35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:urosly z rozmaira minimum, sa twarde , i po sciagnieciu stanika mam wrazenie ze pierdolna na podloge i ujebia mi stopy
leżę i płaczę ze śmiechu
Arwena, kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
o, nadrobiłam.
jutro się odezwę z rana, bo już idziemy spać, ale muszę wam powiedzieć jak się wkurwiłam dzisiaj. p.s. nie widziałam fotek małego Ivo z Iwkąmoże jutro kto pokaże?... zmykam
Arwena, Iwone, kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:uuuf, no wiesz jak humor poprawić
ale ja nie z tych, w ciąży przytyłam 23 kilo... jak któras teraz zemdlała, kij ci w rzyć!
pewnie z 1/3 to była woda od zatrucia ciążowego, ale jednak)))))))))00
Iwone, kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o, nadrobiłam.
jutro się odezwę z rana, bo już idziemy spać, ale muszę wam powiedzieć jak się wkurwiłam dzisiaj. p.s. nie widziałam fotek małego Ivo z Iwkąmoże jutro kto pokaże?... zmykam
Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczor!
Nie znam Was ale wiem ze kobieta mojego zycia jest tutaj bardzo czesto.
Mam nadzieje ze jestescie odpowiedzialnymi i kochajacymi swoje dzieci matkami i mozecie nam pomoc.
Wasza kolezanka zrobila dzisiaj cos czego matka nie powinna robic swoim dzieciom w zadnym kraju a szczegolnie w Norwegii. Doprowadzic do tego aby dzieci zostaly zabrane z wlasnego domu.
Wydaje mi sie ze kazda matka i kazdy Polak to zrozumie. Wina zazwyczaj jest po srodku. No more lies.
Prosze Was kobiety o pomoc.
Zalamany ojciec, ojczym i facet -
Far wrote:Dobry wieczor!
Mam nadzieje ze jestescie odpowiedzialnymi i kochajacymi swoje dzieci matkami i mozecie nam pomoc.
Wasza kolezanka zrobila dzisiaj cos czego matka nie powinna robic swoim dzieciom w zadnym kraju a szczegolnie w Norwegii. Doprowadzic do tego aby dzieci zostaly zabrane z wlasnego domu.
Wydaje mi sie ze kazda matka i kazdy Polak to zrozumie. Wina zazwyczaj jest po srodku. No more lies.
Zalamany ojciec, ojczym i facet
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Far wrote:Dobry wieczor!
Zalamany ojciec, ojczym i facetDorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:i w pracy mamy stresa bo ewaluacja zewnętrzna tuż tuż...
jak patrzę na swoje biurko w domu zawalone stertą papierologii to odechciewa się wszystkiego a mi się MUSI chcieć, musze to zrobićMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUsunela profil z FB wiec nie wiem o co chodzi. Wydaje mi sie ze osoby ktore ja znaja (albo moze im sie wydaje ze ja znaja) beda wiedzialy o co chodzi. Jezeli macie do niej nr tel to prosze o jakiekolwiek wsparcie. Ze wzgledu na dzieci i na to ze ja i jej dziecko kocham!
Jest instytucja w Norwegii, ktora potrafi odebrac rodzicom dzieci. Po 18 latach w Norwegii nigdy, przenigdy nie myslalem ze moze mnie to spotkac..
Jestem dorosly tak samo jak mama mojego syna i dziewczynki, ktora duzo rzeczy moze niezrozumiec. Ale Policja w domu i ta instytucja to trauma dla dzieci, tak mnie sie wydaje.
Przepraszam ale jestem zdesperowany, gdyz widzialem w oczach tych osob cos dziwnego.. -
nick nieaktualnyTa instytucja od tak o nie zabierze dziecka od karmiacej matki... To raczej by bylo nie ludzkie. Wiec dzieci sa z mama ale nie sa we wlasnym domu a dom maja razem z mama.
Mnie tam nie ma bo zdaje sobie niestety sprawe z tego jakie historie moze opowiadac mama majaca np depresje poporodowa. Wywlekanie prywatnych spraw z ta instytucja moze sie zle skonczyc dla dzieci. A od pomocy rodzinom, wydaje mi sie jest psycholog albo terapia rodzinna. A nie Policja. -
nick nieaktualnyReni wrote:Może wystarczy tych ciąż w tym miesiącu. Przecież jak laski będą rodzić to reszta zawału paznokci dostanie. 4 porody online. Egzorcyzmy trzeba będzie odprawić
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Far wrote:Ta instytucja od tak o nie zabierze dziecka od karmiacej matki... To raczej by bylo nie ludzkie. Wiec dzieci sa z mama ale nie sa we wlasnym domu a dom maja razem z mama.
Mnie tam nie ma bo zdaje sobie niestety sprawe z tego jakie historie moze opowiadac mama majaca np depresje poporodowa. Wywlekanie prywatnych spraw z ta instytucja moze sie zle skonczyc dla dzieci. A od pomocy rodzinom, wydaje mi sie jest psycholog albo terapia rodzinna. A nie Policja.