35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:A wiecie,że kościół skrytykował Natanka i miał go zawiesić w obowiązkach jako księdza bo większość zaprzecza religii chrześcijańskiej zwłąszcza miłości i miłosierdziu Boga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 18:44
gosia7122, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to ciekawostka:
Dzieci ćwiczą miny w łonie matki
Nienarodzone dziecko trenuje w matczynym łonie mimikę wyrażania bólu, nastroju i różnych emocji. Naukowcy z brytyjskich uniwersytetów w Durham i Lancaster obserwowali, jak dzieci przygotowują się do werbalnego (płacz) i niewerbalnego (grymasy twarzy) przekazywania informacji o swoim samopoczuciu. Specjaliści są przekonani, że płód uczy się sposobów komunikacji właściwych po narodzinach. Małe dziecko, zanim nauczy się mówić, posługuje się płaczem i mimiką twarzy w celu wyrażania potrzeb oraz emocji. Dlatego już na pewien czas przed porodem, dziecko „zaprawia się” do płaczu i robienia różnych min. Dziecięce ćwiczenia doskonale widać podczas specjalistycznego badania USG. Naukowcy zaobserwowali rozwój mimiki - od prostego uśmiechu do ruchów bardziej złożonych, np. unoszenia i obniżania brwi oraz marszczenia nosa. Patrząc na wyraz twarzy dzieci próbowali nawet określić adekwatną sytuację emocjonalną. [BBC ]grosza, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Padnę zaraz..
Bursztynku dajesz czadu...
A Reni niech się przygląda...bo on chce się u niej zagnieździć....po tym jak go wyrzucili z KK..
przynajmniej bedzie wiadomo gdzie go szukac
Tylko obawiam sie ze nie bedzie mogla uzywac zelu do wlosow i malowac paznokci na czarno.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 18:53
inessa, gosia7122, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję
już przeczytałam. Serduszkowania nie było, bo mąż daleko
sama jestem ciekawa co wykres pokaże. Kochane ja zmykam - słodkich snów Wam, życzę, do usłyszenia jutro - papapapa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 19:30
inessa lubi tę wiadomość
-
Slash przed owulacją jest jednodniowy spadek a potem rośnie
slash wrote:Inessko napisałąs w komentarzu do mojego wykresu "że idzie w górę", a jak idzie to góry to co to oznacza, że była owulacja czy będzie - bo nie mam pojęciainessa lubi tę wiadomość
-
nie jesteśmy w stanie tego stwierdzić możemy tylko przypuszczać szkoda, że nie mierzyłaś od początku bo trudno powiedzieć jaka jest u Ciebie stała tempka tzn przed owu
zobaczymy jutro co się wydarzy
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylaseczki a ja w tym cyklu mierzę tylko tempke ,nie badam śluzu ani szyjki bo mnie to wkurza i mniej się skupiam wtedy na przyjemności jaka jest ,powiem bzykanie (bo srerduszkowanie to tak za słodko hehe) ...miałam brać CLO ale odpuściłam
poza tym mam znów katar ,myślę ze to alergiczny bo zaczynają pylić trawy a to hardcor od czerwca do początków września a ja mam katar wogóle całoroczny bo jeszcze na roztocza kurzu rzem uczulona wrrr...
a dziś kumpela z innego forum ur.chłopczykaciesze się razem z nią bo rok temu też miał być synek ale serduszko przestało bić prawie przed terminem porodu i urodził się martwy ...
witam nowe laseczkiinessa, Reni, Jolka76, Bursztyn, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Przepraszam zle się wysłowiłam, chodziło mi po czym przypuszczacie, a nie stwierdzacie. BO ja po prostu laik w tym jestem i nie wiem co jak rozczytywac, wstyd się przyznac ale skoro nigdy mi to nie było potrzebne to teraz sa skutki. Ale dziękuję że chociaż zerkacie na mój wykres. Tez żałuje ze nie mierzyłam od poczatku, za pózno znalazłam Was, ale teraz będe mierzyć cały czas.
Jesteście kochanieinessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość