35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:A kim jest mlody czlowiek?
Pewnie, ze nie bylam pierwsza. Pierwsze to byly pewnie jakies przedpotopowe wikingi.Pusurek, kapturnica, anna maria, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvans wrote:OMG , czy naprawe nie masz co robic ? Po co takie rzeczy wypisywac , to nic nie wnosi, a i milo wcale nie jest. A tak na marginesie, nie znasz mojej historii, I napewno nie uda Ci sie poznac
Pozdrawiam.
moźe do konca nie jest poinformowana ale tu wcale nie musi być miło
wręcz przeciwnie, jest gównianie chujowo czasami
dlatego ten wątek jest taki zajebisty
a Ty jak narazie siedzisz w oślej ławce więc sie nie wychylajSolarPolar, Pusurek, anna maria, Simba, ania.g, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Kurde tez dzisiaj marzyłam o tych racuchach ale nie mam siły
ogolnie to uwielbiam ciasta na drozdzach..paczusie, donaty, oponki i racuszki
Iwone, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Wyjscie na wode ciepla i zimska musi byc wyprowadzine przed zabudowa spluczki. Ale jest inne rozwiazanie - zdjecie kiepskie i za wysoko powieszona sluchawka - ale takie rozwiazanie jest lepsze i tansze niz deska bidetowa.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2cdfa9d7d73.jpgSolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:moźe do konca nie jest poinformowana ale tu wcale nie musi być miło
wręcz przeciwnie, jest gównianie chujowo czasami
dlatego ten wątek jest taki zajebisty
a Ty jak narazie siedzisz w oślej ławce więc sie nie wychylajanna maria, Heretyczka, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bidetka. Mam coś takiego http://www.sklepbaterie.pl/baterie/baterie-lazienkowe/baterie/bidetowe/1-34-123-bidetka-bidetta_p_3285.html
Iwone, ania.g lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Moremi, jak było na rejsie?
Bo byłaś na rejsie ostatnio?
Czy znowu coś poplątałam?macduska lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Latwiej sie naklada i formuje jesli przed nałozeniem ciasta na łyzke wlozysz ja do wody.
Jesli ciasto masz za geste wystarczy didac troche mleka lub wody kto co woli..Albo na odwrot jesli za rzadkie troche maki..Ciasto drozdzowe i tak wyrosnie , ciezko je zepsuc
Ps a najlepiej dwoma łyzkami sie naklada
zastanawialam sie na dodaniem mleka ale ja jak mam robic ciasta to jestem ekstremalnie dokladna i zdenerwowana...robie bo mam ochote zjesc, ale przyjemnosci robienia nie mamSolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no dwoma nakladalam , ale tych trikow z woda to nie znalam - woda zimna czy ciepla?
zastanawialam sie na dodaniem mleka ale ja jak mam robic ciasta to jestem ekstremalnie dokladna i zdenerwowana...robie bo mam ochote zjesc, ale przyjemnosci robienia nie mamiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Hmm, mam kibel jakies 4 m od umywalki. Pytanie. Czy sa takie dlugie weze? I czy to nie glupio z obsranym tylkiem leciec przez cala lazienke do umywalki?
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Macduska ja to mam wytłumaczenie że mylę avantarki, bo z synem musiałam śpiewać kolędy i czytając co piszesz, nie mogłam się skupić
Każdy ma gorszy dzien .
ja byłam w pracy,
potem w domu szybkie gotowanie obiadu,
potem do kosmetyczki z pierworodnym,
potem do galerii na zakupy z tymże,
ledwo do domu się dowlokłam.
Galeria oddalona od domu jakieś 40 km w jedną stronę.
Edit. i pomiędzy kosmetyczką a galerią miła "rozmowa" z panią firankowa...;-0Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 22:31
Iwone, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny