35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Pusur, magnesy i dla Ciebie zbieram
Zeby nie było - pozostałe dziewczyny, które zbierały też dostaną. Tylko muszę znowu na kilogramy zbierać, bo po jednym to mi się nie opłaca wysyłać
Morka to gdzie Ty się tak szwendasz, ze tyle magnesów zbierzesz?moremi, Pusurek, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:jak będzie dobrze to tak,
ja już miałam 5 cykli z Fostimonem,
endometrium ładne, jajko dojrzewa piękne, pęka... i co?
I NIC,
ale jeszcze trochę powalczę,macduska, Sabina, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A mleko Humane probowalas? Kurcze, na HUmane 1 to sie trzeslam jak alkoholik na polowke...
ha ha ha,
przypomniało mi się jak z siostrą w dzieciństwie MLEKOPAN ( to taka odżywka dla prosiąt) wyżerałysmy
stało tego na worki u nas w chlewni...
jakie dobre to było...MartaDidi, kapturnica, BISCA, moremi, Pusurek, kkisia, Mega, Bursztyn, paszczakin, Niuta, kicia 123, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:w temaci IVf to pytałam mojego o to dzisiaj,
w moim przypadku nie ma sensu bo problem jest w endometrium a nie w niemożności zapłodnienia,
prawdopodobnie ten dłuuugi ostatni cykl, jak też kilka poprzednich o podobnej długości były tymi, w których zarodek nie zagnieździł sie i poleciałWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 21:42
macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ha ha ha,
przypomniało mi się jak z siostrą w dzieciństwie MLEKOPAN ( to taka odżywka dla prosiąt) wyżerałysmy
stało tego na worki u nas w chlewni...
jakie dobre to było...Sabina, MartaDidi, moremi, BISCA, Pusurek, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Zofia8 wrote:Moze sprobowalabym i invitro.
Uwazam, ze jest roznica miedzy kobieta 40-letnia, ktora ma jakies zaburzenia i potrzebuje leczenia a kobieta, ktora w moim wieku na sile probuje oszukac nature. Jesli nie jest mi pisane, to bede musiala sie z tym pogodzic.Jesli inne kobiety tak robia, to ich sprawa.
Wiem, ze sie ze mna nie zgadzacie ale taka jest moja opinia.
Na razie dotarłam do tego postu, nie wiem jak (i czy) się temat rozwinął, bo nadganiam forum. Ale już w tej chwili mam nieodparte wrażenie Zofio, że poprostu uważasz, że jesteś za stara na dziecko lub że Ci/ Wam nie wypada mieć w tym wieku dzieci. Nie masz motywacji do starania się o dziecko. Jak będzie to będzie, jak nie to nie. Niby Ci zależy, ale wolałabyś chyba, żeby jednak ten "cud" nie nastąpił i miałabyś czyste sumienie- próbowałam, ale się nie udało.
Mylę się?moremi, malgos741, Arwena, BISCA, kapturnica, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Morka to gdzie Ty się tak szwendasz, ze tyle magnesów zbierzesz?
Sabina, macduska, Pusurek, kapturnica, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:nie marudzimy małgoś, nie marudzimy,
nie dzisiaj
ps. jak ja nie lubię czekać ...do rana jak na szpilkach o której...
( to se pomarudziłam)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 21:44
macduska, Sabina, BISCA, kapturnica, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bo ja mam znajomości
BISCA, moremi, Arwena, malgos741, MartaDidi, kapturnica, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Pusur, magnesy i dla Ciebie zbieram
Zeby nie było - pozostałe dziewczyny, które zbierały też dostaną. Tylko muszę znowu na kilogramy zbierać, bo po jednym to mi się nie opłaca wysyłaćmacduska, moremi, Sabina, Arwena, Pusurek, malgos741, kapturnica, kkisia, Iwone, ComeToMeBaby, paszczakin, Simba, kicia 123, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja chcem. Ja zawsze chcem. A teraz jestem taka biedna i nieszczesliwa, to powinnam dostac jeszcze wiecej... Czy nie?
Pusurek, kapturnica, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MartaDidi wrote:A mleko Humane probowalas? Kurcze, na HUmane 1 to sie trzeslam jak alkoholik na polowke...
Sabina, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A mleko Humane probowalas? Kurcze, na HUmane 1 to sie trzeslam jak alkoholik na polowke...
Sabina, malgos741, MartaDidi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny