35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Kapta, biorę się za Twoje ryby w pomidorach, chodza za mną cały dzień
Hmn, mam makrelę w pomidorach, szproty w pomidorach i śledź w pomidorach
zaraziłas sie??Ja dzis do ryby dołożyłam bułke ziarnistą z masełłem i roszponką.Niebo w gebie...Żrem śledzie i makrele na okrągło.Młody ochrzcił mnie tekstem ze jem wiele ryb i jestem wieloryb Jak miło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 20:34
Aasiula, Mega, dorbie, Sabina, mamatrojki80, Arwena, gretka, kkisia, malgos741, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia, dawaj Kegla, dawaj. Ja cwiczylam od 2 doby po porodzie, dlatego piczkins moze w takim dobrym stanie jest.
A zreszta po cholere mi piczkins, na seks sie nie zanosi i to pewnie przez dluzszy czas.
A, podziwiam powierzenie losu palcow bozemu. Ja bym sie bala...Bozia3, Mega, Aasiula, ania.g, Sabina, Arwena, moremi, kkisia, BISCA, MartaDidi, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Hsg ci coś da samo? Jak sie okaże ze coś tam jest, to będziesz znowu rozkładać nogi
Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Bozia, dawaj Kegla, dawaj. Ja cwiczylam od 2 doby po porodzie, dlatego piczkins moze w takim dobrym stanie jest.
A zreszta po cholere mi piczkins, na seks sie nie zanosi i to pewnie przez dluzszy czas.
A, podziwiam powierzenie losu palcow bozemu. Ja bym sie bala...Pusurek, Aasiula, Mega, gretka, kkisia, Sabina, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Hsg ci coś da samo? Jak sie okaże ze coś tam jest, to będziesz znowu rozkładać nogi
pewnie tak, a może uznają ze już nie ma po co tam grzebać,
i będę rozkładać juz tylko czysto relaksacyjnie w domukapturnica, Mega, moremi, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mega a Ty kiedy sie idziesz laparoskopowac??
kapturnica, moremi, kkisia, Sabina, malgos741, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica, macduska, moremi, kkisia, MartaDidi, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość