SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    urosly z rozmaira minimum, sa twarde , i po sciagnieciu stanika mam wrazenie ze pierdolna na podloge i ujebia mi stopy
    kapta- miszczu opisów Ty mój! kocham Cię <3
    leżę i płaczę ze śmiechu

Arwena, kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, nadrobiłam.
    jutro się odezwę z rana, bo już idziemy spać, ale muszę wam powiedzieć jak się wkurwiłam dzisiaj. p.s. nie widziałam fotek małego Ivo z Iwką :( może jutro kto pokaże?... zmykam

Arwena, Iwone, kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    uuuf, no wiesz jak humor poprawić

ale ja nie z tych, w ciąży przytyłam 23 kilo... jak któras teraz zemdlała, kij ci w rzyć!

pewnie z 1/3 to była woda od zatrucia ciążowego, ale jednak :))))))))))00
    E to ja więcej bo 25 kg. I dwa razy, tylko,że za drugim razem już nie zeszło zostało

Iwone, kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o, nadrobiłam.
    jutro się odezwę z rana, bo już idziemy spać, ale muszę wam powiedzieć jak się wkurwiłam dzisiaj. p.s. nie widziałam fotek małego Ivo z Iwką :( może jutro kto pokaże?... zmykam
    Rano wrzucę :)

Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor!

Nie znam Was ale wiem ze kobieta mojego zycia jest tutaj bardzo czesto.
    Mam nadzieje ze jestescie odpowiedzialnymi i kochajacymi swoje dzieci matkami i mozecie nam pomoc.
    Wasza kolezanka zrobila dzisiaj cos czego matka nie powinna robic swoim dzieciom w zadnym kraju a szczegolnie w Norwegii. Doprowadzic do tego aby dzieci zostaly zabrane z wlasnego domu.
    Wydaje mi sie ze kazda matka i kazdy Polak to zrozumie. Wina zazwyczaj jest po srodku. No more lies.
    Prosze Was kobiety o pomoc.

Zalamany ojciec, ojczym i facet

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far wrote:
    Dobry wieczor!

Mam nadzieje ze jestescie odpowiedzialnymi i kochajacymi swoje dzieci matkami i mozecie nam pomoc.
    Wasza kolezanka zrobila dzisiaj cos czego matka nie powinna robic swoim dzieciom w zadnym kraju a szczegolnie w Norwegii. Doprowadzic do tego aby dzieci zostaly zabrane z wlasnego domu.
    Wydaje mi sie ze kazda matka i kazdy Polak to zrozumie. Wina zazwyczaj jest po srodku. No more lies.

W jaki sposób możemy Ci pomóc?

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far wrote:
    Dobry wieczor!

a co się stało konkretnie - bo jeśli już piszesz tutaj - to w jaki sposób można Wam pomóc?

Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie juz dawno nie ma we wlasnym domu ale zrobcie cos aby dzieci wrocily do wlasnego domu.
    Do wlasnego pokoju i lozka. I zeby mama byla z nimi.
    Prosze...

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far wrote:
    Mnie juz dawno nie ma we wlasnym domu ale zrobcie cos aby dzieci wrocily do wlasnego domu.
    Prosze...
    Ale gdzie są dzieci i co się stało?

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    i w pracy mamy stresa bo ewaluacja zewnętrzna tuż tuż... :-/

jak patrzę na swoje biurko w domu zawalone stertą papierologii to odechciewa się wszystkiego a mi się MUSI chcieć, musze to zrobić
    No a dziś był dzień czystego biurka tzn już wczoraj

Mega lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiemy o kogo chodzi. Nie logowała się dzisiaj ale spróbujemy się z nią skontaktować.

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far wrote:
    Prosze...
    Far napisz coś więcej. Mamy nie ma za dziećmi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usunela profil z FB wiec nie wiem o co chodzi. Wydaje mi sie ze osoby ktore ja znaja (albo moze im sie wydaje ze ja znaja) beda wiedzialy o co chodzi. Jezeli macie do niej nr tel to prosze o jakiekolwiek wsparcie. Ze wzgledu na dzieci i na to ze ja i jej dziecko kocham!
    Jest instytucja w Norwegii, ktora potrafi odebrac rodzicom dzieci. Po 18 latach w Norwegii nigdy, przenigdy nie myslalem ze moze mnie to spotkac..
    Jestem dorosly tak samo jak mama mojego syna i dziewczynki, ktora duzo rzeczy moze niezrozumiec. Ale Policja w domu i ta instytucja to trauma dla dzieci, tak mnie sie wydaje.
    Przepraszam ale jestem zdesperowany, gdyz widzialem w oczach tych osob cos dziwnego..

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale czy ktoś odebrał Wam dzieci? Czy tylko ona je gdzieś zabrała?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta instytucja od tak o nie zabierze dziecka od karmiacej matki... To raczej by bylo nie ludzkie. Wiec dzieci sa z mama ale nie sa we wlasnym domu a dom maja razem z mama.
    Mnie tam nie ma bo zdaje sobie niestety sprawe z tego jakie historie moze opowiadac mama majaca np depresje poporodowa. Wywlekanie prywatnych spraw z ta instytucja moze sie zle skonczyc dla dzieci. A od pomocy rodzinom, wydaje mi sie jest psycholog albo terapia rodzinna. A nie Policja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Może wystarczy tych ciąż w tym miesiącu. Przecież jak laski będą rodzić to reszta zawału paznokci dostanie. 4 porody online. Egzorcyzmy trzeba będzie odprawić
    Bo wszystkie chcą się załapać na 2015 rok żebyśmy miały dzieci z jednego rocznika ;)

Mega lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far napisz konkretnie co się wydarzyło - czy ona po prostu wyprowadziła się z dziećmi? Jaka rola tej instytucji jest w Waszym przypadku?
    Spróbujemy się z nią skontaktować, ale nie bardzo wiemy co się stało?

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Bo wszystkie chcą się załapać na 2015 rok żebyśmy miały dzieci z jednego rocznika ;)
    łeee to nudne będzie...a co z kolejnymi latami? ;)

Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ivo sliczny a Iwcia wyglada jak nieletnia matka :) jakby miala z 15 lat :)
    Qźwa, jak zwykle zanim nadrobię to wszystkoe zdjęcia znikają.

Iwone, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far wrote:
    Ta instytucja od tak o nie zabierze dziecka od karmiacej matki... To raczej by bylo nie ludzkie. Wiec dzieci sa z mama ale nie sa we wlasnym domu a dom maja razem z mama.
    Mnie tam nie ma bo zdaje sobie niestety sprawe z tego jakie historie moze opowiadac mama majaca np depresje poporodowa. Wywlekanie prywatnych spraw z ta instytucja moze sie zle skonczyc dla dzieci. A od pomocy rodzinom, wydaje mi sie jest psycholog albo terapia rodzinna. A nie Policja.
    Far czyli A wezwała policję i tą instytucję?

‹‹ 6743 6744 6745 6746 6747 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ