X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • promyk Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izuniu - bylo minelo rozeszlo sie po kosciach :-) :-) :-) Jestesmy twardymi sztukami :-) :-) :-) Wyobrazacie sobie rodzacego faceta......moj przy pobraniu krwi mdleje :-) :-) :-) :-)

megan8, inessa, Reni, iza37 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane poczujemy się lepiej po porządnym deszczu bo odświeży powietrze i zmyje pyłki :)
    ale dzięki wielkie :*

megan8, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Inesska, bez bólu się nie obędzie i bez jedzenia przez słomkę wszystkiego przez 3 miesiące też nie :P będę zadrutowana także nawet loda nie poliżę :P

Zawsze możesz się pocieszyć szejkiem z Mc D. ;)

inessa, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA modle się w końcu o deszcz żeby choć troche zmyło pyłki a najgorzej jest pod wieczór wtedy najwiecej pyli. Bedzie dobrze :)

Promyku podziwiam i troszke rozumiem siłe walki w mojej rodzinie było bardzo i jest jeszcze dużo osób z różnymi rodzajami raka. Najsilniejsze są kobiety :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 14:03

samira, grosza, Bursztyn, iza37, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    JA modle się w końcu o deszcz żeby choć troche zmyło pyłki a najgorzej jest pod wieczór wtedy najwiecej pyli. Bedzie dobrze :)

Promyku podziwiam i troszke rozumiem siłe walki w mojej rodzinie było bardzo i jest jeszcze dużo osób z różnymi rodzajami raka. Najsilniejsze są kobiety :D
    a mówią na nas "słaba płeć " ;) chyba to mało zgodne z prawdą :P

Bursztyn, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

no włąsnie a ja wyszłam na spacer po 20 stej i mam tego efekty wrrr...

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk, dzielna kobieta z Ciebie :)

inessa, gosia7122, promyk lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    bursztynku a jak tam twoja praca ,pisze się czy odpoczywasz ?!
    troche sie pisze, troche sie obijam, musialam delikatnie wrzucic na luz bo walilo mi na beret, same zreszta widzialyscie co wypisalam w amoku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 15:02

inessa, samira, iza37, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a mówią na nas "słaba płeć " ;) chyba to mało zgodne z prawdą :P
    no wlasnie! gdyby nie kobiety to ten swiat skonczylby sie juz dawno temu

inessa, samira, caffe, promyk lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko mi o tym,że pod wieczór jest największe steżenie alergenów dlatego nie pozwalał mi wtedy chodzić na spacery no oczywiście tak jak dla mnie teraz w czerwcu a potem na jesień tez jestem uczulona na roztocza. I staram się wieszać mokre rzeczy w pokoju gdzie śpię bo wtedy nie wysusza śluzówki się i łatwiej oddycha!
    A słaba płeć no tak jesteśmy słabe pod wzgledem fizyczności ale nasz psychika jest o wiele mocniejsza :D :D :D

Bursztyn, samira, caffe, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki, ale napisalyscie, ledwie nadrobilam!
    Ja wczoraj wieczorkiem odebralam laptopa z naprawy, ale dlugo sie internetem nie nacieszylam bo tylko sobie zasiadlam i zaczelo strasznie lac i prad wysiadl :( Spac nie moglam z nerwow bo mam dwa duze akwaria , jedno morskie i jedno slodkowodne i zawsze jak brak pradu to brak tlenu dla moich podopiecznych, bylo krytycznie nad ranem, ale naszczescie zasilanie wrocilo.
    Wszystkim dziewczynom z alegia wspolczuje i mam nadzieje ze sie lepiej poczujecie.
    Kara ciesze sie ze mdlosci juz troche mijaja, zycze duzo zdrowka dla mamy!
    Blondynka mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i jutro Cie do domku wypuszcza!
    Promyczku podziwiam kobiety jak Ty! Jestes naprawde dzielna!
    Pozdrawiam zafasolkowane i staraczki i milej niedzieli Wam zycze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 16:00

inessa, samira, caffe, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękujemy Jolu :D zazdroszcze CI tych akwariów od dziecka miałam akwaria z rybami nawet w przedszkolu je miałam. Teraz niestety nie moge mieć.
    Duże je masz? Napewno śliczne jeszcze w Meksyku ryby i całe wyposażenie!!!

samira, Jolka76, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś przeczytałam piękną sentencję: "Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia.Można nie wiem ile odrąbać gałęzi i zniszczyć, a zawsze będzie wypuszczać nowe pędy" - Isadora Duncan
    Coś w tym jest :)

samira, inessa, iza37, Jolka76, KaRa, caffe, Bursztyn, polarmiś, Panda, bliska77, promyk lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • slash Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Dziś przeczytałam piękną sentencję: "Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia.Można nie wiem ile odrąbać gałęzi i zniszczyć, a zawsze będzie wypuszczać nowe pędy" - Isadora Duncan
    Coś w tym jest :)

Piękne :)

inessa, caffe lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może @ się nie pojawi????Kciukam za to!!!!
    grosza wrote:
    Bardzo współczuję
    Tobie i Samirze mam nadzieję, że jakoś wam rychło miną te dolegliwości.

Ja dzisiaj fatalnie się czuję - ból krzyża i podbrzusza masakryczny a krwawienia jeszcze nie ma :P

inessa, grosza, caffe, Bursztyn, bliska77, promyk lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango piekna ta sentencia i bardzo madra!
    Inessko mam jedno 170 cm dlugosci morskie z koralami, ryb malo bo tylko 5, skupiam sie glownie na koralach, niestety ciezko osiagnac rownowage biologiczna, bo mimo, ze czlowiek wydaje kupe kasy na sprzety to nigdy nie bedzie tak jak w morzu. Mecza mnie ostatnio algi, walcze z nimi juz ponad rok i nie chca oduscic, ciagle jakies nowe gatunki wychodza :) To drugie akwarium jest corki, mam tam tylko welonki, kupilismy malutkie te ryby a teraz to z nich sie karpie porobily i myslimy juz o powiekszeniu ich domku bo teraz plywaja w metrowym akwarium, mam je w ogrodku. Jesli bedziesz miala sposobnosc zaloz sobie chociazby malutkie, to jest wspaniala terapia na nerwy, ja sobie zycia bez akwarium nie wyobrazam.

samira, inessa, gosia7122, caffe, Bursztyn, megan8, polarmiś, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • KaRa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Kochane za wsparcie i modlitwę .
    Tak sie cieszę ze należę do tego forum! :)

iza37, inessa, samira, grosza, Mango, gosia7122, caffe, Bursztyn, megan8, polarmiś, Panda, bliska77, promyk lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Promyk, dzielna kobieta z Ciebie :)
    Bardzo dzielna ,podziwiam takie osoby bo ja słaba psychicznie jestem.

caffe, inessa, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Mango piekna ta sentencia i bardzo madra!
    Inessko mam jedno 170 cm dlugosci morskie z koralami, ryb malo bo tylko 5, skupiam sie glownie na koralach, niestety ciezko osiagnac rownowage biologiczna, bo mimo, ze czlowiek wydaje kupe kasy na sprzety to nigdy nie bedzie tak jak w morzu. Mecza mnie ostatnio algi, walcze z nimi juz ponad rok i nie chca oduscic, ciagle jakies nowe gatunki wychodza :) To drugie akwarium jest corki, mam tam tylko welonki, kupilismy malutkie te ryby a teraz to z nich sie karpie porobily i myslimy juz o powiekszeniu ich domku bo teraz plywaja w metrowym akwarium, mam je w ogrodku. Jesli bedziesz miala sposobnosc zaloz sobie chociazby malutkie, to jest wspaniala terapia na nerwy, ja sobie zycia bez akwarium nie wyobrazam.
    Ja też się zaraziłam rybkami,mam od lutego i mogę patrzeć na nie godzinami co prawda nie duże 60 l ale zawsze coś.

iza37, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam kochane,miłej nocki wam życzę <3
    Mnie bardzo bolą jajniki, także @ tuż tuż :( No nic kolejny, drugi cykl z CLO :) Dam radę papapa

caffe, inessa, polarmiś, bliska77, promyk lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
‹‹ 641 642 643 644 645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ