X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    urosly z rozmaira minimum, sa twarde , i po sciagnieciu stanika mam wrazenie ze pierdolna na podloge i ujebia mi stopy
    kapta- miszczu opisów Ty mój! kocham Cię <3
    leżę i płaczę ze śmiechu

Arwena, kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, nadrobiłam.
    jutro się odezwę z rana, bo już idziemy spać, ale muszę wam powiedzieć jak się wkurwiłam dzisiaj. p.s. nie widziałam fotek małego Ivo z Iwką :( może jutro kto pokaże?... zmykam

Arwena, Iwone, kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    uuuf, no wiesz jak humor poprawić

ale ja nie z tych, w ciąży przytyłam 23 kilo... jak któras teraz zemdlała, kij ci w rzyć!

pewnie z 1/3 to była woda od zatrucia ciążowego, ale jednak :))))))))))00
    E to ja więcej bo 25 kg. I dwa razy, tylko,że za drugim razem już nie zeszło zostało

Iwone, kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o, nadrobiłam.
    jutro się odezwę z rana, bo już idziemy spać, ale muszę wam powiedzieć jak się wkurwiłam dzisiaj. p.s. nie widziałam fotek małego Ivo z Iwką :( może jutro kto pokaże?... zmykam
    Rano wrzucę :)

Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor!

Nie znam Was ale wiem ze kobieta mojego zycia jest tutaj bardzo czesto.
    Mam nadzieje ze jestescie odpowiedzialnymi i kochajacymi swoje dzieci matkami i mozecie nam pomoc.
    Wasza kolezanka zrobila dzisiaj cos czego matka nie powinna robic swoim dzieciom w zadnym kraju a szczegolnie w Norwegii. Doprowadzic do tego aby dzieci zostaly zabrane z wlasnego domu.
    Wydaje mi sie ze kazda matka i kazdy Polak to zrozumie. Wina zazwyczaj jest po srodku. No more lies.
    Prosze Was kobiety o pomoc.

Zalamany ojciec, ojczym i facet

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far wrote:
    Dobry wieczor!

Mam nadzieje ze jestescie odpowiedzialnymi i kochajacymi swoje dzieci matkami i mozecie nam pomoc.
    Wasza kolezanka zrobila dzisiaj cos czego matka nie powinna robic swoim dzieciom w zadnym kraju a szczegolnie w Norwegii. Doprowadzic do tego aby dzieci zostaly zabrane z wlasnego domu.
    Wydaje mi sie ze kazda matka i kazdy Polak to zrozumie. Wina zazwyczaj jest po srodku. No more lies.

W jaki sposób możemy Ci pomóc?

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far wrote:
    Dobry wieczor!

a co się stało konkretnie - bo jeśli już piszesz tutaj - to w jaki sposób można Wam pomóc?

Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie juz dawno nie ma we wlasnym domu ale zrobcie cos aby dzieci wrocily do wlasnego domu.
    Do wlasnego pokoju i lozka. I zeby mama byla z nimi.
    Prosze...

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far wrote:
    Mnie juz dawno nie ma we wlasnym domu ale zrobcie cos aby dzieci wrocily do wlasnego domu.
    Prosze...
    Ale gdzie są dzieci i co się stało?

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    i w pracy mamy stresa bo ewaluacja zewnętrzna tuż tuż... :-/

jak patrzę na swoje biurko w domu zawalone stertą papierologii to odechciewa się wszystkiego a mi się MUSI chcieć, musze to zrobić
    No a dziś był dzień czystego biurka tzn już wczoraj

Mega lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiemy o kogo chodzi. Nie logowała się dzisiaj ale spróbujemy się z nią skontaktować.

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far wrote:
    Prosze...
    Far napisz coś więcej. Mamy nie ma za dziećmi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usunela profil z FB wiec nie wiem o co chodzi. Wydaje mi sie ze osoby ktore ja znaja (albo moze im sie wydaje ze ja znaja) beda wiedzialy o co chodzi. Jezeli macie do niej nr tel to prosze o jakiekolwiek wsparcie. Ze wzgledu na dzieci i na to ze ja i jej dziecko kocham!
    Jest instytucja w Norwegii, ktora potrafi odebrac rodzicom dzieci. Po 18 latach w Norwegii nigdy, przenigdy nie myslalem ze moze mnie to spotkac..
    Jestem dorosly tak samo jak mama mojego syna i dziewczynki, ktora duzo rzeczy moze niezrozumiec. Ale Policja w domu i ta instytucja to trauma dla dzieci, tak mnie sie wydaje.
    Przepraszam ale jestem zdesperowany, gdyz widzialem w oczach tych osob cos dziwnego..

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale czy ktoś odebrał Wam dzieci? Czy tylko ona je gdzieś zabrała?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta instytucja od tak o nie zabierze dziecka od karmiacej matki... To raczej by bylo nie ludzkie. Wiec dzieci sa z mama ale nie sa we wlasnym domu a dom maja razem z mama.
    Mnie tam nie ma bo zdaje sobie niestety sprawe z tego jakie historie moze opowiadac mama majaca np depresje poporodowa. Wywlekanie prywatnych spraw z ta instytucja moze sie zle skonczyc dla dzieci. A od pomocy rodzinom, wydaje mi sie jest psycholog albo terapia rodzinna. A nie Policja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Może wystarczy tych ciąż w tym miesiącu. Przecież jak laski będą rodzić to reszta zawału paznokci dostanie. 4 porody online. Egzorcyzmy trzeba będzie odprawić
    Bo wszystkie chcą się załapać na 2015 rok żebyśmy miały dzieci z jednego rocznika ;)

Mega lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far napisz konkretnie co się wydarzyło - czy ona po prostu wyprowadziła się z dziećmi? Jaka rola tej instytucji jest w Waszym przypadku?
    Spróbujemy się z nią skontaktować, ale nie bardzo wiemy co się stało?

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Bo wszystkie chcą się załapać na 2015 rok żebyśmy miały dzieci z jednego rocznika ;)
    łeee to nudne będzie...a co z kolejnymi latami? ;)

Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ivo sliczny a Iwcia wyglada jak nieletnia matka :) jakby miala z 15 lat :)
    Qźwa, jak zwykle zanim nadrobię to wszystkoe zdjęcia znikają.

Iwone, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far wrote:
    Ta instytucja od tak o nie zabierze dziecka od karmiacej matki... To raczej by bylo nie ludzkie. Wiec dzieci sa z mama ale nie sa we wlasnym domu a dom maja razem z mama.
    Mnie tam nie ma bo zdaje sobie niestety sprawe z tego jakie historie moze opowiadac mama majaca np depresje poporodowa. Wywlekanie prywatnych spraw z ta instytucja moze sie zle skonczyc dla dzieci. A od pomocy rodzinom, wydaje mi sie jest psycholog albo terapia rodzinna. A nie Policja.
    Far czyli A wezwała policję i tą instytucję?

‹‹ 6743 6744 6745 6746 6747 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ