35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Każdy ma gorszy dzien .
ja byłam w pracy,
potem w domu szybkie gotowanie obiadu,
potem do kosmetyczki z pierworodnym,
potem do galerii na zakupy z tymże,
ledwo do domu się dowlokłam.
Galeria oddalona od domu jakieś 40 km w jedną stronę.
Edit. i pomiędzy kosmetyczką a galerią miła "rozmowa" z panią firankowa...;-0SolarPolar, iwcia77, moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no dwoma nakladalam , ale tych trikow z woda to nie znalam - woda zimna czy ciepla?
zastanawialam sie na dodaniem mleka ale ja jak mam robic ciasta to jestem ekstremalnie dokladna i zdenerwowana...robie bo mam ochote zjesc, ale przyjemnosci robienia nie mamiwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja dodaje wody, tak jak do nalesnikow, kiedy ciasto jest za geste. Beda wtedy bardziej miekkie.
iwcia77 wrote:tylek myjesz tym wezem siedzac na sraczyku- nie lecisz do umywalki
fajnie się was czyta -
- taki spożywczo-gówniany tematIwone, SolarPolar, iwcia77, Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tylek myjesz tym wezem siedzac na sraczyku- nie lecisz do umywalki
kapturnica lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie zebym się czepiała, ale zawsze mnie intrygowało dlaczego Evans nagminnie uzywa wielkich liter w środku zdania.
z czego tu problem robic, przeciez to wciaz po polsku, na zywo 100% NIE znioslybyscie mojego akcentu ,przykro mi , troche tolerancji dziewczyny nigdy nie zaszkodzi ...ja spadam , nie pcham sie tam gdzie jeden drugiemu oko by wydlubal -
macduska wrote:Wiecie co?
właśnie sobie uswiadomiłam, ze mój Sapkowski z podpisu też o gównie...
Ryczę ze śmiechu....iwcia77, SolarPolar, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Wiecie co?
właśnie sobie uswiadomiłam, ze mój Sapkowski z podpisu też o gównie...
Ryczę ze śmiechu....
Prosze natychmiast po swietach wrocic do starych awatarow!kapturnica, macduska, moremi, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No kumam ja to! Ale nie zrobie dziury nad kiblem, a Moremi podeslala link do czegos, co sie montuje na baterii umywalkowej. Czaisz blondyneczko?
kapturnica, Pusurek, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evans wrote:Bo ipad automatycznie zmienia, ja nie wiem
z czego tu problem robic, przeciez to wciaz po polsku, na zywo 100% NIE znioslybyscie mojego akcentu ,przykro mi , troche tolerancji dziewczyny nigdy nie zaszkodzi ...ja spadam , nie pcham sie tam gdzie jeden drugiemu oko by wydlubal, wiec nie zwracam uwagi ani na byki ani na literowki.
moremi, Evans, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvans wrote:Bo ipad automatycznie zmienia, ja nie wiem
z czego tu problem robic, przeciez to wciaz po polsku, na zywo 100% NIE znioslybyscie mojego akcentu ,przykro mi , troche tolerancji dziewczyny nigdy nie zaszkodzi ...ja spadam , nie pcham sie tam gdzie jeden drugiemu oko by wydlubal
ale po co te nerwy?
Możesz normalnie odpowiedzieć, ze dawno nie uzywałas jezyka i już.
Grzecznie się zapytałam zaznaczając ze sie nie czepiam, chcac poznać bliżej koleżankę z forum, ale jak nie to nie.moremi, Mega lubią tę wiadomość