35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Mega, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, gosia7122, MartaDidi, malgos741, Iwone, ComeToMeBaby, paszczakin, Simba, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kapta, biorę się za Twoje ryby w pomidorach, chodza za mną cały dzień
Hmn, mam makrelę w pomidorach, szproty w pomidorach i śledź w pomidorach 
zaraziłas sie??Ja dzis do ryby dołożyłam bułke ziarnistą z masełłem i roszponką.Niebo w gebie...Żrem śledzie i makrele na okrągło.Młody ochrzcił mnie tekstem ze jem wiele ryb i jestem wieloryb Jak miło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 20:34
Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, malgos741, kicia 123 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnydorbie wrote:Kapta, biorę się za Twoje ryby w pomidorach, chodza za mną cały dzień
Hmn, mam makrelę w pomidorach, szproty w pomidorach i śledź w pomidorach 
jakie urozmaicenie
Aasiula, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia, dawaj Kegla, dawaj. Ja cwiczylam od 2 doby po porodzie, dlatego piczkins moze w takim dobrym stanie jest.
A zreszta po cholere mi piczkins, na seks sie nie zanosi i to pewnie przez dluzszy czas.
A, podziwiam powierzenie losu palcow bozemu. Ja bym sie bala...
Bozia3, Mega, Aasiula, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, BISCA, MartaDidi, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Hsg ci coś da samo? Jak sie okaże ze coś tam jest, to będziesz znowu rozkładać nogi
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:AA aa bedzie bolało??? Bo jak nie to co??Sama rozkosz przecież

będzie oj będzie
chociaż znowu doktorowi nogi na ramionach potrzymam
kapturnica, Mega, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ja jeszcze nie powierzyłam...ja się zastanawiam...Pusurek wrote:Bozia, dawaj Kegla, dawaj. Ja cwiczylam od 2 doby po porodzie, dlatego piczkins moze w takim dobrym stanie jest.
A zreszta po cholere mi piczkins, na seks sie nie zanosi i to pewnie przez dluzszy czas.
A, podziwiam powierzenie losu palcow bozemu. Ja bym sie bala...
nick nieaktualny, Aasiula, Mega, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Hsg ci coś da samo? Jak sie okaże ze coś tam jest, to będziesz znowu rozkładać nogi

pewnie tak, a może uznają ze już nie ma po co tam grzebać,
i będę rozkładać juz tylko czysto relaksacyjnie w domu
kapturnica, Mega, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kurwa nie denerwuj mnie, dopiero 6 marca... No chyba zeby nie....kapturnica wrote:Mega a Ty kiedy sie idziesz laparoskopowac??
kapturnica, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Ja bedeM mocno trzymac kciuki zacisniete ..Ty wiszmacduska wrote:będzie oj będzie

chociaż znowu doktorowi nogi na ramionach potrzymam
Mega, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość

-
kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość