X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu czyzby palec bozy? Bedzie corka? ;-)

Bozia3, gretka, moremi, Mega, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Aha - poród mocno obciążył i obniżył mi piczkinsa....powiedziała, że jest jakaś kuracja hormonalna, która go obkurcza, ale to dopiero po karmieniu i jeśli nie pomoże - to wtedy plastyka. A na razie przez 3 miesiące mam ćwiczyć mięsnie kegla...ale żeby miało to sens - to trzeba robić conajmniej 150 razy dziennie seriami 10 po 6 sekund...no to zajebioza....

Boźka, to gdzie ty go masz???
    w kolanach???

2smiech2.gif

a serio to dobrze że się przebadałaś i wsio dobrze,
    a piczkins dojdzie do siebie w końcu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 20:16

Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Mega, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Generalnie patrząc na fT4 to niziutko, TSH rośnie
    A robiłaś aTPO i aTG? Nie masz Hashimoto? Wyraźnie robi ci się niedoczynność.

Nie robilam. Wiecie, tak sobie mysle, ze jakbym porobila te wszystkie badania, to osiwialabym do konca:-)

Zofia8
  • ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, mąż jeszcze nie wrócił.
    Inessa, co się dzieje bo nie jestem w temacie. Doczekaliście się adopcji? <3

Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten styczen mamy jakis nawiedzony / magiczny :-) same dobre wiesci :-)
    Inesko super :-)

Aasiula, kapturnica, gretka, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    dobry endo w gabinecie ma usg i robi je na miejscu warto sie tego dowiedziec..U mnie mlody ma hashimoto tsh 1,7 a ft4 w duzej nadczynnosci... Tak dziala hashi 8)
    Niestety...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Nie robilam. Wiecie, tak sobie mysle, ze jakbym porobila te wszystkie badania, to osiwialabym do konca:-)

sa farby do własów :-)

tak czy inaczej to w NASZYM wieku należy robić badania,

nick nieaktualny, kapturnica, gretka, moremi, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, malgos741, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa, niech to będzie WASZ Maciuś :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu tak doczekalismy sie :)

Macduska ja nie pamietam dlatego pytam czy Ty masz problem z tarczyca? Pytam bo czasami tarczyca daje sie we znaki własnie poprzez serce. Ja mam duzy problem z sercem ale tez czesciowo przez tarczyce.

Bozia <3 :)

ania.g, Bozia3, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, Mega, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, kicia 123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Akurat tarczyca to taka podstawa przy staraniu się o ciążę, poza tym to Twoje zdrowie, jak przy tych wynikach nie zareagujesz, to możesz wpaść w niedoczynność i generalnie zdrowie ci się posypie. Hormony tarczycy są niezbędne do życia. Weź to pod uwagę.

moremi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Boźka, to gdzie ty go masz???
    w kolanach???

2smiech2.gif

a serio to dobrze że się przebadałaś i wsio dobrze,
    a piczkins dojdzie do siebie w końcu
    mam go normalnie wariatko...:) to ona to poprzez badanie jakoś wymacała..:)

nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Macduska ja nie pamietam dlatego pytam czy Ty masz problem z tarczyca? Pytam bo czasami tarczyca daje sie we znaki własnie poprzez serce. Ja mam duzy problem z sercem ale tez czesciowo przez tarczyce.

Inessa, cieszę się z całego serca <3

nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mam go normalnie wariatko...:) to ona to poprzez badanie jakoś wymacała..:)
    :-D

Mega lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Boziu czyzby palec bozy? Bedzie corka? ;-)
    Ja nie wiem co ja mam robić...praca czeka, awans przecież dostałam i w kwietniu końćzę 44 lata...może faktycznie zdam się na palec boży - to w tym wieku tym palcem dużo się nie zwojuje...;)

Mega, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania - to odetchniesz w końcu z tą przeprowadzką - i bardzo dobrze.... a daleko aby od nich? ;)

ania.g, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja doczekałam się pierwszej @ po porodzie. Nadeszła kilka dni temu 16. Uff, odetchnęłam ;)

moremi, Aasiula, Mega, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

mam Haschi ,
    ide niebawem do kardiologa
    może coś wymyśli

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa - bardzo się cieszę..:) Może będziesz mogła go nam kiedyś na fotkach pokazać - jak już będzie Wasz....:)

ania.g, nick nieaktualny, Mega, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ania - to odetchniesz w końcu z tą przeprowadzką - i bardzo dobrze.... a daleko aby od nich? ;)
    Jak już nie da się przejść w kapciach to daleko :) A tak serio to tylko parę km.

moremi, nick nieaktualny, Aasiula, Bozia3, Mega, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaDidi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, biorę się za Twoje ryby w pomidorach, chodza za mną cały dzień ;-) Hmn, mam makrelę w pomidorach, szproty w pomidorach i śledź w pomidorach :-)

kapturnica, Aasiula, Mega, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 6918 6919 6920 6921 6922 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ