X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu czyzby palec bozy? Bedzie corka? ;-)

Bozia3, gretka, moremi, Mega, caffe, Arwena, kkisia, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Aha - poród mocno obciążył i obniżył mi piczkinsa....powiedziała, że jest jakaś kuracja hormonalna, która go obkurcza, ale to dopiero po karmieniu i jeśli nie pomoże - to wtedy plastyka. A na razie przez 3 miesiące mam ćwiczyć mięsnie kegla...ale żeby miało to sens - to trzeba robić conajmniej 150 razy dziennie seriami 10 po 6 sekund...no to zajebioza....

Boźka, to gdzie ty go masz???
    w kolanach???

2smiech2.gif

a serio to dobrze że się przebadałaś i wsio dobrze,
    a piczkins dojdzie do siebie w końcu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 20:16

Aasiula, Sabina, moremi, Mega, caffe, peppapig, Arwena, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Generalnie patrząc na fT4 to niziutko, TSH rośnie
    A robiłaś aTPO i aTG? Nie masz Hashimoto? Wyraźnie robi ci się niedoczynność.

Nie robilam. Wiecie, tak sobie mysle, ze jakbym porobila te wszystkie badania, to osiwialabym do konca:-)

Zofia8
  • ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, mąż jeszcze nie wrócił.
    Inessa, co się dzieje bo nie jestem w temacie. Doczekaliście się adopcji? <3

Aasiula, inessa, Sabina, gretka, moremi, Mega, Arwena, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten styczen mamy jakis nawiedzony / magiczny :-) same dobre wiesci :-)
    Inesko super :-)

Aasiula, kapturnica, gretka, moremi, Mega, Arwena, kkisia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    dobry endo w gabinecie ma usg i robi je na miejscu warto sie tego dowiedziec..U mnie mlody ma hashimoto tsh 1,7 a ft4 w duzej nadczynnosci... Tak dziala hashi 8)
    Niestety...

Arwena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Nie robilam. Wiecie, tak sobie mysle, ze jakbym porobila te wszystkie badania, to osiwialabym do konca:-)

sa farby do własów :-)

tak czy inaczej to w NASZYM wieku należy robić badania,

Sabina, kapturnica, gretka, moremi, Aasiula, Mega, Arwena, kkisia, BISCA, malgos741, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa, niech to będzie WASZ Maciuś :-)

Sabina, inessa, moremi, Aasiula, Mega, peppapig, Arwena, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu tak doczekalismy sie :)

Macduska ja nie pamietam dlatego pytam czy Ty masz problem z tarczyca? Pytam bo czasami tarczyca daje sie we znaki własnie poprzez serce. Ja mam duzy problem z sercem ale tez czesciowo przez tarczyce.

Bozia <3 :)

ania.g, Bozia3, macduska, moremi, Aasiula, Mega, caffe, Sabina, Arwena, kkisia, malgos741, kicia 123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Akurat tarczyca to taka podstawa przy staraniu się o ciążę, poza tym to Twoje zdrowie, jak przy tych wynikach nie zareagujesz, to możesz wpaść w niedoczynność i generalnie zdrowie ci się posypie. Hormony tarczycy są niezbędne do życia. Weź to pod uwagę.

moremi, Aasiula, Sabina, Arwena, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Boźka, to gdzie ty go masz???
    w kolanach???

2smiech2.gif

a serio to dobrze że się przebadałaś i wsio dobrze,
    a piczkins dojdzie do siebie w końcu
    mam go normalnie wariatko...:) to ona to poprzez badanie jakoś wymacała..:)

macduska, Aasiula, Mega, Sabina, peppapig, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Macduska ja nie pamietam dlatego pytam czy Ty masz problem z tarczyca? Pytam bo czasami tarczyca daje sie we znaki własnie poprzez serce. Ja mam duzy problem z sercem ale tez czesciowo przez tarczyce.

Inessa, cieszę się z całego serca <3

inessa, Aasiula, Mega, Sabina, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mam go normalnie wariatko...:) to ona to poprzez badanie jakoś wymacała..:)
    :-D

Mega lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Boziu czyzby palec bozy? Bedzie corka? ;-)
    Ja nie wiem co ja mam robić...praca czeka, awans przecież dostałam i w kwietniu końćzę 44 lata...może faktycznie zdam się na palec boży - to w tym wieku tym palcem dużo się nie zwojuje...;)

Mega, caffe, Sabina, Arwena, gretka, kkisia, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania - to odetchniesz w końcu z tą przeprowadzką - i bardzo dobrze.... a daleko aby od nich? ;)

ania.g, Aasiula, Mega, Sabina, Arwena, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja doczekałam się pierwszej @ po porodzie. Nadeszła kilka dni temu 16. Uff, odetchnęłam ;)

moremi, Aasiula, Mega, caffe, Sabina, peppapig, gretka, kkisia, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

mam Haschi ,
    ide niebawem do kardiologa
    może coś wymyśli

dorbie, Mega, Arwena, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa - bardzo się cieszę..:) Może będziesz mogła go nam kiedyś na fotkach pokazać - jak już będzie Wasz....:)

ania.g, inessa, Mega, caffe, Sabina, peppapig, Arwena, kkisia, MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ania - to odetchniesz w końcu z tą przeprowadzką - i bardzo dobrze.... a daleko aby od nich? ;)
    Jak już nie da się przejść w kapciach to daleko :) A tak serio to tylko parę km.

moremi, inessa, Aasiula, Bozia3, Mega, Sabina, gretka, Arwena, kkisia, MartaDidi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, biorę się za Twoje ryby w pomidorach, chodza za mną cały dzień ;-) Hmn, mam makrelę w pomidorach, szproty w pomidorach i śledź w pomidorach :-)

kapturnica, Aasiula, Mega, caffe, Sabina, peppapig, gretka, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 6918 6919 6920 6921 6922 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ