przyjdzie.
Viola – to na tamto forum już nie wchodź. Ja znalazłam link do tego forum właśnie na innym forum, ktoś wpisał i od kiedy tu zajrzałam, nie wyobrażam sobie dnia bez Was. Przyjmujecie każdą osobę z sercem, a nie od niechcenia. Ja chciałabym do każdej z Was zawsze coś napisać ale nie zawsze mi się udaje, a mimo to wspieracie mnie, mam nadzieję że dalej wszystkie będziemy się wspierać, bez względu na doświadczenia.
Sylwia – Medicover? W jakim ieście, powiedz czy chodzisz tam prywatnie, podobno można opłacić jakies ubezpieczenie i tam wszystkie badania robią, ale nie wiem czy dobrze słyszałam.
Witaj Kasik.
kochana jeszcze raz dziekuje
-
no właśnie każda droga prowadzi do naszego forum!!
mnie na gazecie zaciekawiły właśnie te różowiutkie wykresiki które laski miały poprzyklejane pod postami
witaj kasik
Viola współczuję
Inesska - może twoje ciało za kilka dni się przyzwyczai i będziesz fizycznie lepiej się czuła
inessa, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór dziewczynki,
Właśnie wróciłam od gina - macica miękka, szyjka ok , przy sprawdzaniu szyjki dopochwowym usg spytałam gina o płeć , ale maluch sobie siedział i nic nie było widać - gin stwierdził ,że siusiak nie wisi, ale być może się podwinął - na 70 % stawia na dziewczynkę , ale nie kazał się przywiązywać do tej myśli w 100% - typowe usg prenatalne mam w przyszłą środę i mam nadzieję, że płeć bąbelka zostanie już rozpoznana
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku i witam nowe kobitkiinessa, Reni, gosia7122, samira, Bursztyn, blondynka, slash, jasmin, grosza, Panda, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj to miśku dbaj o Was
a jednak wiek nam coś dajedoświadczenie i mądrość życiową
polarmiś wrote:Bo jestem w ciąży a wyniki słabe - szczególnie progesteron, ale jak dobrze poprowadzi będzie ok. W ciazy z moim synem też było fatalnie jeśli chodzi o progesteron no ale udało się i teraz też mam nadzieję - jestem mądrzejsza o 9 lat i szybciej się zacznę faszerować hormonami.inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Dobry wieczór dziewczynki,
Właśnie wróciłam od gina - macica miękka, szyjka ok , przy sprawdzaniu szyjki dopochwowym usg spytałam gina o płeć , ale maluch sobie siedział i nic nie było widać - gin stwierdził ,że siusiak nie wisi, ale być może się podwinął - na 70 % stawia na dziewczynkę , ale nie kazał się przywiązywać do tej myśli w 100% - typowe usg prenatalne mam w przyszłą środę i mam nadzieję, że płeć bąbelka zostanie już rozpoznana
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku i witam nowe kobitki
no to czekamy do srody razem z Toba, a najwazniejsze ze wszystko jest dobrze
inessa, angela lubią tę wiadomość
-
Ciesze sie, ze wszystko dobrze u Ciebie Angela, u mnie powiedzieli ze dziewczynka dopiero w 7 miesiacu, bo cora sie wiercila w brzuszku i nie mogl pan doktor wypatrzec. No ale 10 lat temu tez byly inne aparaty.
Milego wieczoru dziewczynki!inessa, samira, polarmiś, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny