35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Na to liczękapturnica wrote:Mega do 6marca jesio chwile jest..Takze wsio sie moze zdarzyc

kapturnica, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mi HSG potwierdzilo droznosc prawego jajowodu, w ktorym 3 miesiace pozniej zagniezdzila sie ciaza. Jak dla mnie to badanie nie jest jakosciowa diagnozaMargolcia88 wrote:Mi lekarze mówią, żeby lepiej zrobić od razu laparoskopię, bo podobno hsg nie zawsze jest wiarygodne.
kapturnica, moremi, kkisia, MartaDidi, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dlatego ja od razu robilam laparoskopie...
z tego co wiem, laparoskopia daje możliwość obejrzenia wewnętrznych narządwó jamy brzusznej jak tez jajowodów a nie wnętrza macicy
u mnie zrosty były w środku
tu już raczej histeroskopia ewentualnieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 20:58
moremi, dorbie, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Nie prawda..Od razu ogladaja macice tez.Robia histeroskopie tez ..Ja mialam sprawdzana nie tylko pod katem droznosci ale rowniez miesniakow itdmacduska wrote:z tego co wiem, laparoskopia daje możliwość obejzenia wewnętrznych narządóe jamy brzusznej jak tez jajowodów a nie wnętrza macicy
u mnie zrosty były w środku
tu już raczej histeroskopia ewentualnie
Przynajmniej tak u mnie ordynatorek robil.Kompleksowy przeglad podwozia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 20:59
Mega, dorbie, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie prawda..Od razu ogladaja macice tez.Robia histeroskopie tez ..Ja mialam sprawdzana nie tylko pod katem droznosci ale rowniez miesniakow itd
Przynajmniej tak u mnie ordynatorek robil.Kompleksowy przeglad podwozia
Kapta, to moze ci generalkę zrobili?
od razu kolonoskopię i gastroskopię?
takie 4 w 1
zapytam się ginexa jutro jak to jest z tą laparoskopiąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 21:02
Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No bo jak stwierdzil wtedy za jednym zamachem trzeba wszystko zobaczyc co i jak pod katem mozliwosci zajscia w ciaze. Wiec najlepsze wyjscie to wszystko zrobic za jednym zamachem...I powiem Ci ze wdzieczna jestem ,ze sie podjal ot tak od razu i za free bo w sumie zaplacilam tylko za grupe krwi i 2wizyty u niego po 100zl.Wiec grosze...
.Na szczescie nie robili kolonoskopii chociaz mogliby bo po dietce i wypiciu tego swinstwa jelitka byly jak funkiel nowka nie smigawka..Puste
macduska, Mega, dorbie, Sabina, kkisia, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No bo jak stwierdzil wtedy za jednym zamachem trzeba wszystko zobaczyc co i jak pod katem mozliwosci zajscia w ciaze. Wiec najlepsze wyjscie to wszystko zrobic za jednym zamachem...I powiem Ci ze wdzieczna jestem ,ze sie podjal ot tak od razu i za free bo w sumie zaplacilam tylko za grupe krwi i 2wizyty u niego po 100zl.Wiec grosze...
.Na szczescie nie robili kolonoskopii chociaz mogliby bo po dietce i wypiciu tego swinstwa jelitka byly jak funkiel nowka nie smigawka..Puste
może robili, spałaS...
nie wiadomo co JESZCZE robili...
głupawka mnie bierze...
kapturnica, moremi, Mega, Sabina, Pusurek, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
aaaahahahaahaahaaaaaaReni wrote:ja też ale mam coś na poprawę nastroju
http://funzoo.pl/psy/zona-przylapala-meza-z-psem-tego-sie-nie-spodziewacie/
nie wiem dlaczego ale widzę tam Bursztyna czytającego ovu z Leonem
eh 
świetne
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nazwał to kauteryzacją jajników.kapturnica wrote:Myslisz ,ze miedzy zcasie ordynatorek mnie smignął??Tak na spiocha?

macduska, kapturnica, Sabina, Pusurek, gretka, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni, jesteś?
To ja o magnesach - zbieram kolejną partię
Bursztynku, Tobie również mam zbierać?
BISCA, Pusurek, Mega, kkisia, Reni, malgos741, Bursztyn, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyU mnie był bardziej skromnie, bo jakoś nie byłam zbyt kreatywna i zrobiłam pastę ze szprotek z pomidorami z twarożkiem. Chłopaki z bułeczką, ja z razowym ze słonecznikiem. Było pychakapturnica wrote:
zaraziłas sie??Ja dzis do ryby dołożyłam bułke ziarnistą z masełłem i roszponką.Niebo w gebie...Żrem śledzie i makrele na okrągło.Młody ochrzcił mnie tekstem ze jem wiele ryb i jestem wieloryb Jak miło 
-
nick nieaktualny