X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Idę z tobom. U mnie głównym daniem wigilijnym bedzie zgaga.
    W.
    a co to - nie ma się siły na lepienie setek pierogów?? Jeszcze nie tak dawno pięknie Wam szło...;)

Simba, macduska, Mega, Iwone, iwcia77, kkisia, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide z wielebnym i Simba. Nie dam rady dluzej. Tylko by zarly. A potem po swietach bedzie biadolenie, ile ktorej w dupe weszlo.

malgos741, Simba, dorbie, Bozia3, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    To ja też urodziłam po Wigilii chyba 3 tyg, bo 10.01. Pamiętam jak do Olsztyna jechałam z torbą by nie urodzić w Święta bez niczego jakby co, ale Hubi wytrzymał do 10.01, 10 lat temu to było
    o a którego Olsztyna?

peppapig lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O moze Simba ze mna pogada.
    Ty z Lublina. Tam po raz 1 uslyszalam slowo brejdak. I ze brejdak to tez kuzyn moze byc.
    A tak jest brejdak i brejdaczka.
    A hajtac sie? Czy moze chajtac? Nie wiem czy to lubelskie czy ogólnopolskie?

Pusurek, malgos741, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pusur nie marudź ;) jak masz ciekawsze pomysły to dawaj :)
    Nie mam. U mnie identyko jak u Bozi. Ciekawe czemu. Znaczy wiem, moja mama ze Lwowa, wiec moze to.

ania.g, Simba, Bozia3, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    :-)
    a w ogole Simba, jak trafiłam do was to ledwie się dowiedziałś że to będą bliźniaki i suwaczek się pojawił, a tu proszę na finiszu prawie...
    :)
    Tak - zrealizowano 84% ciazy. Sama w to nie wierze.

macduska, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A tak jest brejdak i brejdaczka.
    A hajtac sie? Czy moze chajtac? Nie wiem czy to lubelskie czy ogólnopolskie?
    ogólnopolskie :)

Simba, macduska lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    w Lublinie bardzo popularne , a siora - siostra

u nas też się uznaje bliskich kuzynów z tego samego pokolenia za rodzenstwo-tzw. cioteczne, ale mówi się siostra , brat

i dla tego ja mam trzy siostry, a tak naprawdę - jedną :-)
    Tez mam mnóstwo braci i sióstr a jestem jedynaczką

dorbie, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    o a którego Olsztyna?
    Tego dużego, Stamtąd pochodzę

moremi lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam szanowne grono + 35 :-)

Nie poddam sie ambitnej iluzji, nie nadrobie kilkutygodnowej nieobecnosci na forum ale mam nadzieje, ze Wszystkie Panie maja sie dobrze, ze ciaze sie mnoza, ze dzidzie sa zdrowe i przynosza mamom duzo radosci, a zaciazone ktorzystaja z rozkosza z ich blogoslawionego stanu.

Pisze bo dotarly do mnie magnesy od Pusurka <3 DZIEKI !!!!!!!!!! :-) :-) :-) sa super. Nos trola i parasol z Gdanska od l'écaille ale to jest drobiazg.
    Przy okazji, mam nadzieje, ze temat magnesow wraca regularnie hihihi

U mnie rutyna. Czekam na szczepionke przeciwnego odrze i 2 miesiace pozniej na podejscie do IVF.
    Dzisiaj ubralismy choinke i robi sie swiatecznie.
    Pozdrawiam wszystkie. Ewcia, mam nadzieje, ze z Tupkiem wszystko ok <3

anna maria, Parka, Simba, ania.g, macduska, Mega, Pusurek, malgos741, Iwone, iwcia77, kkisia, caffe, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a co to - nie ma się siły na lepienie setek pierogów?? Jeszcze nie tak dawno pięknie Wam szło...;)
    To ja moze opowiem swój wieczor.
    Jem kolacje. Siedzę bokiem do stołu bo nie mam wystarczająco długiej szyi zeby jeść nad stołem. Dzieki temu jedzenie nie spada mi juz na brzuch, lecz na stół (potem najcześciej wkładam w to łokieć, ale tych plam nie widze, wiec szybko o nich zapominam). W trakcie kolacji, któryś z twixow zaczyna sie bawić moim jajnikiem, wiec skulona w pół odchodzę od stołu i kładę sie na kanapie. Niestety nie moge zbyt długo leżeć, bo za chwile atakuje mnie zgaga i kwas podchodzi mi do gardła. Układam sie wiec jak moge najwygodniej (uważając zeby nie wkurwic rwy kulszowej, bo ta dziwka ciagle czai sie za rogiem), wtedy zaczyna sie swędzenie skory bo cholestaza (dłonie, brzuch, stopy). Łykam leki - wraca zgaga. Moszcze sie dalej, myśle o Adasiu Miauczynskim i jego kanapie. Kiedy w końcu znajduje pozycje, w ktorej odczuwam jakakolwiek ulgę - chce mi sie siku i to natychmiast! I tak kurwa w kółko.

Parka, peppapig, ania.g, Bozia3, macduska, gretka, Mega, Heretyczka, Pusurek, paszczakin, HappyJo, malgos741, Arwena, Iwone, iwcia77, kkisia, SolarPolar, caffe, moremi, Mala79, Niuta, BISCA, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcież, że mi dziewczyny czy mam brać dalej luteine, do 10 dnia a jestem przy 8 dniu czy dać se spokój? Zauważyłam krew na majtach. I idę się kurwa centralnie napić! Wyjde se na pole się przewietrzyć przed chałpe..zara wracam,dobrze, że fajek nie posiadam bo bym se zakurzyła...

dorbie lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jem kolacje. Siedzę bokiem do stołu bo nie mam wystarczająco długiej szyi zeby jeść nad stołem. Dzieki temu jedzenie nie spada mi juz na brzuch, lecz na stół (potem najcześciej wkładam w to łokieć, ale tych plam nie widze, wiec szybko o nich zapominam). W trakcie kolacji, któryś z twixow zaczyna sie bawić moim jajnikiem, wiec skulona w pół odchodzę od stołu i kładę sie na kanapie. Niestety nie moge zbyt długo leżeć, bo za chwile atakuje mnie zgaga i kwas podchodzi mi do gardła. Układam sie wiec jak moge najwygodniej (uważając zeby nie wkurwic rwy kulszowej, bo ta dziwka ciagle czai sie za rogiem), wtedy zaczyna sie swędzenie skory bo cholestaza (dłonie, brzuch, stopy). Łykam leki - wraca zgaga. Moszcze sie dalej, myśle o Adasiu Miauczynskim i jego kanapie. Kiedy w końcu znajduje pozycje, w ktorej odczuwam jakakolwiek ulgę - chce mi sie siku i to natychmiast! I tak kurwa w kółko.

Simba, to jak walka o przetrwanie, ale wytrwasz dziewczyno :)

Simba, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Simba, to jak walka o przetrwanie, ale wytrwasz dziewczyno :)
    Normalnie poświęciłam centymetr i jestem jak ten kot w wojsku co odlicza dni do wyjścia i codziennie odcina 1cm

macduska, Mega, Parka, Pusurek, Arwena, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, normalnie 100% dzień świra ;)

Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Witam szanowne grono + 35 :-)

Nie poddam sie ambitnej iluzji, nie nadrobie kilkutygodnowej nieobecnosci na forum ale mam nadzieje, ze Wszystkie Panie maja sie dobrze, ze ciaze sie mnoza, ze dzidzie sa zdrowe i przynosza mamom duzo radosci, a zaciazone ktorzystaja z rozkosza z ich blogoslawionego stanu.

Pisze bo dotarly do mnie magnesy od Pusurka <3 DZIEKI !!!!!!!!!! :-) :-) :-) sa super. Nos trola i parasol z Gdanska od l'écaille ale to jest drobiazg.
    Przy okazji, mam nadzieje, ze temat magnesow wraca regularnie hihihi

U mnie rutyna. Czekam na szczepionke przeciwnego odrze i 2 miesiace pozniej na podejscie do IVF.
    Dzisiaj ubralismy choinke i robi sie swiatecznie.
    Pozdrawiam wszystkie. Ewcia, mam nadzieje, ze z Tupkiem wszystko ok <3
    Bisca dosłownie 5 minut temu o tobie myślałam, ze coś Cię. długo nie ma!!!! :-)

BISCA lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba no cudnie ;) żal mi Cię ale Wam zazdraszczam <3

Simba, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Powiedzcież, że mi dziewczyny czy mam brać dalej luteine, do 10 dnia a jestem przy 8 dniu czy dać se spokój? Zauważyłam krew na majtach. I idę się kurwa centralnie napić! Wyjde se na pole się przewietrzyć przed chałpe..zara wracam,dobrze, że fajek nie posiadam bo bym se zakurzyła...

Peppa :( widzialam Twoj wykres, dawał nadzieję

dorbie lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    jeszcze troszkę i będzie lżej...

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Simba, normalnie 100% dzień świra ;)
    I ja mam byc spokojna, tak?
    Ja pierdole, kurwa!

Bozia3, Mega, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 6111 6112 6113 6114 6115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ