X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale mnie poznała?
    Nie...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Simba, ja nie mam żadnych wkładów i żyję ;)
    Ale co to jest za zycie. :P

Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Duzy pojemnik. Wpychasz pieluchy ile wlezie i jak jest pelno wyciagasz jedna wielka kiszke pelna upchanych pieluch. Gruba i dluga. Takich kiszek mozesz zrobic z 1 wkladu 5 - 8. A Tommy pakuje kazda pieluszke osobno.
    Juz czaje. Czyli angel lepszy pewnie? Po co ma mi osobno pakować?

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Simba, Ty chyba rodzić będziesz..
    Liczę na to. Po nowym roku.

Heretyczka, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Witam późnym wieczorkiem.nie zaglądam często bo nie mam kiedy :-(czasami tylko Was podczytuję...ja w niedzielę zaczynam 38tydzień a dziś na wizycie okazzakupy ało się że mam już skróconą szyjke i 2cm.rozwarcia...nie ukrywam że jednak wolałabym jeżeli już urodzić po Świętach ale będzie jak córka zechce;-)teraz tylko ostatnie szybkie zakupy na Święta... bo dla małej mam wszystko.Mój gin zapisał mnue jeszcze na 23 na wizytę ale raczej watpi czy się pojawie, jakby coś się zaczęło to dam znać Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
    Mama <3 myślałam gdzie się podziewasz. Czyli szykuje się niezły prezent na święta :-)

peppapig lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Juz czaje. Czyli angel lepszy pewnie? Po co ma mi osobno pakować?
    Tommy taki fikusny jest, na bajerze. Ale przy Twixach po chuj ci bajer? Ma nie smierdziec i masz z torbami nie pojsc. Angel taki wlasnie jest, z tym, ze wklady z Pl. Pojemnik mam do oddania jeden, ale jak go wysle paczka, to zbankrutujemy obie. :(

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tommy taki fikusny jest, na bajerze. Ale przy Twixach po chuj ci bajer? Ma nie smierdziec i masz z torbami nie pojsc. Angel taki wlasnie jest, z tym, ze wklady z Pl. Pojemnik mam do oddania jeden, ale jak go wysle paczka, to zbankrutujemy obie. :(
    Spoko - gra nie warta świeczki.
    Posprawdzam tutaj ceny. Dzieki.

Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide do wyra, ile mozna z wami siedziec?? :P Wzrok coraz gorszy, rachunku za prad boje sie otwierac. ;)
    Dobrej nocki, wiedzmy. :P

Heretyczka, Simba, iwcia77, moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Liczę na to. Po nowym roku.
    wydaje mi sie, że nowy rok powinnas napisac z dużej litery poniewaz jest to synonim 1go stycznia

Simba, Parka, iwcia77, moremi, Bozia3, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na allegro można kupić używany za 25 zł

http://allegro.pl/pojemnik-na-pieluchy-angelcare-captiva-i4889370525.html

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama78 kciuki kobieto, szybkiego porodu, zdrowego dziecia to najważniejsze! I daj znać co i jak.

Mega, mama78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 - powodzenia <3
    reszcie życzę dobrej nocy

moremi, Mega, mama78 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    wydaje mi sie, że nowy rok powinnas napisac z dużej litery poniewaz jest to synonim 1go stycznia
    Mówisz masz: Po Nowym Roku
    :)

Heretyczka, iwcia77, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj , widzialyscie nowe dzialy??? PYTANIA DO EKSPERTA?? WOW.

moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, doczytałam, całe 3 dni zaliczone i jestem na bieżąco :) ale od tego czytania to padam już na pysk. Widzę, że temat gówna pojawia się raz na jakieś dwa tygodnie i ma ciągle nowe odsłony.
    Idę przytulić się do córci, bo tak słodko oddycha jak śpi (zasnęła w naszej sypialni, więc mąż się przeniósł - dzieki temu mogłam doczytac forum :)

Wreszcie weekend, bo już bokami robiłam ;)

Dobrej nocki!

P.s. tez mialam kiedys taki bidecik i kibelek w jednym, ale u mnie bylo za slabe cisnienie wody i nie za bardzo sie ten system sprawdzal, bo woda splywala w dół a nie bylo poziomego strumienia zeby dupska dosiegnac, ale moze to byla jakas usterka w podlaczeniu wody

P.s. Moremi, dzieki ze o mnie pytalas :)

iwcia77, moremi, kkisia, ania.g, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Kurwa ja mam tak codziennie przez ta cholerna Danke. Ona ma adhd!
    ej no! Danki są w porzo! :P ;)
    Wypiłam 3 piwa, pojadlam , potanczylam i czekam na małża zeby mnie do domu zabrał ;)

iwcia77, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja tez pisze na iPadzie i owszem, urywa mi polskie znaki, czasem wypisuje głupoty, ale da sie nad tym zapanować, tak zeby to faktycznie było zrozumiałe.
    Do nauki polskiego, polecam moja ciotke z Londynu, ktora mieszka tam od 1946 roku - osobiście zazdroszczę jej znajomosci języka polskiego. NIGDY nie wtracila w rozmowie ani jednego angielskiego słowa, a mogła bo byla wykładowca i miała niewiele kontaktów z Polonia. Nie wierze w żadne usprawiedliwienia - sama pół życia mieszkam na obczyźnie. Założę sie ze Pusura córka pisze sto razy lepiej niż Ty.
    I przestań pierdolic o tolerancji - niby dlaczego to my (dobrze - ja) mam sie dostosować? Moze Ty włóż w to większy wysiłek. Źle na tym nie wyjdziesz.
    Sluchaj, Ty jestes mega czepliwa! ja gdybym sie tak szczegolow czepiala, to chyba nerw by mnie szarpal Caly czas wyluzuj troche. Skoro jestes poza krajem pol zycia, to tym bardziej powinnas Rozumiec wszystkich dookola, Bo na kazdym kroku spotykasz Ludzi z roznych czesci swiata I kazdy jeden ma inna wymowe, inna wyglad, inna skladnie, nawet w Polsce inaczej akcentuja, a nawet inne wyrazy uzywaja osoby ze slazka np. Ja rowniez umiem powiedziec przestan pierdolic , ale czy to warto? Cioci sie swojej zapytaj :) Ja nie bede edytowac wkolo Tylko dlatego, ze Ci sie nie podoba wyglad liter , Bo czy male czy duze to da sie przeczytac , Bo co to za roznica , w szkole nie siedze, jestem zrelaxowana I probowalam komunikowac sie na polskim forum , wiec tak naprawde o co Ci chodzi ? Hm? Serio Ja nie rozumiem , ale to moze Tylko dlatego , ze nie spotkalam sie wczesniej z czyms takim.
    P.S. edytuje, bo chce dopowiedziec, mysle, ze mialabys problem do wiekszosci dzieci rodzonych tu u mnie na obczyznie , bo one rozumieja po polsku, ale im juz jest latwiej w jezyku kraju urodzenia odpowiadac, a tym bardziej pisac I to jest najnajbardziej normalne, drugie pokolenie , to juz wogole odpada , szybciej hiszpanski jako drugi jezyk idzie , polski to juz trzeci, od mojego strony , rodzina jest juz tu od 3 pokolen I wszystko sie wymieszalo , chlopakom zostalo tylko nazwisko , no ale to tak na marginesie. Pewnie powiesz blad rodzicow , no ale kazdy wychowuje dzieci tak jak chce ...I nie masz prawa tu sie czepiac :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 01:49

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 04:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Apodobno w hameryce wszyscy sa mili, otwarci i zawsze odpowiadaja ,ze wsio ok ;)
    Czytam na raty, Bo czasu nie mam az tyle , co Wy, ale Ja chyba pisalam kilka razy dlaczego te litery skacza, ale jak na psa wode wylal czy jakos tak, co z Wami jest czepiac sie o taaaaakie gluupoty, a teraz , ze ok nie powiedzialam lmao powiedzialam , ale znowu jak na psa wode lac .... eeeeeeeee chyba dla zasady I z natury lubicie po Kims jechac , dziwne baby z Was...macie racje , Ja nie pasuje do Waszego pudelka :) sie zastanawiam czy ktoras z Was zna slowa przepraszam , Bo to takie drugie ,, bardzo popularne w hameryce ..... Zaraz po ok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 04:14

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahhh chyba doczytalam do konca , jak Bedzie cos ciekawego nastepnym razem , to obiecuje f**k, k***a, h*j naslac , to wtedy bede cooooooooool , no Bo to taki watek jest , ze Wielki wuj :D
    Dobranoc:D

Viola lubi tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana :)

kkisia lubi tę wiadomość

‹‹ 6098 6099 6100 6101 6102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ