X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

Kapturnica- no tak, normę mi zaznaczyli 5,16 do 18,56, a wynik mam 7,68. Tyle że naczytałam na wątku progesteron, że jak dla starań to bez minimum 10 nie podchodź. Tyle, że nie wiem, czy dobrze wcelowałam w dzień z tym badaniem, może już mi spada. A skoro spada to i tak pewne nici z ciąży. Chociaż Solar napisała, ze z 7mką to była w ciąży. Dopiero rozpoczynam badania, stąd szukam i czytam, a kogo jak nie staraczki będę pytać, skoro okazuje się, że i lekarze nie zawsze profesjonaliści.
    Jak dla mnie wynik , jesli byl robiony w 7mym dniu po potencjalnej ovu jest bardzo bardzo niski..Trzeba brac pod uwage rowniez normy obowiazujace w konkretnym labolatorium a nie sugerowac sie wynikiem kolezanek ;) to taka moja mysl b ow jednym lab poziom bedzie od 2 a w innym tak jak u ciebie od 5.Wg mnie progesteron masz tak niski ,ze ja bym sie kusiła o podejrzenie cyklu bezowulacyjnego niestety..Ale to tylko taka moja dygresja ..Zapytasz lekarza co on na to

A wszystkim dobry dobry dzien..Wczoraj odcieło mnie od zasilania..PrUNda mi zabrali..To co?/To trza bnylo isc spac :)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry ;)
    Evans spokojnie , nikt Cie nie wygania
    Dziewczyny tylko pytaly jak dlugo jestes na obczyznie
    Ale juz widze ze tam sie urodzilas
    I spoko ze umiesz pisac po polsku
    Bo nie kazdy rodzic tego uczy swoje dzieci

moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello dziewczynki :) zaraz spadam do roboty a później do kina na Głupi i głupszy 2... to się pośmieję ;)
    Mama78 szybkiego porodu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 08:25

mama78 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Czytam na raty, Bo czasu nie mam az tyle , co Wy, ale Ja chyba pisalam kilka razy dlaczego te litery skacza, ale jak na psa wode wylal czy jakos tak, co z Wami jest czepiac sie o taaaaakie gluupoty, a teraz , ze ok nie powiedzialam lmao powiedzialam , ale znowu jak na psa wode lac .... eeeeeeeee chyba dla zasady I z natury lubicie po Kims jechac , dziwne baby z Was...macie racje , Ja nie pasuje do Waszego pudelka :) sie zastanawiam czy ktoras z Was zna slowa przepraszam , Bo to takie drugie ,, bardzo popularne w hameryce ..... Zaraz po ok :)

A to mam pisac sory za co????.Ze myslalam ,ze wszyscy w Hameryce sa mili ?? O.o no szit szerloku chyba pomyliłas se osoby kto co i dlaczego ;) Ale widzisz znaj dobre serce polaczka który wybacza takie błedy ;)

paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nasze dobre, stare forum ;)

U mnie dzis kolejne szkolenie z dzieci- ten półtoraroczniak przez 3/4 dnia. Trzymajcie kciuki- impreze świąteczną za Wasza rada odwołałam, zobaczymy jak to będzie.. Jakby co będę wpadać po ratunek ;)

Come to me baby (trzeba Ci nicka skrocic ;) ), mialam identyko progesteron w badaniach. Pierwszy lekarz od nieplodosci to kompletnie olał, jak sie przenioslam do porzadnej kliniki od razu dostalam spora suplementacje..

kapturnica, kkisia, moremi, Pusurek, Parka, Mega, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)

Wczoraj po godzinie pływania poszłam do sauny, a tam czterech młodych chłopaków i wyszło, że pływali na sąsiednich torach i nie schodzili, bo nie chcieli pęknąć przede mną :D i wzięli mnie za studentkę medycyny! STUDENTKĘ! W każdym razie poprawiło mi to humor po wiadomości o tym, że kuzynka w trzecim cyklu starań zaszła w ciążę. Po poronieniu zapytała mnie z głupia na imprezie rodzinnej "rozmnażacie się?".

kapturnica, kkisia, Simba, ania.g, Reni, Parka, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Witam nasze dobre, stare forum ;)

U mnie dzis kolejne szkolenie z dzieci- ten półtoraroczniak przez 3/4 dnia. Trzymajcie kciuki- impreze świąteczną za Wasza rada odwołałam, zobaczymy jak to będzie.. Jakby co będę wpadać po ratunek ;)

Come to me baby (trzeba Ci nicka skrocic ;) ), mialam identyko progesteron w badaniach. Pierwszy lekarz od nieplodosci to kompletnie olał, jak sie przenioslam do porzadnej kliniki od razu dostalam spora suplementacje..
    Szkoła życia :-)
    Ja również miałam niski progesteron. U mnie był w okolicy 8.

kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)

Wczoraj po godzinie pływania poszłam do sauny, a tam czterech młodych chłopaków i wyszło, że pływali na sąsiednich torach i nie schodzili, bo nie chcieli pęknąć przede mną :D i wzięli mnie za studentkę medycyny! STUDENTKĘ! W każdym razie poprawiło mi to humor po wiadomości o tym, że kuzynka w trzecim cyklu starań zaszła w ciążę. Po poronieniu zapytała mnie z głupia na imprezie rodzinnej "rozmnażacie się?".
    to, że za studentkę to zrozumiałe - masz dziewczęcą urodę, ale skąd pomysł na medycynę?? - intriguing mnie to..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 09:04

Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Sluchaj, Ty jestes mega czepliwa! ja gdybym sie tak szczegolow czepiala, to chyba nerw by mnie szarpal Caly czas wyluzuj troche. Skoro jestes poza krajem pol zycia, to tym bardziej powinnas Rozumiec wszystkich dookola, Bo na kazdym kroku spotykasz Ludzi z roznych czesci swiata I kazdy jeden ma inna wymowe, inna wyglad, inna skladnie, nawet w Polsce inaczej akcentuja, a nawet inne wyrazy uzywaja osoby ze slazka np. Ja rowniez umiem powiedziec przestan pierdolic , ale czy to warto? Cioci sie swojej zapytaj :) Ja nie bede edytowac wkolo Tylko dlatego, ze Ci sie nie podoba wyglad liter , Bo czy male czy duze to da sie przeczytac , Bo co to za roznica , w szkole nie siedze, jestem zrelaxowana I probowalam komunikowac sie na polskim forum , wiec tak naprawde o co Ci chodzi ? Hm? Serio Ja nie rozumiem , ale to moze Tylko dlatego , ze nie spotkalam sie wczesniej z czyms takim.
    P.S. edytuje, bo chce dopowiedziec, mysle, ze mialabys problem do wiekszosci dzieci rodzonych tu u mnie na obczyznie , bo one rozumieja po polsku, ale im juz jest latwiej w jezyku kraju urodzenia odpowiadac, a tym bardziej pisac I to jest najnajbardziej normalne, drugie pokolenie , to juz wogole odpada , szybciej hiszpanski jako drugi jezyk idzie , polski to juz trzeci, od mojego strony , rodzina jest juz tu od 3 pokolen I wszystko sie wymieszalo , chlopakom zostalo tylko nazwisko , no ale to tak na marginesie. Pewnie powiesz blad rodzicow , no ale kazdy wychowuje dzieci tak jak chce ...I nie masz prawa tu sie czepiac :D
    Ojej....Piękna historia...
    No dobra, kto jeszcze jest ze slazka?

PS Nie mam prawa sie czepiać? Patrz, raz udało Ci sie mnie rozbawić. :)

Hevenajsdej

ania.g, anna maria, Mega, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Chyba się dziś udam po choinkę ale na razie to pod prysznic.
    Miłego dla Was :)

Simba, kkisia, Mala79, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Hevenajsdej
    Ksiądz ma rację - Twój stan błogosławiony dobiega końca...;)..Oby do 1 stycznia - wytrzymał tyle - bo miło będzie chodzić z Paszczą na wspólne wywiadówki..;)

kapturnica, Simba, kkisia, Mega, Iwone, moremi, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ksiądz ma rację - Twój stan błogosławiony dobiega końca...;)..Oby do 1 stycznia - wytrzymał tyle - bo miło będzie chodzić z Paszczą na wspólne wywiadówki..;)

:-P

Bozia3, anna maria, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.

Wyprawiłam 4/6 rodziny na miikołajkowy festyn sportowo rekreacyjny,
    sama zostałam z młodym bo tam tylko dorosli i gimnazjalisci mogą być,
    mam kupę papierów do pisania, mnóstwo spraw do załatwienia,
    czuję się jak Kopciuszek

miłego dnia

anna maria, Simba, kkisia, Mala79, Parka, Mega, Iwone, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Chyba się dziś udam po choinkę ale na razie to pod prysznic.
    Miłego dla Was :)

moja choinka rośnie w ogrodzie

- posadziliśmy kiedyś pare drzewek w tym celu i teraz są gotowe do wycięcia, co roku dosadzamy nowe

anna maria, kkisia, ania.g, Bozia3, Mega, Pusurek, Iwone, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze Simba ze udalo Ci sie ja wyjebac z Forum ,to niespodzianka myslalam ze tylko Heteryczka to potrafi:-)
    Simba wrote:

Hevenajsdej

Simba, Reni, Mega, Iwone, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Simba, kkisia, Mala79, macduska lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! A ja w pracy i ostatni taki dyżur piatkowo-sobotni w tym roku!

anna maria, Simba, kkisia, macduska, Mala79, Parka, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Widze Simba ze udalo Ci sie ja wyjebac z Forum ,to niespodzianka myslalam ze tylko Heteryczka to potrafi:-)
    Nauka nie poszła w las :)

Co Ty, on a Tylko ..... Tak, .....obiecujePO tem... I tak lol wraca

anna maria, Mega, ania.g, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry bardzo

Ej laski co Wy tak warczycie na nowe?

kkisia, anna maria, Bozia3, Iwone, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :-)

Z wczorajszego upojnego wieczora - wyszedl jeden wielki uj....
    Chlop sie wkurwil na matke jak zadzwonila i polecial kupic piwa...
    Zjedlismy i uwienczeniem wieczoru mialo byc obejrzenie filmu (na pocieszenie) - i co kolejny uj... bo chlop na nim zasnal, ja za to, za cholere nie moglam i odlecialam dopiero kolo 3ciej w nocy

A mialo byc tak pieknie!

No to tyle w telegraficznym skrocie...

Milej soboty zycze wszystkim

anna maria, macduska, Parka, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 6099 6100 6101 6102 6103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ