35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Duzy pojemnik. Wpychasz pieluchy ile wlezie i jak jest pelno wyciagasz jedna wielka kiszke pelna upchanych pieluch. Gruba i dluga. Takich kiszek mozesz zrobic z 1 wkladu 5 - 8. A Tommy pakuje kazda pieluszke osobno.
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mama78 wrote:Witam późnym wieczorkiem.nie zaglądam często bo nie mam kiedy :-(czasami tylko Was podczytuję...ja w niedzielę zaczynam 38tydzień a dziś na wizycie okazzakupy ało się że mam już skróconą szyjke i 2cm.rozwarcia...nie ukrywam że jednak wolałabym jeżeli już urodzić po Świętach ale będzie jak córka zechce;-)teraz tylko ostatnie szybkie zakupy na Święta... bo dla małej mam wszystko.Mój gin zapisał mnue jeszcze na 23 na wizytę ale raczej watpi czy się pojawie, jakby coś się zaczęło to dam znać Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
myślałam gdzie się podziewasz. Czyli szykuje się niezły prezent na święta
peppapig lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySimba wrote:Juz czaje. Czyli angel lepszy pewnie? Po co ma mi osobno pakować?
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tommy taki fikusny jest, na bajerze. Ale przy Twixach po chuj ci bajer? Ma nie smierdziec i masz z torbami nie pojsc. Angel taki wlasnie jest, z tym, ze wklady z Pl. Pojemnik mam do oddania jeden, ale jak go wysle paczka, to zbankrutujemy obie.
Posprawdzam tutaj ceny. Dzieki.Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O rany, doczytałam, całe 3 dni zaliczone i jestem na bieżąco
ale od tego czytania to padam już na pysk. Widzę, że temat gówna pojawia się raz na jakieś dwa tygodnie i ma ciągle nowe odsłony.
Idę przytulić się do córci, bo tak słodko oddycha jak śpi (zasnęła w naszej sypialni, więc mąż się przeniósł - dzieki temu mogłam doczytac forum
Wreszcie weekend, bo już bokami robiłam
Dobrej nocki!
P.s. tez mialam kiedys taki bidecik i kibelek w jednym, ale u mnie bylo za slabe cisnienie wody i nie za bardzo sie ten system sprawdzal, bo woda splywala w dół a nie bylo poziomego strumienia zeby dupska dosiegnac, ale moze to byla jakas usterka w podlaczeniu wody
P.s. Moremi, dzieki ze o mnie pytalasiwcia77, moremi, kkisia, ania.g, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Kurwa ja mam tak codziennie przez ta cholerna Danke. Ona ma adhd!
Wypiłam 3 piwa, pojadlam , potanczylam i czekam na małża zeby mnie do domu zabrałiwcia77, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja tez pisze na iPadzie i owszem, urywa mi polskie znaki, czasem wypisuje głupoty, ale da sie nad tym zapanować, tak zeby to faktycznie było zrozumiałe.
Do nauki polskiego, polecam moja ciotke z Londynu, ktora mieszka tam od 1946 roku - osobiście zazdroszczę jej znajomosci języka polskiego. NIGDY nie wtracila w rozmowie ani jednego angielskiego słowa, a mogła bo byla wykładowca i miała niewiele kontaktów z Polonia. Nie wierze w żadne usprawiedliwienia - sama pół życia mieszkam na obczyźnie. Założę sie ze Pusura córka pisze sto razy lepiej niż Ty.
I przestań pierdolic o tolerancji - niby dlaczego to my (dobrze - ja) mam sie dostosować? Moze Ty włóż w to większy wysiłek. Źle na tym nie wyjdziesz.Ja nie bede edytowac wkolo Tylko dlatego, ze Ci sie nie podoba wyglad liter , Bo czy male czy duze to da sie przeczytac , Bo co to za roznica , w szkole nie siedze, jestem zrelaxowana I probowalam komunikowac sie na polskim forum , wiec tak naprawde o co Ci chodzi ? Hm? Serio Ja nie rozumiem , ale to moze Tylko dlatego , ze nie spotkalam sie wczesniej z czyms takim.
P.S. edytuje, bo chce dopowiedziec, mysle, ze mialabys problem do wiekszosci dzieci rodzonych tu u mnie na obczyznie , bo one rozumieja po polsku, ale im juz jest latwiej w jezyku kraju urodzenia odpowiadac, a tym bardziej pisac I to jest najnajbardziej normalne, drugie pokolenie , to juz wogole odpada , szybciej hiszpanski jako drugi jezyk idzie , polski to juz trzeci, od mojego strony , rodzina jest juz tu od 3 pokolen I wszystko sie wymieszalo , chlopakom zostalo tylko nazwisko , no ale to tak na marginesie. Pewnie powiesz blad rodzicow , no ale kazdy wychowuje dzieci tak jak chce ...I nie masz prawa tu sie czepiacWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 01:49
-
kapturnica wrote:Apodobno w hameryce wszyscy sa mili, otwarci i zawsze odpowiadaja ,ze wsio ok
sie zastanawiam czy ktoras z Was zna slowa przepraszam , Bo to takie drugie ,, bardzo popularne w hameryce ..... Zaraz po ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 04:14