35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aha - poród mocno obciążył i obniżył mi piczkinsa....powiedziała, że jest jakaś kuracja hormonalna, która go obkurcza, ale to dopiero po karmieniu i jeśli nie pomoże - to wtedy plastyka. A na razie przez 3 miesiące mam ćwiczyć mięsnie kegla...ale żeby miało to sens - to trzeba robić conajmniej 150 razy dziennie seriami 10 po 6 sekund...no to zajebioza....
Boźka, to gdzie ty go masz???
w kolanach???
a serio to dobrze że się przebadałaś i wsio dobrze,
a piczkins dojdzie do siebie w końcuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 20:16
Aasiula, Sabina, moremi, Mega, caffe, peppapig, Arwena, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Generalnie patrząc na fT4 to niziutko, TSH rośnie
A robiłaś aTPO i aTG? Nie masz Hashimoto? Wyraźnie robi ci się niedoczynność.
Nie robilam. Wiecie, tak sobie mysle, ze jakbym porobila te wszystkie badania, to osiwialabym do konca:-)
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Nie robilam. Wiecie, tak sobie mysle, ze jakbym porobila te wszystkie badania, to osiwialabym do konca:-)
sa farby do własów
tak czy inaczej to w NASZYM wieku należy robić badania,Sabina, kapturnica, gretka, moremi, Aasiula, Mega, Arwena, kkisia, BISCA, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu tak doczekalismy sie
Macduska ja nie pamietam dlatego pytam czy Ty masz problem z tarczyca? Pytam bo czasami tarczyca daje sie we znaki własnie poprzez serce. Ja mam duzy problem z sercem ale tez czesciowo przez tarczyce.
Boziaania.g, Bozia3, macduska, moremi, Aasiula, Mega, caffe, Sabina, Arwena, kkisia, malgos741, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Nie robilam. Wiecie, tak sobie mysle, ze jakbym porobila te wszystkie badania, to osiwialabym do konca:-)
moremi, Aasiula, Sabina, Arwena, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
to ona to poprzez badanie jakoś wymacała..
macduska, Aasiula, Mega, Sabina, peppapig, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Aniu tak doczekalismy sie
Macduska ja nie pamietam dlatego pytam czy Ty masz problem z tarczyca? Pytam bo czasami tarczyca daje sie we znaki własnie poprzez serce. Ja mam duzy problem z sercem ale tez czesciowo przez tarczyce.
Boziainessa, Aasiula, Mega, Sabina, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Boziu czyzby palec bozy? Bedzie corka?
Mega, caffe, Sabina, Arwena, gretka, kkisia, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Aniu tak doczekalismy sie
Bozia
mam Haschi ,
ide niebawem do kardiologa
może coś wymyślidorbie, Mega, Arwena, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ania - to odetchniesz w końcu z tą przeprowadzką - i bardzo dobrze.... a daleko aby od nich?
A tak serio to tylko parę km.
moremi, inessa, Aasiula, Bozia3, Mega, Sabina, gretka, Arwena, kkisia, MartaDidi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny