35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:
Kapturnica- no tak, normę mi zaznaczyli 5,16 do 18,56, a wynik mam 7,68. Tyle że naczytałam na wątku progesteron, że jak dla starań to bez minimum 10 nie podchodź. Tyle, że nie wiem, czy dobrze wcelowałam w dzień z tym badaniem, może już mi spada. A skoro spada to i tak pewne nici z ciąży. Chociaż Solar napisała, ze z 7mką to była w ciąży. Dopiero rozpoczynam badania, stąd szukam i czytam, a kogo jak nie staraczki będę pytać, skoro okazuje się, że i lekarze nie zawsze profesjonaliści.
to taka moja mysl b ow jednym lab poziom bedzie od 2 a w innym tak jak u ciebie od 5.Wg mnie progesteron masz tak niski ,ze ja bym sie kusiła o podejrzenie cyklu bezowulacyjnego niestety..Ale to tylko taka moja dygresja ..Zapytasz lekarza co on na to
A wszystkim dobry dobry dzien..Wczoraj odcieło mnie od zasilania..PrUNda mi zabrali..To co?/To trza bnylo isc spacComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Evans spokojnie , nikt Cie nie wygania
Dziewczyny tylko pytaly jak dlugo jestes na obczyznie
Ale juz widze ze tam sie urodzilas
I spoko ze umiesz pisac po polsku
Bo nie kazdy rodzic tego uczy swoje dziecimoremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hello dziewczynki
zaraz spadam do roboty a później do kina na Głupi i głupszy 2... to się pośmieję
Mama78 szybkiego poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 08:25
mama78 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Evans wrote:Czytam na raty, Bo czasu nie mam az tyle , co Wy, ale Ja chyba pisalam kilka razy dlaczego te litery skacza, ale jak na psa wode wylal czy jakos tak, co z Wami jest czepiac sie o taaaaakie gluupoty, a teraz , ze ok nie powiedzialam lmao powiedzialam , ale znowu jak na psa wode lac .... eeeeeeeee chyba dla zasady I z natury lubicie po Kims jechac , dziwne baby z Was...macie racje , Ja nie pasuje do Waszego pudelka
sie zastanawiam czy ktoras z Was zna slowa przepraszam , Bo to takie drugie ,, bardzo popularne w hameryce ..... Zaraz po ok
A to mam pisac sory za co????.Ze myslalam ,ze wszyscy w Hameryce sa mili ??no szit szerloku chyba pomyliłas se osoby kto co i dlaczego
Ale widzisz znaj dobre serce polaczka który wybacza takie błedy
paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam nasze dobre, stare forum
U mnie dzis kolejne szkolenie z dzieci- ten półtoraroczniak przez 3/4 dnia. Trzymajcie kciuki- impreze świąteczną za Wasza rada odwołałam, zobaczymy jak to będzie.. Jakby co będę wpadać po ratunek
Come to me baby (trzeba Ci nicka skrocic), mialam identyko progesteron w badaniach. Pierwszy lekarz od nieplodosci to kompletnie olał, jak sie przenioslam do porzadnej kliniki od razu dostalam spora suplementacje..
kapturnica, kkisia, moremi, Pusurek, Parka, Mega, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bry
Wczoraj po godzinie pływania poszłam do sauny, a tam czterech młodych chłopaków i wyszło, że pływali na sąsiednich torach i nie schodzili, bo nie chcieli pęknąć przede mnąi wzięli mnie za studentkę medycyny! STUDENTKĘ! W każdym razie poprawiło mi to humor po wiadomości o tym, że kuzynka w trzecim cyklu starań zaszła w ciążę. Po poronieniu zapytała mnie z głupia na imprezie rodzinnej "rozmnażacie się?".
kapturnica, kkisia, Simba, ania.g, Reni, Parka, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:Witam nasze dobre, stare forum
U mnie dzis kolejne szkolenie z dzieci- ten półtoraroczniak przez 3/4 dnia. Trzymajcie kciuki- impreze świąteczną za Wasza rada odwołałam, zobaczymy jak to będzie.. Jakby co będę wpadać po ratunek
Come to me baby (trzeba Ci nicka skrocic), mialam identyko progesteron w badaniach. Pierwszy lekarz od nieplodosci to kompletnie olał, jak sie przenioslam do porzadnej kliniki od razu dostalam spora suplementacje..
Ja również miałam niski progesteron. U mnie był w okolicy 8.kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bry
Wczoraj po godzinie pływania poszłam do sauny, a tam czterech młodych chłopaków i wyszło, że pływali na sąsiednich torach i nie schodzili, bo nie chcieli pęknąć przede mnąi wzięli mnie za studentkę medycyny! STUDENTKĘ! W każdym razie poprawiło mi to humor po wiadomości o tym, że kuzynka w trzecim cyklu starań zaszła w ciążę. Po poronieniu zapytała mnie z głupia na imprezie rodzinnej "rozmnażacie się?".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 09:04
Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:Sluchaj, Ty jestes mega czepliwa! ja gdybym sie tak szczegolow czepiala, to chyba nerw by mnie szarpal Caly czas wyluzuj troche. Skoro jestes poza krajem pol zycia, to tym bardziej powinnas Rozumiec wszystkich dookola, Bo na kazdym kroku spotykasz Ludzi z roznych czesci swiata I kazdy jeden ma inna wymowe, inna wyglad, inna skladnie, nawet w Polsce inaczej akcentuja, a nawet inne wyrazy uzywaja osoby ze slazka np. Ja rowniez umiem powiedziec przestan pierdolic , ale czy to warto? Cioci sie swojej zapytaj
Ja nie bede edytowac wkolo Tylko dlatego, ze Ci sie nie podoba wyglad liter , Bo czy male czy duze to da sie przeczytac , Bo co to za roznica , w szkole nie siedze, jestem zrelaxowana I probowalam komunikowac sie na polskim forum , wiec tak naprawde o co Ci chodzi ? Hm? Serio Ja nie rozumiem , ale to moze Tylko dlatego , ze nie spotkalam sie wczesniej z czyms takim.
P.S. edytuje, bo chce dopowiedziec, mysle, ze mialabys problem do wiekszosci dzieci rodzonych tu u mnie na obczyznie , bo one rozumieja po polsku, ale im juz jest latwiej w jezyku kraju urodzenia odpowiadac, a tym bardziej pisac I to jest najnajbardziej normalne, drugie pokolenie , to juz wogole odpada , szybciej hiszpanski jako drugi jezyk idzie , polski to juz trzeci, od mojego strony , rodzina jest juz tu od 3 pokolen I wszystko sie wymieszalo , chlopakom zostalo tylko nazwisko , no ale to tak na marginesie. Pewnie powiesz blad rodzicow , no ale kazdy wychowuje dzieci tak jak chce ...I nie masz prawa tu sie czepiac
No dobra, kto jeszcze jest ze slazka?
PS Nie mam prawa sie czepiać? Patrz, raz udało Ci sie mnie rozbawić.
Hevenajsdej
ania.g, anna maria, Mega, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ojej....Piękna historia...
Hevenajsdej..Oby do 1 stycznia - wytrzymał tyle - bo miło będzie chodzić z Paszczą na wspólne wywiadówki..
kapturnica, Simba, kkisia, Mega, Iwone, moremi, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam.
Wyprawiłam 4/6 rodziny na miikołajkowy festyn sportowo rekreacyjny,
sama zostałam z młodym bo tam tylko dorosli i gimnazjalisci mogą być,
mam kupę papierów do pisania, mnóstwo spraw do załatwienia,
czuję się jak Kopciuszek
miłego dniaanna maria, Simba, kkisia, Mala79, Parka, Mega, Iwone, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry
Chyba się dziś udam po choinkę ale na razie to pod prysznic.
Miłego dla Was
moja choinka rośnie w ogrodzie
- posadziliśmy kiedyś pare drzewek w tym celu i teraz są gotowe do wycięcia, co roku dosadzamy noweanna maria, kkisia, ania.g, Bozia3, Mega, Pusurek, Iwone, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Widze Simba ze udalo Ci sie ja wyjebac z Forum ,to niespodzianka myslalam ze tylko Heteryczka to potrafi:-)Simba wrote:Ojej....Piękna historia...
HevenajsdejSimba, Reni, Mega, Iwone, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Widze Simba ze udalo Ci sie ja wyjebac z Forum ,to niespodzianka myslalam ze tylko Heteryczka to potrafi:-)
Co Ty, on a Tylko ..... Tak, .....obiecujePO tem... I tak lol wracaanna maria, Mega, ania.g, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Z wczorajszego upojnego wieczora - wyszedl jeden wielki uj....
Chlop sie wkurwil na matke jak zadzwonila i polecial kupic piwa...
Zjedlismy i uwienczeniem wieczoru mialo byc obejrzenie filmu (na pocieszenie) - i co kolejny uj... bo chlop na nim zasnal, ja za to, za cholere nie moglam i odlecialam dopiero kolo 3ciej w nocy
A mialo byc tak pieknie!
No to tyle w telegraficznym skrocie...
Milej soboty zycze wszystkimanna maria, macduska, Parka, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość