35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Mega do 6marca jesio chwile jest..Takze wsio sie moze zdarzyc
kapturnica, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Mi lekarze mówią, żeby lepiej zrobić od razu laparoskopię, bo podobno hsg nie zawsze jest wiarygodne.
kapturnica, moremi, kkisia, MartaDidi, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dlatego ja od razu robilam laparoskopie...
z tego co wiem, laparoskopia daje możliwość obejrzenia wewnętrznych narządwó jamy brzusznej jak tez jajowodów a nie wnętrza macicy
u mnie zrosty były w środku
tu już raczej histeroskopia ewentualnieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 20:58
moremi, dorbie, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:z tego co wiem, laparoskopia daje możliwość obejzenia wewnętrznych narządóe jamy brzusznej jak tez jajowodów a nie wnętrza macicy
u mnie zrosty były w środku
tu już raczej histeroskopia ewentualnie
Przynajmniej tak u mnie ordynatorek robil.Kompleksowy przeglad podwoziaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 20:59
Mega, dorbie, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie prawda..Od razu ogladaja macice tez.Robia histeroskopie tez ..Ja mialam sprawdzana nie tylko pod katem droznosci ale rowniez miesniakow itd
Przynajmniej tak u mnie ordynatorek robil.Kompleksowy przeglad podwozia
Kapta, to moze ci generalkę zrobili?
od razu kolonoskopię i gastroskopię?
takie 4 w 1
zapytam się ginexa jutro jak to jest z tą laparoskopiąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 21:02
Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No bo jak stwierdzil wtedy za jednym zamachem trzeba wszystko zobaczyc co i jak pod katem mozliwosci zajscia w ciaze. Wiec najlepsze wyjscie to wszystko zrobic za jednym zamachem...I powiem Ci ze wdzieczna jestem ,ze sie podjal ot tak od razu i za free bo w sumie zaplacilam tylko za grupe krwi i 2wizyty u niego po 100zl.Wiec grosze...
.Na szczescie nie robili kolonoskopii chociaz mogliby bo po dietce i wypiciu tego swinstwa jelitka byly jak funkiel nowka nie smigawka..Pustemacduska, Mega, dorbie, Sabina, kkisia, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No bo jak stwierdzil wtedy za jednym zamachem trzeba wszystko zobaczyc co i jak pod katem mozliwosci zajscia w ciaze. Wiec najlepsze wyjscie to wszystko zrobic za jednym zamachem...I powiem Ci ze wdzieczna jestem ,ze sie podjal ot tak od razu i za free bo w sumie zaplacilam tylko za grupe krwi i 2wizyty u niego po 100zl.Wiec grosze...
.Na szczescie nie robili kolonoskopii chociaz mogliby bo po dietce i wypiciu tego swinstwa jelitka byly jak funkiel nowka nie smigawka..Puste
może robili, spałaS...
nie wiadomo co JESZCZE robili...
głupawka mnie bierze...kapturnica, moremi, Mega, Sabina, Pusurek, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja też ale mam coś na poprawę nastroju
http://funzoo.pl/psy/zona-przylapala-meza-z-psem-tego-sie-nie-spodziewacie/
nie wiem dlaczego ale widzę tam Bursztyna czytającego ovu z Leonemeh
świetneAasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Myslisz ,ze miedzy zcasie ordynatorek mnie smignął??Tak na spiocha?
macduska, kapturnica, Sabina, Pusurek, gretka, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni, jesteś?
To ja o magnesach - zbieram kolejną partię
Bursztynku, Tobie również mam zbierać?BISCA, Pusurek, Mega, kkisia, Reni, malgos741, Bursztyn, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:
zaraziłas sie??Ja dzis do ryby dołożyłam bułke ziarnistą z masełłem i roszponką.Niebo w gebie...Żrem śledzie i makrele na okrągło.Młody ochrzcił mnie tekstem ze jem wiele ryb i jestem wieloryb Jak miło
-
nick nieaktualny