35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:ja tam do tej pory lubię jeść kaszkę bananową
Pusurek, malgos741, BISCA, ania.g, Bozia3, macduska, Arwena, kkisia, moremi, Sabina, Mega, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A ja dyskretnie wyzeram Milupe-o smaku ciasteczek maslanych- chowam sie z tym przed starszym synem- mlodszy jeszcze nie kuma- i przed facetem... Oni nie rozumieja mojej slabosci... Jezu jakie TO dobre... A sprobujcie cos odpowiedziec z gębą pełną kaszki...
MartaDidi, macduska, Arwena, kapturnica, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:A ja dyskretnie wyzeram Milupe-o smaku ciasteczek maslanych- chowam sie z tym przed starszym synem- mlodszy jeszcze nie kuma- i przed facetem... Oni nie rozumieja mojej slabosci... Jezu jakie TO dobre... A sprobujcie cos odpowiedziec z gębą pełną kaszki...
Bozia3, MartaDidi, Arwena, macduska, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:U nas Humana okazała się strzałem w "10" i smakuje całkiem dobrze w porównaniu z innymi mlekami.
Aasiula lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kicia 123 wrote:Wróciłam dopiero teraz bo byłam jeszcze u mamy
ogólnie to mam 5 dni zwolnienia i przeżyłam jakiś koszmar wolałabym poród z córką bo był dłużysz i boleśniejszy niż to co nie dziś spotkało
ból niesamowity a chirurg powiedział ze takiej ósemki nie widział w swojej 22 letniej karierze (może kuźwa mało widział) ale mój ząb zatrzymany w dziąśle nie miał jakiejś torebki i zespolił się z kością także dwie godziny popłakałam się na końcu
dostałam dwa antybiotyki ketonal i zwolnienie i mam dzwonić jakby nie było lepiej
kicia 123, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia i jak tam po rozmowie z tesciami ?
Malgos to kciuki jutro zaciskam
Wacia za ciebie tez
I za wszystkie pozostale
Ja nadal wiekszosc dnia przesypiam
goraczke mam sporadycznie
ale jestem cholernie slaba
dzis zmienilam sama przepocona posciel i pozniej 2 godziny spalam , taka bylam slaba
Pusur mam nadzieje ze u was juz lepiejMartaDidi, ania.g, Sabina, Arwena, Mega, malgos741, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja nie wiem co ja mam robić...praca czeka, awans przecież dostałam i w kwietniu końćzę 44 lata...może faktycznie zdam się na palec boży - to w tym wieku tym palcem dużo się nie zwojuje...
z innego forum
babka pisze"To co czuję w chwili obecnej to przeogromny strach i przerażenie. Mam 48 lat, dwie kreski na teście i wizytę u ginekologa za parę dni. Nie chodzi o wstyd, o przyjęcie przez otoczenie, ale o to co sama teraz przeżywam.To dopiero początek , jak wszystko u mnie się potoczy nie wiem...."MartaDidi, Sabina, Bozia3, Arwena, malgos741, kkisia, megan8, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Ania i jak tam po rozmowie z tesciami ?
Malgos to kciuki jutro zaciskam
Wacia za ciebie tez
I za wszystkie pozostale
Ja nadal wiekszosc dnia przesypiam
goraczke mam sporadycznie
ale jestem cholernie slaba
dzis zmienilam sama przepocona posciel i pozniej 2 godziny spalam , taka bylam slaba
Pusur mam nadzieje ze u was juz lepiejIwone, Sabina, Mega, kkisia, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyIwone wrote:Bozia czy w tym wieku już się nic nie zwojuje, to nie byłabym tego taka pewna
z innego forum
babka pisze"To co czuję w chwili obecnej to przeogromny strach i przerażenie. Mam 48 lat, dwie kreski na teście i wizytę u ginekologa za parę dni. Nie chodzi o wstyd, o przyjęcie przez otoczenie, ale o to co sama teraz przeżywam.To dopiero początek , jak wszystko u mnie się potoczy nie wiem...."
iwone, gdzie Ty to znalazłas?Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra- nadgoniłam
heh, no to szybkie sprawozdanie co u mnie:
dziś akcja "oddajemy żołnierzyki do badania" zakończona powodzeniem, taki przynajmniej raport dostałam po powrocie
także, ten...., uciekam sprawdzić, czy po wizycie w labie jakieś jeszcze może dla mnie się uchowały, bo mam zamiar skorzystać
w związku z tym życzę miłego wieczoru dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 22:31
moremi, Bozia3, Mega, malgos741, kkisia, macduska, peppapig, paszczakin, kapturnica, kicia 123, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:na forum e-mama w temacie- Niespodzianka, ciąża po 40-ce
Rzecz w tym, że to nie jest norma (bez badań, wspomagaczy, zaplecza medycznego), a wyjątek. Lepiej nie utwierdzać dziewczyn, że takie "cuda" są na porządku dziennym.
Zofia ma problem z fsh i tsh. Pewnie gdyby się gruntownie przebadała wyszłoby coś jeszcze. Przy delikatnych modyfikacjach ciąża jest możliwa, ale wzbranianie się przed jakimkolwiek leczeniem i czekanie na palec jest lekko niepowazne w tym wieku. Ale o tym pisałam już wcześniej.mamatrojki80, Mega, kkisia, macduska, peppapig, Simba, Sabina, kapturnica, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone wrote:Bozia czy w tym wieku już się nic nie zwojuje, to nie byłabym tego taka pewna
z innego forum
babka pisze"To co czuję w chwili obecnej to przeogromny strach i przerażenie. Mam 48 lat, dwie kreski na teście i wizytę u ginekologa za parę dni. Nie chodzi o wstyd, o przyjęcie przez otoczenie, ale o to co sama teraz przeżywam.To dopiero początek , jak wszystko u mnie się potoczy nie wiem...."Muszę się zastanowić nad tym
Mega, Iwone, kkisia, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Reni, jesteś?
To ja o magnesach - zbieram kolejną partię
Bursztynku, Tobie również mam zbierać?ale zawieszamy tylko te z miejsc w ktorych bylismy, ale dlugopis jakis albo olowek mogalbys podrzucic
Mega, moremi, malgos741, kkisia, macduska, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość