X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja tam do tej pory lubię jeść kaszkę bananową ;)
    A ja dyskretnie wyzeram Milupe-o smaku ciasteczek maslanych- chowam sie z tym przed starszym synem- mlodszy jeszcze nie kuma- i przed facetem... Oni nie rozumieja mojej slabosci... Jezu jakie TO dobre... A sprobujcie cos odpowiedziec z gębą pełną kaszki...

nick nieaktualny, malgos741, BISCA, ania.g, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Mega, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A ja dyskretnie wyzeram Milupe-o smaku ciasteczek maslanych- chowam sie z tym przed starszym synem- mlodszy jeszcze nie kuma- i przed facetem... Oni nie rozumieja mojej slabosci... Jezu jakie TO dobre... A sprobujcie cos odpowiedziec z gębą pełną kaszki...
    Macierzynstwo jest pelne pokus...

MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    he he już se wyobrażam..

Bozia3, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    U nas Humana okazała się strzałem w "10" i smakuje całkiem dobrze w porównaniu z innymi mlekami.
    Moj Humany 3 niestety nie tolerowal za bardzo, wiec zostalismy po dzis dzien na Humanie 2

Aasiula lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    U mnie się dzieje. Wyprowadzamy się od teściów, hura!

gratulacje!
    excited058.gif

ania.g, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    Wróciłam dopiero teraz bo byłam jeszcze u mamy
    ogólnie to mam 5 dni zwolnienia i przeżyłam jakiś koszmar wolałabym poród z córką bo był dłużysz i boleśniejszy niż to co nie dziś spotkało
    ból niesamowity a chirurg powiedział ze takiej ósemki nie widział w swojej 22 letniej karierze (może kuźwa mało widział) ale mój ząb zatrzymany w dziąśle nie miał jakiejś torebki i zespolił się z kością także dwie godziny popłakałam się na końcu
    dostałam dwa antybiotyki ketonal i zwolnienie i mam dzwonić jakby nie było lepiej
    uuuuuu..... rób sobie zimne okłady na policzek żeby obkurczyć naczynia krwionośne- szybciej się zagoi. współczuję.

kicia 123, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki DZiewczyny... Ide w kimono...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Dobrej nocki DZiewczyny... Ide w kimono...
    Ja tyz. Dobranocka.

nick nieaktualny, malgos741, MartaDidi, nick nieaktualny, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania i jak tam po rozmowie z tesciami ?
    Malgos to kciuki jutro zaciskam
    Wacia za ciebie tez <3
    I za wszystkie pozostale

Ja nadal wiekszosc dnia przesypiam
    goraczke mam sporadycznie
    ale jestem cholernie slaba
    dzis zmienilam sama przepocona posciel i pozniej 2 godziny spalam , taka bylam slaba

Pusur mam nadzieje ze u was juz lepiej <3

MartaDidi, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, malgos741, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja nie wiem co ja mam robić...praca czeka, awans przecież dostałam i w kwietniu końćzę 44 lata...może faktycznie zdam się na palec boży - to w tym wieku tym palcem dużo się nie zwojuje...;)
    Bozia czy w tym wieku już się nic nie zwojuje, to nie byłabym tego taka pewna :D

z innego forum
    babka pisze"To co czuję w chwili obecnej to przeogromny strach i przerażenie. Mam 48 lat, dwie kreski na teście i wizytę u ginekologa za parę dni. Nie chodzi o wstyd, o przyjęcie przez otoczenie, ale o to co sama teraz przeżywam.To dopiero początek , jak wszystko u mnie się potoczy nie wiem...."

MartaDidi, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, megan8, Aasiula lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Ania i jak tam po rozmowie z tesciami ?
    Malgos to kciuki jutro zaciskam
    Wacia za ciebie tez <3
    I za wszystkie pozostale

Ja nadal wiekszosc dnia przesypiam
    goraczke mam sporadycznie
    ale jestem cholernie slaba
    dzis zmienilam sama przepocona posciel i pozniej 2 godziny spalam , taka bylam slaba

Pusur mam nadzieje ze u was juz lepiej <3
    O dziwo dobrze przyjęte pomimo lekkiego zszokowania. Pewnie też mają nas dosyć.

Iwone, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Bozia czy w tym wieku już się nic nie zwojuje, to nie byłabym tego taka pewna :D

z innego forum
    babka pisze"To co czuję w chwili obecnej to przeogromny strach i przerażenie. Mam 48 lat, dwie kreski na teście i wizytę u ginekologa za parę dni. Nie chodzi o wstyd, o przyjęcie przez otoczenie, ale o to co sama teraz przeżywam.To dopiero początek , jak wszystko u mnie się potoczy nie wiem...."

iwone, gdzie Ty to znalazłas?

Bozia3 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nikt mnie nie wsparł przed piątkowym Hsg 0cray.gif
    idę się zamknąć w sobie...0bully.gif
    ojjojjojjojjoj... przegapiłam?...
    to wspieram zaocznie... :)

nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ojjojjojjojjoj... przegapiłam?...
    to wspieram zaocznie... :)
    jeszcze zdążysz, to w ten piątek co będzie ;-)

nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    iwone, gdzie Ty to znalazłas?
    na forum e-mama w temacie- Niespodzianka, ciąża po 40-ce

paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Aasiula lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    jeszcze zdążysz, to w ten piątek co będzie ;-)
    ufff.... zapisuję w kalendarzu :)

nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra- nadgoniłam :)
    heh, no to szybkie sprawozdanie co u mnie:
    dziś akcja "oddajemy żołnierzyki do badania" zakończona powodzeniem, taki przynajmniej raport dostałam po powrocie :)
    także, ten...., uciekam sprawdzić, czy po wizycie w labie jakieś jeszcze może dla mnie się uchowały, bo mam zamiar skorzystać :)
    w związku z tym życzę miłego wieczoru dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 22:31

moremi, Bozia3, Mega, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, kapturnica, kicia 123, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    na forum e-mama w temacie- Niespodzianka, ciąża po 40-ce
    Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Ja pisałam wcześniej, że zetknęłam się z babką, która w wieku 46 lat zaszła w ciążę.
    Rzecz w tym, że to nie jest norma (bez badań, wspomagaczy, zaplecza medycznego), a wyjątek. Lepiej nie utwierdzać dziewczyn, że takie "cuda" są na porządku dziennym.
    Zofia ma problem z fsh i tsh. Pewnie gdyby się gruntownie przebadała wyszłoby coś jeszcze. Przy delikatnych modyfikacjach ciąża jest możliwa, ale wzbranianie się przed jakimkolwiek leczeniem i czekanie na palec jest lekko niepowazne w tym wieku. Ale o tym pisałam już wcześniej.

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, kapturnica, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

z innego forum
    Ja to wszystko wiem :) Muszę się zastanowić nad tym :)

Mega, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Reni, jesteś?
    To ja o magnesach - zbieram kolejną partię :-)
    Bursztynku, Tobie również mam zbierać?
    Ja bardzo dziekuje za pamiec :) ale zawieszamy tylko te z miejsc w ktorych bylismy, ale dlugopis jakis albo olowek mogalbys podrzucic ;)

Mega, moremi, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 6923 6924 6925 6926 6927 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ